; قرص لونژیل ؛ نحوه مصرف و سوال در مورد قرص لونژیل برای سقط جنین - فال و خواب
تومور ویلمز ؛ ایا تومور ویلمز قابل درمان است و مراقبت پرستاری تومور ویلمز

تومور ویلمز ؛ ایا تومور ویلمز قابل درمان است و مراقبت پرستاری تومور ویلمز

تومور ویلمز تومور ویلمز ؛ ایا تومور ویلمز قابل درمان است و مراقبت پرستاری تومور ویلمز همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب …

تیک عصبی و درمان قطعی و ویتامین و دعا و علت تشدید تیک عصبی

تیک عصبی و درمان قطعی و ویتامین و دعا و علت تشدید تیک عصبی

تیک عصبی تیک عصبی ؛ درمان قطعی و ویتامین و دعا و علت تشدید تیک عصبی همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب …

پوست مرغی ؛ وازلین و کیسه کشیدن برای پوست مرغی و درمان با میکرودرم و لیزر

پوست مرغی ؛ وازلین و کیسه کشیدن برای پوست مرغی و درمان با میکرودرم و لیزر

پوست مرغی پوست مرغی ؛ وازلین و کیسه کشیدن برای پوست مرغی و درمان با میکرودرم و لیزر همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم …

قرص لونژیل

قرص لونژیل ؛ نحوه مصرف و سوال در مورد قرص لونژیل برای سقط جنین

قرص لونژیل ؛ نحوه مصرف و سوال در مورد قرص لونژیل برای سقط جنین همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد قرص لونژیل

در حال حاضر در ایران مهمترین روشهای جلوگیری اورژانسی، دو روش خوراکی پیشگیری اورژانس و ای یو دی حاوی مس در ۱۲۰ ساعت اول پس از یک نزدیکی مشکوک هستند. ♥*روش اول استفاده از قرصهای خوراکی معمولی است که به چند شکل مصرف می شود. ـ قرص LD(قرصهای کرم رنگ یا همان قرصهای ضعیف تر ) : مصرف ۴ عدد در اولین فرصت و ۴ عدد ۱۲ ساعت بعد ـ قرصHD ( قرصهای سفید رنگ یا همان قرصهای قوی و حاوی هورمونهای بیشتر ) : مصرف ۲ عدد قرص در اولین فرصت و ۲ عدد ۱۲ ساعت بعدـ – قرص تری فازیک یا سه مرحله ای : مصرف ۴ عدد قرص سفید در اولین فرصت و ۴ عدد قرص سفید دیگر ۱۲ ساعت بعد ( قرص های مرحله سوم ) *قرصهای پروژسترونی تنها یا همان قرصهای لوورنژسترلی که به دو صورت قابل استفاده استاین قرصها اسامی متفاوتی دارند. و حاوی۰٫۷۵میلی گرم لونرژسترل می باشند:

مصرف اول قرص لونژیل

ـ مصرف قرص اول در۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی و ترجیحا بلافاصله پس از نزدیکی مشکوک و قرص بعدی ۱۲ ساعت بعد ـ مصرف ۲ عدد یک جا در اولین فرصت در۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک ـ هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا ۱۲۰ ساعت ـ ۵ روز ـ پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا۴۸ ساعت اول ـ۲ روز ـ پس از نزدیکی مشکوک است.

نکاتی در مورد مصرف قرص لونژیل

سعی کنید اولین قرص را در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی مشکوک بخورید. قرص بعدی را نیز۱۲ ساعت بعد مصرف کنید. پس از آن دیگر قرصی مصرف نکنید و منتظر خونریزی باشید معمولا خونریزی ظرف ۷ روز پس از مصرف آخرین قرص اتفاق می افتد. در طی این مدت دیگر رابطه جنسی نداشته باشید یا حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. ظرف ۳ تا ۱۰ روز پس از روش اورژانس، دچار خونریزی می شوید ،این خونریزی به معنی ریزشاستر رحم-اندومتر- است بنابراین دیگر محصول حاملگی در رحم جایگزین نشده و بارداری رخ نخواهد داد. بنابراین این خونریزی به معنی این است که شما در این سیکل باردار نشده اید.در صورت تعویق خونریزی پس از ۱ هفته تا ۱۰ روز برای آزمایش بارداری مراجعه کنید.

مصرف قرص لونژیل

بهتر است قرصها را با شکم خالی نخورید ، اگر تا ۲ ساعت پس از مصرف قرصها استفراغ کردید ، مجددا قرص را بخورید. ـ به خاطر داشته باشید بیش از یک نوبت در یک سیکل قاعدگی از این روش استفاده نکنید.برخی داروها اثر این قرصها را کاهش می دهد ، مثلا اگر از فنی توئین یا ریفامپین استفاده می کنید ، اثر این روش کم می شود بنابراین در صورت مصرف همزمان این داروها باقرصهای پیشگیری ، تعداد قرصهای پیشگیری را دو برابر کنید.ـ به خاطر داشته باشید استفاده از این روش می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. البته معمولا این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر بیش از ۷ روز شود ، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی فرد و معرفی برای انجام تست بارداری ( B-hcG ) ضرورت دارد. ـ گرچه این روش درصورت استفاده صحیح ، تا ۹۷-۹۹درصد موثر است. ولی در تمام روشها شانس شکست وجود دارد بنابراین تاکید می کنم تا زمان قاعدگی بعدی حتما ازیک روش دیگر مانند کاندوم استفاده کنید. در صورت وقوع حاملگی همزمان با این روش ، با توجه به اینکه این روش برای جنین خطری ندارد ، نیازی به سقط و ختم حاملگی نخواهد بود.

قرص لونژین چیست

قرص لونژین یا همان لوونورژسترول یک هورمون مصنوعی است که به هورمون جنسی زنان پروژسترون شباهت دارد. یکی از ترکیبات اصلی قرص های ضدبارداری است. این دارو این دارو با جلوگیری از ترشح گنادوتروپین ها از هیپوفیز قدامی، تخمک گذاری و بلوغ فولیکولی را مهار می کند به این صورت که مخاط دهانه رحم را ضخیم تر می کند بطوری که اسپرم به دشواری می تواند به داخل رحم نفوذ کند و بدین ترتیب جلوی بارداری گرفته می شود.

آشنایی با قرص لونژین

لونژین به صورت ترکیبات فقط در شکل پروژستوژن و در قرص های ترکیبی ضدبارداری همراه با داروی استروژن موجود است. لونژین را در بعضی موارد اضطراری به عنوان عامل ضدحاملگی بعد از مقاربت استفاده می کنند. با استروژن نیز در درمان جایگزین هورمونی برای مداوای نشانه های یائسگی تجویز می شود. قرص لونژین نوعی قرص پیشگیری از بارداری اورژانسی است که در زمره داروهای پروژسترونی ضد بارداری محسوب می شود و معمولا در نوراد اورژانس باید از این دارو استفاده کرد و به شکل روتین بهتر است سراغ این دارو رفته نشود. چون قرص یک جور پروژسترون است با مصرف گهگاه و فقط در مواردی که از روش پیشگیری مطمئن نیستید یا موقعی که در رابطه زناشویی پیشگیری خاصی نداشته اید، مشکلی به وجود نمی آید و می توانید از لونژین استفاده کنید. ولی اگر نزدیک به زمان پریود یا خونریزی قاعدگی از این قرص ها استفاده کنید منجر به این می شود که زمان پریود جا به جا بشود و شاید با کمی تاخیر همراه باشد. این مساله برای خیلی از خانم ها مایه نگرانی است و تصور می کنند که چون پریود شان دیر شده ممکن است باردار شده باشند. در ضمن این نکته را هم به خاطر داشته باشید که این روش به هیچ عنوان به عنوان یک روش پیشگیری از بارداری دائمی توصیه نمی شود و نمی تواند مثلا به جای استفاده از قرص ال دی، لونژین استفاده شود. روش های اورژانس برای استفاده گهگاه است نه اینکه ماهی یکبار از این قرص استفاده شود. در ضمن این روش ممکن است ۱۰ درصد خطا داشته باشد که به همین خاطر اصولا این روش را به عنوان شیوه پیشگیری از بارداری پیشنهاد نمی شود. شما تا ۷۲ ساعت بعد از مقاربت مشکوک می توانید از این قرص ها استفاده کنید. لونژین به همراه لاینسترول حاوی هورمون پروژسترون هستند. از این هورمون هم در روش جلوگیری با قرص عادی ( به همراه استروژن ) و هم به تنهائی ( همان قرص شیردهی ) استفاده می شود. همان طور که گفته شد از این هورمون می توان در روش جلوگیری اورژانسی نیز استفاده کرد.

قرص لونژیل و قاعدگی

نامنظم شدن قاعدگی از شایع‌ترین عوارض داروی لوونورژسترول است. مریم کاشانیان افزود: برای پیشگیری فوری و اورژانسی از بارداری داروهای مختلفی وجود دارد. وی گفت:‌ بهترین دارویی که در گذشته برای پیشگیری فوری از بارداری استفاده می‌کردند، قرص HD بود که تا ۷۲ ساعت بعد از عدم پیشگیری از بارداری می‌توانستند، مصرف کنند اما زنان بعد از ۷۲ ساعت نمی‌‌توانند از بارداری پیشگیری کنند. رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی اضافه کرد: در مطالعاتی نشان داده شد که قرص HD مقدار هورمون زیادی را به بدن وارد می‌کند که موجب بروز عوارضی از جمله تهوع و استفراغ در زنان می‌شود. کاشانیان گفت: داروی جدیدی که برای پیشگیری فوری از بارداری ساخته شد «لوونورژسترول» نام دارد که داروی بسیار کارآمدی است.

قرص لونژیل و پیشگیری از بارداری

رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی اضافه کرد: توصیه می‌شود که بعد از عدم پیشگیری از بارداری ۲ عدد قرص «لوونورژسترول» استفاده شود اما بعد از ۷۲ ساعت نمی‌توان پیشگیری انجام داد. وی گفت: می‌توان گفت از این قرص فقط یک بار در ماه می‌توان استفاده کرد به دلیل اینکه تغییرات زیادی را در هورمون‌های بدن ایجاد می‌کند و نامنظم شدن قاعدگی از شایع‌ترین عوارض دارویی «لوونورژسترول» است. بخاطر داشته باشید میزان موفقیت روش پیشگیری اورژانس۹۷ تا ۹۸ درصد است و هر قدر فاصله زمانی شروع روش تا تماس جنسی کمتر باشد میزان موفقیت ان بیشتر است. شایع ترین عارضه روش اورژانس تهوع و استفراغ است. لذا توصیه می شود یک ساعت قبل از مصرف هر دوز و ۴ تا ۶ ساعت بعد از ان از یک داروی ضد تهوع نظیر قرص (یک عدد) یا قطره پلازیل (۲۵ قطره) استفاده کنید. سایر عوارض شامل سردرد ، سرگیجه و اختلال در قاعدگی است. در صورت استفراغ تا ۲ ساعت پس از مصرف قرص ها در روش پیشگیری اورژانس ، خوردن مجدد قرص های همان دوز ضروری است.

قرص لونژیل و پیشگیری از بارداری اورژانسی

قرص لونژیل یا همان لوونورژسترول نوعی قرص پیشگیری از بارداری اورژانسی است که در زمره داروهای پروژسترونی ضد بارداری محسوب می شود و معمولا در موراد اورژانس باید از این دارو استفاده کرد و به شکل روتین بهتر است سراغ این دارو رفته نشود. چون قرص یک جور پروژسترون است با مصرف گه گاه و فقط در مواردی که از روش پیشگیری شان مطمئن نیستند یا موقعی که در رابطه زناشویی پیشگیری خاصی نداشته اند، مشکلی برایشان به وجود نمی آید و می توانند از لونژیل استفاده کنند. ولی اگر نزدیک به زمان پریود یا خونریزی قاعدگی از این قرص ها استفاده کنند منجر به این می شود که زمان پریودشان جا به جا بشود و شاید با کمی تاخیر همراه باشد. این مساله برای خیلی از خانم ها مایه نگرانی است و تصور می کنند که چون پریود شان دیر شده ممکن است باردار شده باشد. در ضمن این نکته را هم به خاطر داشته باشید که این روش به هیچ عنوان به عنوان یک روش پیشگیری از بارداری دائمی توصیه نمی شود و نمی توانند مثلا به جای استفاده از قرص ال دی، لونژیل بخورند. روش های اورژانس برای استفاده گه گاه است نه اینکه ماهی یکبار از این قرص استفده کنند. در ضمن این روش ممکن است ۱۰ درصد خطا داشته باشد که به همین خاطر ما این روش را به عنوان شیوه پیشگیری از بارداری پیشنهاد نمی کنیم.

عوارض جانبی قرص لونژیل

عوارض جانبی که شما باید در اسرع وقت به پزشک خود گزارش دهید: عوارض شدید به طور معمول دیده نمی شود اما امکان بروز عوارض جانبی شدید وجود دارد بنابراین در مورد این مسئله با پزشک خود صحبت کنید. عوارض جانبی که معمولا به مراقبت های پزشکی نیاز ندارند (در صورت ادامه یا ناراحتی به پزشک یا متخصص مراجعه کنید): درد شکم یا گرفتگی حساسیت پستان (احساس سنگینی) سرگیجه حالت تهوع لکه بینی پریود نامنظم افسردگی ورم و تغییرات وزن

تداخل دارویی با قرص لونژیل

این دارو را با هیچ یک از داروهای زیر مصرف نکنید: آمپرنواویر بوسنتان فوزامدرنیر این دارو همچنین ممکن است با داروهای زیر نیز تداخل داشته باشد: aprepitant داروهای باربیوتراپ برای خوابیدن یا درمان تشنج bexarotene griseofulvin داروهایی که برای درمان تشنج استفاده می شوند مانند کاربامازپین، اتوتین، فبلامات، اکسکروبازپین، فنیتوئین، توپیرامات مدافینیل پیوگلیتازون ریفابوتین ریفامپین ریفپنتین بعضی از داروها برای درمان عفونت اچ آی وی استفاده می شوند مانند آتاازانویور، اندینوویر، لوپیناویر، نلفینوویر، Tipranavir، ریتوناویر مخمر سنت جان وارفارین هدف ما این است که به شما اطلاعات مربوطه را ارائه دهیم. با این حال، از آنجا که داروها در هر فرد به صورت متفاوت اثر می گذارد، نمی توانیم اطمینان حاصل کنیم که این اطلاعات شامل همه تداخلات احتمالی می باشد. این اطلاعات جایگزین مشاوره پزشکی نیست. همیشه با پزشک خود در رابطه با تداخلات احتمالی با تمام داروهای تجویزی، ویتامین ها، گیاهان و مکمل ها و داروهای بدون نسخه که مصرف می کنید صحبت کنید.

روش مصرف قرص لونژیل

این قرص خوراکی است. پزشک شما ممکن است بخواهد قبل از استفاده از قرص ها از آزمایش سریع حاملگی استفاده کند. بلافاصله پس از داشتن رابطه جنسی بدون محافظت، ترجیحا در ۲۴ ساعت اول، اما نه بعد از ۷۲ ساعت (۳ روز)، دارو را مصرف کنید. دستورالعمل های ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود را دقیقا دنبال کنید. قرصهای اضافی را مصرف نکنید قرص های اضافی خطر ابتلا به بارداری را کاهش نمی دهد، اما ممکن است خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش دهد. این قرص با دو دوز مختلف در بازار وجود دارد: لونژیل ۰٫۷۵ میلی گرمی لونژیل ۱٫۵ میلی گرم روش استفاده : اگر دوز ۰٫۷۵ میلی گرمی را استفاده می کنید، یا دو ۲ عدد باهم مصرف کنید یا بین هر عدد ۱۲ ساعت فاصله بندازید. اگر دوز ۱٫۵ میلی گرمی را استفاده می کنید، یک عدد قرص کافی است. دقت کنید قرص ها باید بلافاصله بعد از نزدیکی مشکوک و در اسرع وقت مصرف شود. مشورت با پزشک قبل از مصرف قرص لونژیل (اووسیز) اگر یکی از شرایط زیر را دارید باید به پزشک اطلاع دهید: مشکلات قند خون، مانند دیابت سرطان سینه، سرطان دهانه رحم، سرطان تخمدان، رحم، واژن، یا خونریزی غیرعادی واژینال فیبروئیدها بیماری کبد مشکلات قاعدگی سردردهای میگرنی یک واکنش غیر معمول یا آلرژیک به لونورژسترل، داروهای دیگر، غذاها، رنگ ها یا مواد نگهدارنده باردار بودن یا تلاش برای بارداری شیردهی به نوزاد

نکاتی در مورد مصرف قرص لونژیل

این قرص از دسته دارو های پروژسترونی ضد بارداری است که باید بصورت اورژانسی مصرف شود و به هیچ عنوان بعنوان یک روش پیشگیری از بارداری بصورت دائمی توصیه نمی شود . شما نمی توانید بجای یاسمین و یا ال دی و اچ دی این قرص را مصرف کنید. البته این قرص فقط در موارد اورژانس قابل مصرف است نه اینکه عادت کنید و ماهی یکی دوبار استفاده کنید.اینکه بعد از مصرف قرص کی باید پریود شوید، بستگی به این دارد که روز چندم سیکل این قرص را مصرف کردید. اما بطور کلی قرص های ضد بارداری اورژانسی ، هورمونی هستند و ممکنه پریود شما را عقب و جلو کنند و یا حتی لکه بینی به جای خونریزی داشته باشید. اگر روش مصرف درست باشد، احتمال بارداری بسیار ضعیف میشود. در کل ۱۴ روز بعد از مصرف قرص باید پریود شوید و اگر نشدید حتما یک تست بارداری بدهید.مصرف دارو در دوران شیردهی منع شده است. همچنین قرص لونورژسترول در رده x قرار دارد و در بارداری منع مصرف دارد . در بارداری شما هیچ نیازی به مصرف این دارو نخواهید داشت.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص لونژیل صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.