; خواص شلغم و لبو و خاصیت خوردن شلغم و لبو در فصل زمستان برای سلامتی - فال و خواب
کالری شنبلیله و چه میزان کالری در شنبلیله وجود دارد

کالری شنبلیله و چه میزان کالری در شنبلیله وجود دارد

کالری شنبلیله کالری شنبلیله ؛ چه میزان کالری در شنبلیله وجود دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد …

انزروت برای چی خوبه ؛ ایا مصرف انزروت برای درمان بی خوابی مفید است

انزروت برای چی خوبه ؛ ایا مصرف انزروت برای درمان بی خوابی مفید است

انزروت برای چی خوبه انزروت برای چی خوبه ؛ ایا مصرف انزروت برای درمان بی خوابی مفید است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

طبع برگ تربچه و همه چیز درباره خواص و طبع برگ تربچه

طبع برگ تربچه و همه چیز درباره خواص و طبع برگ تربچه

طبع برگ تربچه طبع برگ تربچه ؛ همه چیز درباره خواص و طبع برگ تربچه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص شلغم و لبو

خواص شلغم و لبو ؛ خاصیت خوردن شلغم و لبو در فصل زمستان برای سلامتی

خواص شلغم و لبو ؛ خاصیت خوردن شلغم و لبو در فصل زمستان برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص ریشه کاسنی در طب اسلامی ؛ ریشه کاسنی از نظر طب اسلامی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص شلغم و لبو

شلغم یکی از پاک‌کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد،

املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان می‌شود.

‏هر فنجان شلغم له‌شده حاوی ۲۷ میلی‌گرم ویتامین‎ C ‎است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

میزان مصرف روزانه این ویتامین در مردان باید به ۹۰ میلی‌گرم و در زنان به ۷۵ میلی‌گرم برسد.

هدف اصلی از دریافت ویتامین‎C‎، تقویت سیستم ایمنی و ترمیم بافت‌های بدن است.‏

به جز ویتامینC‏ شلغم، تعداد زیادی از ویتامین‌های خانواده ‎B ‎را درون خودش گنجانده است،

از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات و اسید پانتوتنیک. هر فنجان شلغم له‌شده، ۲ر۰ میلی‌گرم از نیاز روزانه بدن به ویتامین‎ B6 ‎را فراهم می‌سازد.

ویتامین‌های‎ B ‎به متابولیسم چربی، کربوهیدرات‌ها و پروتئین کمک می‌کنند،

عملکرد سیستم عصبی را تنظیم می‌کنند و برای سلامتی پوست، مو، چشم‌ها و کبد نیز ضروری هستند. ‏

میزان کلسیم در هر فنجان شلغم له‌شده به ۷۶ میلی‌گرم می‌رسد که برابر است با ۸ درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم.

علاوه بر این، میزان پتاسیم در همین مقدار شلغم به ۴۰۷ میلی‌گرم می‌رسد

که دریافت آن برای حفظ تعادل مایعات در بدن و نگه داشتن فشار خون در سطح مطلوب ضروری است.

شلغم، مقدار کمی از املاح مهم دیگر را هم برای بدن فراهم می‌کند:

آهن، منیزیم، فسفر، سدیم، روی، منگنز و سلنیوم‎.‎از برگ شلغم خواه به صورت پخته یا خام

در سوپ یا سالاد و یا خوراک‌های دیگر استفاده کنید چون نه تنها در برگ شلغم مقدار زیادی کلسیم وجود دارد

بلکه این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن و مس نیز هست که سبب ازدیاد خون

و به ویژه هموگلوبین می‌شود. هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره‌تر باشد، ید بیشتری در آن است. ‏

شلغم اثر مفید و مؤثری در درمان بیماری‌های دستگاه تنفسی دارد.

برای این منظور از آش و سوپ آن استفاده می‌شود. همین طور می‌توان عصاره آن را به دست آورد.

همچنین در دمل، کورک و هر نوع کانون التهابی و تورمی یا چرکی از ضماد شلغم پخته استفاده شده و بر روی موضع می‌گذارند.‏

لبو یا چغندر هم یکی از پرخاصیت‌ترین گیاهانی است که در این فصل می‌توانید استفاده کنید.

رنگ ارغوانى چغندر به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است که خاصیت ضدسرطانى داشته

و از بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان روده جلوگیرى مى‌‌کند.

در هر ۱۰۰ گرم لبو، ۳۸۰ میلى‌گرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى‌‌کند‎.‎‏

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسید فولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند‎.‎

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن

و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک،

باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد. افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز،

۵۳‌درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند. رنگ ارغوانى چغندر به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است

که خاصیت ضد سرطانى داشته و از بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان کولون جلوگیرى مى ‌کند‎.‎‏

همچنین چغندر دارای پروتئین، چربی، ویتامین‌های ‏A، ‏B‏۱، ‏B‏۲، ‏B‏۳ و ‏C‏ – مواد ازته – مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است.

چغندر ملین، نرم‌کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند.

همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد‎.‎‏ مدر، اشتها آور و آرام بخش است،

کار عضلات را تقویت می‌کند، خون را بند می‌آورد، معده را تقویت می‌کند،

اسهال خونی را متوقف می‌سازد و درمان‌کننده التهاب مجاری ادرار است‎.‎‏

چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماری‌های پوستی بسیار مفید است.

اشتها را نیز زیاد می‌کند‎.‎‏ این گیاه مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA ‎ می‌شود‎.‎‏

آب پخته شده‌ آن برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماری‌های پوستی مصرف می‌شود.‏

آشنایی با دیگر خواص شلغم

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شلغم آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.کند.

آشنایی با شلغم

شلغم یکی از انوع سبزی های ریشه ای است که بومی اروپا و آسیای مرکزی است

و هنوز هم در برخی از مناطق به صورت وحشی می روید.

جالب است بدانید که شلغم به دلیل وجود ویتامین ها و خواص معدنی به عنوان

یکی از سبزی های مهم در سراسر جهان شناخته می شود.

شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشه دار است که به رنگ های سفید، سبز و بنفش یافت می شود.

شلغم به طور معمول در مناطق معتدل سراسر جهان رشد می کند، شلغم غنی

از کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و منیزیم و ویتامین های C، فولات و نیاسین می باشد.

شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفیدی است که نقش قوی‌ترین آنتی بیوتیک‌ها را بازی می‌کند،

اما متأسفانه، چون نسبت به انواع دیگر سبزیجات کاربرد کمتری در وعده‌های غذایی مان دارد،

کمتر از آن استفاده می‌کنیم. با شروع فصل سرما، سرماخوردگی مهمترین سوغات طبیعت است

و شلغم چه بصورت پخته که معمولا بوی آن برایمان غیر قابل تحمل است

و چه به شکل خام، نقش مهمی در درمان این بیماری به ظاهر ساده، اما همه گیر دارد.

خواص شلغم برای رفع بوی بد بدن

یکی از مشکلات شایع فصل تابستان بوی بد بدن است ، آب این گیاه برای خلاص شدن از بوی بد بدن بسیار مفید است ،

آب شلغم را به صورت کلی برای سلامتی میل کنید تا از بوی بدن جلوگیری کند.

شلغم برای سلامت قلب و عروق

یکی از خاصیت های کلیدی شلغم خواص ضد التهابی آن است که به دلیل وجود ویتامین کا در این گیاه می باشد.

ویتامین کا موجود در شلغم از حملات قلبی ، سکته های قلبی و فشار خون جلوگیری می کند.

برگ این گیاه به دلیل خاصیت خاص خود می تواند کلسترول موجود در صفرا را به صورت کامل جذب خود کند

و باعث هضم بهتر غذا شود. این امر باعث می شود تا کلسترول بدن کاهش پیدا کند.

شلغم دارای فولات بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

خواص شلغم برای تقویت سیستم ایمنی بدن

شلغم دارای بتاکاروتن است و همین امر باعث می شود تا به حفظ سلامت غشاهای بدن کمک کرده و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن شود.

ویتامین سی موجود در شلغم باعث افزایش ایمنی بدن شده و جذب آهن را بهبود می بخشد.

خواص شلغم برای سلامت ریه ها

سیگار کشیدن سرطان زا بوده و باعث کمبود ویتامین آ در بدن می شود ، کمبود این ویتامین

در بدن باعث بروز التهاب ریه شده و اختلالات تنفسی را افزایش می دهد.

شلغم یکی از سبزیجات مفید می باشد که برای افراد سیگاری موثر است و باعث حفظ سلامت ریه ها می شود.

شلغم برای پیشگیری از آلزایمر

شلغم به دلیل داشتن فولات می تواند باعث تنظیم اسید آمینه های مورد نیاز بدن شود ،

این امر باعث می شود تا سطح هموسیستئین افزایش پیدا کرده

و از بروز بیماری های عصبی و حافظه مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.

خواص شلغم برای سلامت چشم

برگ شلغم دارای لوتئین و کاروتنوئید می باشد که برای سلامت چشم حیاتی است.

برگ شلغم برای جلوگیری از آب مروارید و بیماری های چشمی موثر است.

شلغم برای سم زدایی بدن

برگ شلغم دارای گلوکوزینولات، گلوکوناستروتیک و گلوکوتراپائولین می باشد

که یک آنتی اکسیدان ضروری است و برای سم زدایی بدن مفید است.

خواص شلغم برای سلامت استخوان‌ ها

شلغم منبع مفیدی از کلسیم و پتاسیم است و برای رشد استخوان ها موثر است.

شما اگر شلغم را به صورت موثر مصرف کنید باعث می شود تا از خطر پوکی استخوان در امان باشید.

کلسیم باعث می شود تا تراکم استخوان های بدن حفظ شود.

خواص شلغم برای سرماخوردگی و گلو درد

لغم غنی از ویتامین C و اسید اسکوربیک می باشد که با افزایش تولید گلبول های سفید خون و آنتی بادی ها

سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلونزا درمان می کند.

یکی از خواص شربت شلغم درمان سرماخوردگی و گلودرد می باشد.

برای تهیه شربت شلغم می توانید به این صورت عمل کنید.

کافی است که ابتدا وسط یک شلغم را خالی کنید و در آن کمی عسل بریزید بگذارید بماند تا در آن آب جمع شود، سپس این آب را بخورید.

آب شلغم به درمان سرماخوردگی و گلودرد کمک می کند.

خواص شلغم برای مردان

شلغم حاوی مقادیر بالای نیترات است که باعث افزایش جریان خون به آلت تناسلی مردان شده به درمان اختلال نعوظ کمک می کند.

همچنین شلغم از مواد غذایی مفید برای سلامت پروستات و پیشگیری از سرطان پروستات می باشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.