طالبی و وافارین ؛ میوه هایی که با وارفارین تداخل دارند + تاثیرات طالبی بر وارفارین

طالبی و وافارین

طالبی و وافارین ؛ میوه هایی که با وارفارین تداخل دارند + تاثیرات طالبی بر وارفارین

طالبی و وافارین ؛ میوه هایی که با وارفارین تداخل دارند + تاثیرات طالبی بر وارفارین همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طالبی و وافارین

ضدانعقادها از داروهایی است که برای رقیق کردن خون مورد استفاده قرار می گیرد.

در میان داروهای این دسته وارفارین به جهت مصرف بالا و تداخلات مهم با ویتامین کا، بسیار مورد توجه است.

مصرف طالبی و وارفارین باعث ایجاد تداخل می شود.

آشنایی با دیگر خواص طالبی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص طالبی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با طالبی

طالبی یکی از انواع میوه های شیرین و آبدار فصل تابستان است که به همراه میوه های شناخته شده ای مثل هندوانه و خربزه در خانواده صیفی جات دسته بندی می شود.

ریشه و اصالت این میوه متعلق به کشورهای الجزایر و فرانسه می باشد.

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است.

نام انگلیسی آن Cantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نام Cantalup گرفته شده

که در این محل طالبی برای اول بار در سال ۱۷۰۰ میلادی کاشت شده است.

این نوع میوه همچنین حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.

برخی عقیده دارند که طالبی و خانواده ملون (مثل هندوانه، گرمک و خربزه) از هند می‌آیند.

طالبی درواقع پیوند گرمک و خربزه قندک است که نام علمی آن Cucumis melo var. Reticulatus است.

نقوش و بافت پوست خارجی آن بسیار به گرمک شباهت دارد، اما رنگ قسمت داخلی آن مثل خربزه قندک، زرد روشن تا سبز است.

طعم طالبی ترکیبی خاص از مزه گرمک و خربزه دارد که برای بسیاری از مردم دل‌چسب است.

مثل دیگر میوه‌های خانواده‌ی ملون، طالبی نیز باید به‌صورت تازه مصرف شود.

طالبی‌ها معمولا اندازه‌ی کوچکی دارند، بنابراین می‌توانید تعداد بیشتری از آن بخرید.

خواص طالبی برای کاهش کلسترول خون

طالبی به دلیل فیبر فراوانی که دارد برای کاهش کلسترول بد خون مفید بوده و می‌تواند کلسترول بالای خون را کاهش دهد.

طالبی برای کاهش فشار خون

کسانی که فشارخون بالا دارند می توانند از طالبی برای کاهش فشار خون خود استفاده کنند.

این میوه دارای پتاسیم بوده که با فشار خون بالا مبارزه کرده و برای سلامت قلب مفید است.

خواص طالبی برای کاهش خطر آلزایمر

در طالبی پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که برای سلامت مغز مفید است.

فولات احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داده و پتاسیم نیز با افزایش جریان خون باعث بهبود شناخت تمرکز فعالیت‌های عصبی می شود.

طالبی برای تقویت دندان ها و استخوان ها

این میوه سرشار از کلسیم بوده و از مواد مغذی زیادی تشکیل شده است که برای تقویت استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها مفید است.

خواص طالبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که طالبی به خاطر وجود ویتامین سی می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند

یک لیوان آب طالبی سی و چهار درصد نیاز بدن به ویتامین سی را تامین می‌کند.

ویتامین سی از جمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌باشد که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و با انواع بیماری‌های مختلف مانند سرطان مبارزه می کند.

ویتامین ب یک موجود در طالبی نیز برای تولید سلول‌های جدید و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

طالبی برای آبرسانی به بدن

شاید بدانید که نود درصد طالبی را آب تشکیل داده است،

آب طالبی برای تامین مواد معدنی ازجمله پتاسیم، آهن، منیزیم و روی مفید بوده و یک جایگزین مناسب برای آب معدنی می باشد.

مصرف طالبی برای رفع خستگی نیز عالی است.

خواص طالبی برای درمان عفونت

ویتامین سی موجود در طالبی باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا شده و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می کند.

طالبی دارای فیبر، ویتامین سی، ویتامین ب شش و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید بوده و باعث کاهش فشارخون می شود.

ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داده و برای درمان عفونت موثر است.

طالبی برای سلامت قلب

این میوه دارای فیبر ، ویتامین ب ۶ و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد.

طالبی با کاهش فشار خون و کلسترول ، ریسک بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ویتامین ب ۳ موجود در این میوه باعث افزایش سطح کلسترول خون شده و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.

طالبی برای درمان افسردگی

پیریدوکسین موجود در طالبی دارای خواص ضد التهابی بوده که به دلیل تولید هورمون روی باعث ایجاد الگوی خواب مناسب می شود.

ویتامین ب ۶ موجود در طالبی در درمان افسردگی مفید است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.