; خواص گوجه سبز در طب سنتی ؛ آشنایی با فواید گوجه سبز از دیدگاه طب سنتی - فال و خواب
خواص کلپوره برای نوزاد ؛ فواید مصرف کلپوره برای درمان اسهال کودکان

خواص کلپوره برای نوزاد ؛ فواید مصرف کلپوره برای درمان اسهال کودکان

خواص کلپوره برای نوزاد خواص کلپوره برای نوزاد ؛ فواید مصرف کلپوره برای درمان اسهال کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

منیزیم و میگرن و مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم مفید برای درمان میگرن

منیزیم و میگرن و مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم مفید برای درمان میگرن

منیزیم و میگرن منیزیم و میگرن ؛ مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم مفید برای درمان میگرن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

پفک برای عروس هلندی و فواید مصرف پفک برای عروس هلندی چیست

پفک برای عروس هلندی و فواید مصرف پفک برای عروس هلندی چیست

پفک برای عروس هلندی پفک برای عروس هلندی ؛ فواید مصرف پفک برای عروس هلندی چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص گوجه سبز در طب سنتی

خواص گوجه سبز در طب سنتی ؛ آشنایی با فواید گوجه سبز از دیدگاه طب سنتی

خواص گوجه سبز در طب سنتی ؛ آشنایی با فواید گوجه سبز از دیدگاه طب سنتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : گل بابونه و اکسیدان ؛ تاثیر ترکیب کردن گل بابونه با اکسیدان برای روشن کردن مو

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص گوجه سبز در طب سنتی

گوجه سبز دارای طبیعتی سرد بوده بنابراین مصرف آن برای کسانی که سرد مزاج هستند توصیه نمی‌شود.

از آنجایی که گوجه سبز دارای طبیعتی سرد است، پیشنهاد می‌شود که آن را با موادی دیگر به عنوان مصلح استفاده کنید.

یکی از مصلحات گوجه سبز گلپر است. گلپر به دلیل داشتن طبیعت گرم و خشک، طبع گوجه سبز را متعادل می‌کند.

کالری گوجه سبز به ازای هر ۱۰۰ گرم برابر با ۴۷ کالری است.

گوجه سبز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای رشد جنین و سلامت زنان حامله می باشد.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در گوجه سبز از بروز نقص های مادرزادی در جنین جلوگیری می کند.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی شده و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید می باشد.

فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت می شود.

بنزوئیک اسید موجود در گوجه سبز خاصیت ضد میکروبی قوی دارد که به پاک سازی و سم زدایی کبد و درمان بیماری های کبد مانند کبد چرب کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک می کند.

فیبر موجود در گوجه سبز به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای بهبود نفخ معده و سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

مقادیر فیبر موجود در گوجه سبز به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

گوجه سبز برای سلامت دهان و دندان مفید می باشد؛ مصرف گوجه سبز دندان ها را قوی تر می کند و علاوه بر این برای کاهش درد و خونریزی لثه مفید می باشد.

مقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجه سبز برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی مفید می باشد.

مقادیر بالای ویتامین های گروه B موجود در گوجه سبز برای درمان استرس، افسردگی و سلامتی پوست و اعصاب مفید است.

گوجه سبز یکی از میوه های مدر بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیه ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می شود.

فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالا و چربی خون می شود و به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند.

آشنایی با دیگر خواص گوجه سبز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوجه سبز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گوجه سبز

گوجه سبز که با نام آلو سبز هم شناخته می شود میوه نارس درخت آلو می باشد

که به همراه میوه های شناخته شده ای مانند گلابی ، سیب ، زردآلو ، ازگیل و میوه به در تیره گلسرخیان دسته بندی می شود.

مهم ترین غذایی که در آشپزی ایرانی با گوجه سبز تهیه می شود خورش گوجه سبز می باشد.

گوجه سبز (به انگلیسی : Greengage) میوه ی کال و نارس درخت آلو می باشد که به رنگ سبز و زرد بوده و ترش مزه می باشد.

گفته می شود که خاستگاه اولیه آن چین، ایران یا سوریه بوده است.

گوجه سبز میوه ای آب دار و خوشمزه است که طبیعت سرد دارد.

مزه ترش این میوه می تواند در یک روز گرم تابستانی احساس شادابی فراوان و رفع عطش به فرد ببخشد.

همچنین گوجه سبز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که می تواند نقش مهمی در سلامت انسان ایفا کند‎

گوجه سبز یا آلوچه در حقیقت میوه نرسیده درخت آلوست.

گوجه سبز وقتی رسیده می شود شل تر می شود و به رنگ قرمز در می آید و شیرین می شود.

خواص گوجه سبز برای درمان نقرس

همان‌طور که گفته شد گوجه سبز را به ‌‌عنوان یک میوه خوشمزه و ترش می‌شناسیم که در فصل بهار و تابستان می‌روید.

اگر شما یا اطرافیان شما به بیماری نقرس مبتلا هستید

می‌توانید این میوه را خشک کرده و در طول سال برای درمان طبیعی نقرس مصرف کنید.

گوجه سبز برای درمان شب کوری

یکی از خاصیت‌های گوجه سبز درمان شب‌کوری می باشد، بیماری شب کوری به دلیل کمبود ویتامین آ در بدن ایجاد می‌شود

به دلیل این‌که گوجه سبز سرشار از ویتامین آ بوده می‌تواند به درمان این بیماری کمک کند.

همچنین ویتامین‌های موجود در گوجه سبز به حفظ سلول‌های چشم کمک کرده و برای سلامت چشم مفید است.

خواص گوجه سبز برای تقویت دستگاه ایمنی

اگر گوجه سبز را در تابستان به‌صورت منظم مصرف کنید باعث تناسب اندام شده و از مشکلات دیگر جلوگیری می کند.

خواص گوجه سبز برای پیشگیری از استرس و افسردگی

در گوجه سبز ویتامین‌های گروه ب وجود دارد که برای جلوگیری از استرس و افسردگی بسیار مفید است.

کسانی که بطور مرتب از گوجه سبز استفاده می‌کنند از بیماری‌های مختلف مانند بیماری آسم ، سرطان ریه و سرماخوردگی در امان می‌مانند.

گوجه سبز برای سلامت ریه ها

کسانی که بیش‌تر گوجه سبز مصرف می‌کنند از مشکلات ریوی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه، و مشکلات مزمن ریه در امان می‌مانند.

خواص گوجه سبز و چاقاله بادام

چغاله بادام و گوجه سبز جزو میوه‌های نوبرانه بهار و دارای طبع بسیار سرد هستند،

گوجه سبز خاصیت غذایی و دارویی داشته، اما چغاله بادام نسبت به گوجه سبز خواص کمتری دارد،

زیرا بادام پس از خشک شدن بیشترین خاصیت غذایی و دارویی پیدا می‌کند.

چغاله بادام و گوجه سبز هر ۲ خاصیت قابض کنندگی دارند،

ولی چغاله بادام بسیار دیر هضم است.

البته گوجه سبز خاصیت ۲ گانه دارد یعنی اگر به صورت پخته مصرف شود

برای رفع مشکل یبوست(Constipation) مفید است و به شکل خام موجب یبوست می‌شود.

مصرف بیش از حد چغاله بادام و گوجه سبز سبب نفخ، دل درد، تهوع، یبوست و در برخی موارد اسهال می‌شود،

همچنین برای رفع نفخ(Bloat) و دل درد ناشی از خوردن گوجه سبز، استفاده از آن به همراه کمی نعناع و گلپر ضروری است.

اشخاص باید گوجه سبز و چغاله بادام را قبل از مصرف به خوبی بشویند.

وجه سبز سرشار از ویتامین c، اسید مالیک و سیتریک است.

در هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۸.۵ گرم کربوهیدرات، ۲.۸۴ گرم چربی، ۱.۶ گرم پروتئین و ۰.۵ درصد فیبر خام موجود است.

مصرف ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۵ درصد از نیاز بدن به ویتامین A، ۱.۲ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱.۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)

و ۲.۸ درصد ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ۱۳ درصد ویتامین C ، ۱.۵ درصد کلسیم، ۲. ۲ درصد فسفر، ۵ درصد آهن و ۳.۶ درصد پتاسیم را تامین می‌کند.

گوجه سبز کی میاد

گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است. بسیار پر طرفدار و در واسط فصل بهار تا اوایل تابستان در دسترس است.

گوجه سبز همان آلو است؟

گوجه سبز از خانواده آلو است ولی اگر منظورتان الوی زرد است خیر و گوجه سبز همان آلوچه است.

گوجه سبز برای سنگ کلیه

گوجه سبز یکی از میوه های مدر بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیه ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند اگر مادر باردار مبتلا به سنگ کلیه و مجاری ادراری است از خوردن آلو و گوجه سبز خودداری کند،

زیرا در ترکیب این میوه اسید اگزالیک وجود دارد که می‌تواند در بدن برخی افراد باعث ایجاد سنگ‌های متبلور در مجاری ادراری شود.

گوجه سبز برای سگ خوب است

از دادن گوجه سبز به سگ خودداری کنید چرا که باعث تشنج سگ می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.