مضرات روغن کرچک برای چشم ؛ خطرات استفاده از روغن کرچک برای چشم

مضرات روغن کرچک برای چشم

مضرات روغن کرچک برای چشم ؛ خطرات استفاده از روغن کرچک برای چشم

مضرات روغن کرچک برای چشم ؛ خطرات استفاده از روغن کرچک برای چشم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

مضرات روغن کرچک برای چشم

از روغن کرچک برای رفع سیاهی دور چشم و برطرف کردن چروک های ریز زیر چشم استفاده می شود.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که با تولید کلاژن و الاستین از پیری پوست جلوگیری کرده و برای به رفع چین و چروک پوست صورت و دور چشم مفید است.

به آرامی پوست دور چشم خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا گردش خون را افزایش دهد و سیاهی دور چشم شما درمان شود.

اگر روغن کرچک وارد چشم شود باعث سوزش چشم می شود.

آشنایی با دیگر خواص روغن کرچک

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص روغن کرچک آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با روغن کرچک

روغن کرچک (Castor oil) دارای خواص گوناگونی است که به عنوان یکی از درمان‌های خانگی مورد توجه عموم افراد است.

این روغن با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر،

خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصاً پوست صورت می‌کند.

گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضدالتهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد.

کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده

و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه.

ترکیب شیمیایی درون روغن کرچک عاملی موثر برای استفاده از آن است.

این روغن از زمان‌های گذشته به عنوان یک داروی سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف

مانند امراض پوستی و عفونت، یبوست و افزایش سلامتی موها مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

مطابق تحقیقات جدید از روغن کرچک به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن،

درمان التهابات، ضد میکروب و محرک لنفاوی استفاده می‌شود.

روغن کرچک از فشردن دانه‌ی گیاه کرچک استخراج می‌شود.

روغن کرچک نخستین بار در هندوستان و آفریقا تولید شد. از این روغن که حاوی خواص ضد باکتری و ضد التهابی است،‌

می‌توان در ساخت انواع صابون‌ها، لوازم آرایشی، روغن‌های ماساژ، منسوجات، و داروها استفاده کرد؛

از این رو، روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی انسان فواید بی‌شماری به همراه دارد.

از این رو، جای تعجب نیست که بدانیم قرن‌ها است از روغن کرچک برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده می‌شود.

بسیاری معتقدند بیش‌تر خواص روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی از اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی موجود در آن سرچشمه می‌گیرد.

خواص روغن کرچک برای ابرو و مژه

روغن کرچک ثابت شده است که راهی موثر برای رشد و تقویت موهای است

. اما آیا می دانستید که می تواند برای پر پشت شدن ابروها مناسب باشد؟

آنتی اکسیدان ها، پروتئین ها، ویتامین ها، اسید های چرب و مواد مغذی آن همه کار را برای پرورش فولیکول های مو

و مبارزه با باکتری ها می کنند که ممکن است عامل مهمی برای رشد باشد.

تا زمانی که از روغن کرچک، با احتیاط لازم برای مژه‌های خود استفاده می‌کنید (به عنوان مثال، آن را مستقیما به چشمان خود ‌نزنید)،

پس برای استفاده روی مژه و ابروها بی‌خطر است. باز هم اشاره می‌کنیم،

هیچ مدرک علمی برای رشد قطعی مژه و ابروها به دنبال مصرف کردن روغن کرچک وجود ندارد،

اما می‌توان از آن حداقل به عنوان یک سرم مرطوب‌کننده عالی استفاده کرد.

به منظور استفاده از آن، چند قطره روغن کرچک را روی انگشتان دست خود ماساژ دهید تا کمی گرم شود

و سپس در امتداد رویش موی مژه و ابروهای خود آن را ماساژ دهید. همچنین،

می‌توانید یک اسفنج نرم را به روغن کرچک آغشته کرده و به آرامی به مژه و ابروها بزنید.

خواص روغن کرچک برای رحم و قاعدگی

مصرف خوراکی روغن کرچک برای درمان علائم سندروم پیش از قاعدگی

مانند خستگی، تغییرات خلقی و افسردگی مفید بوده و درد پریود را کاهش می دهد.

برای تسکین دل درد ناشی از قاعدگی و نفخ می‌توانید از روغن کرچک استفاده کنید.

می‌توانید مقداری از این روغن را روی دستمال یا پارچه تمیز و یا گاز استریل ریخته و روی شکم‌تان قرار دهید

برای افزایش تاثیرگذاری این مرهم می‌توانید یک بطری حاوی آب گرم و یا کوسن گرم را روی آن بگذارید و به مدت یک ساعت دراز بکشید.

در یک تحقیق علمی که در زمینه تاثیر روغن کرچک بر باز شدن دهانه رحم انجام شد نتیجه این شد که

بنابر یافته های پژوهش، مصرف ۶۰ سی سی روغن کرچک می تواند سبب آماده سازی دهانه رحم شود.

خواص روغن کرچک برای یبوست

روغن کرچک راهی محبوب برای رفع یبوست است. اجزای مختلف در درمان طبیعی یبوست به عنوان یک ملین قدرتمند عمل می کنند،

تحریک روده کوچک و بزرگ دیواره های روده بزرگ، را پاک می کند و اجازه می دهد تا مدفوع از طریق روده حرکت کند.

اسید های چرب در روغن کرچک نیز برای جلوگیری از جذب مایع توسط دستگاه روده ای، کمک می کنند

تا روده حفظ رطوبت را، که اجازه می دهد تا آن از طریق روده عبور آسان تر داشته باشد.

مراحل زیر را برای استفاده از روغن کرچک برای از بین بردن یبوست دنبال کنید.

روغن کرچک (۳۰ تا ۶۰ گرم)

شیر ولرم (یا آب)

یک لیوان

زنجبیل (اختیاری)

دستورالعمل:

اضافه کردن بین ۳۰ و ۶۰ گرم روغن کرچک به یک لیوان شیر ولرم

اگر شیر را دوست نداشته باشید، یک لیوان آب آشامیدنی را جایگزین کنید.

تمام لیوان را بنوشید

اگر بوی قوی داشته باشد، کمی زنجبیل اضافه کنید.

در حدود یک ساعت ، شروع به اثرات بهبود آن خواهید کرد.

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک به عنوان یک مسهل طبیعی قوی عمل می کند

و با افزایش حرکات روده باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

خواص روغن کرچک در بارداری

روغن کرچک خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

روغن کرچک یک مسهل بسیار قوی است و دوز بالای آن می تواند عضلات رحم را تحریک کند.

مقادیر بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود که اسهال باعث کم آبی بدن شده و می تواند زایمان را سخت و دردناک کند.

اسید های چرب موجود در روغن کرچک می توانند به درمان ترک های پوستی که در دوران بارداری ایجاد شده اند، کمک کنند.

توصیه می شوند که زنان باردار در ماه های آخر دوران بارداری روغن کرچک را به صورت موضعی بر روی شکم و سینه ها بمالند.

خواص روغن کرچک در ناف

اگر زانو درد دارید مقداری روغن کرچک را قبل از خواب روی ناف بمالید بسیار کمک کننده است.

برای رفع ترک لب هر روز دور ناف را با روغن کرچک چرب کنید تا برطرف شود و لب هایی نرم و لطیف داشته باشید.

خواص روغن کرچک در لاغری

مصرف خوراکی روغن کرچک باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

علاوه بر این روغن کرچک احتباس آب در بدن شما را کاهش می دهد،

به عنوان یک مسهل عمل کرده و معده و روده را پاکسازی می کند که آن هم برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

استفاده از روغن کرچک به صورت موضعی هم برای کاهش وزن و لاغری مفید است؛

یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را گرم کنید و آن را بر روی شکم خود ماساژ دهید

این روش چربی اضافی در ناحیه شکم را آب کرده و باعث درمان چاقی شکمی می شود.

خواص روغن کرچک و نارگیل

درمان شوره شر یکی از خواص روغن نارگیل است.

اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرند،

در نتیجه، مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد.

می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.

روغن کرچک باعث افزایش رشد مو می‌شود. مخلوط روغن نارگیل و کرچک در چنین مواردی به خوبی عمل می‌کند.

شما باید این مخلوط را روی پوست سر خود ماساژ دهید و اجازه دهید این مخلوط به درون پوستان نفوذ کند.

بگذارید این ترکیب یک شب بر روی موهایتان بماند و سپس آن را بشویید.

درمان آفتاب سوختگی یکی دیگر از فواید بی نظیر روغن کرچک است که باید آن را همیشه در نظر بگیرید.

برای این کار باید روغن نارگیل را با مقدار مساوی روغن کرچک مخلوط کنید و روی نواحی آفتاب سوخته بمالید.

استفاده ی روزانه از روغن کرچک می تواند به شکل چشمگیری تاثیرات آفتاب سوختگی را کاهش دهد.

خواص روغن کرچک و وازلین

این دو برای تقویت مژه خیلی خوب هستند.

وازلین یک مرطوب کننده ی فوق العاده برای مژه های شکننده و آسیب دیده است.

روغن نارگیل نیز سرشار از مواد مغذیست که مژه های شما را تیره تر و براق تر می کند.

برای تهیه ی این سرم از یک ظرف تمیز و کوچک استفاده کنید.

دو بخش وازلین را با یک بخش روغن نارگیل و یک بخش روغن کرچک مخلوط کنید.

همه ی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

یک فرچه ی ریمل را درون این ترکیب بزنید و به مژه های بالا و پایین خود بمالید.

بگذارید یک شب بماند، سپس صبح روز بعد آن را تمیز کنید.

تنها راه رسیدن به نتیجه این است که آن را هر شب به مژه های خود بزنید.

۳ تا ۶ ماه طول می کشد تا مژه های شما پرپشت تر و بلندتر شوند.

خواص روغن کرچک و ویتامین ای

روغن کرچک برای لک صورت با ویتامین E

یک عدد قرص ویتامین E

یک قاشق چایخوری روغن کرچک

روش استفاده از روغن کرچک برای لک صورت

– روغن یک عدد کپسول ویتامین E را خارج کرده و آن را به یک قاشق چایخوری روغن کرچک اضافه کنید.

خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط روغن را بر روی صورت خود بمالید.

– صورت خود را در حرکات دایره ای و به سمت بالا ماساژ دهید.

– پس از ماساژ ، بگذارید ده دقیقه مانده و سپس پوست را شستشو دهید.

-ویتامین E دارای خواص آنتی اکسیدان عالی است که به شما کمک می کند، جوانی پوست خود را حفظ کرده و از آسیب پوست جلوگیری کنید .

این مخلوط روغنی، پوست شما را صاف و لکه ها را از بین خواهد برد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}