قارچ در فریزر ؛ روش نگهداری قارچ در فریزر بدون سیاه شدن

قارچ در فریزر

قارچ در فریزر ؛ روش نگهداری قارچ در فریزر بدون سیاه شدن

قارچ در فریزر ؛ روش نگهداری قارچ در فریزر بدون سیاه شدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

قارچ در فریزر

۱٫ اول قارچ ها را تمیز کنید.

اگر قصد ندارید در عرض یک هفته قارچ های تازه را استفاده کنید،

می خواهید آن ها را منجمد کنید تا آن ها را نگهدارید با پاک کردن قارچ ها زیر آب شروع کنید

و سپس آن ها را در هوای آزاد خشک کنید می توانید آن ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید.

۲٫ برس سبزیجات روی قارچ ها بکشید.

زمانی که قارچ ها تقریبا خشک هستند، آن ها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید.

این باعث می شود که برخی آلودگی ها پاک شوند.

۳٫ قارچ ها را سرخ کنید.

قبل از سرخ کردن قارچ ها ، آنها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

۴٫ بگذارید قارچ ها خنک شود.

هنگامی که پختن قارچ ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند.

۵٫ در کیسه های پلاستیکی منجمد کنید.

هنگامی که قارچ ها سرد شدند، آن ها را در کیسه های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید.

پخت وپز قبل از فریز کردن آن ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن ها می شود.

آشنایی با دیگر خواص قارچ

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قارچ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه قارچ

قارچ خوراکی یکی از انواع گیاهان گلخانه ای می شود که تهی از کلروفیل است

و دارای گونه های بسیار متنوعی می باشد. قارچ بیش از ۱۰۰ هزار گونه متفاوت دارد

که تعداد بسیار اندکی از این همه نوع قارچ خوراکی هستند و اکثر گونه های آن سمی می باشند.

قارچ‌ها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجون‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت

و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوق‌العاده به کار گرفته می‌شده است؛

اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین،

می‌تواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی شما داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.

قارچ‌ها دارای پتاسیم، ویتامین‌های مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند

که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند.

گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد.

قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمی‌دارد.

پس شما می‌توانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.

قارچ سفید (نام علمی : Agaricus bisporus) که به نام قارچ خوراکی دکمه ای هم شناخته می شود

پر مصرف ترین نوع قارچ در جهان است که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده آمریکا را تشکیل می دهد.

این قارچ ها گذشته از اینکه کالری بسیار کمی دارند،

خواص بیشماری برای بهبود سلامت قلب داشته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

همچنین قارچ سفید پروتئین بالاتری نسبت به بیشتر سبزیجات ارائه می دهد

و برای افزایش مصرف پروتئین در افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار مفید است.

قارچ سفید را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد؛

قارچ های خوراکی دکمه ای رسیده و نارس ممکن است به رنگ سفید باشند

و یا دارای سایه های به رنگ قهوه ای باشند.

با رشد کامل قارچ های خوراکی دکمه ای بزرگ تر و تیره تر شده و به نام قارچ پورتابلا شناخته می شوند.

قارچ های سفید که به نام های قارچ دکمه ای، قارچ صدفی یا قارچ غاریقون هم شناخته می شوند

دارای یک ساقه کوچک، کلاهک صاف و چتری شکل و طعم ملایمی هستند

که از آن ها می توان برای تهیه انواع غذا ها استفاده کرد.

قارچ سفید در کنار بسیاری از قارچ ها و باکتری های دیگر بر روی خاک کمپوست رشد می کند،

باکتری ها نقش اساسی را در این فرآیند بازی می کنند چون آن ها قبل از رشد قارچ ها، مواد اولیه را تجزیه می کنند.

قارچ برای مرطوب کنندگی پوست

در قارچ اسید هیالورونیک وجود دارد که به‌‌عنوان یک مرطوب کننده طبیعی بوده

و از چین‌وچروک صورت جلوگیری کرده و باعث صاف شدن پوست می شود.

شاید برای شما عجیب باشد، اما خوردن قارچ برای سلامتی پوست کاملاً مؤثر و مفید است.

قارچ غنی از ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان است که پوست شما را در برابر عوامل خارجی محافظت می‌کند.

در بسیاری از کرم‌های موجود در بازار، ترکیباتی از قارچ، وجود دارد که به کرم، خاصیت درمانی می‌بخشد.

همچنین قارچ، به واسطه داشتن آنتی اکسیدان قوی در خود، مرطوب کننده طبیعی است

و برای پوست شما لطافت و شادابی به ارمغان می‌آورد.

اسید هیالورونیک به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی در بدن عمل می‌کند.

این اسید در پوست شما نیز وجود دارد و وظیفه شاداب نگه‌داشتن پوست را بر عهده دارد.

همچنین وجود این اسید باعث می‌شود پوست شما چین و چروک کمتری در طول گذر عمر داشته باشد.

قارچ، حاوی مقادیر کافی از این اسید است که برای پوست شما می‌تواند مفید باشد.

از طرف دیگر قارچ، با داشتن پلی ساکاریدهای مؤثر در شادابی و رطوبت رسانی به پوست موجب رفع مشکلات رایج پوستی می‌شود.

بروز زخم‌های پوستی از جمله مشکلاتی است که در هوای سرد و همچنین محیط‌های آلوده رخ می‌دهند.

عامل اصلی بروز این مشکلات باکتری‌ها، قارچ‌ها و همچنین برخی از ویروس‌ها است.

در دنیای مواد شیمیایی و دارویی شما می‌توانید ترکیب‌های زیادی را پیدا کنید

که بتوانید از آن به عنوان درمان و پیشگیری کننده از این زخم‌ها استفاده کنید

اما در این میان خواص قارچ است که به شما به صورت خانگی می‌تواند کمک بیشتری کند.

خواص قارچ در بهبود زخم و التیام مشکلات پوستی به واسطه ضد باکتری بودن و ویروسی بودن آن است.

همچنین قارچ دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان است که حضور این ترکیبات در کنار هم

به مقدار زیادی اطمینان شما از سلامتی پوست خودتان را افزایش می‌دهد.

قارچ منبع غنی از ویتامین D است. این ویتامین در درمان بسیاری از آکنه‌ها و رفع جای جوش صورت کاربردی است.

از این رو بیشتر پمادهای ضد آکنه ترکیباتی از این ویتامین دارند.

شما به جای استفاده از این کرم‌های شیمیایی می‌توانید از ماسک قارچ، استفاده کنید.

قارچ دارای کجیک اسید است.

این اسید وظیفه روشن‌سازی پوست را دارد. ملانین در پوست توسط این اسید تحریک شده و موجب شادابی و روشنی در پوست می‌شود.

پوست روشن شما در اثر رشد سلول‌های جدید و حذف سلول‌های قدیمی روی بدن به وجود می‌آید.

استفاده از قارچ، جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی مضر برای پوست است.

اسید کجیک، علاوه بر اینکه پوست شما را روشن می‌کند،

می‌تواند باعث شادابی و رفع علائم پیری باشد. در بیشتر لوسیون‌های جوان‌سازی پوست این اسید وجود دارد.

اغلب پوست افراد در اثر کهولت سن، بروز مشکلات کبدی و همچنین تابش نور خورشید، دچار لک می‌شود.

قارچ، با دارا بودن ترکیبات مفید می‌تواند روند ظهور این لک‌ها را متوقف کند.

عمده مشکلات پوستی به علت هجوم اکسیدان‌های قوی به آن، است.

اکسیدان‌ها یا رادیکال‌های آزاد تنها توسط آنتی اکسیدان ها کنترل شده و از بین می‌روند.

قارچ بر اساس اینکه دارای ویتامین‌های مختلف و مواد مغذی است می‌تواند درمانی برای رادیکال‌های آزاد نیز محسوب شود.

همچنین اگر پوست شما دچار التهاب‌های ناگهانی (اگزما، آکنه) می‌شود،

قارچ می‌تواند درمان خوبی برای آن باشد. عصاره قارچ، به عنوان ضدالتهاب در بسیاری از عطاری‌ها فروخته می‌شود.

خواص قارچ برای تقویت سیستم ایمنی

ارگوتیزیون موجود در قارچ دارای گوگرد می باشد و باعث حفاظت بدن در برابر رادیکال‌های آزاد شده و تقویت سیستم ایمنی را به دنبال دارد.

قارچ دارای آنتی‌بیوتیک‌های مشابه پنی‌سیلین است و از رشد عفونت‌های قارچی در بدن جلوگیری کرده و زخم را بهبود می‌بخشد.

همچنین در قارچ ویتامین سی، بی و آ به وفور یافت می‌شود که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد.

قارچ برای التهاب

ارگوتیونین موجود در این خوراکی خوش‌مزه دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای درمان آلرژی و کاهش رشد تومورهای سرطانی مفید است.

خواص قارچ برای کاهش کلسترول خون

قارچ گیاهی می‌باشد که سرشار از پروتئین و فاقد کلسترول است که کربوهیدرات ناچیزی دارد ،

پروتئین، فیبر و برخی آنزیم‌های موجود در این خوراکی باعث کاهش کلسترول بد خون شده

و از بیماری‌های مختلف قلبی مانند تصلب شرایین و سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

قارچ برای سلامت قلب

در قارچ مواد مختلفی مانند فیبر، پتاسیم و ویتامین سی به وفور یافت می‌شود که برای سلامت قلب و عروق مؤثر است.

ترکیب مقدار فراوان پتاسیم و اندک سدیم موجود در قارچ برای کسانی که بیماری فشارخون دارند بسیار مفید می باشد

و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

قارچ برای تقویت استخوان‌ها

قارچ منبع مهم کلسیم است که باعث تقویت استخوان‌ها شده و از پوکی استخوان و درد مفصلی در سنین بالا جلوگیری می‌کند.

خواص قارچ برای درمان کم خونی

بیماری کم‌خونی دارای علائم مختلفی مانند سردرد، خستگی ، ضعف عملکرد عصبی و مشکلات گوارشی می‌باشند.

قارچ یک منبع عالی از ‌آهن بوده که با تولید گلبول‌های قرمز خون از کم‌خونی جلوگیری می کند.

مس موجود در قارچ باعث بهبود جذب آهن شده و مانع کم خونی می شود.

خواص قارچ برای تقویت حافظه

همان‌طور ‌که گفته شد در قارچ پتاسیم به‌وفور یافت می‌شود که این امر باعث افزایش جریان خون شده

و اکسیژن رسانی به مغز و عملکرد شناختی مغز و حافظه را بهبود می‌بخشد.

خواص قارچ برای کاهش عوارض دیابت

کسانی که بیماری دیابت دارند می‌توانند از قارچ برای کاهش عوارض دیابت استفاده کنند.

کربوهیدرات ، پروتئین، فیبر و آب موجود در این خوراکی خوش‌مزه برای جلوگیری از دیابت مؤثر است.

قارچ دارای انسولین طبیعی بوده که باعث بهبود عملکرد کبد، پانکراس و سایر غدد درون ریز می شود.

قارچ به‌‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی برای درمان عفونت های دیابتی مؤثر است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.