; کاشت هسته تمر هندی و به چه صورت و در کجا انجام میشود - فال و خواب
خواص ماست پروبیوتیک برای چه گروهی توصیه میشود و بررسی خاصیت درمانی ماست پروبیوتیک

خواص ماست پروبیوتیک برای چه گروهی توصیه میشود و بررسی خاصیت درمانی ماست پروبیوتیک

خواص ماست پروبیوتیک برای چه گروهی توصیه میشود خواص ماست پروبیوتیک برای چه گروهی توصیه میشود ؛ بررسی خاصیت درمانی ماست پروبیوتیک همگی در سایت …

فواید ارده کنجد برای کودکان ؛ خاصیت خوردن ارده کنجد برای اطفال چیست

فواید ارده کنجد برای کودکان ؛ خاصیت خوردن ارده کنجد برای اطفال چیست

فواید ارده کنجد برای کودکان فواید ارده کنجد برای کودکان ؛ خاصیت خوردن ارده کنجد برای اطفال چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص و مضرات شیر نارگیل و مصرف شیر نارگیل چه خواص و مضراتی دارد

خواص و مضرات شیر نارگیل و مصرف شیر نارگیل چه خواص و مضراتی دارد

خواص و مضرات شیر نارگیل خواص و مضرات شیر نارگیل ؛ مصرف شیر نارگیل چه خواص و مضراتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

کاشت هسته تمر هندی

کاشت هسته تمر هندی ؛ به چه صورت و در کجا انجام میشود

کاشت هسته تمر هندی ؛ به چه صورت و در کجا انجام میشود همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص عرق آویشن ؛ برای سرفه و مو و کرونا و ریه و سرماخوردگی و فشار خون و پوست

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

کاشت هسته تمر هندی

از بذر (هسته) تمبر هندی می‌توان برای تکثیر استفاده کرد.

بذرها را زمانی باید برداشت کرد که میوه‌ها رسیده باشند.

میوه‌ها زمانی رسیده هستند و می‌توانند برداشت شوند که اگر اگر روی میوه‌ها را خراش دهیم قسمت زیرین نیز قهوه‌ای رنگ باشد.

همچنین بذرها برای چند ماه می‌توانند خاصیت جوانه زنی خود را حفظ کنند اما بیش از یک سال توانایی جوانه زنی تخم‌ها بسیار کم می‌شود.

پس آر جدا کردن هسته‌ها، اطراف آن را به خوبی تمیز کرد.

خیساندن به مدت ۲۴ ساعت به جوانه زنی بذرها کمک می‌کند.

به دلیل سخت بودن هسته‌ها بهتر است سطح آن را خراش دهید

اما توجه کنید که این کار مهارت می‌خواهد تا به قسمت‌های درونی بذر آسیب وارد نیاد.

برای کاشت می‌توان از خاک کوکوپیت یا پیت ماس استفاده کرد

و بذرها را در عمق حدود ۱ تا ۲ سانتیمتری کاشت کرد.

برای تأمین رطوبت در ظرف یا گلدان کاشت شده را بپوشانید.

دمانی مناسب برای سبز شدن هسته تمبر هندی در حدود ۲۵ تا ۳۵ درجه می‌باشد.

بذر تمبر هندی حدود ۲ تا ۳ هفته طول می‌کشد تا سبز شود.

ظرف کاشت را در مکانی با نور ملایم قرار دهید.

از هسته تمبر هندی‌های فرآوری شده که پخته شده‌اند

نمی‌توان برای کاشت استفاده کرد، زیرا قدرت جوانه زنی را از دست داده‌اند.

گیاه جوان در سال اول حدود ۶۰ سانتیمتر رشد می‌کند

و در سال دوم به حدود ۱۲۰ سانتیمتر می‌رسد.

درخت تمبر هندی برای تولید میوه باید به سن ۵ تا ۸ سالگی رسیده باشد.

درخت تمبر هندی تا ۲۰۰ سال عمر می‌کند.

آشنایی با دیگر خواص تمر هندی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص تمر هندی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی تمر هندی

تمبر هندی میوه درختی گرمسیری است که بومی مناطق استوایی قاره آفریقا می باشد.

تمر هندی به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند ماش ، شیرین بیان ،

سویا ، بادام زمینی ، لوبیا چیتی و نخود فرنگی در راسته باقلاسانان دسته بندی می شود.

تمبر هندی که از Tamaria Hindi مشتق شده و به معنای میوه هندی می باشد .

تمبر هندی درختی است بلند که منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده است

ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد .

برگهای آن متناوب و مرکب شامل ۱۰ تا ۲۰ جفت برگچه فشرده و نزدیک بهم است .

گلهای آن به رنگ زرد مایل به قرمز و به شکل خوشه در انتهای ساقه ظاهر می شود .

میوه آن شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام و با کمی خمیدگی است .

این غلاف به طول ۱۰ سانتیمتر می باشد که در آن بین ۳ تا ۱۰ دانه قرار درد .

برای تهیه تمبر هندی ها میوه ها را شکافته و قسمت گوشتدار آنها را با هسته بیرون آورده و خشک می کنند .

خشک کردن تمبر هندی طرق مختلفی درد و در هر منطقه فرق می کند .

مثلا در جزایر آنتیل قسمت گوشتدار آنرا در ظرف بزرگی که دارای شربت غلیظی در حال جوش است

وارد می کنند تا شربت در منافذ میوه نفوذ کرده و آنرا حل کند .

ترکیبات شیمیایی:قسمت گوشتدار میوه دارای کمی قند و پکتین و همچنین اسید سیتریک ،

اسید مالیک ، تارتارات و اسید پتاسیم می باشد . در پوست درخت تمبر هندی مقدری تانن وجود دارد .

سرشاخه های جوان و سبز این درخت دارای مقدر زیادی ویتامین های گروه B می باشد.

تمبر هندی برای تصفیه کننده خون

تمبر هندی سرشار از مواد معدنی ، فیبر رژیمی و ویتامین سی می باشد که به تصفیه خون کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در تمبر هندی باعث مهار رادیکال های آزاد بدن شده و خون را تصفیه می کند. برای حفظ سلامتی بهتر است تمبر هندی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

تمبر هندی برای کاهش زردی

زردی یک عارضه می باشد که به دلیل مقادیر بالای بیلی روبین در بدن ایجاد می شود.

تمبر هندی یکی از مواد خوراکی می باشد که برای تنظیم میزان بیلی روبین بدن مفید است و باعث کاهش زردی می شود.

خواص تمبر هندی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

تمبر هندی دارای ویتامین سی فراوان می باشد که این ویتامین در کنار آنتی اکسیدان باعث حافظت از سلول ها شده

و اعضای بدن را در مقابل تهاجم خارجی کمک کرده و باعث از بین بردن میکروب ها و بیماری ها می شود.

تمبر هندی دارای خاصیت ضد التهابی، ضدمیکروبی، ضدویروسی و ضدعفونی می باشد و یک تب بر عالی به شمار می رود.

خواص تمبر هندی برای درمان مالاریا

خاصیت ضد ویروسی قوی تمبر هندی باعث درمان مالاریا می شود ، در طب سنتی

به عنوان یک درمان طبیعی برای مالاریا می توان از تمبر هندی کمک گرفت.

تمبر هندی برای بهبود گوارش

فیبرهای موجود در تمبر هندی باعث بهبود هضم غذا شده و نفخ معده را به دنبال دارد

و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود. خاصیت ضد باکتریایی قوی این خوراکی خوشمزه باعث کاهش زخم معده می شود.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تمر هندی به بهبود هضم غذا کمک می کند، نفخ معده را کاهش داده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

خواص ضد باکتریایی قوی تمر هندی خطر ابتلا به زخم معده ناشی از هلیکو باکتر پیلوری را کاهش می دهد.

درخت تمبر هندی

درخت تمر هندی بین ۱۰ تا ۲۰ متر طول دارد. رشد این گیاه کُند،

ولی عمر آن بسیار طولانی است.

تمر هندی در خاک های رسی، ماسه ای، ابلیزی و اسیدی به خوبی رشد می کند.

این درخت مخصوص مناطق حاره بوده و به سرما حساس است،

اما مقاومت بالایی دربرابر خشکی و باد دارد.

تمر هندی در اواخر ماه اردیبهشت گل هایی دارای ۵ گل برگ و زردرنگ با خطوط نارنجی یا قرمز می دهد.

در ماه مهر این درخت میوه هایی به شکل لوبیا می دهد.

تمر هندی برای ترشی

مواد لازم

گل کلم

بادمجان

موسیر

چند حبه سیر

فلفل سبز تند

تخم گشنیز.نمک. بَن تازه مقدار کمی(دلخواه)

سس شامل:تمر هندی؛رب آلو؛رب انار خانگی

سرکه

ابتدا بادمجانها راخرد کرده بانیم لیوان استکان سرکه بخار پز میکنیم.موسیر را کنی آبپز کرده تا نرم شود

تمر هندی را با آب جوش رقیق میکنیم از الک رد کرده با مقداری رب آلو ورب انار میگذاریم روی گاز چند جوش که خورد خاموش کرده

و اجازه میدهیم خنک شود.مقدار سس بلید طوری باشد که رنگ ترشی قهوه ای شود

کلیه مواد را خرد کرده.فلفل ها را نگینی ریز کرده.سس آماده شدع وسرکه را مخلوط کرده روی آن میریزیم.

نمک سبزی معطر و تخم گشنیز رانیز اضافه میکنیم.

تمر هندی برای سنگ کیسه صفرا

در طب سنتی امده است که آب تمر هندی برای درمان اختلالات صفراوی موثر است.

زیاده روی در مصرف تمر هندی ممکن است در افراد مستعد (به ویژه افراد چاق) موجب بروز سنگ کیسه صفرا شود.

مصرف منظم و مستمر تمر هندی به تشکیل سنگ صفرای کمک می‌کند.

تمر هندی در غذا

ماهی شوریده با تمبر هندی

تمبر هندی پلو

سالاد با تمبر هندی

میگو و قارچ با سس تمبر هندی

خوراک مرغ با تمرهندی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.