; فواید ریواس و آشنایی با خواص و فواید مصرف ریواس برای سلامتی - فال و خواب
مضرات گل زرد و عوارض مصرف بیش از حد گل زرد برای دستگاه گوارش

مضرات گل زرد و عوارض مصرف بیش از حد گل زرد برای دستگاه گوارش

مضرات گل زرد مضرات گل زرد ؛ عوارض مصرف بیش از حد گل زرد برای دستگاه گوارش همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خاصیت چیپس و خواص و عوارض مصرف چیپس برای زنان باردار چیست

خاصیت چیپس و خواص و عوارض مصرف چیپس برای زنان باردار چیست

خاصیت چیپس خاصیت چیپس ؛ خواص و عوارض مصرف چیپس برای زنان باردار چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

لوبیا سبز در چه فصلی است و زمان کاشت لوبیا سبز بهاره در مازندران

لوبیا سبز در چه فصلی است و زمان کاشت لوبیا سبز بهاره در مازندران

لوبیا سبز در چه فصلی است لوبیا سبز در چه فصلی است ؛ زمان کاشت لوبیا سبز بهاره در مازندران همگی در سایت فال و …

فواید ریواس

فواید ریواس ؛ آشنایی با خواص و فواید مصرف ریواس برای سلامتی

فواید ریواس ؛ آشنایی با خواص و فواید مصرف ریواس برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : تمشک و شاه توت ؛ بررسی خواص و ارزش غذایی مصرف تمشک و شاه توت

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید ریواس

طبع ریواس از لحاظ طب سنتی سرد است اما اگر با مقداری شکر یا عسل مصرف شود از سردی آن کاسته می‌شود.

افراد سردمزاج حتماً باید در صورت مصرف ریواس، آن را همراه با مصلحاتی نظیر انیسون،

عسل، مویز یا پوره نبات مصرف کنند تا از شدت عوارض آن کاسته شده و به این ترتیب خواص و مزاج ریواس بهبود یابد.

در ۱۰۰ گرم ریواس حدود ۳۴ کالری موجود است.

مقوی قلب و اعصاب است.

با تحریک ترشح نمک‌های صفراوی از کبد، باعث تنظیم جذب چربی از روده می‌شود.

باعث کاهش خونریزی از معده و روده می‌شود.

به رفع اختلالات قاعدگی کمک می‌کند.

ورم ملتحمه چشم را کاهش می‌دهد.

به ترمیم جراحات، زخم‌های چرکی سطحی و سوختگی‌های پوستی کمک می‌کند.

مسرت‌بخش است و باعث رفع افسردگی می‌شود.

لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین کرده و قند خون را کاهش می‌دهد.

کاهنده چربی و کلسترول خون است و از ایجاد لخته در رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف مداوم آن باعث تصفیه خون و رفع جوش و دمل می‌شود.

کاهنده شهوت است.

زخم‌های دهان را درمان می‌کند.

سرگیجه و وزوز گوش را کاهش می‌دهد.

فیبر و پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و باعث کاهش وزن می‌شود.

اسید معده را متعادل می‌کند.

برطرف کننده استرس، ترس و وسواس است.

آشنایی با دیگر خواص ریواس

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ریواس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با ریواس

ریواس یکی از گیاهان اصیل و با قدمت ایرانی به حساب می‌آید.

ظاهر آن شبیه به کرفس اما صورتی رنگ و طعم آن ترش و شیرین یا ملس است.

ریواس بطور طبیعی در فصل بهار تا اوایل تابستان می روید . ساقه ریواس مصرف خوراکی دارد.

ریواس گیاه بومی آسیاست و احتمال می‌رود اولین بار در سیبری یا هیمالیا برداشت شده باشد.

حتی گفته می‌شود چینی‌ها پیش از میلاد مسیح به عنوان دارو از آن استفاده می‌کردند.

در اروپا نیز کشت آن از قرن شانزدهم آغاز شد. جالب است بدانید اهالی شرق ایران ریواس را با عنوان «رواش» می‌شناسند.

ریواس از دسته ترشک‌ها به حساب می‌آید و در هوای خنک و فصل بهار می‌روید.

ریواس که به نام های (ریواچ، رواش، چوکری و اوشگون) هم شناخته می شود از سبزیجات بومی آسیاست

و از هزاران سال پیش در طب سنتی چین مورد استفاده قرار گرفته است.

ریواس در فصل بهار برداشت می شود، ساقه های آن به رنگ صورتی روشن، قرمز، سبز و رنگ های ترکیبی هستند

و مزه ای ترش دارند. مزه ی ترش ریواس به دلیل مقادیر بالای اگزالیک اسید و مالیک اسید موجود در آن می باشد.

بد نیست بدانید که تنها ساقه ها و گل های این گیاه خوراکی هستند

و برگ های آن به دلیل مقادیر بالای اگزالیک اسیدی که دارند به شدت سمی می باشند.

ریواس به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی که دارد به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد،

باعث سلامت دستگاه گوارش شده و برای درمان کلسترول خون بالا مفید می است.

ریواس برای تقویت استخوان ها

ریواس یک منبع غنی از ویتامین کا بوده که نقش مهمی در متابولیسم استخوانی دارد و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.

ویتامین کا برای تشکیل استخوان ها مهم بوده و خطر شکستگی استخوان را کاهش می‌دهد.

خواص ریواس برای دیابت

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می‌دهد ترکیبات موجود در ساقه ریواس مانند

راپونتیسین می‌تواند باعث کاهش قند خون شده و کلسترول خون در افراد دیابتی را کاهش می‌دهد.

یک جهش ناگهانی در قند خون می‌تواند ترسناک باشد. بنابراین، برای تنظیم آن باید اقدامات احتیاطی را انجام دهید.

براساس مطالعات مختلف، ساقهٔ ریواس می‌تواند بدون تأثیر منفی بر سلامت‌تان از این جهش‌ها جلوگیری کند.

مبتلایان به دیابت می‌توانند، جهت تثبیت قند خون‌شان، ریواس را به رژیم غذایی‌شان اضافه کنند

و این امر به لطف ترکیبی به نام راپونتیسین اتفاق می‌افتد.

ریواس برای پیشگیری از آلزایمر

ویتامین های موجود در ریواس از مغز انسان در برابر آسیب‌های عصبی محافظت کرده

و می‌تواند با افزایش توانایی شناختی فرد، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد ریواس باعث برطرف کردن التهاب مغزی شده

و از گیاهان مفید برای پیشگیری از سکته مغزی می باشد.

خواص ریواس برای سلامت چشم

اطلاعات جامع و کاملی در این زمینه وجود ندارد اما به نظر می‌رسد ریواس به دلیل داشتن محتوای لوتئین

و ویتامین سی می تواند برای بهبود بینایی و حفظ سلامت چشم بسیار مفید باشد.

ریواس برای بهبود گردش خون

ریواس دارای مقادیر زیادی از آهن و مس بوده که تولید و رشد گلبول‌های قرمز خون را افزایش داد

و با بهبود گردش خون باعث اکسیژن‌رسانی بهتر به اندام‌های مختلف بدن می‌شود.

خواص ریواس برای معده و یبوست

ریواس به دلیل دارا بودن سنوزیدها یک ملین طبیعی محسوب شده که برای دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد.

شما برای درمان یبوست و اسهال می‌توانید از ریواس کمک بگیرید.

فیبر موجود در ریواس به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و باعث درمان یبوست نیز می شود.

ریواس یک ملین طبیعی است و می تواند برای درمان یبوست استفاده شود.

این گیاه دارای سنوساید است که به عنوان یک ملین محرک عمل می کند

و ریواس حاوی مقدار زیادی فیبر است که می تواند سلامتی دستگاه گوارش را ارتقا دهد.

خواص ریواس چینی

منشأ گیاه ریواس چینی، کشور چین و تبت می باشد و بیش از ۲۰۰۰ سال است که از این گیاه در پزشکی استفاده می شود.

این گیاه از طریق هند و آسیای صغیر وارد اروپا شد.

پزشکان عرب و ایرانی از ریواس چینی در موارد مختلفی استفاده می کردند.

قسمت های مورد استفاده: ریشه: در کشور چین به آن اصطلاحاً زرد بزرگ می گویند

و از آن برای خاصیت پاک کنندگی کبد و مسهل بودنش استفاده می کنند.

اثرات آن بر بدن: تقویت کننده دستگاه گوارش، مسهل، ضد باکتری، بندآورنده خونریزی.

ویژگی (مزاج): دارای طبیعت سرد، خشک و تلخی می باشد.

ریواس چینی دارای برخی عناصر مانند پتاسیم – کلسیم است و از نظر ویتامین ها نیز تا حدودی غنی است.

دمبرگ ریواس چینی که بخش قابل استفاده آن است دارای مقداری اسیدهای آلی مانند اسید مالیک است

که برای رفع تشنگی و آسان کردن هضم غذا سودمند است.

همچنین در طب سنتی ریواس چینی برای دفع بعضی از باکتری های مضر استفاده می شود.

خواص ریواس برای مو

در طب سنتی از ریواس برای رنگ کردن مو ها استفاده می شود،

جالب است بدانید که ریواس مو ها را به رنگ قهوه ای تیره یا بلوند در می آورد و اگزالیک اسید موجود در آن دوام رنگ مو را بیشتر می کند.

حدود سه قاشق غذا خوری پودر ریشه ریواس را به دو فنجان آب اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس در دمای اتاق بگذارید یک شب بماند و صبح روز بعد مو ها را با آن بوشیید و خوب ماساژ دهید تا رنگ بگیرند.

خواص ریواس برای کبد

سندرم هپاتیت نوزادان، یک اختلال نادر ژنتیکی است که باعث ترشح صفرا در کبد نوزادان می شود.

ریواس حدود ۸۹٪ در کاهش زردی و لکه های زرد پوست که نشان دهنده غلبه ی صفرا است، موثر است.

افراد مبتلا به التهاب شدید پانکراس، با استفاده از پودر ریواس چینی،

با یک برنامه مشخص غذایی، می توانند التهاب را در کل بدن و آسیب به کبد و کلیه را کاهش دهند.

اگر از بیماری های کبدی رنج می برید و دارو های خاصی مصرف می کنید

توصیه می کنیم که قبل از مصرف ریواس با پزشک متخصص مشورت کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.