مضرات شیره انگور ؛ در چه مواردی خوردن شیره انگور ضرر دارد

مضرات شیره انگور

مضرات شیره انگور ؛ در چه مواردی خوردن شیره انگور ضرر دارد

مضرات شیره انگور ؛ در چه مواردی خوردن شیره انگور ضرر دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

مضرات شیره انگور

شیره انگور دارای طبع گرم است و هر ۱۰۰ گرم از آن ۳۲۹ کالری دارد و مصلح ان تنخم ریحان است.

دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌های آ، ب و ث است.

از خواص شیره انگور این است که باعث برطرف کردن ضعف عمومی بدن می‌شود.

برای این منظور شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط نموده

و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار بدهید تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.

برای بهبود لک می‌توان مقداری از شیره انگور را روی پوست مالید.

شیره انگور محرک کبد است و به خون سازی کمک می‌کند.

بهبود نفخ از جمله خواص شیره انگور است می‌گردد.

شیره ی انگور ملین است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده‌اند، بسیار مفید است.

دوشاب برای اشخاص سرد مزاج مفید و مقوی می‌باشد.

طبع آن گرم و تر است.

خون ساز و چاق کننده می‌باشد.

از خواص شیره انگور باز کردن مجاری عروق و گرفتیگها است.

اگر با سداب خورده شود برای صرع نافع است.

اگر با افتیون خورده شود برای وحشت و اضطراب مفید است.

اگر با انجیر و شنبلیله خورده شود برای سرفه‌های مزمن و درد سینه نیکو می‌باشد.

اگر با کمی زعفران خورده شود برطرف کننده هم و غم و خشم شدید است.

اگر با شیر تازه و کمی بادام خورده شود برای رفع خفقان و ضعف احشای داخل شکم بسیار نافع است.

اگر با کمی سرکه خورده شود برای یرقان و ضعف طحال مفید است.

برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.

اگر با جوشانده جو مخلوط شود برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه خوب است

(طرز تهیه جوشانده جو بدین طریق است: ۲۰ گرم جو را در یک لیتر آب با حرارت خیلی ملایم به مدت ۷ ساعت بجوشانید).

خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید

و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده شود.

برای درمان کک مک، شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه ها می مالند.

شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم روی آبسه (دمل) قرار دهید

تا دمل باز شود. علاوه بر آن برای از بین بردن ورم هایی که بر اثر ضربه ایجاد شده اند، مفید  است.

از دیگر خواص شیره انگور این است که در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود

و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند.

شیره انگور و خرما، هر دو تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.

آشنایی با دیگر خواص شیره انگور

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شیره انگور آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با شیره انگور

شیره انگور ماده‌ای است بسیار شیرین با ارزش غذایی بالا.

این شهد دلپذیر تا حدودی جایگاه خود را در سفره شهرنشینان از دست داده

و بیشتر به روش سنتی و از سوی زنان روستایی تهیه می شود.

شیره انگور که از آب انگور به دست می‌آید.

اغلب صاحبان باغ‌‌‌‌های انگور برای استفاده از فرآورده‌های انگور در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن به روش سنتی آب انگور را گرفته

و سپس با خاک سفید که نوعی خاک قلیایی و احتمالاً حاوی آهک و املاح معدنی دیگر است مخلوط می‌کنند.

در اثر افزودن خاک سفید، تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین و آب انگور تصفیه می شود.

پس از این مرحله آب انگور را با فشردن در پارچه های مخصوصی از خاک سفید جدا کرده و می جوشانند.

در اثر جوشاندن مخمرها و کپک های موجود در محصول نابود، آب مازاد انگور تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده می شود.

در نهایت شیره ای نسبتا غلیظ با رنگی قهوه ای به دست می آید.

خوب است بدانید میزان غلظت و رنگ شیره بسته به نوع انگور و فرآیند پخت در شهرهای مختلف، متفاوت است.

شیره انگور یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید.

شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند.

این شهد لذیذ حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است.

با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.

در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.

شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند.

خواص شیره انگور با شیر

به افزایش حجم عضلات کمک می‌کند و مصرف آن برای کودکان، ورزشکاران و افرادی که کار‌های سنگین انجام می‌دهند مفید است.

این معجون برای افرادی که در فصل سرما دچار التهاب حلق و سرفه می‌شوند، مفید بوده و دارای خاصیت نرم کنندگی حلق است.

حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و B بوده، به خون‌سازی کمک می‌کند

و برای کودکان، افراد مبتلا به کم خونی و کسانی که دارای ضعف عمومی بدن هستند، مفید است.

در درمان بیماری صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری بیش از حد، ضعف بدن و یرقان مفید است.

این معجون به درمان بیماری‌های طحال، افسردگی و غضب کمک می‌کند و روان کننده ادرار است.

مادران شیرده که شیر رقیقی دارند، با مصرف این معجون می‌توانند شیر غلیظ‌تری داشته باشند.

طرز تهیه

شیر: ۱ پیمانه

شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین: ۲ عدد

دانه هل یا میخک: ۱ عدد

روش تهیه:

شیر را داخل شیرجوش بریزید و هل و دارچین را به آن اضافه کنید.

شیر را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در پایان شیره انگور را به آن اضافه کنید و آن را داخل فنجان مورد علاقه خود سرو کنید.

برای تزئین می‌توانید کمی پودر دارچین بر روی آن بپاشید و نوش‌ جان کنید.

خواص شیره انگور برای چاقی صورت

شیره ی خرما و شیره انگور برای چاقی موضعی صورت موثر است.

خوردن انواع مغز و انواع شیره در درمان چاقی صورت شما موثر است.

راههای دیگر برای چاقی صورت

نشاسته موجود در سیب زمینی سرخ شده یا آب پز باعث چاقی موضعی صورت می گردد.

در حالیکه نشانسته مواد غذایی دیگر مانند ماکارونی کل اندام را چاق می کند.

نوشیدن زیاد آب، آب میوه و سایر مایعات بهترین و کم هزینه ترین راه برای لطافت پوست و چاقی موضعی صورت است.

تحرک و ورزش کردن به خصوص ورزش های هوازی به داشتن صورت شاداب، شفاف و چاق کمک می کند.

نوشیدن آب هویج به همراه نارگیل و شکر صبح ها بنوشید.

از خوردن کلم، کاهو، خیار و گوجه فرنگی غافل نشوید.

خواص شیره انگور برای پسردار شدن و تعیین جنسیت

در طب سنتی برای داشتن فرزند پسر باید رژیم غذایی پدر و مادر، مزاج گرم داشته باشد و برای دختردار شدن باید رژیم غذایی با مزاج سرد تجویز شود؛

در نخستین قدم باید مزاج همسران توسط پزشک مشخّص شود

سپس متناسب با مزاج کنونی زن و شوهر و بر اساس جنسیت جنین مورد نظر، رژیم غذایی تجویز شود.

چون شیره دارای طبع گرم است که به پسردار شدن زوجین کمک می کند.

خواص شیره انگور برای معده

از دیگر خواص شیره انگور این است که در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود

و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند.

برخی از پزشکان طب سنتی معتقدند شیره انگور، ضعف عمومی بدن و ضعف احشاء را معالجه کرده و بدن را تقویت می کند.

برای این منظور می گویند که شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط نموده و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار بدهیم تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.

این شیره ضد نفخ است اما با این حال ممکن است برای همه افراد خصوصا آن هایی که به شدت طبع معده گرمی دارند مناسب نباشد؛

پس حتما قبل از قرار دادن مداوم آن در برنامه غذایی ات با پزشک متخصص مشورت های لازم را انجام بده.

شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسید های غیر مفید بدن می شود و کارشناسان تغذیه از آن به عنوان پاک کننده بقایای غذا ها در روده و معده یاد می کنند.

یکی از موثرترین خواص شیره انگور، خاصیت پاک کنندگی آن است.

به طوری که مصرف آن باعث دفع اوره و مقداری از اسید‌ های غیرمفید بدن می‌ شود

و در نتیجه پاک کننده بقایای غذا‌ها در روده و معده است. به علاوه این ماده غذایی ضد نفخ است و به خون سازی کمک می ‌کند.

خواص شیره انگور در پریودی

در برخی موارد، درد دوران قاعدگی به دلیل کمبود آهن ایجاد می شود.

شیره ی انگور حاوی آهن است و می تواند از درد دوران قاعدگی پیشگیری کند.

به علاوه، مواد معدنی از قبیل کلسیم و منیزیوم نیز می توانند از ایجاد لخته های خونی پیشگیری کنند.

به این ترتیب، گرفتگی های دوره ی قاعدگی درمان می یابند. مصرف شیره ی انگور می تواند از ماهیچه های رحم نیز محافظت کند.

خواص شیره انگور و ارده

ارده و شیره به عنوان یک ماده مغذی صددرصد طبیعی دارای خواصی شگفت‌انگیز برای سلامتی بدن هستند.

هر دو این مواد در طب سنتی، دارای خواص درمانی زیادی هستند.

هرچند فواید و خواص شیره انگور به تنهایی برای سلامتی بدن موثر و کافی است؛

اما اگر این دو با هم ترکیب شوند می‌توانند خاصیت درمانی داشته باشند.

ارده از کنجد کوبیده شده به دست می‌آید و به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.

ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی یا غیر شیمیایی است و صددرصد طبیعی است.

ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است.

در واقع مایعی‌ست که از کنجد نرم پوست کنده و کوبیده شده تهیه می‌شود به طوری که روغن آن جدا نشده باشد.

ارده و شیره یک چاق کننده عالی بوده و همچنین تقویت کننده نیروی جنسی است.

خواص ارده و شیره، انرژی‌زا بودن آن‌ها است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیش‌تری برای گرم کردن خود احتیاج دارد،

بهترین غذا محسوب می‌شوند. از دیگر خواص شیره انگور و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض وریدی و شریانی گفته می‌شود.

به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم می شود.

شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.

خواص شیره انگور و خرما

شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی با عمل جراحی ضعیف شده‌اند، بسیار مفید است.

شیره خرما نیز خواص خرما را دارد.شیره خرما برای مبتلایان به اسهال نیز مفید است

مخصوصا چنانچه با ماست مخلوط گردد و خورده شود فایده اش بیشتر میشود.

شیره خرما انرژی زا بوده و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند.

مصرف این شیره قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش میدهد.

فیبر موجود در شیره خرما سبب می شود که خاصیت ملین داشته باشد و فرایند دفع را آسان کند.

مصرف شیره خرما باعث افزایش فعالیت باکتری های موجود در دستگاه گوارش میشود

و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

خواص شیره انگور و کنجد

ارده و شیره به عنوان یک ماده مغذی صددرصد طبیعی دارای خواصی شگفت‌انگیز برای سلامتی بدن هستند.

هر دو این مواد در طب سنتی، دارای خواص درمانی زیادی هستند.

هرچند فواید و خواص شیره انگور به تنهایی برای سلامتی بدن موثر و کافی است؛

اما اگر این دو با هم ترکیب شوند می‌توانند خاصیت درمانی داشته باشند.

ارده از کنجد کوبیده شده به دست می‌آید و به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.

ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی یا غیر شیمیایی است و صددرصد طبیعی است.

ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است.

در واقع مایعی‌ست که از کنجد نرم پوست کنده و کوبیده شده تهیه می‌شود به طوری که روغن آن جدا نشده باشد.

ارده و شیره یک چاق کننده عالی بوده و همچنین تقویت کننده نیروی جنسی است.

خواص ارده و شیره، انرژی‌زا بودن آن‌ها است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیش‌تری برای گرم کردن خود احتیاج دارد،

بهترین غذا محسوب می‌شوند. از دیگر خواص شیره انگور و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض وریدی و شریانی گفته می‌شود.

خواص شیره انگور و سرکه سیب

مهمترین خاصیت آن تقویت سیستم ایمنی بدن است.

از بین بردن لکه‌های پوستی و شفافیت پوست

کاهش کلسترول مضر و تری گلیسیرید خون

کمک به تناسب اندام در صورت مصرف مداوم

بهبود وضعیت گوارش و اشتهای کسانی که میل به غذا ندارند

افزایش سطح هوشیاری و نشاط جسمی

موافق با همه مزاج ها است.

مصرف آن کمک به رفع کم خونی می کند.

تنظیم و کاهش قند خون

افزایش میل و توانایی جنسی

افزایش رشد کودکان کم وزن

هضم کننده غذاهای مختلف

اصلاح کننده خون است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.