; تهیه برگه زردآلو و آموزش درست کردن برگه زردآلو خوشمزه در منزل - فال و خواب
عرق خارشتر و خار مریم ؛ خاصیت خوردن خار مریم و عرق خارشتر برای کلیه

عرق خارشتر و خار مریم ؛ خاصیت خوردن خار مریم و عرق خارشتر برای کلیه

عرق خارشتر و خار مریم عرق خارشتر و خار مریم ؛ خاصیت خوردن خار مریم و عرق خارشتر برای کلیه همگی در سایت فال و …

رب ازگیل و فشار خون و ایا مصرف رب ازگیل برای کنترل فشار خون مفیده

رب ازگیل و فشار خون و ایا مصرف رب ازگیل برای کنترل فشار خون مفیده

رب ازگیل و فشار خون رب ازگیل و فشار خون ؛ ایا مصرف رب ازگیل برای کنترل فشار خون مفیده همگی در سایت فال و …

خواص عرق آویشن در لاغری و فواید عرق آویشن برای چربی سوزی بدن

خواص عرق آویشن در لاغری و فواید عرق آویشن برای چربی سوزی بدن

خواص عرق آویشن در لاغری خواص عرق آویشن در لاغری ؛ فواید عرق آویشن برای چربی سوزی بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

تهیه برگه زردآلو

تهیه برگه زردآلو ؛ آموزش درست کردن برگه زردآلو خوشمزه در منزل

تهیه برگه زردآلو ؛ آموزش درست کردن برگه زردآلو خوشمزه در منزل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : بادام تلخ چیست ؛ آشنایی کامل با بادام تلخ و خواص و مضراتی که دارد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

تهیه برگه زردآلو

تهیه زردآلو خشک روش های مختلفی دارد که محبوبترین آنها خشک کردن در آفتاب است.

این روش یک روش طبیعی است و طعم و مواد مغذی موجود در میوه را نیز حفظ می کند.

برای این روش به سینی توری مخصوص خشک کردن میوه نیاز دارید.

البته می توانید با کمی توری فلزی، چوب، میخ و چکش خودتان یک سینی تهیه کنید.

همچنین می توانید از سینی توری مخصوص خنک کردن شیرینی جات استفاده کنید.

سینی توری را روی سینی شیرینی پزی قرار دهید و آن را در محل مناسب بگذارید.

و توجه کنید که سینی توری حتماً به شکلی قرار بگیرد که هوا اطراف میوه جریان داشته باشد.

طرز تهیه برگه زردآلو روش اول

هنگامی که سینی را آماده کردید، با کیفیت ترین زردآلوی ممکن را تهیه کنید.

سپس زردآلو ها را نصف کنید و هسته آنها را خارج کنید.

سپس آنها را چهار قسمت کنید.

زردآلوهای خرد شده را به شکلی که داخل آن رو به بیرون باشد روی سینی بچینید.

بگذارید سه روز تا یک هفته در آفتاب بمانند و خشک شوند.

طرز تهیه برگه زردآلو روش دوم

ابتدا میوه درسته را در محلول آب و نمک بگذارید.

دو قاشق غذاخوری نمک را در ۴ لیتر آب حل کنید. سپس زردآلوی رسیده را در آن قرار دهید.

با دست میوه را نصف کنید و هسته را خارج کنید.

کمی زردآلو ها را فشار دهید تا داخل آنها رو به بیرون بیاید سپس آنها را در سینی بچینید.

می توانید به جای محلول آب و نمک از مخلوط آب و آب لیموترش استفاده کنید. این کار از قهوه ای شدن رنگ زردآلوها جلوگیری می کند.

همچنین باید یک پارچه با بافت توری روی زردآلوها بکشید تا حشرات روی آنها ننشینند.

نکات مثبت: این روش خشک کردن میوه کاملاً طبیعی، ساده و آسان است.

نکات منفی: خشک شدن میوه چند روز طول می کشد. کنترل آب و هوا ممکن نیست و معلوم نیست چه آب و هوایی در پیش باشد.

خشک کردن زردآلو در فر

در این روش می توان زردآلو را به صورت درسته نیز خشک کرد، اما اگر هسته آنها را بگیرید و نصفشان کنید بهتر خشک می شوند.

ابتدا زردآلوها را بشویید و با یک حوله یا دستمال آشپزخانه ی تمیز خشک کنید.

سپس میوه ها را به صورت یک لایه در سینی مخصوص خشک کردن قرار دهید.

حواستان باشد قسمت برش خورده ی میوه رو به بالا باشد که آب آن داخل فر نریزد.

فر را روی دمای ۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید. سپس سینی را داخل آن قرار دهید.
به دقت حواستان به زردآلوها باشد. همین که پوست میوه ها شروع به جمع شدن کرد،

دمای فر را تا ۶۵ درجه سانتی گراد زیاد کنید و تا انتهای فرایند خشک شدن زردآلوها روی همین درجه نگاه دارید.

در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود.

بعد از خشک شدن کامل زردآلوها سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۲ ساعت در دمای اتاق بمانند و خنک شوند.

سپس می توانید آنها را در شیشه های محفوظ از هوا یا جعبه های مقوایی نگهداری کنید.

نکات مثبت: این روش بسیار سریعتر و کوتاه تر است.

نکات منفی: باید به دقت حواستان به زردآلوها باشد که نسوزند.

خشک کردن زردآلو با میوه خشک کن

در این روش هم باید زردآلوها را بشویید، خشک کنید، هسته بگیرید و نصف کنید.

سپس آنها را به شکلی که طرف برش خورده ی آنها رو به بالا باشد داخل سینی دستگاه بچینید.

سعی کنید خیلی به هم چسبیده نباشند و فضای کافی برای جریان هوای مناسب بین آنها وجود داشته باشد.

زمان و دمای دستگاه را طبق راهنمای آن تنظیم کنید.

معمولاً باید میوه خشک کن را روی دمای ۵۷ درجه سانتی گراد و زمان ۱۲ ساعت تنظیم کنید.

نکات مثبت: زمان این روش از خشک کردن در آفتاب کوتاهتر است.

نکات منفی: اگر حواستان دقیق به دستگاه نباشد ممکن است میوه ها بیش از حد خشک شوند.

خشک کردن زردآلو در مایکروویو

میوه ها را پس از شستشو و خشک کردن نازک برش دهید. البته نه آنقدر نازک که به سطح سینی مایکروویو بچسبند.

سپس سینی مایکروویو را کاملاً بشویید و خشک کنید.

برش های زردآلو را داخل سینی قرار دهید و به اندازه کافی بین آنها فاصله بگذارید.

مایکروویو را روی حالت یخ زدایی (defrost) بگذارید و تایمر را روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه به زردآلوها سر بزنید و آنها را از آن رو کنید.

اگر هنوز خشک نشده بودند و هنوز رطوبت داشتند، تایمر را روی ۵ تا ۱۰ دقیقه تنظیم کنید.

زردآلو میوه آبداری است و ممکن است لازم باشد جمعاً ۴۵ دقیقه در مایکروویو بماند تا خشک شود.

نکات مثبت: این روش سریعترین روش خشک کردن زردآلو محسوب می شود.

نکات منفی: در هر بازه زمانی تنها می شود مقدار کمی را در مایکروویو خشک کرد.

آشنایی با دیگر خواص برگه زردآلو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص برگه زردآلو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص برگه زردآلو

زردآلو خشک یا برگ زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو به دست می آید.

برگه زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین A، آهن و ویتامین C می باشد.

برگه زردآلو، یکی از این میوه های خشک میباشد که خواص فراوانی دارد

و افراد می توانند این فرآورده خاصیت را در دیگر فصل ها که امکان دسترسی به میوه تازه وجود ندارد میل نمایند.

افراد می توانند با قرار دادن یک فنجان برگه زردآلو، در رژیم غذایی خود ۳۲۳ کالری انرژی را برای بدن خود تامین کنند.

در واقع کالری ‌ها انرژی‌ هایی در قالب گلوکز هستند که بدن به ان نیاز دارد به همین دلیل زمانی که بدن خسته است

و برای ادامه ‌ی کار به انرژی نیاز دارد دریافت کالری به تامین انرژی برای ادامه کار کمک می کند

که خواص قیسی، هم یکی از مواد غذایی بسیار مهم جهت تامین انرژی بدن می توان یاد کرد.

زردآلو یا برگه ی زردآلوی خشک شده را قیسی می نامند که بسیار شیرین و مطبوع می باشد.

همچون سایر میوه‌های خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری همچون فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و… است.

مصرف ۳ عدد قیسی انرژی حدود ۵۰ کالری را فراهم می‌آورد.

میوه جات خشک شده ماندگاری طولانی مدت دارند و در تمام سال در دسترس می‌باشند.

این امر باعث گشته تا مصرف میوه‌جات خشک در بین مردم عمومیت پیدا کند.

خواص برگه زردآلو برای کبد

طبق تحقیقات، قیسی با دارا بودن مواد مغذی مفید، در درمان و پیشگیری از برخی بیماری‌ها نظیر کبد چرب بسیار موثر است.

زیرا باعث افزایش فعالیت کبد می‌شود.

از طرفی اثرات قیسی در دفع سریع‌تر مواد زائد ناخواسته از بدن، به عملکرد سم‌زدایی کبد نیز کمک می‌کند.

قیسی سیاه نیز نوعی میوه خشک شده از زردآلو است که تنها تفاوت آن با قیسی معمولی، در نوع فرآیند خشک کردن است.

قیسی معمولی معمولا در دستگاه‌های صنعتی میوه خشک‌کن و در مجاورت گاز گوگرد (برای حفظ بافت و رنگ طلایی آن) خشک می‌شود.

اما قیسی سیاه در برابر آفتاب مستقیم و در مدت طولانی خشک می‌شود.

طبق بررسی‌های انجام شده، آفتاب مستقیم تاثیری در کیفیت و خواص آن ندارد

و حتی بسیاری از خواص و مواد مغذی زردآلو (مانند ویتامین‌های محلول در آب) در قیسی سیاه بیشتر حفظ می‌شود.

به طور کلی اکثر خواص قیسی سیاه و معمولی مشابه یکدیگر است.

طرز تهیه برگه زردآلو

تهیه زردآلو خشک روش های مختلفی دارد که محبوبترین آنها خشک کردن در آفتاب است.

این روش یک روش طبیعی است و طعم و مواد مغذی موجود در میوه را نیز حفظ می کند.

برای این روش به سینی توری مخصوص خشک کردن میوه نیاز دارید.

البته می توانید با کمی توری فلزی، چوب، میخ و چکش خودتان یک سینی تهیه کنید.

همچنین می توانید از سینی توری مخصوص خنک کردن شیرینی جات استفاده کنید.

سینی توری را روی سینی شیرینی پزی قرار دهید و آن را در محل مناسب بگذارید.

و توجه کنید که سینی توری حتماً به شکلی قرار بگیرد که هوا اطراف میوه جریان داشته باشد.

طرز تهیه برگه زردآلو روش اول

هنگامی که سینی را آماده کردید، با کیفیت ترین زردآلوی ممکن را تهیه کنید.

سپس زردآلو ها را نصف کنید و هسته آنها را خارج کنید.

سپس آنها را چهار قسمت کنید.

زردآلوهای خرد شده را به شکلی که داخل آن رو به بیرون باشد روی سینی بچینید.

بگذارید سه روز تا یک هفته در آفتاب بمانند و خشک شوند.

طرز تهیه برگه زردآلو روش دوم

ابتدا میوه درسته را در محلول آب و نمک بگذارید.

دو قاشق غذاخوری نمک را در ۴ لیتر آب حل کنید. سپس زردآلوی رسیده را در آن قرار دهید.

با دست میوه را نصف کنید و هسته را خارج کنید.

کمی زردآلو ها را فشار دهید تا داخل آنها رو به بیرون بیاید سپس آنها را در سینی بچینید.

می توانید به جای محلول آب و نمک از مخلوط آب و آب لیموترش استفاده کنید. این کار از قهوه ای شدن رنگ زردآلوها جلوگیری می کند.

همچنین باید یک پارچه با بافت توری روی زردآلوها بکشید تا حشرات روی آنها ننشینند.

نکات مثبت: این روش خشک کردن میوه کاملاً طبیعی، ساده و آسان است.

نکات منفی: خشک شدن میوه چند روز طول می کشد. کنترل آب و هوا ممکن نیست و معلوم نیست چه آب و هوایی در پیش باشد.

خشک کردن زردآلو در فر

در این روش می توان زردآلو را به صورت درسته نیز خشک کرد، اما اگر هسته آنها را بگیرید و نصفشان کنید بهتر خشک می شوند.

ابتدا زردآلوها را بشویید و با یک حوله یا دستمال آشپزخانه ی تمیز خشک کنید.

سپس میوه ها را به صورت یک لایه در سینی مخصوص خشک کردن قرار دهید.

حواستان باشد قسمت برش خورده ی میوه رو به بالا باشد که آب آن داخل فر نریزد.

فر را روی دمای ۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید. سپس سینی را داخل آن قرار دهید.
به دقت حواستان به زردآلوها باشد. همین که پوست میوه ها شروع به جمع شدن کرد،

دمای فر را تا ۶۵ درجه سانتی گراد زیاد کنید و تا انتهای فرایند خشک شدن زردآلوها روی همین درجه نگاه دارید.

در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود.

بعد از خشک شدن کامل زردآلوها سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۲ ساعت در دمای اتاق بمانند و خنک شوند.

سپس می توانید آنها را در شیشه های محفوظ از هوا یا جعبه های مقوایی نگهداری کنید.

نکات مثبت: این روش بسیار سریعتر و کوتاه تر است.

نکات منفی: باید به دقت حواستان به زردآلوها باشد که نسوزند.

خشک کردن زردآلو با میوه خشک کن

در این روش هم باید زردآلوها را بشویید، خشک کنید، هسته بگیرید و نصف کنید.

سپس آنها را به شکلی که طرف برش خورده ی آنها رو به بالا باشد داخل سینی دستگاه بچینید.

سعی کنید خیلی به هم چسبیده نباشند و فضای کافی برای جریان هوای مناسب بین آنها وجود داشته باشد.

زمان و دمای دستگاه را طبق راهنمای آن تنظیم کنید.

معمولاً باید میوه خشک کن را روی دمای ۵۷ درجه سانتی گراد و زمان ۱۲ ساعت تنظیم کنید.

نکات مثبت: زمان این روش از خشک کردن در آفتاب کوتاهتر است.

نکات منفی: اگر حواستان دقیق به دستگاه نباشد ممکن است میوه ها بیش از حد خشک شوند.

خشک کردن زردآلو در مایکروویو

میوه ها را پس از شستشو و خشک کردن نازک برش دهید. البته نه آنقدر نازک که به سطح سینی مایکروویو بچسبند.

سپس سینی مایکروویو را کاملاً بشویید و خشک کنید.

برش های زردآلو را داخل سینی قرار دهید و به اندازه کافی بین آنها فاصله بگذارید.

مایکروویو را روی حالت یخ زدایی (defrost) بگذارید و تایمر را روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه به زردآلوها سر بزنید و آنها را از آن رو کنید.

اگر هنوز خشک نشده بودند و هنوز رطوبت داشتند، تایمر را روی ۵ تا ۱۰ دقیقه تنظیم کنید.

زردآلو میوه آبداری است و ممکن است لازم باشد جمعاً ۴۵ دقیقه در مایکروویو بماند تا خشک شود.

نکات مثبت: این روش سریعترین روش خشک کردن زردآلو محسوب می شود.

نکات منفی: در هر بازه زمانی تنها می شود مقدار کمی را در مایکروویو خشک کرد.

برگه زردآلو برای سرماخوردگی

برگ زردآلو به دلیل داشتن ویتامین سی برای بدن مفید است.

برگه زردآلو سرشار از ویتامین C می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده

و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آسم، سل و برونشیت مفید است.

ویتامینC، ویتامین ضروری با فعالیت آنتی‌اکسیدانی است که سلول‌ها را از اکسیداسیون حفظ می‌کند

و باعث حذف رادیکال‌های آزاد که عامل سرطانند، می‌گردد.

ویتامین C برای سلامت دندان، استخوان، پوست، بافت همبند،

کمک به جذب آهن و حفاظت در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا مفید است.

برگه زردآلو برای سگ

یکی از مشکلات میوه ها برای سگ سم موجود در هسته است و خوردن برگه زردآلو مشکلی برای سگ ندارد به شرط انکه زیاده روی نکند.

برگه زردآلو و سنگ کلیه

در مورد مصرف برگه زردآلو و تاثیر آن روی سنگ کلیه مطلبی با منبع علمی پیدانشد ولی میوه های زیر در درمان سنگ کلیه مفید هستند.

آب‌لیمو : یک راه‌کار ساده، مؤثر و در عین حال ارزان‌قیمت برای درمان سنگ کلیه و کاهش درد ناشی از آن،

مصرف آب مرکبات به‌ویژه‌ آب‌لیموست که راه‌ حلی برای این بیماران است.

برگ توت‌فرنگی : برگ توت‌فرنگی می‌تواند به درمان سنگ کلیه کمک کند.

افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند می‌توانند ۴۰ گرم از برگ توت‌فرنگی را با یک لیتر آب به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانند؛

و بعد این محلول را هر ۵ ساعت یک بار بنوشند.

خربزه : یکی از درمان‌هایی که برای از بین بردن سنگ کلیه پیشنهاد می‌شود،

استفاده از خربزه است. خربزه می‌تواند به‌عنوان یک دارو در درمان سنگ‌های کلیه مؤثر باشد

و به بهبود عملکرد سیستم ادراری و کلیوی کمک کند.

یکی از راه‌هایی که در طب سنتی برای درمان سنگ کلیه وجود دارد استفاده از تخم خربزه است.

برگه زردآلو و نفخ

باید توجه داشت که به دلیل بالا بودن میزان فیبر در قیسی مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند باعث اسهال و ایجاد نفخ گردد.

بنابراین کودکان و سالمندان نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

بعد از خوردن برگه زردآلو آب سرد ننوشید یا با آب سرد استحمام نکنید، زیرا باعث ایجاد گاز و نفخ در معده می شود.

اگر این مشکل برای شما ایجاد شد می توانید با دم کردن زیره مشکل خود را حل کنید.

انواع برگه زردآلو

قیسی زردآلو آفتابی سیاه

قیسی زردآلو گوگردی

قیسی زردآلو تیزآبی

قیسی زردآلو سکه ای

قیسی زردآلو ۳*۴

قیسی زردآلو ۳*۵

قیسی زردآلو دودی

قیسی زردآلو فله ای

طریقه نگهداری برگه زردالو

پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید.

علت سیاه شدن برگه زردالو

می‌توان گفت یکی از علت های اصلی این تغییر رنگ به دلیل این است که زردآلو به شکل سالم نبوده و لکه‌هایی بر روی آن موجود بوده است.

یکی از ترفندهایی که می‌توان برای جلوگیری از سیاه ‌شدن قیسی استفاده کرد،

آن است که آن را به مدت چند دقیقه در آب لیموی محلول بخیسانید و سپس آن را در مقابل آفتاب قرار دهید.

این کار مانع از تغییر رنگ زردآلو در مقابل نور مستقیم خورشید می‌شود.

یکی دیگر از دلایلی که باعث سیاه‌ شدن زردآلو می‌شود به مدت طولانی ماندن در معرض آفتاب است.

به طور معمول زمان مورد نیاز برای خشک کردن زردآلو بین ۳ تا ۴ روز است

و هر چه این زمان بیشتر به طول بینجامد، باعث آفتاب سوختگی زردآلو می‌شود.

سعی کنید هنگام خشک کردن زردآلو و خشک کردن آلوچه و آلوبخارا هر از گاهی آنها را پشت و رو کنید تا به طور یکدست خشک شود.

زمانیکه زردآلوها کاملاً چروکیده شوند می‌توان گفت به طور کامل خشک‌شده و دیگر نیازی به ماندن آنها در آفتاب وجود ندارد.

برای خشک کردن زردآلو به وسیله خشک کن نیز به مدت بسیار کمتری نیاز داریم که بطور مداوم و آرام آب میوه موجود در آن را بخار می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.