خواص حلوا ؛ خانگی در طب سنتی برای کودکان و لاغری و زن باردار

خواص حلوا

خواص حلوا ؛ خانگی در طب سنتی برای کودکان و لاغری و زن باردار

خواص حلوا ؛ خانگی در طب سنتی برای کودکان و لاغری و زن باردار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با حلوا

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است.

حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

به‌طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده می‌شود.

از انواع مشهور حلوا می‌توان به ترحلوا، حلوا شکری، حلواهویج، حلواگردویی، حلوا ارده، حلوا لوز، حلوادورنگ و غیره اشاره کرد.

با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا می‌شود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد می‌رود

که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش می‌شود، می‌رود.

مواد اولیه تهیه حلوا برحسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان

و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره می‌توان شکر استفاده کرد بر روی آتش شدید به دست می‌آید.

خواص حلوا در طب سنتی

حلوا دارای طبع گرم است.

حلوا دارای خاصیت افزایش انرژی است و از قدیم الایام مورد استفاده بوده است و رفع خستگی می کند.

نوع خاصى از حلوا به نام کاچى معمولاً براى جبران ضعفِ قواى بدنى به مادرانِ تازه‌زا توصیه مى‌شده است.

حلوای سیاه اردبیل در درمان برخی از بیماریها نظیرلاغری ، کمردرد ، دردهای مفصلی موثر است و به هضم غذا نیز کمک می‌کند.

حلوا سیاه بدلیل ترکیبات خاص بکار رفته در آن بسیار مقوی و مغذی بوده و برای تقویت کلی بدن بسیار مناسب میباشد

و در قدیم الایام که در برخی نقاط استان اردبیل بدلیل عدم وجود امکانات شهری زمستانهای طولانی و سردی را تجربه می نمود ،

شهروندان از حلوا سیاه بعنوان آذوقه زمستانی ( در مواقع کمبود غلات و ….. ) بعنوان غذا استفاده می نمودند تا زمستان را سپری کنند.

خواص حلوا برای کودکان

انواع حلوا به خصوص حلوا شکری کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا شکری مصرف نمایند.

بعضی از کودکان و نوزادان به کنجد حساسیت دارند که باید توجه کنید به این موضوع که حلوا ارده انها را دچار حساسیت نکند.

از یک سالگی به بعد کم کم می توانید حلوا ارده را وارد غذای نوزاد خود کنید.

خواص حلوا برای معده

مصرف زیاد حلوا ارده موجب تحریک معده خواهد شد.

مصرف بیش از حد حلوا به علت خاصیت ملینی سبب ایجاد اسهال در افراد می شود.

افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است ، حلوا مصرف نمایند تا یبوست آنها برطرف گردد.

خوردن میزان کم حلوا برای درمان زخم معده مفید است.

خواص حلوا در بارداری

یکی‌از مواد معدنی حیاتی در بدن انسان به خصوص در مادران باردار که می‌توان به آن اشاره کرد، کلسیم است.

به‌همین دلیل حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل ارده فراوان با توجه به تامین کلسیم در بدن برای خانم‌های باردار و یا شیرده نیز بسیار توصیه شده است.

حلوا شکری و حلوا ارده با توجه به تامین کلسیم در بدن مادر باردار، نقش بسزایی در ضریب هوشی جنین و تقویت حافظه او میگذارد.

درنتیجه مصرف حلوا شکری و حلوا ارده برای افراد باردار، کمک شایان توجهی به رشد فکری و مغزی جنین می کند.

بایستی به این نکته توجه کنیم که در دوره سه ماهه آخر بارداری، مصرف کلسیم در بدن مادر و رشد جنین،

به دلیل تکامل سیستم مغزی و عصبی جنین افزایش می‌یابد.

ازسوی دیگر حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ارده به عنوان فراورده‌ای غنی در تامین منگنز

، مس، آهن، روی، فسفر و منیزیم بر افراد باردار و همچنین در رشد جنین نقش بسیار ویژه‌ای دارد.

افراد بارداری که دچار کم خونی هستند و یا از فقر آهن در رنجند،

می‌توانند از حلوا شکری و حلوا ارده به عنوان یک مکمل غذایی غنی در مصرف روزانه سبد غذایی خود گنجانده و استفاده کنند.

ناگفته نماند که حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل خواص آنتی اکسیدان که در کنجد موجود است،

در تقویت سیستم ایمنی خانم باردار و جنین نیز نقش عمده‌ای دارد.

حلوا و سرماخوردگی

حلوا بمب انرژی است و مصرف ان حین سرماخوردگی به تسریع در بهبود کمک می کند.

مضرات حلوا

حلوا دارای کالری بالا است و زیاده روی در مصرف ان باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.