قرص زادیتن و اسپرم برای مردان و قیمت یک ورق قرص زادیتن اصل و تقلبی
قرص زادیتن
قرص زادیتن ؛ و اسپرم برای مردان و قیمت یک ورق قرص زادیتن اصل و تقلبی همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد قرص زادیتن
قرص زادیتن (zaditen) از خانواده آنتیهیستامینهاست که برای پیشگیری از بیماری های آسم، خارش، آلرژی، کهیر و… توسط پزشکان تجویز میشود. سرگیجه، تهوع، خوابآلودگی و خشکی دهان برخی از عوارض مصرف قرص زادیتن میباشد. توجه داشته باشید که این دارو نباید برای درمان حملات حاد آسم استفاده شود و تنها حالت پیشگیرانه دارد.۱٫ درمان با داروی قبلی ضدهیستامین حداقل باید تا دو هفته پس از شروع مصرف کتوتیفن ادامه یابد. ۲٫ خواب آلودگی ناشی از مصرف این دارو ممکن است مهارتهای فردی از قبیل توانایی رانندگی را تحت تاثیر قرار دهد.۱٫ برای کاهش تحریک گوارشی، دارو با غذا مصرف شود. ۲٫ در صورت بروز خواب آلودگی، احتیاط لازم معمول گردد.مصرف همزمان دارو با آنتی بیوتیک های خوراکی ممکن است باعث کاهش تعداد ترومبوسی ها شود.یک داروی مشابه کرومولین با اثرات ضدهیستامین با خواص ضدآنافیلاکسی است .کتوتیفن برای پیشگیری از آسم بکار می رود.
مشخصات قرص زادیتن
زادیتن (zaditen) به شکل قرص یک میلی گرمی، شربت خوراکی، قطره چشمی و قطره خوراکی در دسترس عموم قرار دارد. طبقه بندی مارتیندل : گشاد کننده های برونش و داروهای ضد آسم طبقه بندی درمانی : داروهای آنتی هیستامین > نسل دوم آنتی هیستامین ها . نام ژنریک : کتوتیفن نام تجارتی : زادیتن،کترام اشکال دارویی : قرص ۱mg دسته دارویی : آنتی هیستامین
نام تجاری قرص زادیتن
به هنگام تغییر فصول مخصوصا بهار مصرف آنتیهیستامینها هم افزایش مییابد. یکی از داروهای ضدآلرژی در این زمینه قرص زادیتن است. این دارو نام تجاری قرص کتوتیفن بوده و برای رفع علایم آلرژی استفاده میشود و اگر به ان حساسیت نداشته باشید شما را سریع خوب می کند.
نام های دیگر قرص زادیتن
Zaditor – Alaway – Refresh Eye – Ketotifen
نحوه مصرف قرص زادیتن
میزان دقیق مصرف این دارو حتما باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد.به طور معمول این دارو دو بار در روز (یک یا دو عدد قرص) و برای چند هفته تجویز میشود.اگر قبل از شروع مصرف کتوتیفن، دارویی برای آسم یا بیماری فعلی خود مصرف می کنید، پس از شروع درمان با کتوتیفن، استفاده از آن داروها را حداقل تا دو هفته ادامه دهید. – این دارو در حملات آسم مؤثر نیست، بنابراین به بیمار توصیه می شود که از قطع ناگهانى داروهاى ضدآسم که قبلاً مصرف کرده است (خصوصاً استروئید) خوددارى کند. ـ به بیمار توصیه کنید طى دوره درمانى از کارهایى که نیاز به هوشیارى کامل دارد اجتناب کند. کتوتیفن می تواند حالت خواب آلودگی ایجاد کند، بنابراین تا زمان مشخص شدن میزان تاثیر آن در شما، از رانندگی یا انجام کارهای پردقت پرهیز کنید. ضمنا باید گفت که الکل حالت خواب آلودگی و گیجی این دارو را تشدید می کند
مکانیسم اثر قرص زادیتن
قرص زادیتن یک داروی مشابه کرومولین با اثرات ضدهیستامین با خواص ضدآنافیلاکسی است .زادیتن موجب بلوک تقریباً اختصاصی گیرنده H1 هیستامین میشود. هیستامین واسطه شیمیایی آزادشده از سیستم ایمنی است که عامل بروز اغلب علائم التهاب ناشی از آلرژی یا سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و … است.
فارماکوکینتیک قرص زادیتن
زادیتن از راه خوراکی به خوبی جذب می شود و اثرش تا ۱۲ ساعت باقی می ماند. شروع اثر پیشگیری کننده دارو آهسته می باشد. برای رسیدن به بیشینه اثر دارویی ۶-۴ هفته زمان لازم است.
عوارض عمومی و جدی قرص زادیتن
سرگیجه تهوع خوابآلودگی خشکی دهان تحریک عصبی ناراحتی معده دیگر علائمی که در ادامه ذکر می شود بسیار نادر است، اما در صورت مشاهده حتما به پزشک خود اطلاع دهید: بثورات جلدی کبودی و خونریزی غیر معمولی افزایش وزن تحریک پذیری
مصرف قرص زادیتن در بارداری و شیردهی
چنانچه در دوران باداری یا شیردهی هستید درباره مصرف یا عدم مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید. به طور کلی در دوران بارداری و شیردهی مصرف این دارو توصیه نمیگردد.
نکاتی در مورد مصرف قرص زادیتن
در صورت ابتلا به بیماریهایی مثل دیابت و صرع قبل از مصرف دارو پزشک را در جریان قرار دهید.دوره درمان را کامل کنید. حتی در صورت احساس بهبودی بدون مشورت با پزشک معالج خود، مصرف دارو را قطع نکنید. چراکه ممکن است چند هفته طول بکشد تا اثرات بهبودی آشکار گردد. این دارو ممکن است باعث خوابآلودگی و گیجی گردد لذا ضمن درمان با این دارو از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری کامل دارند خودداری نمایید. در صورت فراموش شدن یک نوبت مصرف دارو، به محض به یاد آوردن، آن نوبت باید مصرف شود، مگر این که تقریباً زمان مصرف نوبت بعدی فرارسیده باشد. در این صورت، مقدار مصرف بعدی نباید دوبرابر گردد. در صورت داشتن حساسیت دارویی و غذایی شدید قبل از مصرف این دارو پزشک را در جریان قرار دهید. توصیه میشود قرص زادیتن را با غذا یا بلافاصله پس از غذا میل نمایید. چنانچه مبتلا به نوعی بیماری هستید، یا سابقه ابتلا به بیماری دارید به پزشک اطلاع دهید. در صورتیکه از سایر آنتیهیستامینها، آنتیبیوتیکها، داروهای درمان آلرژی یا سرماخوردگی و ویتامینها استفاده میکنید قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید. مصرف کتوتیفن در کودکان تحت نظر پزشک بلامانع است. در صورت ظهور بثورات پوستی، کهیر، خونریزی یا کبودشدگی غیرمعمول مصرف دارو را قطع و بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.
مصرف قرص زادیتن
طی مصرف این دارو مواردی مثل هیجانزدگی، بیقراری و بیخوابی مشاهده شده است. به بیمار توصیه کنید دارو را دقیقا مطابق با دستور پزشک خود، استفاده و از تغییر دوز آن پرهیز کند. حداقل تا دوهفته پس از شروع درمان آسم، دارو درمانی قبلی باید ادامه یابد.
تداخل دارویی با قرص زادیتن
داروهای ضد دیابت مثل متفورمین داروهای خوابآور الکل مصرف همزمان دارو با آنتی بیوتیک های خوراکی ممکن است باعث کاهش تعداد ترومبوسی ها شود.
شرایط نگهداری قرص زادیتن
زادیتن را درون جعبه در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتی گرا به دور از دسترس کودکان نگهداری کنید. کتوتیفن را در بسته مخصوص آن، کاملا پوشیده و دور از دسترس اطفال نگه دارید. دارو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم، حرارت زیاد و رطوبت نگهداری شود. با تمام شدن تاریخ انقضای دارو، آن را دور بریزید.
شایع ترین عوارض قرص زادیتن
خواب آلودگی و تسکین شایع ترین عوارض مصرف دارو هستند که چنانچه شدت آنها با ادامه مصرف کم نشود، ممکن است کاهش مقدار یا قطع مصرف دارو ضروری باشد.
قرص زادیتن یا کتوتیفن
کتوتیفن (KETOTIFEN) به گروه داروهای آنتی هیستامین تعلق دارد. این دارو معمولا برای پیشگیری از آسم استفاده می شود. نام تجارى دارو Zaditen و جزو گروه دارویى ضدآسم، ضدآلرژی و از گروه شیمیایى داروهای مهارکننده می باشد. در فصل بهار که انواع حساسیت ها بسیار شایع است، داروهای ضدحساسیت یا همان آنتی هیستامین ها مصرف بالایی پیدا می کنند. یکی از این آنتی هیستامین های محبوب و مفید، کتوتیفن است. کتوتیفن (KETOTIFEN) به گروه داروهای آنتی هیستامین تعلق دارد. این دارو معمولا برای پیشگیری از آسم استفاده می شود. کتوتیفن در موارد دیگری از آلرژی همچون التهاب بینی و التهاب ملتحمه، نیز به کار می رود. اصولا کتوتیفن با کاهش التهاب در مجاری هوایی، باعث حرکت آزادتر هوا در آن ها می شود. کتوتیفن به شکل قرص و شربت در دسترس است.
طریقه مصرف قرص زادیتن
کتوتیفن، داروی بدون نسخه نیست و بسته به مشکل شما، پزشک معالج دوز خاصی از کتوتیفن را تجویز می کند. دارو را دقیقا مطابق با دستور پزشک خود، استفاده و از تغییر دوز آن پرهیز کنید. دستورات روی بسته دارو را نیز به دقت مطالعه نمایید. ممکن است چند هفته طول بکشد تا شما اثرات کتوتیفن را به طور کامل احساس کنید. حتی در صورت احساس بهبودی بدون مشورت با پزشک معالج خود، مصرف دارو را قطع نکنید. دو بار در روز برای چند هفته، به مقدار ١ تا ٢ عدد قرص این دارو در حملات آسم مؤثر نیست، بنابراین به بیمار توصیه می شود که از قطع ناگهانى داروهاى ضدآسم که قبلاً مصرف کرده است (خصوصاً استروئید) خوددارى کند فراموش کردن مصرف دارو در صورت فراموش کردن یک دوز کتوتیفن، به محض به خاطر آوردن، دوز فراموش شده آن را میل کنید. اما اگر تقریبا زمان نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده طبق برنامه منظم خود عمل کنید. مقدار دارو را دو برابر نکنید.
حساسیت چیست
آلِرژی یا حَسّاسیَت، (به انگلیسی: allergy) واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل گوناگون است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای دستگاه ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهراً بیضرر موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان میدهند. برای مثال گرده گیاهان، میتواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را طوری تحریک کند که گویی با یک خطر جدی روبرو شدهاست. حساسیت یک مشکل بسیار شایع است و تقریباً از هر ده نفر، دو نفر به نوعی از آن مبتلا هستند. نتایج مطالعهای علمی در دانشگاه اوتاگو نشان میدهد کودکانی که به مکیدن انگشت شست یا جویدن ناخن دست خود عادت دارند، کمتر با خطر ابتلا به آلرژی مواجه هستند. اگرچه به تشویق این نوع از رفتار در کودکان توصیه نمیشود، اما ظاهراً این عادتها از جنبههای مثبت و غیرقابل انکاری نیز برخوردارند.هنگامی که یک سیستم ایمنی افراطی در معرض یک ماده حساسیتزا قرار میگیرد، چند اتفاق میافتد: بدن برای مبارزه با ماده مذکور، شروع به تولید نوع خاصی پادتن میکند که IgE نام دارد. پادتنها به نوعی سلول خونی که ماستسل mast cell نام دارد متصل میشوند. این سلولها در دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی، که محل اصلی ورود عوامل آلرژی زا است، فراوانند. ماستسلها با انفجار خود مواد شیمیایی مختلفی از جمله هیستامین و اینترلوکین آزاد میکنند که عامل اصلی بروز بسیاری از علایم آلرژی است که از جملهٔ این علایم میتوان به خارش گلو، آبریزش بینی، اشکریزش، عطسه و سرفه اشاره نمود. اگر مادهٔ حساسیتزا در هوا باشد، واکنش آلرژِیک در چشمها، بینی و ریه رخ میدهد و اگر این ماده خورده شود، واکنش آلرژیک در دهان، معده و سایر بخشهای دستگاه گوارش بروز میکند. گاهی واسطههای شیمیایی آزادشده در بدن به قدری زیاد است که علایم بسیار حادی نظیر کهیر، کاهش فشار خون، شوک یا بیهوشی نیز به وجود میآید.
نشانه های حساسیت و آلرژی
نشانههای آلرژی را میتوان به سه دسته خفیف، متوسط و حاد تقسیم نمود. واکنش خفیف، شامل نشانههایی است که یک ناحیه از بدن را تحت تأثیر قرار میدهد، مانند التهاب، خارش و آبریزش از چشم. علایم خفیف به بخشهای دیگر بدن منتقل نمیشوند. نشانه واکنش متوسط، در بخشهای مختلف بدن منتشر میشوند و خارش چشم ممکن است به خارش گلو و تنگی نفس هم منجر شود. عکس العمل حاد که آنافیلاکسی (anaphylaxis) نام دارد، نادر است و یک موقعیت خطرناک و از جمله مواردی است که درمیان فوریتهای پزشکی قرار دارند. در چنین مواردی، آلرژی در تمام بدن منتشر میشود. این حالت ممکن است با مجموعهای از حملات خارش چشم و صورت آغاز شود و در عرض چند دقیقه، به سرعت در تمام بدن پخش شود و علایم جدیتری چون درد معده، گرفتگی عضلات، تهوع و اسهال را به دنبال داشته و در عین حال درجه التهاب مجاری تنفسی و گوارشی به حدی برسد که تنفس و بلع بسیار مشکل شود. آشفتگی ذهنی و سرگیجه نیز از جمله علایم حساسیت هستند زیرا مشکل آنافیلاکسی باعث کاهش شدید فشار خون نیز میشود.کنترل مؤثر بیماری آلرژی وابسته به تشخیص دقیق آن میباشد. آزمایش حساسیت میتواند کمک به تأیید یا رد آلرژی کند. تشخیص درست، مشاوره و توصیههای پیشگیری، که بر اساس آزمایشهای معتبر حساسیت انجام شده باشند، میتوانند منجر به کاهش نشانههای حساسیت شوند و نیاز به داروهای ضد حساسیت را کم کنند. دو روش متفاوت برای تشخیص وجود آنتیبادیها و نوع حساسیت در بدن وجود دارند:آزمایش از طریق پوست و آزمایش خون که هر دوی این روشها معتبرهستند و توصیه میشوند. این دو روش مقرون به صرفه و اقتصادی هستند. تشخیص زود هنگام و دقیق موجب کاهش هزینههای مشاوره، جلوگیری از مراقبتهای ثانویه، تشخیص اشتباه و پیشامدهای حاد و اورژانسی میگردد. حساسیت با گذشت زمان تغییر میکند. تستهای منظم در رابطه با آلرژنها، اطلاعاتی را در خصوص تغییرات بیماری و مدیریت آن و درنتیجه بهبود وضعیت زندگی و سلامت بیمار میدهد. معمولاً برای تشخیص این که آیا حساسیت به مواد غدایی چون شیر، تخم مرغ، سویا و گندم تشدید شدهاست یا خیر از تستهای سالیانه استفاده میشود و برای ارزیابی میزان تشدید حساسیت، عواملی چون، بادم زمینی، مغزیات، ماهی و صدفها، آزمایشهایی با فاصله زمانی دو تا سه ساله انجام میشوند.