خواص طالبی و گرمک و خواص مصرف طالبی و گرمک برای بدن مردان و زنان
خواص روغن سیاه دانه برای ابرو و تاثیر روغن سیاه دانه برای پر پشت کردن ابرو
خواص روغن سیاه دانه برای ابرو خواص روغن سیاه دانه برای ابرو ؛ تاثیر روغن سیاه دانه برای پر پشت کردن ابرو همگی در سایت …
گوشت گنجشک و ویار ؛ درمان ویار زنان باردار با مصرف گوشت گنجشک
گوشت گنجشک و ویار گوشت گنجشک و ویار ؛ درمان ویار زنان باردار با مصرف گوشت گنجشک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …
خواص گیلاس و زردآلو ؛ وجود ویتامین ها و مواد مغذی فراوان در گیلاس و زردآلو
خواص گیلاس و زردآلو خواص گیلاس و زردآلو ؛ وجود ویتامین ها و مواد مغذی فراوان در گیلاس و زردآلو همگی در سایت فال و …
خواص طالبی و گرمک
خواص طالبی و گرمک ؛ خواص مصرف طالبی و گرمک برای بدن مردان و زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : فواید ارده شیره ؛ خواص دارویی و درمانی مصرف ارده شیره برای سلامتی
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص طالبی و گرمک
طالبی میوه ای اشتها آور است.
طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
گرمک سرشار از ویتامین های آ و ث و سلولز است.
گرمک ملین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
ویتامین C و کاروتنوئیدهای موجود در میوه گرمک برای حفظ سلامت چشم مفید هستند.
آنها با کاهش خطر ابتلا به آبمروارید و دژنراتیو ماکولا در ارتباط هستند.
میوه گرمک در جلوگیری از ابتلای به سرطان و ریشهکنسازی رادیکالهای آزاد،
مواد مضر متابولیسم سلولی که منجر ابتلای به تعدادی از مشکلات خطرناک میشود، کمک میکند.
ملون دارای خواص ضد پیری پوست است.
ملون از ۹۰٪ آب تشکیل شده است. این مقدار زیاد آب می تواند احساس جوانسازی به شما بدهد و از گلودرد جلوگیری می کند.
ملون دارای خواص ضد سرطان است.
محتوای آدنوزین موجود در ملون نه تنها شما را از ابتلا به سرطان ممانعت می کند بلکه از رسوب خون جلوگیری می کند که منجر به حمله قلبی و سکته مغزی شود.
ملون با بتاکاروتن غنی شده است که برای افزایش بینایی و حفظ سلامتی چشم شما مفید است.
میزان بالای فولات موجود در خربزه برای زنانی که قصد بارداری دارند و زنان باردار مفید است.
مصرف منظم خربزه، به دلیل داشتن ویتامین A به جوانسازی ریه ها کمک می کند.
خربزه دارای ترکیباتی است که اعصاب را آرام کرده و اضطراب ها را کاهش و از اختلالات خواب جلوگیری می کند.
مصرف منظم خربزه در دوران قاعدگی به دلیل داشتن ویتامین C با کاهش جریان خون و لخته شدن خون مشکلات قاعدگی را کاهش می دهد.
مصرف خربزه به دلیل دارا بودن ویتامین های C و A سیستم ایمنی شما را تقویت کند.
رادیکال های آزاد به سلول های بدن حمله کرده و باعث رشد سرطانی می شوند.
آشنایی با دیگر خواص طالبی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص طالبی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با طالبی
طالبی یکی از انواع میوه های شیرین و آبدار فصل تابستان است که به همراه میوه های شناخته شده ای مثل هندوانه و خربزه در خانواده صیفی جات دسته بندی می شود.
ریشه و اصالت این میوه متعلق به کشورهای الجزایر و فرانسه می باشد.
طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است.
نام انگلیسی آن Cantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نام Cantalup گرفته شده
که در این محل طالبی برای اول بار در سال ۱۷۰۰ میلادی کاشت شده است.
این نوع میوه همچنین حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
برخی عقیده دارند که طالبی و خانواده ملون (مثل هندوانه، گرمک و خربزه) از هند میآیند.
طالبی درواقع پیوند گرمک و خربزه قندک است که نام علمی آن Cucumis melo var. Reticulatus است.
نقوش و بافت پوست خارجی آن بسیار به گرمک شباهت دارد، اما رنگ قسمت داخلی آن مثل خربزه قندک، زرد روشن تا سبز است.
طعم طالبی ترکیبی خاص از مزه گرمک و خربزه دارد که برای بسیاری از مردم دلچسب است.
مثل دیگر میوههای خانوادهی ملون، طالبی نیز باید بهصورت تازه مصرف شود.
طالبیها معمولا اندازهی کوچکی دارند، بنابراین میتوانید تعداد بیشتری از آن بخرید.
خواص طالبی برای کاهش کلسترول خون
طالبی به دلیل فیبر فراوانی که دارد برای کاهش کلسترول بد خون مفید بوده و میتواند کلسترول بالای خون را کاهش دهد.
طالبی برای کاهش فشار خون
کسانی که فشارخون بالا دارند می توانند از طالبی برای کاهش فشار خون خود استفاده کنند.
این میوه دارای پتاسیم بوده که با فشار خون بالا مبارزه کرده و برای سلامت قلب مفید است.
خواص طالبی برای کاهش خطر آلزایمر
در طالبی پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که برای سلامت مغز مفید است.
فولات احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داده و پتاسیم نیز با افزایش جریان خون باعث بهبود شناخت تمرکز فعالیتهای عصبی می شود.
طالبی برای تقویت دندان ها و استخوان ها
این میوه سرشار از کلسیم بوده و از مواد مغذی زیادی تشکیل شده است که برای تقویت استخوانها و سلامت دندانها مفید است.
خواص طالبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
مطالعات انجامشده نشان میدهد که طالبی به خاطر وجود ویتامین سی میتواند ایمنی بدن را تقویت کند
یک لیوان آب طالبی سی و چهار درصد نیاز بدن به ویتامین سی را تامین میکند.
ویتامین سی از جمله آنتیاکسیدانهای قوی میباشد که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و با انواع بیماریهای مختلف مانند سرطان مبارزه می کند.
ویتامین ب یک موجود در طالبی نیز برای تولید سلولهای جدید و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
طالبی برای آبرسانی به بدن
شاید بدانید که نود درصد طالبی را آب تشکیل داده است،
آب طالبی برای تامین مواد معدنی ازجمله پتاسیم، آهن، منیزیم و روی مفید بوده و یک جایگزین مناسب برای آب معدنی می باشد.
مصرف طالبی برای رفع خستگی نیز عالی است.
خواص طالبی برای درمان عفونت
ویتامین سی موجود در طالبی باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا شده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می کند.
طالبی دارای فیبر، ویتامین سی، ویتامین ب شش و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید بوده و باعث کاهش فشارخون می شود.
ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داده و برای درمان عفونت موثر است.
طالبی برای سلامت قلب
این میوه دارای فیبر ، ویتامین ب ۶ و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد.
طالبی با کاهش فشار خون و کلسترول ، ریسک بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
ویتامین ب ۳ موجود در این میوه باعث افزایش سطح کلسترول خون شده و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.
طالبی برای درمان افسردگی
پیریدوکسین موجود در طالبی دارای خواص ضد التهابی بوده که به دلیل تولید هورمون روی باعث ایجاد الگوی خواب مناسب می شود.
ویتامین ب ۶ موجود در طالبی در درمان افسردگی مفید است.