خواص کشک ؛ بادمجان و خرما ناشتا برای مو و پوست و زخم معده

خواص کشک

خواص کشک ؛ بادمجان و خرما ناشتا برای مو و پوست و زخم معده

خواص کشک ؛ بادمجان و خرما ناشتا برای مو و پوست و زخم معده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی بیشتر با کشک

کشک یک نوع فرآورده لبنی است و اکثر کشورهای دنیا با این ماده غذایی ترش مزه آشنا هستند.

فرآیند تخمیر و تولید کشک با اضافه کردن باکتری به شیر صورت می‌گیرد.

خواص باورنکردنی کشک و تاثیرات آن بر سلامتی، آن را به یک محصول لبنی مهم تبدیل کرده است.

علاوه بر تقویت طعم غذاهای مختلف، کشک می‌تواند عملکرد سیستم گوارش و هضم غذا را بهبود بخشد و به تقویت استخوان و دندان‌ها کمک کند.

کشک از تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می مونه و یا از ماست بدون چربی تهیه می شه.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالریه

که می تونه به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجونده بشه!

کشک دارای طبیعت سرد و خشک و دیرهضمه و باعث تولید بلغم خام و نفخ می شه

و مصرف اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و برای صفراوی مزاجان مفیده.

خواص کشک در طب سنتی

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری است.

مزاج کشک سرد و خشک است.

که می‌تواند به عنوان یکی از تامین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب می‌شود به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می‌شود.

کشک برای کوکان کم وزن غذای مناسبی محسوب می‌شود.

مصرف کشک برای بیماران دارای کلسترول بالا و همچنین فشارخون بالا توصیه نمی‌شود.

کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می‌کند.

کشک خشک می‌تواند به عنوان یک میان وعده پرانرژی مصرف شود که افراد چاق باید به این نکته توجه کنند.

از کشک به عنوان یک افزودنی به غذا نیز استفاده می‌شود.

کشک در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و بعضی از ویتامین‌های گروه ب است.

قابض است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود.

حفظ فشار خون طبیعی نیز یکی دیگر از خواص کشک در بارداری است.

برای جوان سازی پوست خود می توانید از ماسک کشک استفاده کنید.

کشک حاوی کلسیم و پروتئین غنی است

بنابراین، خوردن آن برای افرادی که به طور مداوم دوست دارند از خوراکی‌ های غیرمغذی استفاده کنند، توصیه می‌شود.

مصرف ضماد کشک و مالش کشکاب برای درمان ریزش مو و پیشگیری از طاسی و کچلی بسیار مفید است.

یکی از خواص کشک، لاغری می باشد. در کشک هیچ گونه مواد قندی وجود ندارد؛ بنابراین مصرف این ماده برای رژیم لاغری مفید است.

کشک اگر با آبلیمو ترکیب شود، می‌ تواند در درمان آفتاب سوختگی و از بین بردن لکه‌ های قهوه‌ای استفاده گردد

یکی دیگر از خواص کشک، درمان پوکی استخوان می باشد.

کشک اسید های آلی سرشاری دارد؛ از این رو می‌‌توان به عنوان یک ضد عفونی‌‌کننده برای دستگاه هاضمه و همچنین سلامت روده کوچک و بزرگ از آن استفاده کرد.

برای داشتن موهایی درخشان و نرم، می‌توانید کشک را قبل از شامپو کردن به موهای‌تان بمالید.

کشک می تواند تیرگی دور چشم را از بین ببرد.

برای این کار می توانید یک پنبه آغشته به کشک را به مدت ۱۰ دقیقه زیر چشم بگذارید وتیرگی دور چشم را کاهش دهید.

زیاده‌روی در مصرف کشک مضراتی تهم دارد؛ یکی از عوارض و مضرات کشک سفت شدن روده است.

خواص کشک بادمجان

کشک و بادمجان دارای طبعی سرد است و به همین دلیل با گردو مصرف می شود.

کشک بادنجان حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۶، اسید چرب امگا ۳، کلسیم، فسفر، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز، گوگرد، مس و روی است.

این غذا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد مغذی فراوان موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند.

این غذا به علت وجود آهن و مس نقش موثری در رفع کم‌خونی افراد دارد و سبب عملکرد بهتر مغز هم می‌شود.

کشک بادنجان به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد

بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این غذا به علت وجود ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B و روی، تاثیر چشمگیری در تقویت و رشد موها، طراوت، شادابی و لطافت پوست دارد.

کشک بادنجان خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد بنابراین عفونت‌های بدن را از بین می‌برد.

خواص کشک ناشتا

کشک ناشتا برای معده خیلی خوب است.

کشک به دلیل داشتن اسید های عالی ، ضد عفونی کننده بسیار خوبی برای معده می باشد

و همچنین کشک باعث سیری می شود و گرسنگی را کاهش می دهد

و با حجم کم باعث می شود معده راحتتر و بهتر عمل هضم را انجام دهد.

خواص کشک برای معده

کشک ناشتا برای معده خیلی خوب است.

کشک به دلیل داشتن اسید های عالی ، ضد عفونی کننده بسیار خوبی برای معده می باشد

مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.

خواص کشک برای پوست

کشک برای عفونت های پوستی هم بسایر مفید است.

کافی است یک دستمال را در کشک خیس کنید و استفاده کنید.

این دستمال خیسانده شده در کشک قادر است خاصیت ضد عفونی‌ کننده برای پوستتان داشته باشد.

برای جوان سازی پوست خود می توانید از ماسک کشک استفاده کنید.

این ماسک حاوی یک قاشق کشک، یک قاشق ویتامین ث، برگ چای سبز و کمی عسل است

و به کاهش چین و چروک‌ های پوست و جوان سازی پوست کمک می کند.

ماسک کشک که حاوی کشک، آبلیمو و عسل است، می تواند سلول‌های مرده پوست را نابود کند

و پوست را پاکسازی کند. هر از چند گاهی از این ماسک برای پوست خود استفاده کنید.

از دیگر مضرات مصرف بیش از اندازه کشک بروز حساسیت پوستی است. کشک زیاد PH خون را کاهش می دهد و تاثیر منفی می گذارد.

خواص کشک برای زخم معده

کشک دارای یک خاصیت خاص است و آن هم ضد عفونی کردن معده است و برای درمان بیماری های معده و زخم معده مفید است.

خواص کشک برای کودکان

کشک دربردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و بعضی از ویتامین‌های گروه ب است و می تواند در رشد کودکان تاثیر خوبی داشته باشد.

کشک یک ماده غذایی خوب برای کودکان کم وزن می باشد.

بهترین زمان شروع غذای کمکی کودک مانند کشک از بعد از یک سالگی است و این غذا جزو ممنوعات غذایی نوزاد قبل از یک سالگی است.

خواص کشک برای دیابت

افراد دیابتی باید روزانه مقادیر مناسبی ویتامین دی و کلسیم دریافت کنند .

بهترین منبع ویتامین دی و کلسیم لبنیات است.

پس با گنجاندن لبنیات در رژیم غذایی دیابتی می توانید تا حد زیادی قند خون خود را کنترل کنید.

مصرف شیر، ماست، پنیر بهر شکل ممکن برای شما مفید است.

گاهی می توانید سالاد خود را تنها با ماست مزه دار کنید، یا تکه های پنیر را روی سالادتان بریزید.

همینطور می توانید از شیر بعنوان طعم دهنده و لعاب دهنده غذاهایی مثل سوپ نیز استفاده کنید.

کشک که در کشور ما تهیه می شود نیز بسیار مغذی است

و می توان آن را بعنوان چاشنی غذاهایی مثل کشک بادمجان، آش و … بکار برد.

خواص کشک برای زن باردار

در صورتی که از نوع کم نمک کشک استفاده شود، دارای فواید و مزایای زیادی است.

برای خانم های باردار مفید است که به منظور حفظ سلامت جنین خود از کشک در حجم کم و میزان نمک کم استفاده کنند.

به علاوه مصرف کشک به همراه بادمجان تا حد زیادی سبب دورماندن جنین از نقص‌ های حین تولد می شود.

زنان باردار برای طی کردن این دوران نیاز به مواد مغذی کافی دارند

که باید به خوبی جذب دستگاه گوارش شود که تمامی مواد مغذی موجود در کشک به راحتی جذب شده

و به دستگاه گوارش کمک میکند تا سایر مواد مغذی را هم به خوبی جذب کند.

یکی دیگر از فواید کشک برای مادر و جنین در دوران بارداری کاهش سوزش معده می باشد،

زنان باردار در این دوران با مصرف غذاهایی که دارای ادویه هست دچار مشکل سوزش معده میشوند

که کشک با خنثی کردن تاثیر ادویه ها کمک میکند تا از سوزش معده پیشگیری کنید.

در دوران بارداری به علت بالا رفتن سوخت و ساز بدن دمای افزایش پیدا میکند

و همین موجب میوشد تا رشد جنین کند شده و در کنار این مورد مادر دچار کم آبی میشود،

کشک موجب میشود تا دمای بدن کاهش پیدا کرده به راحتی بتوان کنترل دمای بدن را در دست داشت

و در نهایت موجب رشد مناسب جنین شد.

یکی از خواص کشک که بسیار برای کسانی که در دوران بارداری قرار دارند میتواند حائز اهمیت باشد کنترل فشار خون است،

کشک با داشتن پتاسیم و مواد معندی بسیار در ترکیب خود باعث انقباظ ماهیچه ها مخصوصا ماهیچه قلب شده

و در نهایت کنترل ریتم بدن را در دست میگیرد و فشار خون را در سطح مناسبی کنترل میکند.

برخی از خانم های باردار دچار مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند

و به راحتی نمیتوانند شیر صرف کنند پس بهترین جایگزین برای این افراد استفاده از کشک است

چون لاکتوز موجود در شیر را به اسید لاکتیک تبدیل شده اند و گوارش را راحت تر میکند.

خواص کشک برای بدنسازی

کشک خشک ماده لبنی فاقد چربیست و در عین حجم کم انرژی زیادی نیز دارد

بنابراین مصرف آن موجب چاقی نمیشود و با خاصیت سیر کنندگی مانع از ریزه خواری و مصرف مواد غذایی ناسالم میشود.

درواقع کشک جایگزین مناسب میان وعده های چرب است.

کشک حاوی آمینو اسیدهای ضروری است که نقش بسزایی در ساخت پروتئین ها و عضله سازی ایفا میکنند .

کشک را میتوان با شیرکم چرب، میوه جات و سبزیجات و مغزها ترکیب و به عنوان یک سالاد مفید بعد از تمرین استفاده کنید.

ورزشکاران بعد از تمرین های سنگین نیازمند پروتئین برای حفظ، ریکاوری و ساخت عضلات جدید هستند

کشک بعنوان ماده غذایی باارزشی که۷۵درصد آن پروتئین است میتواند منبع غنی تامین پروتئین بدن باشد.

گلوتاتیون یک ترکیب پروتئینی متشکل از سه آمینواسید سیستئین، اسید گلوتامیک و گلیسین است و کشک منبع غنی این پروتئین است.

ورزشکاران و بدنسازان به دلیل مصرف مکمل های استروئیدی سموم زیادی را وارد بدن خود میکنند.

گلوتاتیون آثار منفی این مکمل ها را مانند اسفنج جذب و از طریق مدفوع خارج میکند،

در واقع عمل پاکسازی بدن در مقابل سموم استروئیدی را برعهده دارد.

به عبارتی گلوتاتیون موجب ریکاوری عضلات بعد از تمرینات سنگین، آسیب دیدگی کمتر و افزایش سوخت و ساز و چربی سوزی میشود،

به عبارتی این موضوع یعنی‌ یک ریکاوری عالی‌، آسیب دیدگی کمتر، قدرت بیشتر و افزایش سرعت متابولیسم و چربی‌ سوزی.

زمان مصرف کشک در بدنسازی

۱-صبح: بعد از بیدارشدن از خواب بهترین زمان مصرف کشک است با توجه به اینکه بدن در ۶ ساعت قبل هیچ ماده غذایی دریافت نکرده مصرف کشک در این زمان موجب جذب سریع پروتئین میشود.

۲-حین تمرین: نیاز بدن به پروتئین و آمینو اسید در این زمان به شدت حس میشود. پس مصرف کشک در این زمان بسیار مناسب است.

۳- بعد از تمرین: در زمان تمرین های سنگین ممکن است بسیاری از بافت و الیاف بدن آسیب ببینند

لذا نیاز به پروتئین و آمینو اسید برای ریکاوری و ساخت عضلات شدیدا احساس میشود.

باتوجه به اینکه کشک از۷۵ درصد پروتئین ساخته شده میتواند به عنوان یکی از ماده های غذایی اصلی در این زمان باشد

(۱۵-۶۰دقیقه بعد از تمرین که به پنجره آنابولیک معروف است که بهترین زمان جذب پروتئین بدن است).

۴- قبل از خواب: بهترین زمان عضله سازی زمان خواب است.

مصرف کشک قبل از خواب مقدار زیادی پروتئین را تامین میکند که فرایند عضله سازی را تسریع میکند

(آمینواسید کائین در زمان خواب بهتر گوارش میشود که محصولات لبنی از این نوع پروتئین دارد).

خواص کشک برای صبحانه

بعد از بیدارشدن از خواب بهترین زمان مصرف کشک است

با توجه به اینکه بدن در ۶ ساعت قبل هیچ ماده غذایی دریافت نکرده

مصرف کشک در این زمان موجب جذب سریع پروتئین میشود.

خواص کشک در شیردهی

کشک دارای پروتئین و پتاسیم می باشد

و لذا استفاده از کشک برای دوران بارداری و شیردهی بسیار مفید است .

این لبنیات بسیار غنی است بطوری که تنها استفاده از ۵۰ گرم کشک ۱۰۰% نیاز روزانه مادر به کلسیم را تامین می نماید.

خواص کشک در لاغری

در کشک هیچ گونه مواد قندی موجود نیست لذا برای رژیم لاغری مفید است.

استفاده از مقداری کشک قبل از غذا موجب کاهش اشتهای افراد می شود

و از آنجا که محتوای مواد سفید نیرو بخش می باشد و هیچ گونه مواد قندی در آن نیست باعث چاقی نمی گردد .

در کشک هیچ گونه مواد قندی وجود ندارد؛ بنابراین مصرف این ماده برای رژیم لاغری مفید است.

استفاده از مقداری کشک قبل از غذا، موجب کاهش اشتها می‌شود

و از آنجا که محتوای مواد سفید کلسیم دار آن نیرو بخش است

و هیچ گونه مواد قندی در آن نیست، از اضافه وزن و چاقی مفرط جلوگیری می‌کند.

خواص کشک و قارا

کشک از تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می مونه و یا از ماست بدون چربی تهیه می شه.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالریه

که می تونه به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجونده بشه!

کشک دارای طبیعت سرد و خشک و دیرهضمه و باعث تولید بلغم خام و نفخ می شه

و مصرف اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و برای صفراوی مزاجان مفیده.

قره قروت از فرآورده های فرعی شیره که به روش سنتی از کشک تولید می شه.

طبیعت قره قروت سرد و خشکه و خوردن اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و تشنگی رو برطرف می کنه؛

قره قروت برای رفع حرارت معده، کبد، اسهال صفراوی و تب های صفراوی گرم مفیده،

مصرف موضعی اون می تونه برای ورم های حاد مفید باشه.

قره قروت مثل باقی لبنیات برایی پیشگیری از پوکی استخوان خیلی مفیده، قره قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه.

هر ۱۰۰ گرم قره قروت حاوی ۲۴۰ کیلوکالری انرژیه که می تونه بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه رو تامین کنه.

قره‌قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه و نقش ساختاری و استحکامی در بدن به ویژه عضلات داره.

قره قروت دارای ویتامین D هست، این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شه

و عوارض کمبود کلسیم پیشگیری می کنه؛ همچنین از ابتلا به سرطان روده بزرگ هم جلوگیری می کنه.

خواص کشک و گردو

کشک گردو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.

گردو یک از خوراکی‌های بسیار ساده‌ای است که برای سلامتی‌تان فوق‌العاده مفید است.

گردو، خواص غذایی خاص خودش را دارد و یکی از منابع با ارزش پروتئین، چربی‌های سالم، فیبر، استرول‌های گیاهی و بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب می‌شود.

تنها ۳۰ گرم گردو، صد درصد از نیاز روزانه‌ی شما به امگا ۳ را تامین می‌کند.

ویتامین‌های موجود در گردو شامل، ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید (ویتامین B5)، ویتامین B6، اسید فولیک و ویتامین‌های B12، E، K و A می‌شود.

کاروتنوئید‌های موجود در گردو نیز شامل بتا کاروتن، لوتئین و زیاکسانتین می‌شود.

همچنین گردو منبع غنی از مواد معدنی شامل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است.

گردو هم مانند سایر مغزها، سرشار از فیبر و پروتئین است.

گذشته از همه‌ی اینها، گردو طعم خوبی دارد

و شما می‌توانید آن را به عنوان بخشی از میان وعده‌ای سالم یا همراه با غلات صبحانه، جو دوسر، اسموتی و یا حتی سالاد مصرف کنید. کیک و بیسکوئیت‌های گردویی هم در میان بچه‌ها و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد.

خواص کشک و خرما

مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر مانند کشک و خرما بهترین خوراکی برای محافظت از استخوان‌هاست

و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قوی‌تر شدن و استحکام استخوان‌ها می‌شود.

خواص کشک و یبوست

کشک می تواند باعث ایجاد یبوست در بدن شود و پس از مصرف کشک حتما سبزی، شیر و آب فراوان مصرف کنید.

کشک برای سرماخوردگی

از قدیم گفته‌اند اگر در زمان سرماخوردگی از غذاهای کشک‌دار استفاده شود حال بیمار وخیم می‌شود و تب می‌کند.

دکتر رضایی، مصرف مقادیر کم کشک در غذای افراد سرماخورده را خالی از اشکال می‌داند و می‌گوید در منابع طب سنتی به‌صورت علمی به این موضوع پرداخته نشده است؛

اما چون فرآورده‌های لبنی به‌خصوص کشک و قره‌قروت می‌توانند در زمان بیماری بر میزان برخی از اخلاط بدن بیفزایند

و بدن را به زحمت بیندازند، بهتر است در این دوره کمتر مصرف شوند.

کشک برای سگ

کشک کم نمک منشا بسیار خوبی از کلسیم است که برای حفظ استحکام استخوانها و دندان های سگ مفید می باشد.

بهتر است از کشک پاستوریزه و یا جوشانده استفاده فرمایید.

کشک برای اسهال خوب است

دو بشقاب کشک در درمان اسهال موثر بوده و بهترین و ساده‌ترین روش درمان است و در بازار نیز در دسترس قرار دارد.

توجه داشته باشید که باید از لبنیات به جز کشک اجتناب کنید؛ زیرا موجب بدتر شدن شرایط می‌شوند.

به همین نحو، هضم غذاهای چرب دشوار بوده و نباید از آن‌ها استفاده کنید.

کشک برای کرونا خوبه

کشک به دلیل مواد معدنی که در خود دارد برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و می تواند در مبارزه با کرونا موثر باشد.

کشک در رژیم کتوژنیک

کشک جزو مواد غذایی مجاز در این رژیم غذایی موجود نیست.

خواص کشک برای مو

مصرف ضماد کشک و مالش کشکاب برای درمان ریزش مو و پیشگیری از طاسی مفید است.

استفاده از کشک در طب سنتی برای درمان کچلی مفید است.

برای داشتن موهایی درخشان و نرم، می‌توانید کشک را قبل از شامپو کردن به موهای‌تان بمالید

یا می‌توانید برای حصول نتایج بهتر تخم مرغ زده شده را به آن اضافه و از آن‌ها به عنوان ماسک مو استفاده کنید

و به مدت ۴۵ دقیقه آن را روی موهای‌تان قرار دهید و سپس با آب سرد آن را شامپو کنید.

شوره وقتی اتفاق می‌افتد که تولید سبوم (چربی) در پوست سر غیر قابل کنترل می‌شود.

به همین خاطر است که جهت حل مشکل شوره باید ابتدا چربی اضافی را از بین ببرید و بعد پوست سر را کاملا تمیز کنید.

به این کار ادامه دهید تا از بازگشت مجدد شوره به موهای‌تان جلوگیری شود.

برای رفع شوره، می‌توانید کشک و پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید

و آن را روی پوست سرتان بمالید و بگذارید مدتی بماند؛

سپس آن را کاملا بشویید. برای دستیابی به نتایج بهتر، این کار را حداقل دو بار در هفته انجام دهید.

خواص کشک برای استخوان

مهمترین مصرف درمانی از کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان می باشد،

میزان مناسب کلسیم، فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک موجب پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

مصرف کشک با خرما به شدت برای محکم شدن استخوان ها مفید است.

خواص کشک برای جوش صورت

یکی از خواص کشک برای صورت و پوست صورت این است که به شکل کاملا طبیعی جوش ها را رفع خواهد کرد

و شما را از شر جوشهای صورت راحت میکند، چرا کشک باعث از بین رفتن جوشها میشه؟

دلیل این است که در ترکیب کشک اسیدی وجود دارد که این کار را انجام می دهید. چطور باید از آن استفاده کنیم؟

کافی است شب قبل از خواب مقداری کشک را در محل جوش قرار دهید و صبح آن را با آب ولرم بشورید.

بهترین زمان مصرف کشک

بهترین زمان مصرف کشک به صورت ناشتا است که بیشترین جذب پروتئین و کلسیم را خواهد داشت.

موارد مصرف کشک

کشک را می توانید در غذاها مانند کالجوش و آش و آبگوشت و کشک و بادمجان مصرف کنید.

کشک را می توانید به صورت خشک در طول روز بمکید.

کشک و کلیه

کشک یک ماده غذایی است که در آن مقدار زیادی کلسیم وجود دارد و به سلامت استخوان ها کمک می کند،

اما از دیدگاه طب سنتی این ماده غذایی در صورتی که با مصلح مصرف نشود می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود

و کشک باید حتما با گردو خورده شود و اگر کشک به صورت مایع باشد باید داخل آن حتما نعناع و سیر داغ ریخت تا از رسوب در کلیه پیشگیری کنند.

کشک فشار خون را بالا میبرد یا پایین

خوردن کشک زیاد PH خون را کاهش می‌دهد و تأثیر منفی روی بدن دارد؛

پس اگر فشار خون دارید؛ در مصرف این ماده بیشتر دقت کنید.

بهتر است به مقدار نمک موجود در کشک توجه کنیم.

افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، کشک بی ‌نمک استفاده کنند.

کشک به دلیل داشتن پتاسیم برای فشار خون خوب است و به دلیل داشتن نمک بد است.

به عبارتی باید توجه کنیم چقدر نمک دارد تا متوجه شویم فشار خون را بالا می برد یا نه.

مضرات کشک

زیاده روی در مصرف کشک مضراتی دارد . یکی از عوارض و مضرات کشک سفت کردن روده مباشد.

همچنین از مضرات کشک زیاد این است که فرد دچار حساسیت پوستی می شود .

کشک زیاد PH خون را کاهش می دهد و تاثیر منفی روی بدن دارد.

یکی دیگر از مضرات کشک طبع سرد آن می باشد. لذا بعد از آن یک غذای گرم میل نمایید.

از آنجا که کشک نمک دارد افراد مبتلا به فشار خون بالا باید در مصرف آن محتاط باشند.

زیاده ‌روی در مصرف کشک مضراتی هم دارد؛

یکی از عوارض و مضرات کشک سفت شدن روده است.

مصرف این ماده در کنار سایر غذا های سرد مثل بادمجان ممکن است حساسیت پوستی ایجاد کند.

خوردن کشک زیاد PH خون را کاهش می‌دهد و تأثیر منفی روی بدن دارد؛

پس اگر فشار خون دارید؛ در مصرف این ماده بیشتر دقت کنید.

مصرف کشک بادمجان ممکن است در موارد نادر باعث ایجاد حساسیت در زبان شود.

در دوران بارداری هرگز به سراغ خوردن کشک های شور نروید.

کشک در سرماخوردگی تنها لبنیاتی است که مشکلی ایجاد نمی کند.

خوردن کشک زیاد می تواند منجر به افزایش فشار خون شود.

مصرف کشک زیاد می تواند منجر به حساسیت پوستی شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.