خواص غنچه گل محمدی خشک و فواید مصرف غنچه گل محمدی خشک
خواص غنچه گل محمدی خشک
خواص غنچه گل محمدی خشک ؛ فواید مصرف غنچه گل محمدی خشک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
بیشتر بخوانید : مضرات ویتامین c جوشان ؛ عوارض قرص ویتامین c جوشان برای کودکان
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص غنچه گل محمدی خشک چیست
طبع غنچه گل محمدی گرم است و تقریبا بدون کالری است.
نوشیدن چای گل سرخ محمدی سبب کاهش علائم قاعدگی مانند گرفتگی های دردناک، نفخ و درد می شود .
نوشیدن این چای به تنظیم قاعدگی و بهبود خلق و خو کمک می کند.
خانم هایی که دچار قاعدگی شدید هستند بهتر است روزی ۲ فنجان چای گل گرم به همراه پودر فلفل سیاه و عسل بنوشند.
زنان یائسه می توانند برای کاهش علائم و مشکلات این دوره مانند گرگرفتگی از دمنوش گل سرخ استفاده کنند.
شربت گل سرخ در گذشته برای درمان بیماریهای گوارشی و تنفسی استفاده می گردید و علاوه بر آن برای رفع گرمازدگی نیز موثر است.
برای رفع بوی بد دهان می توانید از آب گل سرخ استفاده کنید به این ترتیب که با استفاده از آن قرقره کنید.
چای گل سرخ (محمدی) باعث کاهش دمای بدن شده و تب را کاهش می دهد و از تشدید عفونت جلوگیری می کند.
برای جلوگیری و غلبه بر مشکلات بهداشتی چشم مانند قرمزی یا سوزش می توانیم از آب گل سرخ استفاده کنید و چند قطره از آب آن را در چشم بچکانید.
نوشیدن دمنوش گل سرخ برای از بین بردن باکتری های مضر در روده نیزمی تواند مورد استفاده قراربگیرد،
افراد مبتلا به بیماری هایی مانند اسهال خونی و التهاب های دستگاه گوارش نیزمی توانند ازمزایای این دمنوش استفاده کنند.
برای رفع بوی بد دهان می توانید از آب گل سرخ استفاده کنید به این ترتیب که با استفاده از آن قرقره کنید.
چای گل دارای ویتامین های B1، B2 و K، بتاکاروتن، بیوفلاونوئیدها، تانن ها و پکتین است و سبب کاهش التهاب و مقابله با عفونت می شود.
مصرف دمنوش این گل باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن می ماند.
ویتامین C فراوان در چای گل با انواع عفونت مبارزه کرده و سبب درمان
و تسکین گلو درد شده و به دفع خلط سینه و گلو کمک می کند و بیماری های تنفسی را بهبود می بخشد.
گل سرخ به دلیل خاصیت دیورتیک، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی سبب درمان عفونت دستگاه ادراری،
کاهش التهاب مثانه و تسکین درد آن می شود بنابراین نوشیدن چای گل سرخ هر روز ۳ یا ۴ فنجان بیماری های عفونی دستگاه ادراری درمان می کند.
از دیگر مزایای نوشیدن دمنوش گل سرخ پاکسازی کبد و کیسه صفرا می باشد.
گل سرخ دارای خاصیت دیورتیک است و حجم ادرار را افزایش می دهد و از ابتلا به سنگ کلیه و بیماری های کلیوی جلوگیری می کند.
افرادی که به ناراحتی های کبدی دچارند می توانند با نوشیدن چای گل سرخ بدن و کبد خود را سم زدایی نمایند.
گل سرخ خاصیت دیورتیک داشته و سبب تخلیه آب انباشته درون بافتی می شود
و نوشیدن روزانه ۲ فنجان چای گل سرخ درد بیماری های التهابی مانند آرتریت را تسکین می دهند.
اثر ضد التهابی گل محمدی با اثر داروهای NSAID برابری می کند.
افشره گل محمدی نشاط آور، ضد افسردگی، ضد فشارهای عصبی و ضد تنیدگی (استرس) است.
عطر گل محمدی برای آرام سازی ذهن و بدن مفید است .
نوشیدن چای گل محمدی استرس و اضطراب را کاهش می دهد و سبب بهبود علائم افسردگی می شود.
استفاده از گل محمدی ناتوانی های جنسی را که منشاء آن مشکلات عصبی و افسردگی است را رفع می کند.
آنتی اکسیدان ها، کاتچین ها و پلی فنل های موجود در گل محمدی سبب محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد می شود .
آنتوسیانین موجود در گل محمدی از جهش های ژنتیکی پیشگیری می کند.
خاصیت آنتی اکسیدانی گل محمدی سبب می شود سلول های سرطانی بدون وارد شدن آسیب به سلول های سالم بدن از بین بروند.
آشنایی با دیگر خواص غنچه گل محمدی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص غنچه گل محمدی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با غنچه گل محمدی
غنچه گل محمدی یکی از انواع گل سرخ (رز) و متعلق به گیاهانی از خانواده Rosaceae با نام علمی Rose Damascenes است.
نخستین زادگاه این خوش عطر و پر خاصیت، سرزمین کهن ایران است.
این گل اغلب در مناطق مرتفع و خشک کشت میشود.
از آنجایی که گلهای محمدی ایرانی، در آب و هوای سرد و خشک کاشته و کشت میشوند،
به همین دلیل معمولا فاقد انواع آفات و بسیار ارگانیک هستند.
در تولید غنچه گل محمدی خشک ایرانی، به هیچ عنوان از آفت کشها
و سموم استفاده نمیشود، به همین دلیل، کیفیت بسیار بالایی دارند.
خواص غنچه گل محمدی برای پوست
به دلیل خواص آنتی اکسیدانی غنچه گل سرخ این گیاه یکی از بهترین راه حل های درمان
و ترمیم چین و چروک های پوستی ، درمان جای جوش و آکنه و به عنوان یک اسکراپ و لایه بردار استفاده می شود.
جهت تهیه ماسک گل محمدی کافی است ۱۰ عدد غنچه گل محمدی را خرد کرده
و با ۵ قاشق غذاخوری روغن بادام میکس کرده و در شیشه ای درب دار ریخته
و یک هفته منتظر می مانیم. سپس روزانه مقداری از این لوسیون را بر روی پوست مالیده و پس از ۱۵ دقیقه صورتتان را بشویید.
گل محمدی به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد با رادیکال های آزاد موجود در پوست،
حساسیت های پوستی و چربی های اضافه مقابله کرده و آلودگی را از پوست برطرف می کند.
همچنین گلبرگ های گل محمدی دارای روغن های طبیعی هستند که سلول های پوست را مرطوب نگه داشته و برای برطرف کردن خشکی پوست مفید می باشند
استفاده از غنچه گل محمدی باعث می شود سلول های مرده پوست از بین بروند
و همچنین چربی پوست را کاهش می دهد و درواقع یک لایه بردار طبیعی پوست محسوب می شود.
برای کاهش التهابات ناشی از آکنه و جوش صورت، کافیه که مقداری پودر غنچه گل محمدی یا روغن گل محمدی را روی ناحیه مورد نظر اعمال کنید
تا بتوانید تاثیرات قابل توجه آن را ببینید.
غنچه گل محمدی برای یبوست
به دفع مدفوع خشک با سختی و یا در فواصل زمانی طولانی یبوست گفته می شود.
جهت درمان یبوست ۲۰ گرم گل محمدی ، ۲۰ گرم برگ سنا ، ۲۰ گرم عناب و ۱۰ گرم تخم گشنیز را با هم مخلوط کرده
و هر شب قبل از خواب به اندازه ی یک قاشق غذا خوری از این ترکیب را خرد کرده و در دهان بریزید (بلعیده شود).
غنچه گل محمدی در بارداری
قبل از مصرف گل محمدی برای خانم های باردار حتما با پزشک مشورت کنید چون ممکن است سبب حساسیت و واکنش های آلرژیک شود
چگونه غنچه گل محمدی را خشک کنیم و طرز نگهداری غنچه گل محمدی
۱٫ گل محمدی رو اول گلبرگ هاش رو میگیرم. داخل سینک رو پر آب میکنم و گلبرگ ها رو داخلش میریزم و یه ربع ساعت میذارم بمونه تا حشرات و… ازش بیرون بیاد
۲٫ بعد میشورم و ابکش میکنم.
۳٫ وقتی آبش در رفت رو پارچه ای تمیز پهن میکنم و داخل همون محیط خونه با پنکه خشکشون میکنم.
دقت کنین که پنکه رو برا مراحل اولیه و وقتی آبداره میذارم و وقتی اب گلبرگا برچیده شد دیگه پنکه نمیذارم و زمان میدم خودش تو دمای محیط خشک بشه
یه نکته اینکه گلبرگ ها هیچ وقت اونجور نمیشن که مثل نعنا خشک تو دست پودر بشن. پس توقع نداشته باشین به اون حالت در بیان
۴٫ بعد از خشک شدن گلبرگ ها اونها رو داخل ظرف در دار کیپ نگهداری میکنم.
۵٫ مقداری هم آسیاب میکنم و داخل ظرف کوچک دردار میریزم. اینجور که کم کم آسیاب کنیم باعث میشه عطر و رنگ گل بهتر حفظ بشه.
غنچه گل محمدی برای تزیین
غنچه گل محمدی خشک شده برای تزیین را می توانید از عطاری ها خریداری کنید و یا خیلی راحت از اینترنت سفارش دهید.
طرز تهیه دمنوش گل محمدی
تعدادی غنچه گل محمدی خشک شده را به آب جوش اضافه کرده
و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد سپس مقداری عسل به آن اضافه کرده
و از عطر و طعم خواص بی نظیر آن لذت ببرید.
۵ عدد غنچه گل محمدی خشک شده را با ۳ عدد هل و مقدار کمی زعفران در یک قوری ریخته
و ۵۰۰ گرم آبجوش به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه منتظر بمانید. تعجب نکنید
دمنوشی فوق العاده خوشرنگ و خوش عطر و از همه مهم تر یک دمنوش آرامبخش قوی خواهید داشت.
برای تهیه چای گل محمدی ۳ عدد غنچه گل محمدی را به چای خود اضافه کنید
و علاوه بر داشتن یک چای خوش عطر و بو ، آرامش بگیرید.
۵۰ گرم غنچه گل محمدی را به مدت ۲۴ ساعت با شعله کم بجوشانید تا شیره آن بیرون آید
و سپس به آن ۱۰۰گرم عسل اضافه کرده و برای درمان بیماری های تنفسی
و سرما خوردگی روزانه ۲ تا ۳ قاشق از این معجون را به آبجوش اضافه کرده و میل کنید.
مضرات غنچه گل محمدی
گل سرخ و دمنوش یا چای گل بی ضرر هستند اما مصرف میوه گل عوارضی مانند حالت تهوع و استفراغ، اسهال،
یبوست، سوزش سر دل، خستگی، بیخوابی، سردرد، گرفتگی معده و واکنش های آلرژیک در فرد را به همراه دارد.
اگر این محصول بیش از حد مصرف گردد به دلیل ویتامین C فراوان موجود در آن سبب ابتلا فرد به سنگ کلیه خواهد شد.
ویتامین C فراوان گل سرخ سبب افزایش جذب آهن شده و برای بیماران مبتلا به تالاسمی مضر است.