; خواص پرتقال خشک و نحوه صحیح خشک کردن پرتقال و خواصی که دارد - فال و خواب
فواید شیر خشک برای صورت و داشتن پوستی صاف با ماسک شیر خشک

فواید شیر خشک برای صورت و داشتن پوستی صاف با ماسک شیر خشک

فواید شیر خشک برای صورت فواید شیر خشک برای صورت ؛ داشتن پوستی صاف با ماسک شیر خشک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

مضرات آلبالو برای معده و گوارش روده و ریه و کلیه های ما چیست

مضرات آلبالو برای معده و گوارش روده و ریه و کلیه های ما چیست

مضرات آلبالو برای معده مضرات آلبالو برای معده ؛ و گوارش روده و ریه و کلیه های ما چیست همگی در سایت فال و خواب …

روغن هسته آلبالو برای جای جوش ؛ ایا روغن هسته آلبالو برای جوش خوبه

روغن هسته آلبالو برای جای جوش ؛ ایا روغن هسته آلبالو برای جوش خوبه

روغن هسته آلبالو برای جای جوش روغن هسته آلبالو برای جای جوش ؛ ایا روغن هسته آلبالو برای جوش خوبه همگی در سایت فال و …

خواص پرتقال خشک

خواص پرتقال خشک ؛ نحوه صحیح خشک کردن پرتقال و خواصی که دارد

خواص پرتقال خشک ؛ نحوه صحیح خشک کردن پرتقال و خواصی که دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : فواید بادام درختی ؛ بررسی خواص و فواید درمانی خوردن بادام درختی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص پرتقال خشک چیست

پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است

برای لطافت و زیبایی پوست به کار می رود.

از پرتقال خشک برای رژیم مناسب لاغری می توانید استفاده کنید .

جوشانده برگهای پرتقال خشک برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .

پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .

رقیق کننده خون است و به همین علت بهترین راه برای از بین بردن جوش صورت می شود استفاده کرد.

پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .

پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .

خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .

پوست میوه موجود در پرتقال خشک نسبت به خود میوه، حاوی ویتامین سی بیشتری در هر گرم می‌باشد.

همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌های متنوع و گوناگون به نام فلاوونیدها می‌باشد، مثلا آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گریپ فروت، لیمو و پوست نارنگی و پرتقال.

پوست خشک شده مرکبات را وارد رژیم غذایی‌تان کنید و مقادیر زیادی از ویتامین سی مورد نیاز روزانه‌تان را تامین نمایید. برای همین استفاده از پوست خشک شده مرکبات در آشپزی مفید است.

می‌توانید در پخت کیک و شیرینی، انواع شیره‌ها و ترد کردن گوشت‌هایی مانند جوجه، گوشت گاو و ماهی از آن استفاده کنید و البته در انواع چای! محدودیتی برای تعداد دفعات کاربرد این پوست‌های خشک شده در رژیم غذایی‌تان وجود ندارد.

آشنایی با دیگر خواص پرتقال

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پرتقال آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با میوه پرتقال

پرتقال میوه ای از خانواده مرکبات است که درخت آن مانند درخت هایی مثل درخت دارچین و درخت برگ بو همیشه سبز است.

درخت پرتقال همیشه پوشیده از برگ های بسیار زیاد است و در شرایط آی و هوایی مناسب ارتفاع آن می تواند تا ۱۰ متر نیز برید.

متاسفانه اصالت پرتقال مشخص نیست و در بیشتر مناطق گرمسیری رشد می کند.

تحقیقات نشان می دهد که در یک عدد پرتقال بیش از ۱۷۰ ماده شیمیایی گیاهی مختلف وجود دارد

و در آن بیش از ۶۰ فلاونوئید یافت می شود که بیشتر آن ها خاصیت ضد التهابی دارند و آنتی اکسیدان های بسیار قدرتمندی هستند.

خواص پرتقال برای سلامت قلب

پتاسیم موجود در پرتقال که یک ماده معدنی الکترولیتی می باشد نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد. کمبود پتاسیم در بدن باعث نامنظم شدن ضربان قلب شده و احتمال ابتلا به آریتمی را افزایش می دهد.

خواص پرتقال برای خواص ضد سرطان

پرتقال دارای ماده‌ای به نام لوموئید می باشد که برای جلوگیری از ابتلا به سرطان از جمله سرطان پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ بسیار مؤثر می باشد.

خواص پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین سی موجود در پرتقال می‌تواند از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

رادیکال‌های آزاد از عوامل اصلی بیماری‌های مزمن و خطرناک مانند تومورها و کرونری ها هستند.

خواص پرتقال برای پیشگیری از عفونت های ویروسی

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که پرتقال دارای پلی فنول می‌باشد که از بروز بیماری‌های ویروسی و عفونی پیشگیری می‌کند.

خواص پرتقال برای سلامت چشم

این میوه به دلیل داشتن کاروتنوئید از سلامت چشم محافظت کرده و بیماری‌های چشمی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش می‌دهد.

خواص پرتقال برای کاهش کلسترول

فیبر موجود در پرتقال برای کاهش کلسترول خون مؤثر بوده چراکه می تواند کلسترول اضافی بدن را جذب ند.

خواص پرتقال برای کاهش خطر سکته مغزی

در مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد مرکبات مختلف مانند پرتقال و گریپ فروت خطر سکته قلبی در زنان را کاهش می‌دهد.

کسانی که به‌صورت مرتب گریپ فروت و پرتقال میل می‌کنند ۱۹ درصد از سایرین کمتر به بیماری سکته مغزی دچار می شوند.

خواص پرتقال ناشتا

پرتقال را ناشتا بخوریم ، برای مغز مفیدتر است.

برای کاهش وزن پرتقال را صبح ناشتا برای صبحانه با سه عدد لیموترش تازه آب بگیرید و بخورید.

خوردن آب پرتقال ناشتا، برای بهبود خلق و خو مفید است، متابولیسم بدن را افزایش می دهد و به سلامت پوست کمک می کند.

نوشیدن یک لیوان آب پرتقال هر روز صبح ناشتا، باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان یبوست می شود

بسیاری از ما بر این باوریم که نوشیدن آب پرتقال به همراه صبحانه تاثیر زیادی در حفظ سلامت، شادابی و تندرستی ما دارد، اما درمانگران طب سنتی چین اینگونه فکر نمی کنند.

آن ها معتقدند، نوشیدن یا خوردن پرتقال به همراه وعده غذایی مناسب نیست و بهتر است این میوه را یک ساعت بعد از وعده غذایی میل کرد.

زیرا همزمانی خوردن آب پرتقال یا پرتقال با وعده صبحانه موجب جذب نشدن مناسب مواد غذایی می شود.

زیرا اسید بالای این میوه موجب هضم زودهنگام غذا و دریافت نکردن مواد و ویتامین های لازم از وعده صبحانه یا دیگر وعده های غذایی می شود.

خواص پرتقال پخته

ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻬﺎﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺧﺸﮑﯽ ﮔﻠﻮ ،ﺳﺮﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ و مزمن ،ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﻭ ﻃﺒﯿﻌﯽ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ معجون ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺑﺨﺎﺭﭘﺰ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .

ﺑﺪﯾﻦ ﺷﺮﺡ ﮐﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﻗﻄﻌﻪ ﺑﺎﺭﯾﮏ ﺍﺯ ﺳﺮ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ .

ﺳﭙﺲ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﺑﻪ ﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺳﺮﭘﻮﺵ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ،ﻭ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺁﺏ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﺪ،ﺁﻥ ﺭﺍ ۱۰ ﺍﻟﯽ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺨﺎﺭﭘﺰ ﮐﻨﯿﺪ،ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﻧﺮﻭﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﺭﺏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺨﺎﺭ ﭘﺰ ﺷﻮﺩ( ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﭘﺎﯾﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﮐﺎﺳﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﻄﺢ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﺯ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ) ﻭ ﺳﭙﺲ ﻣﺤﺘﻮﺍﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ .

ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺑﺎﻗﯿﻤﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ .ﻣﺰﻩ ﺍﺵ ﺗﺮﺵ ﻭ ﺷﻮﺭ، ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﻔﯿﺪ ﻭ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﯽ ﻧﻈﯿﺮﯼ ﺍﺳﺖ .

ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺷﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻨﺪ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺳﺮﻓﻪ، ﺑﺨﺼﻮﺹ ﺳﺮﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.