پوست بادمجان در رنگرزی و طرز تهیه آبرنگ با پوست بادمجان - فال و خواب

پوست بادمجان در رنگرزی و طرز تهیه آبرنگ با پوست بادمجان

پوست بادمجان در رنگرزی

پوست بادمجان در رنگرزی ؛ طرز تهیه آبرنگ با پوست بادمجان

پوست بادمجان در رنگرزی ؛ طرز تهیه آبرنگ با پوست بادمجان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : فواید شفتالو چیست ؛ خواص بسیار زیاد شفتالو برای سلامتی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پوست بادمجان در رنگرزی

پوست بادمجان را می توان خورد. بله درست است؛

این قسمت از بادمجان هم خوردنی است. برخی افراد برای تزئین

غذاهایشان بخشی از پوست بادمجان را می گیرند و بخشی را باقی می گذارند.

اگر مایل هستید که پوست بادمجان را نگه دارید با خیال آسوده این کار را بکنید.

پژوهش های انجام شده بر روی بادمجان، پوست آن و میزان ماده ی مغذی آنتوسیانین نشان می دهد

که پوست بادمجان غنی از این آنتی اکسیدان به نام ناسونین است.

ناسونین آنتی اکسیدانی قوی و جاذب رادیکال های آزاد است

و پژوهش ها اثر مؤثر آن را بر حفاظت از غشای سلولی تأیید کرده است.

همچنین، در مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام شده،

ناسونین را برای حفاظت از چربی ها در غشای سلولی مغز آن ها ضروری می دانند.

غشای سلولی از لیپیدها (چربی) تشکیل شده و مسئول حفاظت سلول از آسیب رادیکال های آزاد هستند

و به مواد مغذی اجازه می دهند که بیایند و بروند و در واقع دستورات را از مولکول های پیام رسان دریافت می کنند

و به سلول می گویند در آن زمان چه کاری باید انجام شود.

خواص و فواید بی نظیر پوست بادمجان و تاثیر آن برای سلامت پوست

نتیجه تحقیقات جدید نشان می دهد پوست بادمجان خاصیت ضد سرطانی دارد

و سبب جلوگیری از پیری زودرس و کاهش سطح کلسترول خون نیز می شود.

در این تحقیق که در دانشگاه ” المنوفیه” مصر انجام شد، آمده است پوست بادمجان سرشار از ترکیبات حاوی آنتی اکسیدان است

که سبب می شود سلول های بدن در برابر پیری زودرس مقاوم شوند.

وجود فنولین در پوست بادمجان سبب می شود در کاهش میزان کلسترول خون موثر باشد

و هم زمان با جلوگیری از بروز اختلالاتی در دی ان ای مانع از شکل گیری بافتهای سرطانی در بدن شود.

با این حال توصیه می شود در خوردن بادمجان نباید زیاده روی شود زیرا دارای” اگزالات” است و این امر می تواند در شکل گیری سنگ کلیه موثر باشد.

همچنین فیتوکمیکال موجود در بادمجان به نام Solasodine Glycoside یا BECS با قدرتی غیرقابل تصور نوعی سرطان پوست را درمان می کند.

آشنایی با دیگر خواص پوست بادمجان

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پوست بادمجان آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با پوست بادمجان

پوست بادمجان را می توان خورد. بله درست است؛

این قسمت از بادمجان هم خوردنی است. برخی افراد برای تزئین

غذاهایشان بخشی از پوست بادمجان را می گیرند و بخشی را باقی می گذارند.

اگر مایل هستید که پوست بادمجان را نگه دارید با خیال آسوده این کار را بکنید.

پژوهش های انجام شده بر روی بادمجان، پوست آن و میزان ماده ی مغذی آنتوسیانین نشان می دهد

که پوست بادمجان غنی از این آنتی اکسیدان به نام ناسونین است.

ناسونین آنتی اکسیدانی قوی و جاذب رادیکال های آزاد است

و پژوهش ها اثر مؤثر آن را بر حفاظت از غشای سلولی تأیید کرده است.

همچنین، در مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام شده،

ناسونین را برای حفاظت از چربی ها در غشای سلولی مغز آن ها ضروری می دانند.

غشای سلولی از لیپیدها (چربی) تشکیل شده و مسئول حفاظت سلول از آسیب رادیکال های آزاد هستند

و به مواد مغذی اجازه می دهند که بیایند و بروند و در واقع دستورات را از مولکول های پیام رسان دریافت می کنند

و به سلول می گویند در آن زمان چه کاری باید انجام شود.

خواص و فواید بی نظیر پوست بادمجان و تاثیر آن برای سلامت پوست

نتیجه تحقیقات جدید نشان می دهد پوست بادمجان خاصیت ضد سرطانی دارد

و سبب جلوگیری از پیری زودرس و کاهش سطح کلسترول خون نیز می شود.

در این تحقیق که در دانشگاه ” المنوفیه” مصر انجام شد، آمده است پوست بادمجان سرشار از ترکیبات حاوی آنتی اکسیدان است

که سبب می شود سلول های بدن در برابر پیری زودرس مقاوم شوند.

وجود فنولین در پوست بادمجان سبب می شود در کاهش میزان کلسترول خون موثر باشد

و هم زمان با جلوگیری از بروز اختلالاتی در دی ان ای مانع از شکل گیری بافتهای سرطانی در بدن شود.

با این حال توصیه می شود در خوردن بادمجان نباید زیاده روی شود زیرا دارای” اگزالات” است و این امر می تواند در شکل گیری سنگ کلیه موثر باشد.

همچنین فیتوکمیکال موجود در بادمجان به نام Solasodine Glycoside یا BECS با قدرتی غیرقابل تصور نوعی سرطان پوست را درمان می کند.

خواص پوست بادمجان برای پوست

پوست بادمجان دارای مقادیر بالایی آنتی اکسیدان های آنتوسیانین است

که به کاهش چین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

برای تهیه ماسک پوست بادمجان و سرکه سیب به این صورت عمل کنید.

کافی است که یک بادمجان کوچک را با پوست خرد کنید و در یک شیشه بریزید، دو فنجان سرکه سیب بر روی آن ها بریزید و سه روز در جای تاریک نگهدارید.

ماسک شما آماده است چند بار در روز آن را بر روی ضایعات پوستی بمالید تا درمان شود.

خواص پوست بادمجان برای دیابت

محتوای فیبر بالا و مقادیر کم کربوهیدرات موجود در بادمجان و پوست آن ، آن را به یکی از بهترین سبزیجات برای مدیریت دیابت تبدیل کرده است.

یک مطالعه نشان داده که بادمجان و پوستش مقادیر بالایی آلفا گلوکوزیداز و آنژیوتانسین دارد،

این ترکیبات جذب گلوکز را کنترل کرده و به این ترتیب به کنترل قند خون کمک می کنند.

بادمجان و پوست آن همچنین به عنوان تنظیم کننده فعالیت گلوکز و انسولین در بدن شناخته می شود

که می تواند باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو شود.

خواص پوست بادمجان برای لاغری

بادمجان یک خوراکی مورد علاقه موجود در آشپزخانه است، اما تعداد کمی مردم میدانند

که استفاده از بادمجان برای از دست دادن وزن ،مفید است چربی کمی دارد،

و دارای آب زیادی است، بادمجان برای سلامتی بسیار عالی هستند.

پوست و دانه هایش ،حاوی فیبر هستند و محتوی مواد مغذی هستند.

خوردن منظم آن به اعضا و ارگانهای شما کمک می کند تا کار خود را به خوبی انجام دهند،

به ویژه کبد و کیسه صفرا، تا کار خود را که مربوط به سم زدایی بدن است، به خوبی انجام دهند.

خواص پوست بادمجان برای مو

مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامین های موجود در بادمجان به درمان خارش، پوسته پوسته شدن و شوره سر کمک می کند.

برای تهیه ماسک مو برای شوره سر به این صورت عمل کنید.

یک بادمجان کوچک خام را با نصف خیار تازه و نصف آووکادو در یک مخلوط کن خوب مخلوط کنید و نصف فنجان خامه ترش به آن اضافه کنید.

این مخلوط را بر روی پوست سر و موها بمالید و بگذارید نیم ساعت بماند سپس با آب گرم و شامپو بشویید.

رنگ مو با پوست بادمجان

برای تهیه ی رنگ مو با بادمجان در ابتدا پوست بادمجان ها را جدا کرده و در آب بریزید

و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید و اجازه دهید پوست بادمجان در آب بجوشد.

سپس این ترکیب به دست آمده را بر روی موهای خود بگذارید.

مدت دقیق نگه داشتن این ترکیب روی مو نامشخص بوده و بستگی به خصوصیات موی شما دارد.

علاوه بر این می توانید در حین جوشیدن پوست بادمجان در آب، پوست گردو را هم به آن اضافه کنید.

پوست گردو رنگی بسیار جالب به ترکیب حاصل شده می دهد. رنگ موی طبیعی

با پوست بادمجان به علت طبیعی بودن فاقد حساسیت و آلرژی برای اکثر افراد می باشد.

پوست بادمجان برای خرگوش

از دادن پوست بادمجان به خرگوش پرهیز کنید چرا که ممکن است مشکلات شکمی برای حیوان ایجاد کند.

پوست بادمجان در بارداری

بامجان یکی از بهترین مواد غذایی برای درمان ناباروری در زنان و مردان می باشد،

برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید باید به مدت دو ماه بدون وقفه بامجان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

یک مطالعه اخیر در مصر نشان داد که بادمجان با افزایش میزان ویتامین،

مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در خون باعث تحریک ترشح تستوسترون در مردان

و پروژسترون در زنان شده و میل جنسی را افزایش می دهد.

بادمجان یک منبع غنی از اسید فولیک یا فولات است که از نقص های لوله عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادمجان به بهبود هضم غذا کمک می کند و با افزایش حرکات روده به درمان یبوست در زنان باردار کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در بادمجان برای تقویت بدن زنان در دوران شیردهی مفید بوده و به درمان بی خوابی در زنان شیرده کمک می کند.

از مصرف پوست بادمجان در این دوره پرهیز کنید.

بادمجان پوست کنده در یخچال

اگر پوست بادمجان را کنده اید می توانید چند روز در آب نمک در یخچال نگهداری کنید و برای مدت طولاتی باید آن را فریز کنید.

بادمجان در دمای محیط پس از ۲ روز کیفیت خود را از دست می دهد،

اما در محیط سرد مانند قسمت جامیوه ای یخچال ماندگاری خوبی دارد

و ۵ تا ۷ روز کاملا تازه می ماند. البته نباید آن را در کیسه پلاستیکی نگه داشت زیرا حالت تعریق دارد.

نگهداری طولانی مدت بادمجان باعث چروک شدن پوست و له شدن گوشت آن می شود و هضم مشکل تری خواهدداشت.

اگر قصد نگهداری بادمجان را در فریزر دارید می توانید آن را به دو نیم برش بزنید

و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش همراه با کمی آبلیمو بگذارید

و پس از بسته بندی در کیسه های بدون منفذ، ۶ تا ۸ ماه در فریزر داشته باشید.

ایتالیایی ها روش جالبی برای نگهداری بادمجان دارند؛ بادمجان را به شکل برش های ضخیمی همراه با آبلیمو و عسل می پزند،

سپس در روغن زیتون با مقداری سیر، ریحان و چاشنی هایی مانند گشنیز، چیلی و… می گذارند

که ۴ تا ۶ هفته بدون فساد باقی می ماند. گاهی نیز بادمجان را در بطری های شیشه ای

حاوی روغن زیتون و سیر، ریحان و ادویه های فراوان کنسرو می کنند.

دمنوش پوست بادمجان

برای تهیه دمنوش پوست بادمجان کافی است که پوست بادمجان سیاه را خشک کرده و پودر کنید.

با این پودر چای دم کنید و یک لیوان روزانه بنوشید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.