; پیازچه و تره فرنگی و بررسی تفاوت های بین پیازچه و تره فرنگی - فال و خواب
فواید آب تره و خواص خوردن آب تره برای درمان خون دماغ شدن

فواید آب تره و خواص خوردن آب تره برای درمان خون دماغ شدن

فواید آب تره فواید آب تره ؛ خواص خوردن آب تره برای درمان خون دماغ شدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

موارد مصرف زنجبیل ؛ پودر زنجبیل برای لاغری بدن چه تاثیری دارد

موارد مصرف زنجبیل ؛ پودر زنجبیل برای لاغری بدن چه تاثیری دارد

موارد مصرف زنجبیل موارد مصرف زنجبیل ؛ پودر زنجبیل برای لاغری بدن چه تاثیری دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

عاقرقرحا در طب سنتی ؛ خواص مصرف عاقرقرحا از نظر طب سنتی

عاقرقرحا در طب سنتی ؛ خواص مصرف عاقرقرحا از نظر طب سنتی

عاقرقرحا در طب سنتی عاقرقرحا در طب سنتی ؛ خواص مصرف عاقرقرحا از نظر طب سنتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

پیازچه و تره فرنگی

پیازچه و تره فرنگی ؛ بررسی تفاوت های بین پیازچه و تره فرنگی

پیازچه و تره فرنگی ؛ بررسی تفاوت های بین پیازچه و تره فرنگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : عوارض گل سنجد ؛ مصرف گل سنجد چه عوارضی برای بدن دارد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پیازچه و تره فرنگی

ـ تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.

ـ مصزف تازه رای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد، مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

ـ تره از سبزی های مدر(ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

ـ خوردن تره که در سکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ کیسه صفرا وتورم طحال مفید است.

ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام، خونریزی بوا سیر را قطع می کند.

ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.

ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.

ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.

ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب۱ ـ ب۲ در تره یافت می شود و دارای کاراتین نیز است.

ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.

ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای کمک زیادی می کند.

ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زکام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.

ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است.

ـ در کاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسکین درد می شود.

ـ خوردن ۹ گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شکم مفید است.

ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سرکه را دربینی بچکانید. در این موقع متوجه خواهید شد که خونریزی بینی بند می آید.

ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه کک و مک، معالجه پیسی و تسکین دردهای عصبی و تحریکات جلدی اثر شفا بخش دارد.

آشنایی با دیگر خواص پیازچه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پیازچه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه پیازچه

پیازچه که با نام پیاز بهاره ، پیاز سبز، پیاز ولز (نام منطقه‌ای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته می‌شود هم شناخته می شود یکی از سبزیجات بسیار مفید است که بومی کشور چین می باشد.

پیازچه به همراه سبزیجات و گیاهان شناخته شده ای مانند سیر ، پیاز و مارچوبه در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود.

پیازچه یا پیاز بهاره (به انگلیسی: Scallion) نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌گردد.

همچنین پیازچه به گیاهانی مانند تره فرنگی و پیاز کوهی و موسیر خیلی نزدیک است.

این گیاه دارای یک ساقه بلند است که یک پیاز باریک دارد و قبل از اینکه پیاز متورم شود برداشت می شود.

خواص پیازچه برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

پیازچه به دلیل داشتن خواص ضدویروسی و ضد باکتریایی قوی برای سلامت سیستم تنفسی و ریوی بسیار مفید می باشد. پیازچه عفونت‌های دستگاه تنفسی را برطرف کرده و برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مؤثر است.

پیازچه برای سلامت قلب

بیماری‌های قلبی به‌‌عنوان یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در جهان به شمار می رود.

پیازچه باعث می‌شود تا کلسترول بد خون و تری گلیسیرید کاهش پیدا کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می کند.

ویتامین کا موجود در پیازچه از سخت شدن مویرگ‌ها و رسوب کلسیم در دیواره رگ‌ها پیشگیری کرده و قلب را سالم و قوی نگه می‌دارد و باعث بهبود جریان خون می‌شود.

خواص پیازچه برای سلامت استخوان ها

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین کا باعث افزایش تولید پروتئین خاصی در بدن می‌شود که در حفظ کلسیم بدن و افزایش تراکم استخوانی نقش مهمی دارد.

مصرف پیازچه خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و از شکستگی‌های استخوانی جلوگیری می کند.

این خاصیت برای افراد مسن بسیار مؤثر است پس بهتر است پیازچه را در دستور غذایی خود قرار دهید.

پیازچه برای پیشگیری از لخته شدن خون

همان‌طورکه اشاره شد پیازچه به دلیل ویتامین کا فراوانی که دارد می‌تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند شما می‌توانید نصف فنجان پیازچه را در طول روز مصرف کنید که این امر باعث تامین کل نیاز روزانه بدن به ویتامین کا می شود. مصرف پیازچه بعد از عمل جراحی و آسیب‌هایی که منجر به خون‌ریزی می شود بسیار مفید می باشد.

خاصیت ضد سرطانی

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می دهد پیازچه از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و روند پیشرفت سرطان را کند می‌کند.

مصرف پیازچه در کاهش التهاب و رشد سلول‌های سرطانی از جمله سرطان پروستات ، سرطان روده بزرگ و سرطان معده بسیار مؤثر می باشد.

خاصیت ضد التهابی

آکورستین و ویتامین C موجود در پیازچه که ازجمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی به شمار می‌رود دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن برای سلامتی بسیار مفید می باشد. ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی هیستامینی است.

پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین سی و ترکیبات مغذی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و از انواع عفونت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. آنتوسیانین و کورستین موجود در پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد.

خواص پیازچه برای کودکان

پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.

می توانید پیازچه را از سن ۹ ماهگی با مشورت پزشک به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

خواص پیازچه برای کبد

مطالعات زیادی در مورد پیازچه ها انجام شده است تا فواید آنها برای سلامتی انسان مشخص شود. نتایج مطالعه نشان داد که تجویز خوراکی عصاره های پیازچه باعث کاهش وزن بدن و همچنین وزن بافت کبد و چربی می شود.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.