خواص شیره انگور برای رحم در بدنسازی با شیر برای چاقی صورت را کی بخوریم
دمنوش سیاه دانه و دارچین و مصرف دمنوش سیاه دانه و دارچین برای بدن
دمنوش سیاه دانه و دارچین دمنوش سیاه دانه و دارچین ؛ مصرف دمنوش سیاه دانه و دارچین برای بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …
خواص روغن کنجد برای درد مفاصل ؛ درمان التهاب و درد مفاصل با روغن کنجد
خواص روغن کنجد برای درد مفاصل خواص روغن کنجد برای درد مفاصل ؛ درمان التهاب و درد مفاصل با روغن کنجد همگی در سایت فال …
خواص کیوی برای قلب و کیوی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد
خواص کیوی برای قلب خواص کیوی برای قلب ؛ کیوی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد همگی در سایت فال و …
خواص شیره انگور
خواص شیره انگور ؛ برای رحم در بدنسازی با شیر برای چاقی صورت را کی بخوریم همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با شیره انگور
شیره انگور مادهای است بسیار شیرین با ارزش غذایی بالا.
این شهد دلپذیر تا حدودی جایگاه خود را در سفره شهرنشینان از دست داده
و بیشتر به روش سنتی و از سوی زنان روستایی تهیه می شود.
شیره انگور که از آب انگور به دست میآید.
اغلب صاحبان باغهای انگور برای استفاده از فرآوردههای انگور در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن به روش سنتی آب انگور را گرفته
و سپس با خاک سفید که نوعی خاک قلیایی و احتمالاً حاوی آهک و املاح معدنی دیگر است مخلوط میکنند.
در اثر افزودن خاک سفید، تفاله انگور به همراه خاک تهنشین و آب انگور تصفیه می شود.
پس از این مرحله آب انگور را با فشردن در پارچه های مخصوصی از خاک سفید جدا کرده و می جوشانند.
در اثر جوشاندن مخمرها و کپک های موجود در محصول نابود، آب مازاد انگور تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده می شود.
در نهایت شیره ای نسبتا غلیظ با رنگی قهوه ای به دست می آید.
خوب است بدانید میزان غلظت و رنگ شیره بسته به نوع انگور و فرآیند پخت در شهرهای مختلف، متفاوت است.
شیره انگور یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید.
شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند.
این شهد لذیذ حاوی ویتامینهای A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است.
با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.
در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.
شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند.
خواص شیره انگور در طب سنتی
شیره انگور دارای طبع گرم است و هر ۱۰۰ گرم از آن ۳۲۹ کالری دارد و مصلح ان تنخم ریحان است.
دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای آ، ب و ث است.
از خواص شیره انگور این است که باعث برطرف کردن ضعف عمومی بدن میشود.
برای این منظور شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط نموده
و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار بدهید تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.
برای بهبود لک میتوان مقداری از شیره انگور را روی پوست مالید.
شیره انگور محرک کبد است و به خون سازی کمک میکند.
بهبود نفخ از جمله خواص شیره انگور است میگردد.
شیره ی انگور ملین است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
دوشاب برای اشخاص سرد مزاج مفید و مقوی میباشد.
طبع آن گرم و تر است.
خون ساز و چاق کننده میباشد.
از خواص شیره انگور باز کردن مجاری عروق و گرفتیگها است.
اگر با سداب خورده شود برای صرع نافع است.
اگر با افتیون خورده شود برای وحشت و اضطراب مفید است.
اگر با انجیر و شنبلیله خورده شود برای سرفههای مزمن و درد سینه نیکو میباشد.
اگر با کمی زعفران خورده شود برطرف کننده هم و غم و خشم شدید است.
اگر با شیر تازه و کمی بادام خورده شود برای رفع خفقان و ضعف احشای داخل شکم بسیار نافع است.
اگر با کمی سرکه خورده شود برای یرقان و ضعف طحال مفید است.
برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.
اگر با جوشانده جو مخلوط شود برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه خوب است
(طرز تهیه جوشانده جو بدین طریق است: ۲۰ گرم جو را در یک لیتر آب با حرارت خیلی ملایم به مدت ۷ ساعت بجوشانید).
خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید
و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده شود.
برای درمان کک مک، شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه ها می مالند.
شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم روی آبسه (دمل) قرار دهید
تا دمل باز شود. علاوه بر آن برای از بین بردن ورم هایی که بر اثر ضربه ایجاد شده اند، مفید است.
از دیگر خواص شیره انگور این است که در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود
و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند.
شیره انگور و خرما، هر دو تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.
خواص شیره انگور با شیر
به افزایش حجم عضلات کمک میکند و مصرف آن برای کودکان، ورزشکاران و افرادی که کارهای سنگین انجام میدهند مفید است.
این معجون برای افرادی که در فصل سرما دچار التهاب حلق و سرفه میشوند، مفید بوده و دارای خاصیت نرم کنندگی حلق است.
حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و B بوده، به خونسازی کمک میکند
و برای کودکان، افراد مبتلا به کم خونی و کسانی که دارای ضعف عمومی بدن هستند، مفید است.
در درمان بیماری صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری بیش از حد، ضعف بدن و یرقان مفید است.
این معجون به درمان بیماریهای طحال، افسردگی و غضب کمک میکند و روان کننده ادرار است.
مادران شیرده که شیر رقیقی دارند، با مصرف این معجون میتوانند شیر غلیظتری داشته باشند.
طرز تهیه
شیر: ۱ پیمانه
شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین: ۲ عدد
دانه هل یا میخک: ۱ عدد
روش تهیه:
شیر را داخل شیرجوش بریزید و هل و دارچین را به آن اضافه کنید.
شیر را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در پایان شیره انگور را به آن اضافه کنید و آن را داخل فنجان مورد علاقه خود سرو کنید.
برای تزئین میتوانید کمی پودر دارچین بر روی آن بپاشید و نوش جان کنید.
خواص شیره انگور برای کودکان و نوزادان
کودکان و نوجوانان در حال رشد، افرادی که در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند
یا کسانی که بسیار لاغرند و ضعف عمومی دارند می توانند از این شهد استفاده کنند.
مصرف شیره انگور برای کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
شیره ی انگور با خاطر مواد معدنی و ویتامین های موجود برای کمک به رشد بدن مفید است.
از آن جایی که کودکان برای رشد نیاز به مواد مغذی بیشتری دارند،
مصرف شیره انگور برای آنها میتواند علاوه بر تامین کالری، برخی مواد مورد نیاز بدن آنها برای رشد را هم فراهم کند.
به همین دلیل به والدین توصیه میشود از شیره انگور در رژیم غذایی کودکان خود استفاده کنند.
شیره انگور، کالری بسیار بالایی دارد. از این رو مصرف شیره انگور برای کودکان ضعیف بسیار مفید است.
همچنین افرادی که بسیار لاغرند و افرادی که در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند،
برای بهبود ضعف خود میتوانند از خواص شیره انگور بهره ببرند.
بعد از شش ماهگی می توانید کم کم شیره را در غذای نوزاد خود قرار دهید تا به مزاج او کمک کنید تا دارای مزاج متعادل شود.
خواص شیره انگور برای چاقی صورت
شیره ی خرما و شیره انگور برای چاقی موضعی صورت موثر است.
خوردن انواع مغز و انواع شیره در درمان چاقی صورت شما موثر است.
راههای دیگر برای چاقی صورت
نشاسته موجود در سیب زمینی سرخ شده یا آب پز باعث چاقی موضعی صورت می گردد.
در حالیکه نشانسته مواد غذایی دیگر مانند ماکارونی کل اندام را چاق می کند.
نوشیدن زیاد آب، آب میوه و سایر مایعات بهترین و کم هزینه ترین راه برای لطافت پوست و چاقی موضعی صورت است.
تحرک و ورزش کردن به خصوص ورزش های هوازی به داشتن صورت شاداب، شفاف و چاق کمک می کند.
نوشیدن آب هویج به همراه نارگیل و شکر صبح ها بنوشید.
از خوردن کلم، کاهو، خیار و گوجه فرنگی غافل نشوید.
خواص شیره انگور برای پوست
خواص شیره انگور برای پوست بسیار زیاد است.
مصرف شیرهی انگور به سرعت و به راحتی به ترمیم بافتهای آسیب دیده پوست کمک میکند.
این شیره با افزایش سرعت تشکیل گلبولهای قرمز خون میتواند باعث خوش رنگی و سرخی پوست صورت شود.
یکی از مهمترین خواص شیره انگور رفع ضعف عمومی بدن است.
این ماده غذایی فواید زیادی برای زنان دارد.
برای بهبود لک میتوان مقداری از شیره انگور را روی پوست مالید.
وجود ویتامین ها و مواد مغذی مفید برای پوست در شیره انگور باعث شده است
یکی از خواص شیره انگور، حفظ سلامتی پوست باشد.
از این شیره می توان به طور مستقیم بر روی پوست هایی که لک دارند استفاده کرد.
خواص شیره انگور برای رحم
اگر شیره را با سرکه ترکیب کنید برای کیست تخمدان و فیبروم مناسب است.
خواص شیره انگور برای پسردار شدن و تعیین جنسیت
در طب سنتی برای داشتن فرزند پسر باید رژیم غذایی پدر و مادر، مزاج گرم داشته باشد و برای دختردار شدن باید رژیم غذایی با مزاج سرد تجویز شود؛
در نخستین قدم باید مزاج همسران توسط پزشک مشخّص شود
سپس متناسب با مزاج کنونی زن و شوهر و بر اساس جنسیت جنین مورد نظر، رژیم غذایی تجویز شود.
چون شیره دارای طبع گرم است که به پسردار شدن زوجین کمک می کند.
خواص شیره انگور برای معده
از دیگر خواص شیره انگور این است که در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود
و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند.
برخی از پزشکان طب سنتی معتقدند شیره انگور، ضعف عمومی بدن و ضعف احشاء را معالجه کرده و بدن را تقویت می کند.
برای این منظور می گویند که شیره انگور را با شیر گاو و کمی پودر بادام مخلوط نموده و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار بدهیم تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.
این شیره ضد نفخ است اما با این حال ممکن است برای همه افراد خصوصا آن هایی که به شدت طبع معده گرمی دارند مناسب نباشد؛
پس حتما قبل از قرار دادن مداوم آن در برنامه غذایی ات با پزشک متخصص مشورت های لازم را انجام بده.
شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسید های غیر مفید بدن می شود و کارشناسان تغذیه از آن به عنوان پاک کننده بقایای غذا ها در روده و معده یاد می کنند.
یکی از موثرترین خواص شیره انگور، خاصیت پاک کنندگی آن است.
به طوری که مصرف آن باعث دفع اوره و مقداری از اسید های غیرمفید بدن می شود
و در نتیجه پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده است. به علاوه این ماده غذایی ضد نفخ است و به خون سازی کمک می کند.
خواص شیره انگور برای چاقی
مصرف شیره به دلیل داشتن کالری بسیار بالا باعث چاقی شما می شود و اگر کنترل نشود در مدت زمان کمی خیلی چاق می شوید.
از فواید مصرف شیره انگور برای بدن می توان به افزایش حجم عضلات اشاره کرد.
برای افراد ورزشکار که کارهای سنگین می کنند، ترکیب شیره انگور و ارده کنجد توصیه می شود. زیرا بسیار مقوی بوده و کالری زیادی را به بدن می بخشد.
خواص شیره انگور در بارداری و شیردهی
مصرف شیره انگور قبل از بارداری باعث گرم شدن طبع و افزایش احتمال پسر شدن بچه می شود.
مصرف شیره ی انگور می تواند نیازهای روزانه ی بدن را به کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، و آهن برآورده کند.
شیره ی انگور به دلیل میزان بالایی مواد معدنی موجود، می تواند برای دوران بارداری، شیردهی، و بازیابی از انواع بیماری ها بسیار مفید باشد.
از آن جا که شیره ی انگور حاوی مواد معدنی بسیاری است، مصرف آن برای دوران بارداری، شیردهی بسیار مفید است.
یکی از اقدامات درمانی به منظور رفع خونریزی در اوایل بارداری، مصرف شیره انگور میباشد.
در واقع مواد مغذی موجود در این شیره، تاثیرات مثبتی بر دستگاه تناسلی زنان و به خصوص عملکرد تخمدان ها دارد.
مصرف شیره انگور در دوران بارداری به وزن گیری جنین کمک می کند.
خواص شیره انگور در بدنسازی
مصرف شیره انگور برای داشتن انرژی و عضله سازی خیلی مفید است و به ورزشکاران به خصوص بدنسازان توصیه می شود.
از فواید مصرف شیره انگور برای بدن می توان به افزایش حجم عضلات اشاره کرد.
برای افراد ورزشکار که کارهای سنگین می کنند، ترکیب شیره انگور و ارده کنجد توصیه می شود. زیرا بسیار مقوی بوده و کالری زیادی را به بدن می بخشد.
خواص شیره انگور در پریودی
در برخی موارد، درد دوران قاعدگی به دلیل کمبود آهن ایجاد می شود.
شیره ی انگور حاوی آهن است و می تواند از درد دوران قاعدگی پیشگیری کند.
به علاوه، مواد معدنی از قبیل کلسیم و منیزیوم نیز می توانند از ایجاد لخته های خونی پیشگیری کنند.
به این ترتیب، گرفتگی های دوره ی قاعدگی درمان می یابند. مصرف شیره ی انگور می تواند از ماهیچه های رحم نیز محافظت کند.
خواص شیره انگور و ارده
ارده و شیره به عنوان یک ماده مغذی صددرصد طبیعی دارای خواصی شگفتانگیز برای سلامتی بدن هستند.
هر دو این مواد در طب سنتی، دارای خواص درمانی زیادی هستند.
هرچند فواید و خواص شیره انگور به تنهایی برای سلامتی بدن موثر و کافی است؛
اما اگر این دو با هم ترکیب شوند میتوانند خاصیت درمانی داشته باشند.
ارده از کنجد کوبیده شده به دست میآید و به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی یا غیر شیمیایی است و صددرصد طبیعی است.
ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است.
در واقع مایعیست که از کنجد نرم پوست کنده و کوبیده شده تهیه میشود به طوری که روغن آن جدا نشده باشد.
ارده و شیره یک چاق کننده عالی بوده و همچنین تقویت کننده نیروی جنسی است.
خواص ارده و شیره، انرژیزا بودن آنها است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد،
بهترین غذا محسوب میشوند. از دیگر خواص شیره انگور و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض وریدی و شریانی گفته میشود.
به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم می شود.
شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.
خواص شیره انگور و خرما
شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی با عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
شیره خرما نیز خواص خرما را دارد.شیره خرما برای مبتلایان به اسهال نیز مفید است
مخصوصا چنانچه با ماست مخلوط گردد و خورده شود فایده اش بیشتر میشود.
شیره خرما انرژی زا بوده و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند.
مصرف این شیره قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش میدهد.
فیبر موجود در شیره خرما سبب می شود که خاصیت ملین داشته باشد و فرایند دفع را آسان کند.
مصرف شیره خرما باعث افزایش فعالیت باکتری های موجود در دستگاه گوارش میشود
و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
خواص شیره انگور و کنجد
ارده و شیره به عنوان یک ماده مغذی صددرصد طبیعی دارای خواصی شگفتانگیز برای سلامتی بدن هستند.
هر دو این مواد در طب سنتی، دارای خواص درمانی زیادی هستند.
هرچند فواید و خواص شیره انگور به تنهایی برای سلامتی بدن موثر و کافی است؛
اما اگر این دو با هم ترکیب شوند میتوانند خاصیت درمانی داشته باشند.
ارده از کنجد کوبیده شده به دست میآید و به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی یا غیر شیمیایی است و صددرصد طبیعی است.
ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است.
در واقع مایعیست که از کنجد نرم پوست کنده و کوبیده شده تهیه میشود به طوری که روغن آن جدا نشده باشد.
ارده و شیره یک چاق کننده عالی بوده و همچنین تقویت کننده نیروی جنسی است.
خواص ارده و شیره، انرژیزا بودن آنها است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد،
بهترین غذا محسوب میشوند. از دیگر خواص شیره انگور و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض وریدی و شریانی گفته میشود.
خواص شیره انگور و سرکه سیب
مهمترین خاصیت آن تقویت سیستم ایمنی بدن است.
از بین بردن لکههای پوستی و شفافیت پوست
کاهش کلسترول مضر و تری گلیسیرید خون
کمک به تناسب اندام در صورت مصرف مداوم
بهبود وضعیت گوارش و اشتهای کسانی که میل به غذا ندارند
افزایش سطح هوشیاری و نشاط جسمی
موافق با همه مزاج ها است.
مصرف آن کمک به رفع کم خونی می کند.
تنظیم و کاهش قند خون
افزایش میل و توانایی جنسی
افزایش رشد کودکان کم وزن
هضم کننده غذاهای مختلف
اصلاح کننده خون است.
خواص شیره انگور و گردو
خوردن شیره انگور با شیر برنج، پودر گردو و ارده کنجد در عین خوشمزگی بسیار مقوی بوده و همچنین از آن برای تهیه برخی حلوا ها هم استفاده می شود
یکی از بهترین معجون ها برای درمان ضعف بدن خوردن شیره انگور و گردو با هم است.
خواص شیره انگور و ماست
این نوع ترکیب از زمان های قبل در شهر های تولید کننده شیره انگور مانند ملایر استفاده می شد
که اکنون بسیاری از مردم نیز این ماده غذایی طبع سرد را با شیره انگور ترکیب می کنند.
این ترکیب غذایی سبک را می توان به صورت میان وعده استفاده کرد.
بعضیها ماست را با نوعی شیرینی میل میکنند. مصرف مربا، شیرهها و خرما با ماست هیچ اشکالی ندارد
و علاوه بر طعم، طبع ماست را هم معتدل میکنند. در این میان مربای زنجبیل هم به طور خاص تاثیر خوبی بر ماست میگذارد.
خواص شیره انگور و توت
سه شیره ترکیبی از شیره انگور، خرما و توت سفید است.
خواص سه شیره شامل پیشگیری و درمان کم خونی، افزایش قدرت یادگیری، تسکین دردهای مفصلی،
تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع خستگی، ضعف و بی حسی است.
یکی از مواد غذایی مفید شیرههای گرفته شده از میوههاست.
مخلوط ۳ شیره انگور، خرما و توت سفید دارای انواع ویتامینها نظیر ویتامین آ، ای، ث، ویتامینهای گروه ب
و همچنین میزان فراوانی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم هستند.
مصرف این ماده غذایی موجب تقویت عمومی بدن می شود
و یک معجون فوقالعاده برای درمان کم خونی، تیروئید، بی حالی و بی حسی بدن است.
شیره انگور با چی بخوریم
ترکیب شیره انگور با ماست
این نوع ترکیب از زمان های قبل در شهر های تولید کننده شیره انگور مانند ملایر استفاده می شد
که اکنون بسیاری از مردم نیز این ماده غذایی طبع سرد را با شیره انگور ترکیب می کنند.
این ترکیب غذایی سبک را می توان به صورت میان وعده استفاده کرد.
ترکیب شیره انگور با آب
ترکیبات شیره انگور با آب یا همان شربت شیره انگور نیز از ترکیبات معروف شیره انگور است
که در بسیاری از نقاط مختلف ایران استفاده می شود.
این نوشیدنی لذیذ و گوارا که طبیعت گرم نیز دارد میتواند خواص درمانی بسیاری زیادی داشته باشد
و در فصل سرد سال از سرماخوردگی جلوگیری کند.
ترکیب شیره انگور با برف
شاید برای شما جالب باشد اما این نوع ترکیب جالب در گذشته در استان همدان وجود داشته
و مردم در فصل سرد سال برف را با شیره انگور ترکیب می کردند.
این نوع ترکیب را میتوان به بستی تشبیه کرد که احتمال فراوان خوشمزه هم بوده.میتوانید امتحان کنید!
ترکیب شیره انگور با خامه
از دیگر ترکیبات میتوان به ترکیب خامه با شیره انگور اشاره کرد.
بسیاری از مردم شکر را با خامه ترکیب می کنند اما می توان با ترکیب خامه و شیره انگور از طعم جدید لذت برده
و همچنین از مضرات شکر فرار کرد.
این ترکیب را می توان به صورت میان وعده و همچنین در صبحانه مصرف کرد.
ترکیب شیره انگور با پنیر
همانند ترکیب انواع مربا با پنیر، شیره انگور نیز می تواند با پنیر ترکیب شود که بسیار لذیذ نیز می باشد.
این نوع ترکیب طرفداران زیادی ندارد.
ترکیبات شیره انگور و پنیر را می توان به صورت میان وعده و حتی در صبحانه مصرف کرد.
ترکیبات شیره انگور با حلوا ارده
این ترکیب از ترکیبات پر طرفدار است که در همه ی نقاط ایران استفاده می شود.
البته بسیاری به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده میکنند.
همانند دیگر ترکیبات در وعده صبحانه و به صورت میان وعده مصرف میشود.
ترکیبات شیره انگور با شیر و شیر برنج
این نوع ترکیب نیز از ترکیبات پر طرفدار است.
بسیاری از مردم از شکر برای ترکیب با شیر و شیر برنج استفاده می کنند که این نوع ترکیب به خاطر وجود شکر مضر به شمار میرود.
از این رو پیشنهاد می شود شیره انگور و شیر برنج را نیز امتحان کنید.
شیره انگور برای دیابت
شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم ضرر (گلوکز و ساکاروز)،
برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن به آنها توصیه نمی شود.
آنجا که شیره انگور دارای طبعی گرم است بنابراین خوردن زیاد آن برای افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند، توصیه نمی شود.
همچنین به علت مقادیر بالای قند موجود در آن، افراد دیابتی باید از خوردن آن خودداری کنند.
شیره انگور برای کم خونی
اگر از ضعف عمومی بدن رنج می برید یا مبتلا به کم خونی هستید می توانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
با توجه به اینکه شیره انگور خونساز بوده و مقوی بدن است،
افرادی که ضعف عمومی دارند یا مبتلا به کم خونی هستند،
می توانند شیره انگور را همراه شیربرنج یا سمنو بخورند یا به صورت شربت، سرکه شیره استفاده کنند.
شیره انگور کم خونی را درمان می کند و موجب بهبود حافظه می شود.
شیره انگور برای سرماخوردگی
شیره انگور از آب انگور تهیه شده و خواص بیشتری برای بدن دارد
و مصرف آن در دوران سرماخوردگی باعث رفع سرفه های مزمن شده و بهبودی را سرعت می بخشد.
ترکیبات شیره انگور با آب یا همان شربت شیره انگور نیز از ترکیبات معروف شیره انگور است
که در بسیاری از نقاط مختلف ایران استفاده می شود.
این نوشیدنی لذیذ و گوارا که طبیعت گرم نیز دارد میتواند خواص درمانی بسیاری زیادی داشته باشد
و در فصل سرد سال از سرماخوردگی جلوگیری کند.
شیره انگور برای کبد چرب
شیره انگور و کبد چرب ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند.
شیره انگور کاملا خواص انگور را دارا میباشد و حتی از ارزش غذایی بالاتری در مقایسه با میوه آن برخوردار است.
شیره انگور میزان PH خون و دیگر مایعات بدن را کاهش میدهد
و از این طریق شیره انگور برای کبد چرب و درمان انواع سرطان، خاصیت درمانی مییابد.
بر روی پوست انگور آنزیم هایی حضور دارند که سلولز موجود بر روی پوست انگور را به قند تبدیل میکنند.
به همین دلیل این ماده غذایی به هیچ عنوان آسیبی به معده نمیرساند و سبب تصفیه خون و بهبود کبد نیز میشود.
شیره انگور برای زخم معده و رفلاکس معده
شیره انگور باعث پاکسازی معده می شود و برای درمان زخم معده مفید است.
از دیگر مواردی که شیره انگور سبب بهبود آنان میشود میتوان به، اعتدال در ترشحات صفرا، جلوگیری از ترش کردن غذا در معده،
سو هاضمه، جلوگیری از مسمومیت در اثر جیوه و سرب که ناشی از آلودگی کلان شهرها است،
جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و مثانه، عدم خونریزی معده و… اشاره کرد.
شیره انگور برای لاغری
برای درمان لاغری مفرط می توانید از شیره استفاده کنید ولی اگر چاق هستید و می خواهید لاغر شوید شیره انگور ماده مناسبی برای شما نیست.
شیره انگور در جدول
نام های دیگر شیره انگور مت و دوشاب است.
شیره انگور و یبوست
یکی از خواص مهم شربت شیره انگور، کمک به بهبودی یبوست است.
در واقع نوشیدن این شربت، به هضم غذا کمک میکند
و برای تسکین دردهای معده و روده هم بسیار مفید است.
یکی دیگر از خواص شیره انگور برای سلامتی، کمک به تسکین یبوست است.
این ماده ی غذایی باعث آرام شدن معده و روده ها می شود.
شیره انگور و فشار خون
شیره انگور همچنین از بیماریهایی مانند فشار خون بالا، آمبولی و رگهای واریسی پیشگیری میکند.
همچنین مشخص شده است که شیره گیاهی برای بیماریهایی مانند بیماریهای عروقی و لخته شدن خون مفید است.
افرادی که به فشار خون بالا دچار هستند می توانند با خیالی آسوده از شیره انگور استفاده نمایند،
زیرا این ماده غذایی باعث افزایش فشار خون نمی شود ولی در درمان فشار خون بالا و کاهش آن نیز تاثیری ندارد
فواید شیره انگور برای مو
شیره سیاه سرشار از مواد مغذی و معدنی است. مقدار بالای مس شیره سیاه به بدن کمک می کند تا ملانین (رنگدانه ای که مسئول رنگ مو است) تولید کند.
همین مواد مغذی به تغذیه و تقویت ریشه موها نیز کمک می کنند.
شیره سیاه، یک نرم کننده طبیعی است که به مو کمک می کند ابریشمی و صاف شود.
مصرف روزانه شیره سیاه و سفید به صورت خوراکی می تواند به طور کلی باعث حفظ سلامت مو در طول زمان شود،
در حالی که استفاده خارجی از آن بر روی موها باعث نرم شدن و درخشش آن می شود.
مس و آهن موجود در ترکیبات شیره سیاه به بهتر شدن مو کمک می کنند،
اما سایر آنتی اکسیدان ها نیز بیکار ننشسته اند.
منگنز یک آنتی اکسیدان قوی است که با فعالیت رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو مبارزه می کند و به سالم ماندن پوست سر کمک می کند.
استرس بر روی مو تاثیر می گذارد، همانطور که روی بقیه بدن اثر می گذارد و باعث پیری زودرس و حتی ریزش مو می شود.
از شیره سیاه به عنوان شامپو هم می شود استفاده کرد، اما چسبندگی و غلظت آن کمی ناخوشایند است.
راه حل این مشکل این است که شیره سیاه را با آب یا مواد مفید برای مو، مانند شیره نارگیل رقیق کرده و ۱۵ دقیقه روی پوست سر بگذارید.
سپس آن را با آب گرم بشویید؛ مواد مغذی موجود در آن، پوست سر شما را به طور موثری تغذیه و پاکسازی می کند.
اگر چندان مایل به انجام این کار نیستید، راه حل های دیگری هم وجود دارند که به همین اندازه موثرند و به این اندازه چسبناک نیستند.
ماسک مو با شیره
۲ قاشق غذاخوری شیره سیاه
¼ فنجان ماست طبیعی پر چرب
۱ قاشق چایخوری سرکه سیب
۲ قطره روغن رزماری (اختیاری)
تمام مواد به جز رزماری را به خوبی با هم مخلوط کرده و هم بزنید،
سپس روغن رزماری را اضافه کرده و روی پوست سر و موهایتان به آرامی ماساژ دهید.
با کلاه پلاستیکی سرتان را بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید.
در نهایت موهای خود را طبق معمول شامپو بزنید و آبکشی کنید.
شیره انگور باعث سقط جنین می شود
خیر مصرف متعادل شیره انگور در این دوران مفید بوده و باعث سقط جنین نمی شود مگر اینکه با زعفران مصرف شود که زعفران می تواند منجر به سقط جنین شود.
شیره انگور سفید بهتره یا سیاه
از نظر کیفیت شیره انگور سفید بهتر است ولی در خواص خیلی با هم فرق ندارند.
شیره انگور را کی بخوریم
شیره ی انگور را به روش های مختلفی می تواند مصرف کرد.
چنان چه از شیره ی انگور برای درمان کم خونی استفاده می کنید،
باید هر روز صبح، یک الی دو قاشق غذاخوری از آن را نوش جان کنید.
این کار باعث افزایش تولید آهن در بدن می شود و از بروز کم خونی پیشگیری می کند.
ولی رایج ترین و محبوب ترین روش استفاده از شیره ی انگور،
مخلوط کردن آن با ارده، و مصرف آن هنگام صبحانه است.
طریقه مصرف شیره انگور برای چاق شدن
اگر شیره انگور به طور مستمر به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف شود بعد از بیست روز باعث چاق شدن شما می شود.
طرز تهیه شیره انگور به روش صنعتی
شیره انگور باکیفیت در بازار وجود دارد که به روش صنعتی در کارخانهها درست میشود و شما بهراحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
خواص شیره انگور صنعتی با روش خانگی تفاوتی ندارد، اما ماندگاری آن بیشتر خواهد بود.
در روش صنعتی بهجای استفاده از انسان، از ماشینآلات مخصوص در مرحله آبگیری و له کردن انگورها استفاده میشود.
در روش صنعتی معمولا انگورها را از شاخه جدا نمیکنند، با این حال طعم آن تفاوت چندانی با نمونه خانگی ندارد.
ترکیب سیاه دانه و شیره انگور
بسیار از خانم ها به ویژه زنان در سنین بالا از مشکلات ادراری چون بی اختیاری یا عفونت ادرار رنج می برند .
برای درمان طبیعی این مشکلات کافی است تا روی کلیه ها و زیر شکم را با روغن سیاه دانه ماساژ دهیم .
همچنین مصرف مواد غذایی با طبع گرم به ویژه ارده و شیره انگور توصیه می شود .
مصرف سیاه دانه و شیره انگور دارای گرمی زیاد است و برای افرادی که مزاج سرد دارند و ناتوانی جنسی دارند مفید است.
مضرات شیره انگور
از آن جایی که شیره انگور طبع گرم و تری دارد، مصرف آن برای گرم مزاجها خوب نیست
و موجب غلیظ شدن صفرایشان میشود و نتیجه آن، بالا رفتن حرارت بدن، سردرد و جوش زدن در صورت و بدنشان است.
برای رفع این حالت توصیه میشود از تخم ریحان و تخم خشخاش استفاده شود.
با وجود انرژی زیاد و کالری بالای موجود در شیره انگور، مصرف آن به افراد کم تحرک، توصیه نمیشود.
چون که سبب چاقی و اضافه وزن خواهد شد.
شیره طبیعت گرم دارد و مصرف آن برای گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می شود
و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدنشان است که راه درمانش هم خوردن میوه های تازه با طبیعت سرد است.
افراط در خوردن دوشاب باعث سوزاندن خون ، بالا بردن حرارت بدن و سردرد میشود
به خصوص در گرم مزاجان برای رفع این حالت بهتر است که از تخم ریحان و تخم خشخاش استفاده شود.
شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم ضرر (گلوکز و ساکاروز)،
برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن به آنها توصیه نمی شود.
در کودکانی که تحرک ندارند مصرف مداوم شیره باعث چاقی می شود.
در دوران بارداری می تواند منجر به دیابت بارداری شود.
بعضی از نوزادان نسبت به شیره حساسیت نشان می دهند.
انگور ممکن است برای سرماخوردگی مضر باشد ولی شیره انگور خوب است.
مصرف متعادل شیره انگور مشکلی برای کبد که ندارد سود هم دارد.
خاک شیره دارای آهک است و شیره را ضد عفونی می کند و مشکلی ایجاد نمی کند.