خواص سمنو و مضرات ؛ همه چیز درباره فواید و مضرات خوردن سمنو

خواص سمنو و مضرات

خواص سمنو و مضرات ؛ همه چیز درباره فواید و مضرات خوردن سمنو

خواص سمنو و مضرات ؛ همه چیز درباره فواید و مضرات خوردن سمنو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : دمنوش گل سنجد و دوقلوزایی ؛ فواید خوردن گل سنجد برای دوقلوزایی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص سمنو و مضرات

سمنو از نظر طب سنتی دارای دارای طبع گرم و معتدل است.

۱۰۰ گرم سمنو سیصد گرم کالری ، شش دهم گرم پروتئین دارد ، ۵۲ گرم کربوهیدرات دارد.

سمنو حاوی موادی مانند سلنیوم، فسفر، کرومیوم، روی، آهن، مس و انواع ویتامین های K-E-A و گروه ویتامین های B12,B8, B5, B3, B1 است.

مصرف سمنو باعث تقویت عمومی بدن بویژه استخوان ها می شود زیرا سمنو سرشار از کلسیم و پتاسیم است و از پوکی استخوان می شود.

سمنو سرشار از آنتی اکسیدان است به همین دلیل مصرف آن سبب کاهش سرطان خواهد شد.

سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه می شود و ارزش غذایی آن بسیار بالاتر از برنج و سایر حبوبات است بنابراین برای رشد کودکان و نوجوانان مفید است .

مواد مغذی موجود در سمنو به رشد جسمی و ذهنی کودکان و تقویت استخوان های کودک کمک می کند.

مصرف سمنو را برای زنان باردار به ویژه در سه ماه نخست بارداری برای تکامل سیستم عصبی جنین ضروری و مفید است و از نقص سیستم عصبی جنین پیشگیری می کند.

مصرف سمنو در بارداری سبب می شود که جنین به خوبی رشد نماید و استخوان های جنین را تقویت و باعث رشد بهتر آن می شود.

سمنو سرشار از آهن است و مصرف آن توسط خانم های باردار برای درمان کم خونی آنها مفید است .

مصرف سمنو در بارداری باعث درمان یبوست در زنان باردار شده و دفع را برایشان آسان می کند.

همچنین ویتامین ها یE و B و مواد مغذی موجود در سمنو به درمان نازایی هم کمک می کند.

استفاده از سمنو باعث بهبود سختی زایمان، نازایی و شیردهی می شود.

مصرف سمنو باعث افزایش شیر در مادران شیرده می شود و نوزادان را قوی می کند.

مصرف سمنو برای زنان در دوران یائسگی نیز فوایدی دارد و باعث در امان ماندن آنها ازعوارض یائسگی و سلامت استخوان هایشان می شود.

فیبر بالای سمنو سبب می شود که این غذای مقوی برای لاغری مفید باشد زیرا به دلیل ایجاد سیری طولانی مدت از ریزه خواری جلوگیری کرده و موجب می شود از پرخوری دست برداریم اما نباید افراد چاق در مصرف سمنو افراط نمایند زیرا تعادل در مصرف هر غذایی باعث سلامت جسم می شود.

سمنو دارای قند طبیعی و فیبر بالا است و برای بدنسازی و پرورش اندام بسیار مفید است چرا که باعث توان و قدرت بیشتراین افراد شده و همچنین از انقباض و گرفتگی عضلات ورزشکاران نیز جلوگیری می کند.

فیبر بالای موجود در سمنو ، سوءهاضمه را بهبود بخشیده و هضم غذا را بهتر می کند. مصرف سمنو باعث سلامت دستگاه گوارش شده و نقش موثری در درمان سرطان کولون دارد.

زیاده روی در مصرف سمنو باعث چاقی و افزایش وزن می شود.

زیاده روی در مصرف سمنو در برخی افراد باعث نفخ می شود.

افرادی که استعداد اضافه وزن دارند و کم تحرک هستند، نباید بیش از حد از سمنو استفاده کنند.

افراد دارای مزاج سرد باید از خوردن سمنو پرهیز کنند.

مصرف بیش از اندازه آن به دلیل داشتن قند و کالری بالا می تواند چاقی را به دنبال داشته باشد.

به کسانی که مبتلا به دیابت هستند، توصیه می شود که از مصرف بیش از اندازه آن خودداری کنند.

این ماده غذایی به دلیل قند ساده بالایی که دارد سبب می شود قند خون به یکباره بالا برود برای این عمل در بیماران دیابتی مشکلاتی را به بار می آورد.

سمنو حاوی مقدار زیادی آهن است که برای بهبود بیماری کم خونی مفید است

ولی مصرف بیش از اندازه این غذا باعث می شود غلظت خون زیاد شود و در پی آن هم مشکلاتی را به وجود بیاورد.

مصرف بیش از حد سمنو در بارداری باعث چاقی مادر می شود.

در مواردی دیده شده است که اگر سمنو بیش از حد مصرف شود موجب ایجاد مشکلاتی در کبد می شود.

آشنایی با دیگر خواص سمنو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سمنو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سمنو

سمنو یک خوردنی چسبنده و شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می‌کنند.

آثار قدیمی نشان می دهد خاستگاه این دسر به خراسان کنونی برمیگردد.

و از آن به عنوان برکت زمین یاد می شود و معمولا در ماه اول بهار پخته می شود.

سمنو در هفت‌سین نماد قدرت و سمبل خیر و برکت است.

خواص سمنو ناشتا

درمان سوء هاضمه

درمان نازایی و سختی زایمان

درمان سنگ کیسهٔ صفرا و اختلال صفرا

درمان پوکی استخوان و دردهای استخوانی

درمان ریزش مو

رفع لاغری صورت

درمان پسوریازیس

درمان پارکینسون

رفع عوارض یائسگی

بهبود قدرت جنسی و باروری

افزایش شیر مادران شیرده

خواص سمنو برای اسپرم مردان

همچنین سمنو دارای ویتامین ها ی E و B و مواد مغذی دیگری است که باعث تقویت قدرت جنسی مردان می شود و می تواند تا حدودی در مان نازایی باشد.

مصرف سمنو باعث می شود که اسپرم مردان تقویت شود و به همین دلیل است که سمنو را عاملی برای درمان نازایی می دانند.

خواص سمنو برای ورزشکاران

سمنو بسیار مغذى و انرژى زا بوده و به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی قبل از ورزش شناخته می شود، همچنین سمنو از انقباض عضلات جلوگیری می کند.

سمنو دارای قند طبیعی و فیبر بالا است و برای بدنسازی و پرورش اندام بسیار مفید است

چرا که باعث توان و قدرت بیشتراین افراد شده و همچنین از انقباض و گرفتگی عضلات ورزشکاران نیز جلوگیری می کند.

ورزشکارانی که به بدنسازی و پرورش اندام می پردازند روزانه از مکمل های غذایی زیادی استفاده می کنند تا به بهتر شدن وضعیت بدنی و قوای جسمانی کمک کند.

این مکمل ها به دلیل اینکه منشا غیر طبیعی دارند، عوارضی را در مصرف کنندگان ایجاد می کنند.

سمنو می تواند جایگزین خوبی برای مکمل های بدنسازی باشد با خواص فراوان و ریزمغذی های فراوانی که دارد به رشد ماهیچه ها کمک زیادی می کند.

خواص سمنو در پریودی

مصرف سمنو برای زنان در دوران یائسگی نیز فوایدی دارد و باعث در امان ماندن آنها از عوارض یائسگی و سلامت استخوان هایشان می شود.

سمنو در بهبود بیماری های زنانه مانند نازایی، سختی زایمان و بارداری، سختی بارداری، بی نظمی عادت ماهیانه، مشکلات تخمدان و رحم موثر است.

لذا کسانی که از این بیماری ها رنج می برند از سمنو در وعده های غذایی روزانه شان استفاده کنند.

خواص سمنو و فشار خون

سمنو غنی از پتاسیم و منیزیم است و به دلیل داشتن پتاسیم برای مبتلایان به فشارخون مفید و آن را کاهش می‌دهد،همچنین منیزیم موجود در متابولیسم بدن و انقباضات عضلانی نقش دارد.

خوشرنگ شدن سمنو

اولین روش برای این که سمنوی شما یک رنگ قرمز عالی را به خود بگیرد. حتما در نظر داشته باشید؛

که برای پخت آن از قابلمه مسی استفاده نمایید.

در غیر این صورت از خیر داشتن سمنو خوشرنگ بگذرید. چون قهوه ای رنگ می شود.

توجه داشته باشید که جوانه های گندم به هیچ وجه نباید سبز بشوند.

یک دلیل خوشرنگ شدن سمنو، دم کردن آن است.

اگر سمنو در حین پخت غلیظ شد و رنگ آن به رنگ دلخواه ما در نیامد.

می توان با اضافه نمودن دو الی سه لیوان آب و هم زدن و اینکه بگذاریم باز هم خوب بجوشد و مجددا دم بکشد.

نکته بعدی این که، سه ساعت مانده به اینکه سمنو دم بکشد، حتما به آن روغن اضافه نمایید.

این کار باعث می شود که رنگ آن باز شود و خوشرنگ بشود.

برای ۵۰ کیلو آرد به ۲ تا ۳ قاشق پر غذاخوری روغن لازم می باشد.

مقدار آرد بیشتر باشد؛ مسلما تعداد قاشق روغن بیشتری می خواهیم.

راز دیگر، در پخت سمنو با یک حرارت ملایم می باشد.

این کار نیاز به صبر و حوصله فراوان دارد.

به همین دلیل سمنو را نماد صبر و حوصله و پشتکار و کار گروهی نیز می دانند.

برخی دیگر از افراد در هنگام پخت و جوش آمدن سمنو، یکی دو قالب لیوانی یخ در ظرف مسی یا به اصطلاح پاتیل می اندازند.

این کار هم باعث خوشرنگ شدن سمنو می شود؛ هم اینکه یک سمنوی کاملا مغز پخت تحویل ما می دهد. که بسیار هم خوشمزه و مغذی می باشد.

سمنو برای گربه

سمنو نه تنها برای گربه مضر نیست بلکه بسیار مفید هم هست ولی توجه داشته باشید که گربه در خوردن سمنو زیاده روی نکند.

سمنو در فریزر

توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از گندم و نداشتن مواد نگهدارنده مدت زمان نگهداری بیشتر ۳ ماه سبب فاسد شدن سمنو میشود.

می توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید.

هنگام استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همینطور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم کم یخ آن باز شده و دوباره به شکل خمیری خود درآید.

سمنو و بادام

داخل این غذاى بهشتی، بادام شیرین مى‌ریزند که نماد و مایه برکت است.

بادام دارای دو واریته اصلی شیرین و تلخ می‌باشد.

بادام حاوی مقادیر زیادی از نوعی چربی تک‌زنجیره‌ای و اشباع نشده است که می‌تواند موجب کاهش کلسترول LDL و چربی خون و بیماری‌های قلبی- عروقی شود.

همچنین بادام می‌تواند سبب تقویت حافظه و بهبود اختلالات خواب گردد.

بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است و به ‌خصوص از روغن بادام می‌توان برای رفع یبوست بچه‌ها استفاده کرد.

بادام سینه را نرم می‌کند و شیر آن برای رفع سرفه و تنگی نفس مفید بوده و خلط ‌آور است.

شیر بادام طبیعی حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌های A،D و E و نیز منبع غنی کلسیم است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.