; پیازچه و بارداری و پیازچه منبع غنی اسید فولیک برای سلامت زنان باردار - فال و خواب
طبع کلم بنفش و طبیعت کلم پیچ بنفش برای بدن سرد است یا گرم

طبع کلم بنفش و طبیعت کلم پیچ بنفش برای بدن سرد است یا گرم

طبع کلم بنفش طبع کلم بنفش ؛ طبیعت کلم پیچ بنفش برای بدن سرد است یا گرم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

پودر چای ماسالا و آشنایی با خواص و کاربردهای پودر چای ماسالا

پودر چای ماسالا و آشنایی با خواص و کاربردهای پودر چای ماسالا

پودر چای ماسالا پودر چای ماسالا ؛ آشنایی با خواص و کاربردهای پودر چای ماسالا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

روزانه چند عدد زیتون مصرف کنیم؟ و مقدار مجاز مصرف زیتون در طول یک روز

روزانه چند عدد زیتون مصرف کنیم؟ و مقدار مجاز مصرف زیتون در طول یک روز

روزانه چند عدد زیتون مصرف کنیم؟ روزانه چند عدد زیتون مصرف کنیم؟ ؛ مقدار مجاز مصرف زیتون در طول یک روز همگی در سایت فال …

پیازچه و بارداری

پیازچه و بارداری ؛ پیازچه منبع غنی اسید فولیک برای سلامت زنان باردار

پیازچه و بارداری ؛ پیازچه منبع غنی اسید فولیک برای سلامت زنان باردار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : دمنوش بابونه برای لاغری ؛ دمنوش بابونه برای چربی سوزی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پیازچه و بارداری

پیازچه مانند تمام سبزیجات کالری کمی دارد و بدون چربی است اما فیبر زیادی به بدن می‌رساند.

این سبزی مفید حاوی اسید فولیک، کلسیم، آهن و ویتامین‌های A، C، K و مقداری B6 است. ویتامین B6 برای عملکرد مناسب آنزیم‌ها در بدن لازم است.

ویتامین B6 در تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی که به خواب و خلق‌وخو مربوط می‌شوند به بدن کمک می‌کند.

ویتامین K بیشترین ویتامینی است که در پیازچه یافت می‌شود و به همراه آلیسین برای انعقاد خون، حفظ سختی و استحکام استخوان‌ها ضروری است.

ویتامین A موجود در پیازچه به شکل کاروتنوئیدها وجود دارد که مسئول رنگ سبز این گیاه است.

بتا کاروتین، لوتئین و زئاکسانتین همگی کاروتنوئیدهای موجود در پیازچه هستند.

اسید فولیک موجود در پیازچه سبب تکامل صحیح طناب نخاعی جنین می شود.

ویتامین B6 موجود در آن تهوع مادر باردار را بهبود می بخشد. آهن حاصل از مصرف پیازچه از بروز کم خونی در بدن مادر جلوگیری می کند و کلسیم موجود در آن تکامل استخوان های جنین را پیش می برد.

کوئرستین مشهورترین آنتی اکسیدان موجود در تمام پیازهاست که خواص ضدالتهابی و ضدحساسیت دارد و همچنین احتمال خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد و علایم آلرژی را فرو می‌نشاند.

پیازچه‌ها منبعی غنی از ویتامین C، منگنز، پتاسیم و مس است و مقدار کمی نیز ویتامین E دارد.

این عناصر از سیستم ایمنی پشتیبانی و از بروز بیماری جلوگیری می‌کنند.

پیازجه به غذا عطر و طعم می‌دهد. همه قسمت‌های پیازچه‌ها خوردنی است به جز ریشه‌هایشان. این سبزی حاوی مواد مغذی بسیار متنوعی است، از جمله درشت‌خوراک‌های مفید و ویتامین‌ها. همچین کالری و چربی کمی دارد و می‌تواند فواید دیگری نیز برای سلامت داشته باشد.

با مصرف مقدار مناسبی از این سبزی در بارداری می توانید علاوه بر رساندن منبع مغذی از ویتامین ها به جنین خود، سیستم ایمنی بدنتان را نیز تقویت کنید،

بعلاوه منیزم و پتاسیم موجود در آن می تواند از شدت برخی عوارض ناشی از بارداری همچون گرفتگی عضلات و سندرم پای بی قرار بکاهد.

پیازچه در طب سنتی برای درمان ادم و تورم پا ها به ویژه در دوران بارداری استفاده می شود. پیازچه به دلیل مقادیر بالای گوگرد و کورستین دارای خواص ضد التهابی بوده و به دفع آب اضافی بدن و کاهش ورم پاها کمک می کند.

مقادیر بالای اسید فولیک موجود در پیازچه خطر ابتلا به نقص لوله عصبی در جنین را کاهش می دهد.

ویتامین B3 موجود در پیازچه به بهبود رشد جنین در دوران بارداری کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار کمک می کند.

فیبر موجود در پیازچه به بهبود حرکات روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست در دوران بارداری پیشگیری می کند.

مصرف پیازچه در بارداری می تواند باعث زیباتر شدن جنین شود.

آشنایی با دیگر خواص پیازچه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پیازچه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه پیازچه

پیازچه که با نام پیاز بهاره ، پیاز سبز، پیاز ولز (نام منطقه‌ای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته می‌شود هم شناخته می شود یکی از سبزیجات بسیار مفید است که بومی کشور چین می باشد.

پیازچه به همراه سبزیجات و گیاهان شناخته شده ای مانند سیر ، پیاز و مارچوبه در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود.

پیازچه یا پیاز بهاره (به انگلیسی: Scallion) نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌گردد.

همچنین پیازچه به گیاهانی مانند تره فرنگی و پیاز کوهی و موسیر خیلی نزدیک است.

این گیاه دارای یک ساقه بلند است که یک پیاز باریک دارد و قبل از اینکه پیاز متورم شود برداشت می شود.

خواص پیازچه برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

پیازچه به دلیل داشتن خواص ضدویروسی و ضد باکتریایی قوی برای سلامت سیستم تنفسی و ریوی بسیار مفید می باشد. پیازچه عفونت‌های دستگاه تنفسی را برطرف کرده و برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مؤثر است.

پیازچه برای سلامت قلب

بیماری‌های قلبی به‌‌عنوان یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در جهان به شمار می رود.

پیازچه باعث می‌شود تا کلسترول بد خون و تری گلیسیرید کاهش پیدا کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می کند.

ویتامین کا موجود در پیازچه از سخت شدن مویرگ‌ها و رسوب کلسیم در دیواره رگ‌ها پیشگیری کرده و قلب را سالم و قوی نگه می‌دارد و باعث بهبود جریان خون می‌شود.

خواص پیازچه برای سلامت استخوان ها

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین کا باعث افزایش تولید پروتئین خاصی در بدن می‌شود که در حفظ کلسیم بدن و افزایش تراکم استخوانی نقش مهمی دارد.

مصرف پیازچه خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و از شکستگی‌های استخوانی جلوگیری می کند.

این خاصیت برای افراد مسن بسیار مؤثر است پس بهتر است پیازچه را در دستور غذایی خود قرار دهید.

پیازچه برای پیشگیری از لخته شدن خون

همان‌طورکه اشاره شد پیازچه به دلیل ویتامین کا فراوانی که دارد می‌تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند شما می‌توانید نصف فنجان پیازچه را در طول روز مصرف کنید که این امر باعث تامین کل نیاز روزانه بدن به ویتامین کا می شود. مصرف پیازچه بعد از عمل جراحی و آسیب‌هایی که منجر به خون‌ریزی می شود بسیار مفید می باشد.

خاصیت ضد سرطانی

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می دهد پیازچه از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و روند پیشرفت سرطان را کند می‌کند.

مصرف پیازچه در کاهش التهاب و رشد سلول‌های سرطانی از جمله سرطان پروستات ، سرطان روده بزرگ و سرطان معده بسیار مؤثر می باشد.

خاصیت ضد التهابی

آکورستین و ویتامین C موجود در پیازچه که ازجمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی به شمار می‌رود دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن برای سلامتی بسیار مفید می باشد. ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی هیستامینی است.

پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین سی و ترکیبات مغذی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و از انواع عفونت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. آنتوسیانین و کورستین موجود در پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد.

خواص پیازچه برای کودکان

پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.

می توانید پیازچه را از سن ۹ ماهگی با مشورت پزشک به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

خواص پیازچه برای کبد

مطالعات زیادی در مورد پیازچه ها انجام شده است تا فواید آنها برای سلامتی انسان مشخص شود. نتایج مطالعه نشان داد که تجویز خوراکی عصاره های پیازچه باعث کاهش وزن بدن و همچنین وزن بافت کبد و چربی می شود.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.