; جوانه نخود و لوبیا و خاصیت خوردن ترکیب جوانه نخود با لوبیا - فال و خواب
قهوه در بارداری و میزان مجاز مصرف قهوه در دوران بارداری

قهوه در بارداری و میزان مجاز مصرف قهوه در دوران بارداری

قهوه در بارداری قهوه در بارداری ؛ میزان مجاز مصرف قهوه در دوران بارداری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

برگ تربچه برای سهره و تاثیر استفاده از  برگ تربچه برای سهره

برگ تربچه برای سهره و تاثیر استفاده از برگ تربچه برای سهره

برگ تربچه برای سهره برگ تربچه برای سهره ؛ تاثیر استفاده از برگ تربچه برای سهره همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

نحوه استفاده از اسفرزه برای یبوست و چگونه با اسفرزه یبوست را درمان کنیم؟

نحوه استفاده از اسفرزه برای یبوست و چگونه با اسفرزه یبوست را درمان کنیم؟

نحوه استفاده از اسفرزه برای یبوست نحوه استفاده از اسفرزه برای یبوست ؛ چگونه با اسفرزه یبوست را درمان کنیم؟ همگی در سایت فال و …

جوانه نخود و لوبیا

جوانه نخود و لوبیا ؛ خاصیت خوردن ترکیب جوانه نخود با لوبیا

جوانه نخود و لوبیا ؛ خاصیت خوردن ترکیب جوانه نخود با لوبیا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : فواید ویتامین آ چشمی ؛ خواص ویتامین آ چشمی برای دور چشم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

جوانه نخود و لوبیا

مواد معدنی موجود در دانه نخود هنگام جوانه زدن به میزان حداقل پنج‌برابر افزایش می‌یابد و هر جوانه کوچک تبدیل به یک بمب ویتامین C و B می‌شود که بسیار انرژی‌زاست.

جوانه نخود سرشار از پروتئین است و در برخی غذاهای خاورمیانه، مدیترانه‌ای و. . . استفاده می‌شود.

از فواید درمانی این جوانه انرژی‌بخش می‌توان به ضدعفونی‌کنندگی، محرک ادرار، مفید برای معده و کرم‌زدا بودن آن اشاره کرد.

از طرف دیگر نخود هنگام جوانه زدن نرم‌تر و قابل هضم‌تراست.

جوانه نخود را می‌توان به صورت خام یا بخارپز استفاده کرد.

برای بخارپز کردن نباید مدت پخت بیش از ۱۵دقیقه باشد.

جوانه نخود در سوپرمارکت‌های بزرگ محله‌ها به فروش نمی‌رسد و بسیار مطمئن‌تر است که خودمان آن را سبز کنیم.

جوانه لوبیا خواص فراوانی بوده که یکی از آنها بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ مصرف جوانه لوبیا موجب پیشگیری از آلزایمر می‌شود و برای سالمندان بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.

مقادیر بالای پروتئین در این جوانه موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛

لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران، ورزشکاران مخصوصا بدن سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.

آشنایی با دیگر خواص جوانه نخود

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه نخود آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جوانه نخود

جوانه نخود حاوی مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئین بوده و به عنوان یکی از بهترین و غنی ترین منابع گیاهی پروتئین برای گیاهخوران شناخته می شود.

مصرف جوانه نخود به کنترل قند خون کمک می کند، باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و سلامتی پوست را بهبود می دهد.

جوانه نخود حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، اسیدفولیک، فولاد، سلنیوم، مس، فیبر، فسفر و غیره است.

مواد معدنی موجود در دانه نخود هنگام جوانه زدن به میزان حداقل پنج‌برابر افزایش می‌یابد و هر جوانه کوچک تبدیل به یک بمب ویتامین C و B می‌شود که بسیار انرژی‌زاست.

جوانه نخود سرشار از پروتئین است و در برخی غذاهای خاورمیانه، مدیترانه‌ای و. . . استفاده می‌شود.

از فواید درمانی این جوانه انرژی‌بخش می‌توان به ضدعفونی‌کنندگی، محرک ادرار، مفید برای معده و کرم‌زدا بودن آن اشاره کرد.

از طرف دیگر نخود هنگام جوانه زدن نرم‌تر و قابل هضم‌تراست.

جوانه نخود را می‌توان به صورت خام یا بخارپز استفاده کرد.

برای بخارپز کردن نباید مدت پخت بیش از ۱۵دقیقه باشد.

جوانه نخود در سوپرمارکت‌های بزرگ محله‌ها به فروش نمی‌رسد و بسیار مطمئن‌تر است که خودمان آن را سبز کنیم.

همچنین می توانید از نخود فرنگی برای تولید جوانه استفاده کنید.

خواص روغن جوانه نخود

آن را بخورید. معده را تقویت می کند.

اگر آن را هم بخورید و هم به موضع بمالید، نیروی جنسی را افزایش می دهد، سردرد را تسکین میدهد، مورا تقویت میکند.

اگر بر موضع مالیده شود، درد دندان را تسکین میدهد، زخم جذام را درمان می کند.

برای مثانه مضر است.

خواص جوانه نخود و لوبیا

مواد معدنی موجود در دانه نخود هنگام جوانه زدن به میزان حداقل پنج‌برابر افزایش می‌یابد و هر جوانه کوچک تبدیل به یک بمب ویتامین C و B می‌شود که بسیار انرژی‌زاست.

جوانه نخود سرشار از پروتئین است و در برخی غذاهای خاورمیانه، مدیترانه‌ای و. . . استفاده می‌شود.

از فواید درمانی این جوانه انرژی‌بخش می‌توان به ضدعفونی‌کنندگی، محرک ادرار، مفید برای معده و کرم‌زدا بودن آن اشاره کرد.

از طرف دیگر نخود هنگام جوانه زدن نرم‌تر و قابل هضم‌تراست.

جوانه نخود را می‌توان به صورت خام یا بخارپز استفاده کرد.

برای بخارپز کردن نباید مدت پخت بیش از ۱۵دقیقه باشد.

جوانه نخود در سوپرمارکت‌های بزرگ محله‌ها به فروش نمی‌رسد و بسیار مطمئن‌تر است که خودمان آن را سبز کنیم.

جوانه لوبیا خواص فراوانی بوده که یکی از آنها بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ مصرف جوانه لوبیا موجب پیشگیری از آلزایمر می‌شود و برای سالمندان بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.

مقادیر بالای پروتئین در این جوانه موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛

لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران، ورزشکاران مخصوصا بدن سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.

طرز تهیه جوانه نخود

روش اول :

-برای تهیه این جوانه ابتدا نخود را با آب سرد می‌شوییم، داخل بشقاب می‌ریزیم و مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم.

-روی بشقاب یک پارچه نخی سفید می‌اندازیم.

-پس از یک روز آب بشقاب را خالی کرده و پارچه را نمدار می‌کنیم.

-بعد از ۳-۲ روز نخود جوانه می‌زند.

روش دوم:

-برای تهیه جوانه نخود ابتدا نخود را با آب سرد می‌شوییم.

-نخود را داخل ظرف شیشه‌ای ریخته و به آن آب اضافه می‌کنیم.

-روی ظرف شیشه‌ای را پارچه توری می‌کشیم و با کش می‌بندیم.

-سپس درب فلزی ظرف شیشه‌ای را قرار می‌دهیم.

-ظرف را وارونه می‌کنیم تا آب در نخود جذب شود و جوانه بزند.

برای تهیه این جوانه ابتدا لوبیا را می‌شوییم.

-سپس به مدت ۱۸-۱۷ ساعت در آب قرار می‌دهیم تا خیس بخورد.

-در این مرحله آب آن را صاف می‌کنیم و درون ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

-یک پارچه سفید نمدار روی درب ظرف قرار می‌دهیم.

-پس از ۴-۳ روز جوانه لوبیا رشد می‌کند.

-جوانه لوبیا پس از آماده شدن باید در یخچال نگهداری شود.

نکته: این جوانه بهتر است همراه غذا‌هایی از جمله سوپ استفاده شود.

ارزش غذایی جوانه نخود

ارزش غذایی جوانه نخود (۱۰۰ گرم)

کالری : ۱۶۵

چربی : ۴ گرم

کربوهیدرات : ۲۴ گرم

پروتئین : ۱۰ گرم

فیبر : ۳ گرم

جوانه نخود برای پرندگان

جوانه نخود برای پرندگان مفید است و امروزه خوشبختانه خیلی بیشتر در غذای پرندگان مانند طوطی و قناری و عروس هلندی دیده می شود.

استفاده از جوانه نخود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن پرنده می شود و سلامتی پرندگان را تضمین می کند.

جوانه نخود برای مو

جوانه نخود حاوی مقادیر قابل توجه آهن است که با افزایش تولید گلبول های قرمز به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کرده و به تقویت فولیکول های مو به افزایش رشد موی سر کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در جوانه نخود به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و احتمال ریزش مو را کاهش می دهد.

عدم تعادل هورمونی یکی از بزرگترین علل ریزش مو در زنان است، جوانه نخود به ایجاد تعادل هورمونی کرده و ریزش مو را درمان می کند.

سلنیوم موجود در جوانه نخود به کاهش قارچ ها و میکروب های عامل شوره در پوست سر کمک کرده و برای درمان شوره سر مفید می باشد.

جوانه نخود یک آبرسان طبیعی مو است؛ پروتئین های موجود در جوانه نخود باعث آبرسانی پوست سر شده و به بازسازی سلول های آن می شود.

جوانه نخود برای پوست

مقادیر بالای ویتامین C موجود در جوانه نخود با افزایش تولید کلاژن به حفظ الاستیسیته ی پوست کمک کرده و با کاهش چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در جوانه نخود به کاهش التهاب کمک کرده و خطر ابتلا به آکنه و جوش صورت را کاهش می دهد.

جوانه نخود حاوی مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی است و مصرف روزانه آن به درمان سریع تر زخم های پوستی و جای زخم کمک می کند.

جوانه نخود برای عید

وش کاشت سبزه عید با تخود مثل بقیه سبزه ها است.

نخود را ۲۴ ساعت خیس کنید و هر ۶ ساعت آب آن را عوض کنید، سپس داخل آبکش بریزید و کامل آن را بشویید و سه روز داخل پارچه نمدار بریزید تا نخودها جوانه بزنند.

خاک های ژله ای را داخل آب بیاندازید تا پف کند نخودهای جوانه زده را روی خاک ژله ای بریزید و روی آن نایلون بکشید و نایلون را سوراخ کنید تا سبز شوند سپس آن را در مکان پرنور قرار بدهید بعد از دو هفته مانند عکس می شود.

زمانی که احساس کردید آب خاک ژله ای تان خیلی کم شده و می خواهند داخل ظرفتان آب بریزید و آن را خالی کنید.

صوصیات انداختن سبزه عید نوروز روی خاک ژله ای این است که اگر یکی دو روز منزل نبودید و سبزه را آب ندادید مشکلی برای سبزه شما پیش نمی آید چون از آب خاک های ژله ای استفاده می کند.

بعد از روز سیزده بدر می توانید سبزه نخودتان را در گلدان بزرگی یا داخل باغچه منتقل کنید تا نخود سبز هم بدهد و از خوردن آن لذت ببرید.

فواید جوانه نخود فرنگی

جوانه نخود فرنگی از نظر طعم بسیار شبیه خود نخود فرنگی است و در سالاد و ساندویچ ها می شود از آن استفاده کرد.

این جوانه منبع خوب ویتامین های A, C و اسید فولیک است.

میزان کالری آن در یک فنجان، ۴۰ کیلوکالری می باشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.