قرص خواب و کم عارضه ترین قرص خواب آور بسیار قوی بدون نسخه

قرص خواب

قرص خواب ؛ کم عارضه ترین قرص خواب آور بسیار قوی بدون نسخه

قرص خواب ؛ کم عارضه ترین قرص خواب آور بسیار قوی بدون نسخه همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد قرص خواب

بی‌خوابی های شبانه با مصرف برخی از داروها و قرص خواب قوی قابل درمان خواهد بود.♥ از مهمترین داروهای خواب آور قوی می‌توان به قرص زولپیدم و قرص دیازپام اشاره کرد. عسل نیز می‌تواند یک درمان خانگی مفید برای رفع بی‌خوابی باشد.

مصرف قرص خواب

بعد از یک روز سخت کاری هیچ چیز به اندازه یک خواب آرام و شیرین خستگی را از تن بیرون نمی‌کند اما خیلی‌ها در آرزوی داشتن این کمترین حق طبیعی شب را با بیداری به صبح می‌رسانند. بی خوابی شبانه از مشکلاتی است که باعث می‌شود در طول روز احساس کسالت و بی‌حوصلگی داشته باشید. خیلی افراد برای رفع این مشکل به انواع داروها پناه می‌برند اما باید بدانید مصرف بی‌رویه و خودسرانه هر کدام از آن‌ها ممکن است عوارض بدی برایتان به همراه داشته باشد.با پزشک خود در مورد مصرف قرص خواب و زمان مصرف حتما مشورت کنید

بی‌خوابی و قرص خواب

بی‌خوابی یکی از اختلالات خواب است که در روان‌شناسی خواب مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد. این مشکل معمولاً ناشی از اضطراب و تنش هیجانی است. از دیگر علت‌های بی‌خوابی، می‌توان احساس عدم امنیت، ترس از تنهایی، افسردگی و مصرف کافئین را نام برد. اگرچه میزان بی‌خوابی با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد و در افراد بالای ۶۵ سال این میزان از درصد بالاتری برخوردار است اما به طور کلی اختلالات خواب در همه سنین حتی در سنین کودکی نیز مانند بزرگسالی وجود دارد.به طور کلی انواع بی خوابی عبارتند از بی‌خوابی گذرا (بین چند روز تا یک هفته) بی‌خوابی حاد (بین سه هفته تا شش ماه) بی‌خوابی مزمن (بیشتر از یک سال) گاهی مواد طبیعی دردسترس ما جود دارند که می‌توانند بی‌خوابی را تا حدودی رفع کنند. عسل یکی از معروف‌ترین مواد طبیعی آرام‌بخش است که مصرف آن در این زمینه توصیه می‌شود. چنانچه علاقه‌مند هستید با دیگر روش‌های خانگی درمان بی‌خوابی آشنا شوید به لینک‌های زیر بروید.

قرص خواب زولپیدم

قرص زولپیدم (Zolpidem) یک داروی آرام‌بخش قوی بوده که در درمان بی‌خوابی مصرف می‌شود. تهوع، گیجی و خواب‌آلودگی از عوارض قرص زولپیدم می‌باشد. جالب است بدانید که در ارتش آمریکا این دارو برای خواب راحت شب قبل از عملیات حساس مصرف می‌شده‌است. درواقع این دارو بر روی مغز اثر آرام‌بخشی دارد. این دارو می تواند افکار خودکشی را مخصوصا در میان نوجوانان تقویت کند. بنابراین مصرف این دارو به طور خودسرانه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. از این دارو می‌توان برای آرام کردن افراد در مدت کوتاهی قبل از قرار گرفتن تحت عمل جراحی استفاده کرد. عوارض قرص زولپیدم شامل تهوع، استفراغ، خواب‌آلودگی، گیجی، سردرد، راه رفتن در خواب (نادر)، مشکلات چشمی مثل دوبینی می‌باشد.

قرص خواب دیازپام

قرص دیازپام (Diazepam) دارویی مسکن و خواب‌آور برای تسکین اضطراب و استرس، اختلالات خواب و اختلالات هراس می‌باشد. خواب آلودگی از عوارض قرص دیازپام است. افرادی که به طور دائمی از این داروها استفاده می‌کنند به تدریج به آن وابسته شده و برای دستیابی به همان میزان آرامش قبلی، مجبور به مصرف میزان بیشتری از آن هستند. بر همین اساس میزان دوز مصرفی این دارو باید حتما توسط پزشک و تحت نظر ایشان تعیین گردد. عوارض قرص دیازپام شامل افت قوای ذهنی، خواب‌آلودگی، تکلم نامفهوم، ضربان قلب کند، تنگی‌نفس، عدم تعادل، بثورات جلدی، گلودرد، تب و لرز، کبودی یا خونریزی غیرعادی، زخم‌های دهانی، زردی پوست یا چشمان، از دست رفتن حافظه، بی‌خوابی، اضطراب یا تحریک‌پذیری می‌باشد.

قرص خواب ترانکوپین

ترانکوپین نوعی داروی خواب‌آور است که برای درمان اختلال خواب و همچنین اختلال دوقطبی تجویز می‌شود. از عوارض قرص ترانکوپین سرگیجه،تب و سردرد است. این دارو علاوه بر رفع اختلالات خواب این دارو در افراد دارای اختلال دوقطبی هم تجویز می‌شود. توجه داشته باشید که اگر بی‌خوابی شما ناشی از افسردگی باشد با داروی ترانکوپین بی‌خوابی شما درمان نخواهد شد ولی اگر صرفا مشکل شما یک بی‌خوابی مفرد باشد با تغییر دوز دارویی مشکل بی‌خوابی‌تان برطرف خواهد شد. عوارض قرص ترانکوپین شامل سرگیجه، تب، سردرد، گوش درد، فارنژیت، رینیت، بی‌اشتهایی، یبوست، خشکی دهان، لکوپنی، افزایش وزن، افزایش سرفه و تعریق می‌باشد.

قرص خواب تمازپام

تمازپام (Temazepam) دارویی با اثرات ضد اضطرابی، آرام‌بخشی، ضد تشنجی و شل‌کننده عضلانی است. سردرد، سرگیجه و خواب‌آلودگی از عوارض مصرف تمازپام است. این دارو در موارد بی‌خوابی نیز استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف طولانی مدت این دارو باعث سازگاری بدن با آن شده و اثرات آن را کاهش می‌دهد. همین امر موجب وابستگی بیشتر بیمار به آن مصرف دوزهای بالاتر آن می‌شود. در نهایت می‌توان گفت در صورت عدم کنترل درست بر میزان مصرف، این دارو اعتیادآور خواهد بود. عوارض قرص تمازپام شامل خواب‌های آشفته، ذهن بی‌ثبات، سردرد، خواب‌آلودگی روزانه و سرگیجه می‌باشد.

قرص خواب آلپرازولام

آلپرازولام (Alprazolam) چیست؟ از داروهای ضد افسردگی است که برای مهار اضطراب‌های شدید هم مصرف می‌شود. قرص آلپرازولام خطر اعتیادآور بودن دارد. این دارو توسط روانپزشکان و پزشکان برای اثرات ضداضطرابی و خواب‌آوری و ضدافسردگی تجویز می شود. در صورتیکه این دارو به منظور درمان بی‌خوابی تجویز شود گاهی تا نیم میلی‌گرم نیز تجویز می‌شود. سرعت عمل این دارو بستگی به شدت بیماری، سن و همچنین سرعت سوخت و ساز بدن فرد دارد. در برخی از افراد در کمتر از ۵ دقیقه بعد از جذب اثر می‌کند. مصرف این دارو در این افراد باعث کاهش فعالیت مغز شده و به فکر پراکنی پایان می‌دهد و بستر را برای خواب و استراحت فراهم می‌آورد اما باید توجه داشت که در صورت افزایش مصرف دارو میزان وابستگی شدیدی به ان ایجاد خواهد شد. عوارض قرص آلپرازولام شامل خواب‌آلودگی و منگی، اختلال تعادل در راه رفتن، تکلم غیرقابل فهم، تاری دید، ناراحتی‌های گوارشی و عوارض کبدی می‌باشد.

قرص خواب آور چیست

یکی از راه‌های مقابله با بی‌خوابی، استفاده از قرص‌های خواب‌آور است. این قرص‌ها در کوتاه‌مدت، اثر مناسبی روی مشکلات خواب می‌گذارند اما لازم است فرد اطلاعات لازم را در مورد آنها داشته باشد. عده زیادی از مردم دنیا (حدود نیمی از آنها) از مشکلات بی‌خوابی در رنج هستند. شاید شما هم یکی از آنها باشید و برای رسیدن به خواب مناسب به دنبال راه چاره‌ای باشید اما در درجه اول باید بگوییم که «‌بی‌خوابی یک نشانه است، نه یک بیماری!» از آنجا که نیاز افراد مختلف به خواببا هم متفاوت است، نمی‌توان مدت مشخصی را برای خواب لازم افراد تعریف کرد. توجه: قرصهای خواب آور و آرام بخش دارای عوارض بوده و مصرف خودسرانه آنها می تواند عواقب جبران ناپذیر داشته باشد. در این زمینه حتماً با پزشک خود مشورت کنید. قرصهای آرام بخش (TRANQUILIZERS / SEDATIVES) داروهایی میباشند که با سرکوب سیستم اعصاب مرکزی (CNS) باعث ایجاد آرامش، تمدد اعصاب، کاهش اضطراب و استرس، خوابآلودگی، سرخوشی، کندی تنفس، کاهش حس تعادل، شل شدن عضلات، قضاوت مختل و واکنشهای کند و مردد می شوند. مصرف دوز بالای این دسته از داروها میتواند به از دست رفتن هوشیاری و حتی مرگ بیانجامد.

قرص خواب لورازپام

قرص لورازپام (Lorazepam) برای درمان بی‌خوابی و اضطراب بکار می‌رود. بی‌قراری، فراموشی، خواب آلودگی و افسردگی از عوارض لورازپام می‌باشد. لورازپام همچنین شل‌کننده عضلانی و آرامبخش است. توجه داشته باشید که مصرف طولانی مدت دارو ممکن است موجب بروز وابستگی فیزیکی و روانی به آن شود. عوارض قرص لورازپام شامل بی‌قراری، فراموشی، عدم آگاهی به زمان و مکان، افسردگی، خواب‌آلودگی، افوریا، آتاکسی، سرگیجه، ‏اختلال تکلم، لرزش، هیجان متناقض، ضعف، سردرد و بی‌خوابی می‌باشد.

تاثیر بی‌ خوابی در بدن

بی‌خوابی مداوم می‌تواند فرد را دچار مشکلات زیادی کند؛ قدرت ایمنی بدن کم می‌شود و به قدرت حافظه و یادگیری افراد نیز آسیب می‌رسد. نتایج تحقیقات جدید نشان داده که کاهش زمان خواب و استراحت برای افراد (به خصوص افراد مسن) خطر بیشتری را نسبت به سیگار و فشارخون بالا ایجاد می‌کند و از عوامل مهم مرگ‌ومیر در آنها محسوب می‌شود.یکی از راه‌های مقابله با بی‌خوابی، استفاده ازقرص‌های خواب‌آور است. قرص‌های خواب‌آور، معمولا در کوتاه‌مدت اثر مناسبی روی مشکلاتخواب می‌گذارند اما در بلندمدت، خودشان مشکل‌آفرین می‌شوند. لازم است فرد همه اطلاعات لازم را در مورد آنها داشته باشد. مثلا مهم است که در مورد آثار جانبی آنها مطلع باشد تا از مصرف نابجای آنها خودداری کند.

همه چیز درباره قرص خواب آور

بیشتر داروهای خواب‌آور نیاز به نسخه دارند. از آنجا که این داروهای خواب آور می‌توانند اعتیادآور باشند و مصرف بیش از حد آنها برای بیمار خطرناک است، لازم است مصرف آنها تحت‌نظر پزشک باشد. علاوه بر مصرف، حتی قطع مصرف این داروها نیز باید زیر نظر پزشک باشد و طی چند هفته به تدریج قطع شوند تا عوارضی برای بیمار نداشته باشند. داروهای خواب‌آور را می‌توان به ۲ گروه عمده تقسیم کرد؛ نسخه‌ای و بدون نسخه (OTC).قرص بدون نسخه خواب آور از این گروه می‌توان به داروهای خواب آور ارزان‌قیمت و ملایمی مانند دیفن‌هیدرامین و دیمن‌هیدرینات اشاره کرد. این داروها باعث ایجاد رخوت، گیجی و خواب‌آلودگی فرد می‌شوند اما اعتیادآور نیستند. عوارض جانبی آنها شامل گیجی، تاری‌دید و خشکی دهان است. این داروها، جزو گروه داروهای خواب‌آورمحسوب نمی‌شوند اما خواب‌آلودگی از عوارض جانبی آنها به حساب می‌آید.قرص نسخه‌ای خواب آور ، داروهای خواب‌آور نسخه‌ای جزو پرمصرف‌ترین داروها در همه جهان هستند و با نام‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شوند. اغلب داروهای خواب‌آور، داروهای سراتیو یا ضدافسردگی هستند که باعث ایجاد یا برقراری خواب در افراد می‌شوند. این گروه داروها شامل گروه‌های مختلفی است: بنزودیازپین‌ها (BZD): جزو معمول‌ترین و امن‌ترین گروه‌های داروهای خواب‌آور است و شامل داروهای معروفی همچون لورازپام، دیازپام و… می‌شود. این گروه داروها نیز عوارض جانبی دارند که شامل علایم تنفسی، گیجی روزانه و کم‌شدن حافظه است. مصرف این داروها همراه با الکل خطرناک است و جزو داروهای خواب‌آور و ضداضطراب هستند و باعث ایجاد رخوت، گیجی وخواب‌آلودگی فرد می‌شوند. مصرف آنها در کوتاه‌مدت مفید و مناسب است اما مصرف طولانی‌ آنها باعث ایجاد وابستگی می‌شود. باربیتورات‌ها: مانند فنوباربیتال. این داروها سیستم عصبی مرکزی فرد را سرکوب می‌کنند و باعث ایجاد رخوت می‌شوند. باربیتورات‌ها از قدیمی‌ترین داروهای خواب‌آور هستند که هنوز هم استفاده می‌شوند اما به خاطر پتانسیل سوءمصرف آنها امروزه کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. داروهای ضدافسردگی (مانند داروهای سه‌حلقه‌ای): این گروه از داروهای ضدافسردگی در درمانبی‌خوابی‌های ناشی از افسردگی استفاده می‌شوند. البته مورد مصرف آنها علاوه بر درمان بی‌خوابی در اختلالات خوردوخوراک، اختلالات درد، اختلال پس از آسیب، اختلالات دوقطبی،ترس از اجتماع، حمله‌های پانیک و… است. از معروف‌ترین اعضای این گروه می‌توان به دارویفلوکستین (پروزاک) اشاره کرد که از کم‌عارضه‌ترین داروهای ضدافسردگی است و در بسیاری کشورها از پرمصرف‌ترین داروها به شمار می‌آید.

قوی ترین و انواع قرص خواب آور

۱- الپرازولام ۲- نیتراپازام ۳- دیازپام ۴-اگزاز پام قبل مصرف با یک دکتر مشورت کن اگه می خوای بری فضا ترامادول بخور یا مورفین بخور البته نه زیاد! استفادهی زیاد از هر کدوم از قرص های خواب آور باعث معتاد شدن میشه ولی در کل دیازپام بهتره البته با مصرف زیر نظر دکتر . ۱- بنزودیازپین ها (BENZODIAZEPINES) آرام بخش، خواب آور، ضد اضطراب، ضد تشنج، فراموشی آور و شل کننده عضلات میباشند. Diazepam دیازپام Oxazepam اکسازپام Lorazepam لورازپام Chlordiazepoxide کلردیازپوکساید Alprazolam آلپرازولام Bromazepam برومازپام Clobazam کلوبازام Clonazepam کلونازپام Clorazepate کلرازپام Estazolam استازولام Flunitrazepam فلونیترازپام Flurazepam فلورازپام Halazepam هالازپام Ketazolam کتازولام Loprazolam لوپرازولام Lormetazepam لورمتازپام Medazepam مدازپام Midazolam میدازولام Nitrazepam نیترازپام Nordazepam نوردازپام Prazepam پرازپام Quazepam کوآزپام Temazepam تمازپام Tetrazepam تترازپام Triazolam تریازولام ۲-باربیتورات ها(BARBITURATES) آرام بخش، خواب آور، ضد تشنج و بی هوش کننده میباشند. باربیتوراتها قوی تر از بنزودیازپین ها میباشند و امروزه عمدتا به عنوان داروی ضد تشنج و القاء کننده بی هوشی مصرف میگردند. Sodium Amytal) Amobarbital) آموباربیتال Aprobarbital آپروباربیتال Butabarbital بوتاباربیتال Butalbital بوتالبیتال Hexobarbital هگزوباربیتال Methylphenobarbital متیل فنو باربیتال Pentobarbital پنتوباربیتال Phenobarbital فنوباربیتال Secobarbital سکوباربیتال Sodium thiopental سدیم تیوپنتال Talbutal تالبوتال Thiobarbital تیوباربیتال ۳-داروهای ضد افسردگی(ANTIDEPRESSANT) ضد افسردگی و ضد اضطراب بوده و برخی از آنها (سه حلقه ای ها) برای تسکین دردهای مزمن تجویز میگردند. Fluoxetine فلوکستین Sertraline سرترالین Venlafaxine ونلافاکسن Citalopram سیتالوپرام Paroxetine پاروکستین Escitalopram اسیتالوپرام Fluvoxamine فلووکسامین Duloxetine دولوکستین Bupropion بوپروپیون Amitriptyline آمیتریپتیلین Dothiepin دوتیپین ۴-آنتی هیستامین ها(ANTIHISTAMINES) کاهنده واکنشهای حساسیتی و آرام بخش میباشند. برخی آنتی هیستامین های خواب آور و آرام بخش عبارتند از: diphenhydramine دیفن هیدرامین dimenhydrinate دیمن هیدرینات doxylamine دوکسیلامین ۵- ضد روان پریشی ها(ANTIPSYCHOTICS) در درمان اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی، اختلالات هذیانی، جنون ها و دیگر اختلالات روان پریشی تجویز میگردند. (از ذکر آنها خودداری میکنیم) ۶- سایر قرصهای خواب آور و آرام بخش zolpidem زولپیدم alpidem آلپیدم Zaleplon زالپلون eszopiclone اسزوپیکلون ramelteon راملتیون methaqualone متاکوآلون ethchlorvynol اتکلروینول chloral hydrate کلرال هیدارت meprobamate مپروبامات glutethimide گلوتی تیمید methyprylon متیپریلون gamma-hydroxybutyrate گاما هیدروکسی بوتیرات ethyl alcohol اتیل الکل diethyl ether دی اتیل اتر methyl trichloride متیل تری کلراید Zopiclone زوپیکلون

دسته بندی: پزشکی و سلامت
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 7 شهریور 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.