خواص تخم شنبلیله ؛ و دمنوش دانه شنبلیله برای چاقی و رحم و زنان

خواص تخم شنبلیله

خواص تخم شنبلیله ؛ و دمنوش دانه شنبلیله برای چاقی و رحم و زنان

خواص تخم شنبلیله ؛ و دمنوش دانه شنبلیله برای چاقی و رحم و زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با تخم شنبلیله

تخم شنبلیله برای سلامتی بسیار مفید است. این ماده قادر به مقابله با عفونت در قسمت‌های مختلف بدن است.

همچنین فواید زیادی از جمله کاهش سطح کلسترول مضر در بدن برای سلامتی دارد.

شنبلیله یا شنبلید، گیاهی است از تیره باقلائیان و به همین دلیل توانایی هم زیستی با باکتری های تثبیت کننده ازت را داشته و می تواند بخش زیادی از از نیتروزن مورد استفاده خود را تولید کند.

شنبلیله گیاهی است علفی به ارتفاع ۱۰ تا ۵۰ سانتیمتر با گلهایی منفرد و به رنگ روشن که رنگ میوه های آن زرد تا قهوه ای است.

این گیاه بومی ایران بوده و در بیشتر نواحی ایران از جمله آذربایجان، اصفهان، فارس، خراسان، سمنان و دامغان می روید و به عنوان سبزی خوراکی کاشته شده و مصرف می شود.

خواص تخم شنبلیله در طب سنتی

طبع تخم شنبلیله گرم و خشک است.

در اکثر بیماران دیابتی توصیه می شود که تخم شنبلیله را در رژیم غذایی خود بگنجانند، زیرا بر سلامت آنها تأثیر مثبتی دارد.

تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب و عروق دارد که از آسیب جدی قلب جلوگیری می کنند.

مطالعات نشان داده اند که روغن استخراج شده از تخم شنبلیله می تواند با سرطان مبارزه کند.

مطالعات نشان داده اند که تخم شنبلیله می تواند درد ناشی از امراض قاعدگی و سایر علائم مرتبط با قاعدگی را کاهش دهد.

در آسیا از دانه های شنبلیله برای افزایش تولید شیر مادر استفاده می کنند.

تحقیقات نشان داده اند که تخم شنبلیله به کاهش سطح کلسترول بد کمک، و باعث افزایش کلسترول خوب در بدن می شوند.

آرتریت اختلال است که سبب التهاب در یک یا چند مفصل می شود و درد شدید و سایش

و پارگی عضلات مفصلی را منجر می شود. که تخم شنبلیله از آن جلوگیری می کند.

برای کسانی که از بیماری های معده رنج می برند خوردن تخم شنبلیله می تواند یک مزیت باشد.

اگر در حال تلاش برای کم کردن وزن هستید، اضافه کردن تخم شنبلیله به رژیم غذایی شما بسیار موثر خواهد بود.

تخم شنبلیله از انباشت چربی جلوگیری می کند و سوخت و ساز و گلوکز ها را بهبود می بخشد.

گنجاندن تخم شنبلیله به رژیم غذایی به عملکرد بهتر کلیه کمک میکند.

مطالعات نشان داده اند که تخم شنبلیله می تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند.

تخم شنبلیله یکی از بهترین درمان ها برای سوزش معده است که باعث افزایش رفلکس اسید معده نیز نمی شود.

خواص تخمه شنبلیله برای مو

تخم شنبلیله در تقویت ریشه های مو و درمان مشکلات فولیکولی بسیار موثر است.

برای این کار به یک قاشق غذاخوری تخم شنبلیله و یک فنجان روغن نارگیل نیاز داریم.

روغن نارگیل و تخم شنبلیله را در یک کاسه با یکدیگر ترکیب کنید

و آن را به صورت خود اعمال کنید و به صورت دورانی ماساژ دهید.

اضافه آن را می توانید به مدت سه هفته در محل خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

برای داشتن موهایی براق، سعی کنید که از یک ماسک موی شنبلیله استفاده نمایید.

برای تهیه این ماسک به دو قاشق غذاخوری تخم شنبلیله و  یک فنجان آب نیاز داریم.

شنبلیله را در آب خیس کنید و اجازه دهید که به مدت یک شب بماند. وقتی دانه ها نرم شدند، آنها را به خمیر تبدیل کنید.

مخلوط را روی پوست سر و ریشه ها اعمال نمایید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

شوره سر، یکی از بیماری های رایج و مضر است که معمولا در طول زمستان اتفاق می افتد.

درمان های مختلفی برای شوره سر وجود دارد، که یکی از بنیادی ترین و موثرترین دارو ها استفاده از تخم شنبلیله است.

آنها همچنین یک درمان بسیار موثر برای درماتیت پوست سر می باشند.

از دانه های شنبلیله ، از زمان های بسیار دور برای جلوگیری از سفید شدن مو استفاده می شده است.

خواص تخمه شنبلیله برای لاغری

یک قاشق چای خوری تخم شنبلیله را در یک لیوان آب از شب تا صبح خیس کنید.

به هنگام صبح جویدن دانه های خیس خورده شنبلیله با معده خالی همراه با آب آشامیدنی بسیار موثر است.

همچنین می توانید آب شنبلیله را جوشانده مانند یک دمنوش همراه با عسل استفاده کنید.

بعد از یک ساعت نوشیدن از این دمنوش می توانید چیزی بخورید یا بنوشید.

تخم شنبلیله دارای خواص دارویی بسیاری است.

تخم شنبلیله نه تنها باعث کاهش وزن و کاهش چربی در شکم می شود،

بلکه باعث کاهش بسیاری از مشکلات مربوط به معده مانند یبوست، گاز و سوزش معده می شود.

تخم شنبلیله برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

شما می توانید به سلیقه خود یکی از این نسخه ها را انتخاب کنید.

یکی از این دو گیاه را در طول یک ماه استفاده کنید،

تا شاهد نتایج فوق العاده این دمنوش ها بر روی چربی های شکم و کاهش وزنتان باشید.

تخمه شنبلیله برای دیابت

در اکثر بیماران دیابتی توصیه می شود که تخم شنبلیله را در رژیم غذایی خود بگنجانند، زیرا بر سلامت آنها تأثیر مثبتی دارد.

از دیرباز از تخم شنبلیله برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت استفاده می شده است.

تخم شنبلیله که به شکل های مختلف دانه کامل، پودر، مکمل و دمنوش شنبلیله قابل استفاده است

خواص زیادی برای افراد مبتلا به دیابت دارد که از آن جمله می توان به کاهش قند خون ناشتا

و بعد از غذا، بهبود تحمل گلوکز، کاهش کلسترول بد، کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش مقاومت به انسولین اشاره کرد.

مصرف تخم شنبلیله به دلیل فوایدی که برای دیابت نوع ۱ و ۲ دارد به عنوان یکی از دانه های دوست دار دیابت شناخته شده

و این افراد می توانند پس از مشورت با پزشک آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

تخمه شنبلیله برای چاقی صورت

تخم شنبلیله با وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها موجود در خود میتواند به چاقی صورت کمک کند.

اگر یک قاشق چای خوری از پودر تخم شنبلیله را با آب ترکیب کنید

تا بصورت خمیری شکل درآیید و این خمیر را بر روی پوست صورت بگذارید

تا یک ربع و سپس آن را شستشو دهید.هر ۱۲ ساعت این کار را انجام دهید.

طریقه مصرف تخمه شنبلیله

یک قاشق چای‌خوری تخم شنبلیله کوبیده را در یک قوری آب جوش بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه به خوبی دَم بکشد، می‌توانید به آن کمی لیمو ترش و عسل نیز اضافه کنید.

مضرات تخم شنبلیله

در صورتی که میزان قند خون بالا باشد، نمی توان برای کنترل آن به طور مستقل، از دانه ی شنبلیله استفاده کرد؛

زیرا میزان کاهش قند خون، توسط دانه ی شنبلیله، محدود است.

یکی از اثرات جانبی متداول تهوع می‌باشد که با مصرف بیش از ۱۰۰ گرم در روز احتمال تهوع افزایش می‌یابد.

به این منظور روزانه کمتر از ۸ گرم از این گیاه توصیه می‌شود. گازهای روده‌ای و اسهال نیز در برخی افراد گزارش شده است.

در صورت حساسیت پوستی به این گیاه، از درمان‌های موضعی بر روی پوست اجتناب کنید؛ زیرا منجر به التهاب و راش‌های پوستی می‌شود.

در صورت مصرف طولانی مدت ممکن است، در عرق و ادرار بوی شربت افرا ایجاد شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.