خواص غوره در طب سنتی ؛ فواید استفاده غوره در غذا از نظر طب سنتی

خواص غوره در طب سنتی

خواص غوره در طب سنتی ؛ فواید استفاده غوره در غذا از نظر طب سنتی

خواص غوره در طب سنتی ؛ فواید استفاده غوره در غذا از نظر طب سنتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص غوره در طب سنتی

غوره اگر چه طبع سرد و قابضی دارد ولی بدلیل خاصیت نفوذ کنندگی آن، باعث قطعه کردن بلغم شده و به دفع بهتر آن از بدن کمک می‌کند.

انیسون، انجیر و گلقند مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج غوره هستند.

۱۰۰ گرم غوره دارای ۳۰ کالری است.

غوره انگور، طبیعت سرد و خشک داشته، تا حدی قابض است یعنی باعث جمع شدن موضع می‌شود.

برای کسانی که اسهال‌های خونی ناشی از حرارت و گرمازدگی دارند، مفید است.

غوره حرارت خون و صفرا را کم می‌کند، همچنین می‌تواند سبب از بین رفتن صفرا شود.

این خاصیت غوره به عنوان یک روش موثر پیشگیری از مشکلات فصل تابستان مطرح می شود.

با مصرف مناسب غوره (آبغوره، ترشی غوره و …) در آغاز فصل گرما،

می توان نسبت به بسیاری از مشکلات این فصل پیشگیری کرد.

غوره اگر چه طبع سردی دارد ولی بدلیل خاصیت نفوذ کنندگی آن، باعث قطعه کردن بلغم شده و به دفع بهتر آن از بدن کمک می‌کند.

در مصرف غوره باید احتیاط کرد. چرا که مصرف ناصحیح آن می‌تواند حتی در مقدار کم باعث یبوست مزاج شود.

مصرف غوره موجب تقویت کبد (بویژه کبد گرم) می‌شود.

غوره سبب برطرف شدن تشنگی می‌شود. (البته در پیشگیری از تشنگی نیز موثر است).

در اسهال‌های ساده که ممکن است به دلیل گرمازدگی و مصرف ماده غذایی خاصی به وجود آمده باشد

با مصرف سه مرتبه هر مرتبه به میزان یک قاشق غذاخوری در روز آن را درمان کنید.

در صورتیکه فرزند شما بد غذا است قبل از استفاده از قرص‌های اشتهاآور مصرف آبغوره را امتحان کنید.

آبغوره در غذا باعث خوش‌‌طعم شدن آن می‌گردد و اشتها را تحریک می‌کنند.

غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد.

آبغوره برای انواع چربی‌های خون، قند بالای خون، غلظت خون و رژیم‌های لاغری علی الخصوص برای مزاج‌های گرم و تر بسیار مفید است.

مصرف یک قاشق غذاخوری آبغوره بعد از هر وعده غذایی می‌تواند در روند کاهش وزن شما موثر باشد.

آشنایی با دیگر خواص غوره

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص غوره آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با غوره

غوره همان انگور نارس است که در روایات ما از آن به عنوان یکی از میوه های بهشتی یاد شده است.

فواید انگور بی شمار است و تأثیرات روانی خارق العاده ای دارد و ضد افسردگی است .

همانطور که می‌دانید میوه نارس انگور که دارای رنگ سبز و طعم ترش است غوره نام دارد.

در ترکیبات شیمیایی آن ۳ درصد اسید‌های آلی به نام‌های اسید وینیک، اسید مالیک، اسید فرمالیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک و اسید گلوکولیک وجود دارد.

این میوه دارای یک درصد قند و کمی اسانس است.

خواص غوره برای لاغری

آبغوره برای انواع چربی‌های خون، قند بالای خون، غلظت خون و رژیم‌های لاغری علی الخصوص برای مزاج‌های گرم و تر بسیار مفید است.

افراد دچار چاقی و دارای مزاج گرم و تر می توانند از غذاهای تهیه شده از غوره مانند

آش آبغوره، خورشت کدو سبز یا خورشت سبزی (سرخ نشده) با غوره و … در فصول گرم استفاده نمایند.

کارشناسان طب اسلامی عقیده دارند فردی که به چاقی دموی مبتلا بوده و دارای طبیعتی گرم و تر است،

برای لاغر کردن باید از مواد غذایی سرد و خشک استفاده نماید زیرا این افراد باید برای

لاغری به روش درمان به ضد استفاده کنند و غذاهای سرد و خشک مصرف نمایند.

خواص غوره برای کبد

مصرف غوره موجب تقویت کبد (بویژه کبد گرم) می‌شود.

غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد.

مزاج کبد بطور طبیعی گرم و تر است، بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف

می تواند باعث کاهش توانایی آن در تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها شود.

همچنین با انباشته شدن چربی در بافت کبد ، موجب چرب شدن کبد شو.

بنابراین باید در مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره ، خوراکی های سرد مثل ماست،

دوغ ترش، خیار و کدو که باعث سرد شدن کبد می شوند، بیشتر احتیاط کنید.

آبغوره و غوره برای کبد چرب مضر هستند.

خواص غوره برای چربی خون

عده ای با تصور اینکه آبغوره کاهش دهنده چربی خون است، آن را جایگزین داروهای کاهنده چربی خون می کنند

و برخی دیگر به گمان اینکه آبغوره لاغر کننده است و از چربی دور شکمشان می کاهد، آن را ناشتا می نوشند.

این تفکر به هیچ عنوان صحیح نبوده و آبغوره نمی‌تواند چربی و قندخون را پایین بیاورد.

ولی خوشبختانه آبغوره با سیر می تواند چربی خون را کاهش دهد.

خواص غوره برای چشم

جهت مداوای بعضی بیماری های چشمی و ضد عفونی کردن چشم و تقویت بینایی بسیار نافع است.

(توتیا گیاهی است که پودر روی دم گل آن جز داروهای بسیار مجرب چشم است و در کوه الوند همدان در ماه خرداد گل می دهد)

خواص غوره برای یبوست

در مصرف غوره باید احتیاط کرد. چرا که مصرف ناصحیح آن می‌تواند حتی در مقدار کم باعث یبوست مزاج شود.

استفاده از آبغوره به دلیل خواص ضد یبوست آن در ضد عفونی کردن روده توصیه می شود.

کافی است که یک حبه سیر را خرد کرده و در آبغوره بریزید و روانه یک قاشق مربا خوری مصرف کنید.

خواص این ترکیب برای بیماری های زیر ثابت شده است.

از بین بردن گرفتگی رگ های قلب

چربی خون

درد مفاصل

ضعف اعصاب

عفونت ادراری

غوره برای سرماخوردگی

غوره و آبغوره به دلیل اینکه دارای ویتامین سی است برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوب است و برای پیشگیری و درمان بیماری سرماخوردگی مفید است.

غوره برای سگ

از دادن غوره و هم خانواده هایش مانند انگور و کشمش به سگ ها خودداری کنید چرا که منجر به مسمومیت حیوان می شود.

غوره برای فشار خون

برای کنترل فشار خون و قند خون و چربی خون مصرف آبغوره یا غوره با عسل موثر است.

توجه داشته باشید که هر چند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است

اما این یک باور اشتباه است که مصرف سرکه و آبغوره می‌تواند باعث کاهش و کنترل فشارخون شود. در واقع،

این خوراکی‌ها می‌توانند باعث کاهش قندخون شوند و از آنجا که علائم کاهش قند و فشارخون شبیه هم هستند،

شما هم فکر می‌کنید دچار پایین آمدن فشارخون شده‌اید و این باور اشتباه است.

غوره در جدول

حِصرِم

غورت یا قورت

فصل غوره

فصل رسیدن غوره در تابستان است و مرداد ماه که به غوره پزان مشهور است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.