خواص سرکه شیره انگور ؛ بررسی خواص مصرف سرکه شیره انگور برای سلامتی

خواص سرکه شیره انگور

خواص سرکه شیره انگور ؛ بررسی خواص مصرف سرکه شیره انگور برای سلامتی

خواص سرکه شیره انگور ؛ بررسی خواص مصرف سرکه شیره انگور برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص سرکه شیره انگور

سرکه شیره دارای طبع سرد است و هر ۱۰۰ گرم سرکه شیره دارای حدود ۲۸ کالری است.

مهمترین خاصیت آن تقویت سیستم ایمنی بدن است.

از بین بردن لکه‌های پوستی و شفافیت پوست

کاهش کلسترول مضر و تری گلیسیرید خون

کمک به تناسب اندام در صورت مصرف مداوم

بهبود وضعیت گوارش و اشتهای کسانی که میل به غذا ندارند

افزایش سطح هوشیاری و نشاط جسمی

موافق با همه مزاج ها است.

مصرف آن کمک به رفع کم خونی می کند.

تنظیم و کاهش قند خون

افزایش میل و توانایی جنسی

افزایش رشد کودکان کم وزن

هضم کننده غذاهای مختلف

اصلاح کننده خون است.

آشنایی با دیگر خواص سرکه شیره

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سرکه شیره آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سرکه شیره

سرکه‌شیره یک نوشابه طبیعی بسیار با ارزشی است که به رفع ضعف عمومی بسیار کمک می‌کند.

این نوشابه و صدها نوشابۀ طبیعی ایرانی از قبیل آب زرشک، آب انار و محلول عسل و آب‌لیموترش می‌توانند جایگزین نوشابه‌های وارداتی غربی باشد

که فرمول آن توسط کمپانی‌های صهیونیستی برای بیماری‌ها و اختلالات فیزیولوژیک، طراحی و برنامه ریزی شده است.

خواص سرکه شیره برای کبد

برای استفاده از برای کبد ، سرکه و شیره را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت می دهیم. وقتی سرد شد، می توانید میزان دلخواهی از آن را با مقداری آب مخلوط کرده و میل کنید.

سرکه شیره برای کبد مفید است و باعث پاکسازی آن می شود.

سرکه شیره با کاهو

یک میان وعده عالی است که از قدیم مرسوم بوده است و باعث تقویت بدن می شود و خون شما را تصفیه می کند.

سرکه شیره برای سودا

سرکه شیره برای سودا مفید است اگر به نسبت ۸۰ گرم شیره و ۲۰ گرم سرکه مصرف شود.

طرز تهیه سرکه شیره برای دلمه

مواد لازم

۵۰ عدد برگ مو

۱ پیمانه برنج

۱ پیمانه لپه

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۳۰۰ گرم سبزی معطر

۱ عدد پیاز

زردچوبه و نمک و فلفل

۱ لیوان آب جوش

۱/۲ لیوان سرکه

۱/۲ لیوان شیره انگور

دلمه رو هر کس به یه روش درست میکنه. روش من به این صورت هست.

برگ‌های مو را باید کمی‌ جوشوند که نرم بشن.

گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ خوب تفت میدم و ادویه‌های لازم که شامل زردچوبه

و نمک و فلفل رو هم اضافه می‌کنم.. برنج رو جوشونده و آبکش می‌کنم..

لپه‌ها رو هم پخته و آبکش می‌کنم.. مواد رو با هم و با سبزی‌های جعفری، گشنیز،مرزه و ترخون مخلوط می‌کنم

تو و این مرحله به مواد کمی‌ رب انار ملس و گرد غوره هم اضافه میکنم. ته یه قابلمه رو کمی‌ روغن ریخته و با تعدادی برگ میپوشانم.

دلمه‌ها رو مرتب تو قابلمه میچینم. روی دلمه ها چاشنی‌ دلمه رو که شامل سرکه + شیره وکمی آب و زعفران است ریخته

و میگذارم با حرارت کم به پخت ادامه دهد که سس به خورد دلمه ها بره و بپزه. در آخر با کمی زرشک و پیاز داغ تزیین و سرو میکنم.

برگ ها رو باز میکنم و کمی از مواد ابتدای برگ قرار میدم و و میپیچم.

زمان مصرف سرکه شیره

بهترین زمان مصرف سرکه شیره نیم ساعت قبل از غذا می باشد

سرکه شیره و دیابت

افراد دیابتی نباید خودسرانه آن را مصرف کنند و حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.

سرکه شیره برای آش

مواد اصلی

سرکه قرمز

۱/۲ لیوان

شکر

۲ لیوان

آب
۱ لیوان

زعفران آب کرده

۲ قاشق غذا خوری

ابتدا شکر را داخل آب ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم تاشکر کاملا حل شود.

سپس سرکه و زعفران دم کرده را به آب و شکر اضافه کرده وروی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا غلیظ شود.

طرز تهیه سرکه شیره دکتر خیراندیش

نصف پیمانه سرکه خانگی و پنج پیمانه شیره نیاز است.

سرکه و شیره را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت می دهیم.

وقتی سرد شد، می توانید میزان دلخواهی از آن را با مقداری آب مخلوط کرده و میل کنید.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.