خواص چای زنجبیل ؛ و دارچین برای معده و سرماخوردگی و آبلیمو

خواص چای زنجبیل

خواص چای زنجبیل ؛ و دارچین برای معده و سرماخوردگی و آبلیمو

خواص چای زنجبیل ؛ و دارچین برای معده و سرماخوردگی و آبلیمو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با گیاه زنجبیل

زنجبیل سرده ای از تیره زنجبیلیان است که به صورت علفی ایستاده در طبیعت موجود می باشد ،

این گیاه چند ساله و بومی جنوب شرقی قاره آسیا ( چین و هند ) است. از زنجبیل به عنوان گیاه دارویی ، ادویه و طعم دهنده استفاده می شود.

نام علمی این ادویه زینجیبر آفیسینال است. زنجبیل یکی از داروهای مهم در طب آیورودا محسوب می شود

و ریشه گیاهی این ادویه بسیار معروف بوده و خواص دارویی فراوانی دارد.

جالب است بدانید که کاربرد این ادویه به چهار هزار سال پیش بر می گردد.

خواص چای زنجبیل در طب سنتی

چای زنجبیل دارای خاصیت ضد التهابی است.

برای درمان و تسکین درد مفید است.

برای کنترل درد قاعدگی خیلی خوب است.

برای درمان آرتروز خوب است.

اگر از آسم و آلرژی رنج می برید می توانید روی خواص زنجبیل حساب کنید.

برای درمان اگزما به زنجبیل پناه ببرید.

برای تقویت روده مصرف زنجبیل توصیه شده است.

برای درمان و بهبود حالت تهوع کاربرد دارد.

برای درمان دل درد از زنجبیل یا چای آن بهره ببرید.

مصرف آن آرامشبخش است و از استرس جلوگیری می کند.

خواص ضد سرطانی دارد.

برای بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

خاصیت ضد میکروبی خیلی قوی دارد.

یکی از بهترین ضد قارچ ها است.

خواص چای زنجبیل دارچین

اگر شما با زنجبیل و دارچین چای تهیه کنید معنی خواب شما این است که چای برای تسکین دردهای دوره قاعدگی خیلی خوب است.

این ترکیب باعث زیاد شدن قوای جنسی شما می شود و بهترین درمان برای نفخ می باشد.

برای درمان اسهال هم مفید است چرا که حاوی تانن است.

به دلیل خواص دارچین این ترکیب دارای خواص مفید برای بیماری های قندی مانند دیابت دارد و چربی و کلسترول خون را کم می کند و برای کاهش تب خوب است و در حین بیماری انرژی بدن شما را بالا می برد.

اگر سرماخورده اید و حال ندارید بهترین کار این است که یک چای دارچین و زنجبیل میل نمایید.

خوشبختانه یک مطالعه دیگر نشان داد که ترکیبی از روغن زنجبیل و دارچین و روغن کنجد ، می تواند باعث کاهش درد و سفتی در بیماران استئوآرتریت هنگام استفاده موضعی شود.

اگر دنبال کاهش وزن خود هستید می توانید روی خواص زنجبیل و دارچین با هم حساب کنید.

مصرف بیش از حد زنجبیل و دارچین می تواند موجب حساسیت در بدن شود.

مواد لازم

یک قاشق غذاخوری عسل

یک قاشق غذاخوری پودر دارچین یا چند تکه چوب دارچین

یک قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده یا زنجبیل تازه له شده

مراحل تهیه

ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقه‌های نازک ببرید.

۲ یا ۳ عدد چوب دارچین را با آب سرد شسته، به تکه‌های کوچک ۱ تا ۲ سانتیمتری خرد کنید.

مقداری آب جوش داخل یک قوری کوچک بریزید.

ورقه‌های زنجبیل تازه و چوب دارچین را داخل آب جوش بریزید و در قوری را ببندید.

حدود ‍۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد.

برای شیرین‌کردن این چای می‌توانید از عسل یا نبات استفاده کنید.

یا این که میتوانید آب یک لیموترش تازه را بگیرید و با مقداری عسل به چای اضافه نمایید و بعد از صاف کردن، بنوشید.

خواص چای زنجبیل برای سرماخوردگی و سرفه

چای زنجبیل دارای خاصیت آنتی هیستامینی بوده و باعث باز کردن راه تنفس می شود ،

اگر سرما خورده اید و راه تنفس و مخاط شما بسته شده است بهتر است از این ادویه کمک بگیرید.

از زمان های قدیم زنجبیل را به عنوان یک داروی گیاهی برای درمان سرماخوردگی استفاده می کرده اند.

برای این امر یک قاشق چایخوری آب زنجبیل را با عسل ترکیب کرده و برای درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی میل کنید.

خواص چای زنجبیل برای لاغری

تحقیقات در هند نشان می دهد که مصرف ریشه‌ی زنجبیل می‌تواند به کنترل وزن کمک کند و تحقیقات نیز خواص زنجبیل برای لاغری را تأیید کرده‌اند.

مضراف زنجبیل باعث آب شدن چربی های دور شکم و پهلو می شود.

این گیاه کالری خیلی کمی دارد و باعث می شود که اشتهای شما خیلی کم شود و به این طریق باعث لاغری می شود.

مصرف زنجبیل باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود و باعث کاهش وزن می شود.

یکی از راههای مصرف زنجبیل برای لاغری این است که قبل از غذا یک تکه زنجبیل بخورید.

قبل هر وعده غذایی می توانید کمی زنجبیل را رنده کرده و با نمک و آبلیمو ترکیب کرده و میل نمایید.

می توانید زنجبیل تازه را در غذای خود مصرف کنید تا تاثیر آن را بر لاغری ببینید.

از درست کردن چای لیمو ترش و زنجبیل نیز غافل نشوید.

خواص چای زنجبیل برای قلب

مطالعات نشان می دهد مکمل ریشه زنجبیل به دلیل کاهش کلسترول

و فشار خون بالا برای سلامت قلب مفید بوده و چای زنجبیل از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

در طب چینی از زنجبیل برای تقویت قلب استفاده می کنند.

خواص چای زنجبیل برای کبد

خواص آنتی اکسیدانی چای زنجبیل و کاهش تری گلیسرید خون به درمان درمان کبد چرب کمک کرده

و مصرف چای زنجبیل با کاهش التهاب و رشد و نمو سلول های سرطانی از بروز سرطان کبد پیشگیری می کند.

در یک تحقیق که برای مطالعهی خواص چای زنجبیل انجام شد ابتدا سمی توسط حیوانات آزمایشگاهی برای آسیب رساندن به کبد دریافت شد.

موش‌هایی که این گیاه را دریافت کرده بودند، دچار آسیب نشدند در حالی که در گروه

کنترل که این گیاه دارویی را دریافت نکرده بودند، آسیب مشاهده شد.

زنجبیل برای این حیوانات موثر بود و کمک کرد آسیب نبینند حتی زمانی که دوز بالایی از سم به آنها داده شده بود.

خواص چای زنجبیل برای زنان و قاعدگی

مصرف زنجبیل در دوران قاعدگی باعث کاهش دردهای این دوره می شود.

ولی فراموش نکنید که مصرف زیاد آن و یا حساسیت به آن زنجبیل می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و افزایش خونریزی

در طی چرخه قاعدگی برای زنان شود؛ همچنانکه ممکن است روی روده‌ها تأثیر گذاشته و سبب اسهال شود.

مقداری ریشه زنجبیل تازه تهیه کنید

پوست آن را کنده و به صورت نازک و ورقه ورقه برش بزنید

ورقه های زنجبیل را در یک ظرف پر از آب قرار داده و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بجوشانید

سپس کمی قند و لیمو به آن اضافه کنید .

این نوشیدنی زنجبیلی را می توانید دو الی سه وعده در روز بنوشید تا سریع تر پریود شوید.

خواص چای زنجبیل برای زن باردار

در دوره بارداری و شیردهی باید در حد متعادل مصرف شود و زیاده روی در مصرف این گیاه نکنید.

قبل از مصرف بهتر است با پزشک معتمد و متخصص خود مشورت نمایید.

مصرف آن در دوره بارداری باعث کاهش حالت تهوع، کاهش کلسترول خون و تقویت سیستم ایمنی جنین می شود.

تحقیقات در زمینه مصرف زنجبیل در بارداری نشان دهنده آن است که مصرف روزانه ریشه گیاه زنجبیل یا پودر آن باعث کاهش میزان شدت تهوع می‌شود.

خوشبختانه مصرف زنجبیل باعث بهبود گردش خون بدن مادر و انتقال بهتر مواد غذایی و اکسیژن به جنین می‌شود.

زنجبیل باعث کاهش سطح کلسترول خون بدن مادر می‌شود و از این راه عوارض و خطرات احتمالی ناشی از بالا بودن کلسترول در دوران بارداری را خیلی پایین می آورد.

استفاده از زنجبیل تهوع صبحگاهی دوران بارداری را خیلی کم می کند.

توجه کنید که می توانید روزانه ۱ گرم ریشه زنجبیل یا ۲ تا ۲ دوز به طور جداگانه استفاده کنید.

همچنین برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ در بارداری می توانید زنجبیل تازه یا آبنبات مصرف کنید. باید در سه ماهه اول بارداری خیلی مراقب باشید.

در ۳ ماهه اول بارداری معمولا از حالت تهوع، استفراغ، تغییر حالت روحی و کسالت رنج می برید.

بنابراین توجه داشته باشیدکه بهترین زمان برای خوردن چای زنجبیل زمانی است که حالت تهوع دارید.

این ماده ناراحتی شما را برطرف کرده و باعث بهتر شدن حالتان می شود. اما زیاد از آن مصرف نکنید.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر سابقه سقط جنین و لختگی خون و خونریزی واژینال و سرگیجه دارید نباید زنجبیل بخورید.

اگر دچار دیابت بارداری شده اید هم مجاز به خوردن زنجبیل نیستید.

متاسفانه مصرف مقدار زیاد زنجبیل باعث سقط جنین یا خونریزی پریودی می شود که می تواند برای مادر و جنین خطرناک باشد.

بهترین کار این است که در این دوره سعی کنید زنجبیل به مقدار مناسب مصرف کنید تا از خواص آن بهره مند شوید.

خواص چای زنجبیل برای معده و اسهال

در طب سنتی آمده است که مصرف زنجبیل باعث تقویت معده می شود.

همچنین توجه داشته باشید که زنجبیل رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.

خیلی از متخصصان طب سنتی معتقدند که بهترین گیاهان دارویی برای معده و گوارش گیاه زنجبیل است

که به ترشح صفرا و تحریک هضم بهتر غذا کمک می کند و چای زنجبیل

ناراحتی های معده مانند گرفتگی، سوزش سر دل، اسهال و نفخ شما را برطرف می کند.

برای درمان نفخ معده بهتر است که در طول روز دو یا سه بار مقداری زنجبیل در حد ۲۵۰تا ۵۰۰ میلی گرم را میل کنید.

توجه داشته باشید که برای درمان ناراحتی های معده زنجبیل تازه را خرد کرده

و روی آن نمک بپاشید، سپس در طول روز به طور مرتب این قطعات را خوب بجوید.

خواص چای زنجبیل برای گلو درد

زنجبیل خلط آور است و به شل کردن و دفع مخاط از دستگاه تنفسی کمک می کند.

همچنین، زنحبیل از ویژگی ضد التهابی سود می برد و با باکتری های بد موجود در بدن مبارزه می کند.

این ماده غذایی گردش خون را تقویت می کند، و جریان اکسیژن و دفع سموم را بهبود می بخشد.

مقداری ریشه زنجبیل تازه (حدود پنج سانتیمتر) را شسته و پوست بکنید.

زنجبیل را به تکه های کوچک برش بزنید و روی آن یک کاغذ مومی قرار دهید.

با استفاده از از یک گوشت کوب یا هر جسم سخت دیگر، مانند تیغه چاقو، زنبیل ها را له کنید.

سه فنجان آب را روی حرارت متوسط به جوش آورده و زنجبیل را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید ۵ دقیقه به جوشیدن ادامه دهد.

این ترکیب را از روی حرارت برداشته و به آن اندکی عسل اضافه کنید.

پیش از مصرف می توانید این ترکیب را از صافی عبور دهید تا تکه های زنجبیل در آن باقی نماند و زمانی که هنوز گرم است آن را بنوشید.

خواص چای زنجبیل و لیمو

در درجه اول باید توجه داشته باشید که این ترکیب فوق العاده لاغر کننده است.

یکی از بهترین ترکیب ها برای تصفیه خون شما مصرف این ترکیب است که مواد سمی را از بدن شما خارج می کند.

با مصرف زنجبیل و لیمو ترش همزمان سیستم ایمین شما خیلی قوی می شود و امکان ابتلای شما به بیماری های عمومی خیلی کمتر می شود.

دیده شده است کسانی که مرتب از این دو ماده استفاده می کنند پوست شاداب و با طراوت تری نسبت به بقیه دارند.

شما کافی است که یک عدد لیمو را کاملا شسته و آن را به دو نیم برش زده و در ظرف آب حاوی ۸ لیوان آب بریزید.

سپس پوست یک عدد خیار متوسط  را بکنید و آن را به قطعات کوچک برش بزنید،

خیار را در ترکیب آب و لیمو ریخته و چند برگ نعناع تازه را به همراه زنجبیل تازه به آن اضافه کنید،

ترکیب بدست آمده را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

این نوشیدنی معجزه آسا لاغری را هر زمان که تشنه شدید بنوشید، به زودی نتایج باور نکردنی این معجون را خواهید دید.

خواص چای زنجبیل و زردچوبه

ترکیب زنجبیل و زردچوبه برای درمان سرطان، کاهش التهاب و درمان مشکلات گوارشی و معده درد مفید می باشد.

زنجبیل بدلیل خواص درمانی مشابه‌ با هِل و زردچوبه برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

ریشه زنجبیل : به مقدار لازم

آب جوش : یک فنجان

زردچوبه : به مقدار لازم

فلفل سیاه : به مقدار لازم

عسل : به مقدار لازم

ریشه زنجبیل را داخل آب جوش قرار دهید. فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه کنید.

خوب هم بزنید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. در آخر مقداری عسل به چای اضافه کنید.

خواص چای زنجبیل و عسل

بهترین درمان خانگی برای مشکلات تنفسی مانند آسم و تنگی نفس است.

برای پیشگیری و درمان سرطان خیلی مفید است.

برای بهتر شدن و تسریع در هضم غذا مفید است.

تاثیر آن روی کاهش وزن و لاغری ثابت شده است.

برای درمان سرماخوردگی و افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

اعتقاد بر این است که شربت زنجبیل و عسل دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.

برای بهبود هضم غذا در افرادی که سیستم گوارش ضعیف دارند بسیار مفید است.

مخلوط زنجبیل و عسل برای درمان معده درد در کودکان بسیار مفید است.

یکی ازچای های مفید برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و التیام علائم ناشی از سرماخوردن، چای چای زنجبیل و عسل و آبلیمو است.

عسل دارای اثر تسکین دهندگی است و خارش گلو را آرام می‌کند.

همچنین آبلیمو سرشار از ویتامین C بوده، به علاوه لیمو پر از فیتوکمیکال‌ها هم هست، این ترکیبات سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

طرز تهیه زنجبیل و عسل

برای تهیه این معجون به یک بند انگشت زنجبیل و ۳۰۰ گرم عسل و ۳ عدد لیموی متوسط نیاز داریم.

لیمو ها رو با استفاده از چاقو، با دقت پوست بکنید.

بعد هسته هاشو بگیرید.

حالا تیکه ها شو با دست از هم جدا کنید و داخل مخلوط کن بندازید.

حالا یه زنجبیل بردارید و با چاقو، به اندازه ی یه بند انگشت ازش ببرید.

بعد پوستش رو بکنید و تقریباً ریز ریزش کنید و داخل مخلوط کن – روی لیمو ها – بریزید.

وقتی لیمو و زنجبیل رو آماده کردید و داخل مخلوط کن ریختید، درش رو ببندید و روشنش کنید.

بعد صبر کنید تا خوب با هم مخلوط بشن.

عسل رو داخل ظرف پلاستیکی که آماده کرده بودید بریزید.

با استفاده از کاردک پلاستیکی، سعی کنید تمام عسل ها رو از ظرف خارج کنید.

حالا مخلوط رو داخل ظرف حاوی عسل بریزید.

با استفاده از کاردک پلاستیکی خوب مواد رو مخلوط کنید. البته به جای این کار می تونید درب ظرف رو ببندید و خوب تکونش بدید.

حالا می تونید ظرف حاوی زنجبیل و عسل و لیمو رو داخل یخچال نگهداری کنید.

هر موقع که لازم شد، ۱ – ۲ قاشق چایخوری ( پلاستیکی ) از اون رو در روز بخورید.

طرز تهیه شربت زنجبیل و عسل

برای تهیه این شربت کافی است که یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجیبل رنده شده

تازه را در داخل قوری ریخته روی آن آب حوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا

با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید.

چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تندتر می‌شود.

حتی می‌توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد.

برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده

و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر موقع خواستید مصرف کنید.

خواص چای زنجبیل و نبات

نوشیدن دم‌کرده آویشن و زنجبیل مانع شیوع، گسترش و شدت یافتن آنفلوآنزا است.

اگر یک قاشق غذاخوری آویشن را با یک تکه زنجبیل مانند چای ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنیم و سپس با کمی عسل یا نبات میل کنیم،

بسیار می‌تواند برای پیشگیری از آنفلوآنزا مفید باشد

و در صورت ابتلا، بیمار باید تا روزی سه بار از این دمکرده را میل کند تا شدت بیماری کم شود.

طرز تهیه چای زنجبیل

در متن زیر، یک روش ساده برای تهیه چای زنجبیل آورده ایم، با اضافه کردن چند افزودنی برای طعمی ملایم تر.

مواد لازم

۲ برش ریشه زنجبیل

۲ فنجان آب (۵۰۰ میلی لیتر)

عسل (برای طعم)

اول زنجبیل را بشویید و آن را به تکه های ضخیم متوسط ​​تقسیم کنید.

سپس، آب را در یک ظرف گرم کنید.

زمانی که آب جوشید، ریشه زنجبیل را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید بماند.

چای زنجبیل برای سردرد

چای زنجبیل باعث کاهش درد و التهاب شده و دردهای مزمن مانند سردردهای میگرنی را تسکین می بخشد.

شما می توانید برای درمان سردردهای مزمن از این ادویه کمک بگیرید.

چای زنجبیل در شیردهی

در دوره بارداری و شیردهی باید در حد متعادل مصرف شود و زیاده روی در مصرف این گیاه نکنید.

قبل از مصرف بهتر است با پزشک معتمد و متخصص خود مشورت نمایید.

چای زنجبیل و فشار خون

مطالعات نشان می دهد مکمل ریشه زنجبیل به دلیل کاهش کلسترول

و فشار خون بالا برای سلامت قلب مفید بوده و چای زنجبیل از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

در طب چینی از زنجبیل برای تقویت قلب استفاده می کنند.

فواید چای زنجبیل ناشتا

کاهش درد مفاصل: زنجبیل یک درمان طبیعی برای کاهش درد عضلانی و مفصلی است.

اجزای اصلی زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و ضد درد هستند

و مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری های التهابی از جمله آرتریت روماتوئید پیشنهاد می‌شود.

جلوگیری از گرفتگی عضلات: افرادی که مستعد ابتلا به گرفتگی عضلانی هستند،

آب زنجبیل را به عنوان یک درمان طبیعی و ایمن می‌توانند استفاده کنند.

زنجبیل حاوی مواد و املاح معدنی است که منجر به تنظیم سطح الکترولیت بدن می‌شود

و از گرفتگی عضلات پیشگیری می‌کند.

جلوگیری از پیری زودرس: با توجه به مقادیر بالای آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی،

آب زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای مقابله با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد روی بافت‌های شماست.

این مواد مانع آسیب سلولی و جلوگیری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان،

آلزایمر و آرتروز می‌شود و به تقویت سلامت پوست کمک می‌کند.

بهبود گردش خون: منیزیم، پتاسیم و روی موجود در آب زنجبیل منجر به تنظیم فرایندهای التهابی می‌شود

که مسبب مشکلات گردش خون هستند. این نوشیدنی همچنین سطح کلسترول

را در شریان‌ها کاهش می‌دهد و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

بهبود فرایند هضم: افرادی که هر روز آب زنجبیل را با معده خالی مصرف می‌کنند،

مشکلات گوارشی کمتری دارند. زنجبیل حاوی فیبر است؛

ماده‌ای مغذی که سبب بهبود حرکات روده، کاهش یبوست،

کاهش اسید معده و بهبود نفخ می‌شود.

کنترل احتباس مایعات: خواص دیورتیک و ضد التهابی زنجبیل،

منجر به مقابله با احتباس مایعات در بدن می‌شود. مصرف روزانه آب زنجبیل منجر به از بین رفتن مایعات

در بافت‌ها شده و سطح انرژی را برای جلوگیری از خستگی افزایش می‌دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن: مصرف روزانه آب زنجبیل یک راه عالی برای به دست آوردن مواد مغذی است

که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. آب زنجبیل منجر به تحریک تولید آنتی‌بادی‌هایی می‌شود

که با اثرات مضر میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌ها مقابله می‌کنند.

نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی همچنین منجر به جلوگیری از عفونت‌های ادراری،

سرفه و سرماخوردگی، عفونت واژن، بیماری‌های خودایمنی و … می‌شود.

مضرات چای دارچین

زنجبیل خواص بسیاری برای بدن دارد اما می تواند مشکلات گوارشی شدیدی برای کسانی که معده ضعیف دارند یا به زنجبیل حساسیت دارند به وجود آورد.

از مهم ترین این مشکلات گوارشی می توان به اسهال ، ناراحتی و سوزش معده و رفلاکس اسید معده اشاره کرد.

برخی افراد با بیماری های خاص ممکن است بعد از مصرف دوز بالای زنجبیل دچار مشکلاتی شوند.

کسانی که به بیماری هایی مثل دیابت ، سنگ صفرا و اختلالات انعقاد خون مبتلا هستند باید قبل از مصرف چای زنجبیل با دکتر منخصص مشورت کنند.

توصیه شده است که کودکان زیر دو سال نباید چای زنجبیل را مصرف کنند.

اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، چای زنجبیل نخورید.

در دوره بارداری و شیردهی باید متعادل مصرف شود.

مصرف زیاد چای زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی گردد.

مصرف چای زنجبیل و دارچین در بعضی از افراد ایجاد حساسیت می کند.

مصرف بیش از حد زنجبیل و دارچین می تواند موجب حساسیت در بدن شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}