مضرات قیسی زردآلو ؛ عوارض قیسی و برگه زردآلو خیس شده

مضرات قیسی زردآلو

مضرات قیسی زردآلو ؛ عوارض قیسی و برگه زردآلو خیس شده

مضرات قیسی زردآلو ؛ عوارض قیسی و برگه زردآلو خیس شده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

مضرات قیسی زردآلو

برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه می‌کنند.

در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای می‌شود.

اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که می‌تواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود.

به دلیل بالا بودن میزان فیبر در قیسی مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند باعث اسهال و ایجاد نفخ گردد.

بنابراین کودکان و سالمندان نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

زردآلو خشکه کالری بالایی دارد و زیاده روی در مصرف برگه زردآلو چاق کننده است.

آشنایی با دیگر خواص قیسی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قیسی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با قیسی

قیسی یا برگ زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو به دست می آید.

برگه زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین A، آهن و ویتامین C می باشد.

برگه زردآلو، یکی از این میوه های خشک میباشد که خواص فراوانی دارد

و افراد می توانند این فرآورده خاصیت را در دیگر فصل ها که امکان دسترسی به میوه تازه وجود ندارد میل نمایند.

افراد می توانند با قرار دادن یک فنجان برگه زردآلو، در رژیم غذایی خود ۳۲۳ کالری انرژی را برای بدن خود تامین کنند.

در واقع کالری ‌ها انرژی‌ هایی در قالب گلوکز هستند که بدن به ان نیاز دارد به همین دلیل زمانی که بدن خسته است

و برای ادامه ‌ی کار به انرژی نیاز دارد دریافت کالری به تامین انرژی برای ادامه کار کمک می کند

که خواص قیسی، هم یکی از مواد غذایی بسیار مهم جهت تامین انرژی بدن می توان یاد کرد.

زردآلو یا برگه ی زردآلوی خشک شده را قیسی می نامند که بسیار شیرین و مطبوع می باشد.

همچون سایر میوه‌های خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری

همچون فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و… است.

مصرف ۳ عدد قیسی انرژی حدود ۵۰ کالری را فراهم می‌آورد.

میوه جات خشک شده ماندگاری طولانی مدت دارند و در تمام سال در دسترس می‌باشند.

این امر باعث گشته تا مصرف میوه‌جات خشک در بین مردم عمومیت پیدا کند.

خواص قیسی برای ریه و سرفه

قیسی برای ریه مفید است و دارای خواص ضد سرفه است.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف قیسی در برابر سرطان ریه مقابله می کند.

طرز تهیه قیسی

تهیه زردآلو خشک روش های مختلفی دارد که محبوبترین آنها خشک کردن در آفتاب است.

این روش یک روش طبیعی است و طعم و مواد مغذی موجود در میوه را نیز حفظ می کند.

برای این روش به سینی توری مخصوص خشک کردن میوه نیاز دارید.

البته می توانید با کمی توری فلزی، چوب، میخ و چکش خودتان یک سینی تهیه کنید.

همچنین می توانید از سینی توری مخصوص خنک کردن شیرینی جات استفاده کنید.

سینی توری را روی سینی شیرینی پزی قرار دهید و آن را در محل مناسب بگذارید.

و توجه کنید که سینی توری حتماً به شکلی قرار بگیرد که هوا اطراف میوه جریان داشته باشد.

طرز تهیه برگه زردآلو روش اول

هنگامی که سینی را آماده کردید، با کیفیت ترین زردآلوی ممکن را تهیه کنید.

سپس زردآلو ها را نصف کنید و هسته آنها را خارج کنید.

سپس آنها را چهار قسمت کنید.

زردآلوهای خرد شده را به شکلی که داخل آن رو به بیرون باشد روی سینی بچینید.

بگذارید سه روز تا یک هفته در آفتاب بمانند و خشک شوند.

طرز تهیه برگه زردآلو روش دوم

ابتدا میوه درسته را در محلول آب و نمک بگذارید.

دو قاشق غذاخوری نمک را در ۴ لیتر آب حل کنید. سپس زردآلوی رسیده را در آن قرار دهید.

با دست میوه را نصف کنید و هسته را خارج کنید.

کمی زردآلو ها را فشار دهید تا داخل آنها رو به بیرون بیاید سپس آنها را در سینی بچینید.

می توانید به جای محلول آب و نمک از مخلوط آب و آب لیموترش استفاده کنید. این کار از قهوه ای شدن رنگ زردآلوها جلوگیری می کند.

همچنین باید یک پارچه با بافت توری روی زردآلوها بکشید تا حشرات روی آنها ننشینند.

نکات مثبت: این روش خشک کردن میوه کاملاً طبیعی، ساده و آسان است.

نکات منفی: خشک شدن میوه چند روز طول می کشد. کنترل آب و هوا ممکن نیست و معلوم نیست چه آب و هوایی در پیش باشد.

خشک کردن زردآلو در فر

در این روش می توان زردآلو را به صورت درسته نیز خشک کرد، اما اگر هسته آنها را بگیرید و نصفشان کنید بهتر خشک می شوند.

ابتدا زردآلوها را بشویید و با یک حوله یا دستمال آشپزخانه ی تمیز خشک کنید.

سپس میوه ها را به صورت یک لایه در سینی مخصوص خشک کردن قرار دهید.

حواستان باشد قسمت برش خورده ی میوه رو به بالا باشد که آب آن داخل فر نریزد.

فر را روی دمای ۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید. سپس سینی را داخل آن قرار دهید.

به دقت حواستان به زردآلوها باشد. همین که پوست میوه ها شروع به جمع شدن کرد،

دمای فر را تا ۶۵ درجه سانتی گراد زیاد کنید و تا انتهای فرایند خشک شدن زردآلوها روی همین درجه نگاه دارید.

در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود.

بعد از خشک شدن کامل زردآلوها سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۲ ساعت در دمای اتاق بمانند و خنک شوند.

سپس می توانید آنها را در شیشه های محفوظ از هوا یا جعبه های مقوایی نگهداری کنید.

نکات مثبت: این روش بسیار سریعتر و کوتاه تر است.

نکات منفی: باید به دقت حواستان به زردآلوها باشد که نسوزند.

خشک کردن زردآلو با میوه خشک کن

در این روش هم باید زردآلوها را بشویید، خشک کنید، هسته بگیرید و نصف کنید.

سپس آنها را به شکلی که طرف برش خورده ی آنها رو به بالا باشد داخل سینی دستگاه بچینید.

سعی کنید خیلی به هم چسبیده نباشند و فضای کافی برای جریان هوای مناسب بین آنها وجود داشته باشد.

زمان و دمای دستگاه را طبق راهنمای آن تنظیم کنید.

معمولاً باید میوه خشک کن را روی دمای ۵۷ درجه سانتی گراد و زمان ۱۲ ساعت تنظیم کنید.

نکات مثبت: زمان این روش از خشک کردن در آفتاب کوتاهتر است.

نکات منفی: اگر حواستان دقیق به دستگاه نباشد ممکن است میوه ها بیش از حد خشک شوند.

خشک کردن زردآلو در مایکروویو

میوه ها را پس از شستشو و خشک کردن نازک برش دهید. البته نه آنقدر نازک که به سطح سینی مایکروویو بچسبند.

سپس سینی مایکروویو را کاملاً بشویید و خشک کنید.

برش های زردآلو را داخل سینی قرار دهید و به اندازه کافی بین آنها فاصله بگذارید.

مایکروویو را روی حالت یخ زدایی (defrost) بگذارید و تایمر را روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه به زردآلوها سر بزنید و آنها را از آن رو کنید.

اگر هنوز خشک نشده بودند و هنوز رطوبت داشتند، تایمر را روی ۵ تا ۱۰ دقیقه تنظیم کنید.

زردآلو میوه آبداری است و ممکن است لازم باشد جمعاً ۴۵ دقیقه در مایکروویو بماند تا خشک شود.

نکات مثبت: این روش سریعترین روش خشک کردن زردآلو محسوب می شود.

نکات منفی: در هر بازه زمانی تنها می شود مقدار کمی را در مایکروویو خشک کرد.

فرق قیسی و زردآلو

میوه زردآلو از جمله میوه‌های خوش‌طعم و لذیذ است و قیسی به عنوان یک خوراکی خوشمزه از این میوه تهیه می‌شود؛

فرق قیسی و زردآلو در میزان آب موجود در آن‌ها، مزه، و خواصی است که هرکدام برای سلامتی دارند.

قیسی در حقیقت میوه خشک شده زردآلو است.

فواید هسته قیسی

از نظر طب قدیم ایران هسته زرد آلو دارای طبعی گرم و خشک است و برگ و گل آن دارای طبعی سرد و خشک است.

خواص هسته زردآلو به عنوان یک تقویت کننده قوای جنسی معرفی شده است.

مواد مغذی دانه زردآلو شبیه به دیگر آجیل ها سرشار از چربی های سالم، فیبر و آهن هستند.

از روغن هسته زرد آلو نیز برای پخت و پز استفاده می شود.

هسته شیرین زردآلو به عنوان یک میان وعده و یا برای استفاده در غذاها، در بازار وجود دارد و به فروش می رسد.

خواص هسته زردآلو شبیه خواص بادام درختی بوده و به همان مقدار مغذی و دارای مواد معدنی مفید برای بدن است.

هسته تلخ زردآلو به عنوان یک درمان سرطان در روسیه و ایالات متحده مورد استفاده قرار می گرفته است.

همچنین در طب چینی برای رفع مشکلات تنفسی، سوء هاضمه، فشار خون بالا و همچنین آرتریت استفاده می شده است.

انواع قیسی

قیسی زردآلو با سه نام خاص نامگذاری می شود که نوع ارقام موجود را معلوم می کند

و می توان رقم هایی که هر یک به روش تخصصی تولید می شوند

را به اسم رقم گوگردی، آفتابی ارگانیک و تیزابی ترکیب شده شناخت.

قیسی سیاه چیست

قیسی سیاه معمولا از میوه آلوی سیاه تولید می شوند. که منابع خوبی از آهن هستند. و برای افراد کم خودنبسیار مفید است.

که توسط عطاری ها نیز به بیماران کم خود توصیه می شود.

قیسی درجه یک سیاه علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، خواص درمانی بسیاری هم دارد که فروش آن را افزایش داده است.

آلو سیاه بیشتر از مناطق اردبیل، تبریز، مرند و… تهیه و به قیسی های باکیفیت تبدیل می شوند.

خواص قیسی برای لاغری و چاقی

قیسی یا زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

اگر در مصرف آن زیاده روی شود با عث چاقی می شود.

خواص قیسی برای کودکان و نوزادان

باید توجه داشت که به دلیل بالا بودن میزان فیبر در قیسی مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند باعث اسهال و ایجاد نفخ گردد.

بنابراین کودکان و سالمندان نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی و مغذی ضروری برای رشد کودک می باشد.

فیبر موجود در برگه زردآلو برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

بعد از شش ماهگی تموم و کم کم می توانید به نوزاد خود قیسی بدهید.

خواص قیسی برای یبوست

قیسی شده حاوی مقادیر بالایی پکتین و سلولز است که به عنوان یک ملین طبیعی به درمان یبوست کمک می کند.

مصرف آن می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند.

فیبر موجود در آن به بهبود فرایند گوارش در بدن کمک می کند باعث درمان یبوست می شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.