طرز تهیه عسل هندوانه ؛ روش تهیه معجون مقوی و پر خاصیت عسل هندوانه

طرز تهیه عسل هندوانه

طرز تهیه عسل هندوانه ؛ روش تهیه معجون مقوی و پر خاصیت عسل هندوانه

طرز تهیه عسل هندوانه ؛ روش تهیه معجون مقوی و پر خاصیت عسل هندوانه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه عسل هندوانه

عسل هندوانه ترکیب عسل و هندوانه است.

دارای خواص آنتی تکسیدانی فوق العاده است و از ابتلا به انواع سرطان جلوگیری می کند.

از پوست در برابر اشعه فرابنفش محافظت می کند.

این ترکیب باز کننده عروق بدن است و به رفع بلغم کمک شایانی می کند.

برای رفع تشنگی مفید است.

اگر در خوردن هندوانه و عسل زیاده روی نکنید هیچ عارضه ای ندارد.

برای تهیه اسموتی هندوانه و عسل برای یک نفر به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و عسل

۱ برش هندوانه

۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نصف قاشق غذاخوری عسل

نصف لیوان آب یا شیر

۲ عدد برگ نعنا

۱ قاچ لیمو برای تزئین

طرز تهیه اسموتی عسل و هندوانه

هندوانه را به قطعات کوچک برش بزنید، هسته‌های آن را جدا کنید و نصف آن را به مدت چند ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.

تکه‌های یخ‌زده هندوانه را از فریزر خارج کنید و با بقیه هندوانه، آب لیمو، عسل، برگ نعنا و آب یا شیر داخل مخلوط‌کن بریزید.

مخلوط‌کن را با دور سریع روشن کنید و ترکیب مواد را آنقدر هم بزنید تا یک نوشیدنی پوره مانند به دست بیاید.

اسموتی هندوانه و عسل را داخل یک لیوان بریزید و با یک قاچ لیمو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

نکات مهم در تهیه اسموتی عسل و هندوانه

اسموتی را بلافاصله سرو کنید، زیرا خوردن نوشیدن اسموتی گرم شده، دلچسب نیست.

هندوانه‌های یخ‌زده باعث ایجاد بافت یخ در بهشتی می‌شوند، پس حتما بخشی از هندوانه را برای تهیه اسموتی داخل فریزر قرار دهید.

شما می‌توانید به جای عسل، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.

نعنا را می‌توان از طرز تهیه اسموتی هندوانه حذف کرد.

افزودن نصف قاشق غذاخوری گلاب به اسموتی هندوانه، طعمی خوشمزه‌تر به آن می‌دهد.

استفاده از سرعت پایین مخلوط‌کن، منجر به ورود اکسیژن بیشتر به مخلوط، اکسیدشدن مواد و کاهش ارزش تغدیه‌ای نوشیدنی می‌شود.

برای همین باید اسموتی را با دور سریع مخلوط‌کن، تهیه کرد.

برای تزئین اسموتی، می‌توانید از دانه‌های مختلفی چون دانه چیا، کنجد یا حتی پودر نارگیل و میوه‌های خردشده استفاده کنید.

شما می‌توانید اسموتی هندوانه را داخل پوست هندوانه سرو کنید.

آشنایی با دیگر خواص هندوانه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با هندوانه

هندوانه بوته و میوه می باشد که از تیره کدوییان و دسته صیفی جات است. این میوه خوشمزه تابستانی در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. تا به امروز بیش از ۱۲۰۰ گونه از هندوانه وجود دارد که برا اساس رنگ گوشت آن به رنگ های مختلف مانند قرمز ، صورتی ، نارنجی و زرد دیده می شود.

خواص هندوانه برای سلامت لثه‌

ویتامین سی موجود در این میوه باعث می شود تا مویرگ های لثه سالم باقی بمانند. کمبود ویتامین سی در بدن باعث خونریزی و التهاب لثه شده و هندوانه از بروز این اختلال جلوگیری می کند. ویتامین سی موجود در هندوانه باکتری های داخل دهان را از بین می برد و برای جلوگیری از بیماری های دهان و دندان موثر است.

هندوانه برای بهبود آبله مرغان و زونا

مقادیر زیاد ویتامین سی در هندوانه باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری های مختلف نظیر زونا و آبله مرغان می شود.

خواص هندوانه برای تقویت سیستم ایمنی

همانطور که اشاره شد هندوانه سرشار از ویتامین سی می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

این میوه دارای ویتامین ب۶ می باشد که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا پادتن تولید کند.

ویتامین موجود در هندوانه در تشکیل گلبول های قرمز خون موثر است.

همچنین هندوانه دارای ویتامین آ می باشد که باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت ها می شود.

هندوانه برای سلامت چشم

در هندوانه ویتامین سی ، بتاکاروتن ، لووتیان و زاکسنتین به وفور یافت می شود که برای بهبود بینایی موثر است. اگر می خواهید چشم خود را در مقابل بیماری های مختلف در امان نگه دارید هندوانه میل کنید.

خواص هندوانه برای درمان آکنه و جوش صورت

ویتامین آ در هندوانه به وفور یافت می شود که باعث کنترل چربی پوست صورت شده و به درمان آکنه کمک می کند.

شما می توانید دو تکه هندوانه را به همراه یک تکه موز له کنید و از ترکیب به دست آمده برای درمان جوش صورت خود استفاده کنید و پس از اتمام کار با آب سرد صورت خود را بشویید.

خواص هندوانه برای زنان

هندوانه میوه ای تابستانی است که مورد علاقه بسیاری افراد است، هندوانه خواص بسیار زیادی دارد و به دلیل حجم بالای آبی که دارد می تواند از کمبود آب در بدن جلوگیری کنند.

همچنین این میوه به کاهش منافذ باز، رفع لک ها و تمیز کردن پوست کمک می کند؛

خوب است بدانید هندوانه خاصیت سفید کنندگی دارد و می توان از آن به عنوان یک لایه بردار استفاده کرد،

علاوه بر این این میوه آبدار برای درمان التهاب و جوش صورت بسیار مفید است،

برای این کار پوست صورت را با آب هندوانه ماساژ دهید و ۲۰ دقیقه بعد آن را بشویید.

خواص هندوانه در بدنسازی

در سال ۲۰۱۳ یک مطالعه بر روی تاثیر هندوانه روی بدنسازی انجام شد که نتایج جالبی داشت.

این تحقیقات نشان داد مصرف هندوانه قبل از تمرین باعث می شود که ورزشکار درد عضلانی کمتری را احساس کند.

همچنین هندوانه به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم از افزایش فشار خون و ضربان قلب جلوگیری می‌کند.

اسید آمینه های آرژنین و سیترولین موجود در این میوه از درد عضلانی بعد از ورزش پیشگیری می‌کند.

توجه داشته باشید که هندوانه ممکن است فشار خون و مقاومت به انسولین را در برخی افراد کاهش دهد.

این امر به کاهش درد عضلانی بعد از ورزش منجر می شود.

خواص هندوانه و زنجبیل

آب هندوانه با عسل و زنجبیل برای قطع بلغم موثر است.

برای تهیه نوشیدنی آب هندوانه و نعناع به مواد زیر نیاز داریم.

هندوانه بدون تخم و خرد شده :۱/۵ کیلو

برگ های تازه نعنا :۱/۴ پیمانه

شکر :نصف پیمانه

آب :نصف پیمانه

آب لیموی تازه :نصف پیمانه

لیموناد زنجبیلی :۴ الی ۵ پیمانه

برگ های ریز نعنا :برای تزئین

برای تهیه این نوشیدنی باید برگ های نعنا را داخل یک کاسه مناسب بریزید و به همراه ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۴ پیمانه آب با قاشق چوبی له کنید و به مدت یک تا دو دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا گرم شوند.

بعد با یک قاشق سوراخ دار برگ های نعنا را از آب و شکر مخلوط شده جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.

سپس بقیه شکر و آب را داخل همان کاسه شکر و نعنا بریزید و دوباره داخل مایکروفر بگذارید تا شکر در آب ذوب شود. وقتی شکر حل شد روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

هندوانه خرد شده را هم داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و پوره ای شود.

سپس شربت آب و شکر را با برگ نعناهایی که در مخلوط کن له کردیم و آب هندوانه و نیز مقداری آب لیمو مخلوط کنید و هم بزنید و در نهایت لیموناد زنجبیلی را روی آنها بریزید و در لیوان های مورد نظر سرو کنید و با چند برگ ریزی نعنا آن را تزیین کنید.

خواص هندوانه و پنیر

طب سنتی توصیه می کند پنیر را با هندوانه خیار و گوجه نخورید چرا که سستی می آورد.

تجربه نشان داده که بعد از خوردن پنیر و هندوانه، بدن دچار سستی می‌شود. بهتر است پنیر همراه با گردو یا انگور میل شود.

این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می‌شود.

مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.