; عوارض چای غلیظ و مضرات جدی که خوردن چای غلیظ برای سلامتی دارد - فال و خواب
حساسیت به ملون ؛ چه نوع افرادی به میوه ملون حساسیت دارند

حساسیت به ملون ؛ چه نوع افرادی به میوه ملون حساسیت دارند

حساسیت به ملون حساسیت به ملون ؛ چه نوع افرادی به میوه ملون حساسیت دارند همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

شربت خاکشیر برای چی خوبه ؛ تاثیر مصرف شربت خاکشیر برای پوست بدن

شربت خاکشیر برای چی خوبه ؛ تاثیر مصرف شربت خاکشیر برای پوست بدن

شربت خاکشیر برای چی خوبه شربت خاکشیر برای چی خوبه ؛ تاثیر مصرف شربت خاکشیر برای پوست بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

عوارض عسل یونجه و مصرف عسل یونجه چه عوارضی برای سلامتی دارد

عوارض عسل یونجه و مصرف عسل یونجه چه عوارضی برای سلامتی دارد

عوارض عسل یونجه عوارض عسل یونجه ؛ مصرف عسل یونجه چه عوارضی برای سلامتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

عوارض چای غلیظ

عوارض چای غلیظ ؛ مضرات جدی که خوردن چای غلیظ برای سلامتی دارد

عوارض چای غلیظ ؛ مضرات جدی که خوردن چای غلیظ برای سلامتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : عکس درخت شاه بلوط ؛ تصویر انواع شاه بلوط و درخت های متفاوت ان

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

عوارض چای غلیظ

اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث عدم جذب آهن می شوند و مقدار آنها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است.

در همین راستا افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند.

همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه می‌شود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.

آشنایی با دیگر خواص چای

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چای آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چای

بعد از آب، چای سیاه یکی از نوشیدنی‌های پر مصرف در جهان است.

چای سیاه نسبت به چای‌های دیگر طعم قوی‌تری دارد و حاوی کافئین بیشتری است.

اما کافئین چای سیاه در مقایسه با قهوه کمتر است.

این نوشیدنی پرطرفدار خواص متعددی دارد.

از جمله خواص چای سیاه می‌توان به آنتی اکسیدان‌ها

و ترکیباتی اشاره کرد که می‌توانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند.

چای سیاه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است

و تقریبا ۸۰ درصد از افراد سراسر دنیا در میان وعده شان چای سیاه می‌نوشند.

از فواید چشمگیر سلامتی چای سیاه می توان به توانایی آن در تقویت سلامت قلب،

کاهش استرس، کاهش کلسترول بالا، بهبود سلامت دهان، تقویت سلامت استخوان،

افزایش هوشیاری و جلوگیری از اسهال و مشکلات گوارشی اشاره کرد.

همچنین باعث بهبود گردش خون می‌شود، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند

و از علائم آسم می‌کاهد. چای سیاه به دلیل خاصیت ضد باکتریایی

و آنتی اکسیدانی که دارد یکی از محبوب‌ترین چای‌ها و شناخته شده‌ترین چای‌ها است.

چای سیاه معمولی‌ترین نوع چای است که بدون شیر سرو می‌شود.

از گیاه چای بدست می‌آید که از لحاظ علمی به عنوان Camellia sinensis شناخته می شود.

سطح اکسیداسیون بالایش به آن رنگ و طعم بی نظیری می‌بخشد،

که عموما به رنگ قهوه‌ای تیره و خوش طعم تا شیرین متغیر است.

تفاوت بین چای سیاه، سبز و سفید در نحوه فرآوری آنهاست.

در مرحله پردازش، چای سیاه تخمیر و اکسیده می‌شود.

از طرف دیگر چای سبز و چای سفید تخمیر نمی‌شوند.

خواص چای برای معده و اسهال

چای سیاه سرشار از تانن‌ها و سایر مواد شیمیایی است که تأثیر مثبت و آرامش بخشی بر دستگاه گوارش بدن دارند.

این کیفیت ضد التهابی چای برای درمان اختلالات گوارشی نیز مفید است.

ترکیبات شیمیایی موجود در این نوع چای همچنین با علائم زخم معده مقابله می‌کند.

چای سیاه به دلیل دارا بودن تانن‌ها در بهبود بیماری‌های روده موثر است.

توصیه می‌شود برای بیمارانی که اسهال هستند، چای ساده به آرامی با حداکثر فواید مصرف شود.

برخی از ترکیبات موجود در چای می‌توانند باعث ایجاد حالت تهوع شوند، به خصوص در صورت مصرف زیاد یا با معده خالی.

تانن موجود در برگ چای مسئول طعم تلخ و خشک چای است.

همچنین، تانن می‌تواند باعث تحریک بافت گوارشی شده و به طور بالقوه منجر به علائم ناخوشایندی مانند

حالت تهوع یا معده درد شود. مقدار چای مورد نیاز برای داشتن این اثر بسته به شخص می‌تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد.

کافئین موجود در چای ممکن است باعث سوزش معده شده یا علائم رفلاکس اسید معده را تشدید کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند اسفنکتر جدا کننده مری از معده را آرام کرده

و به اسید معده اسیدی اجازه دهد تا به راحتی به مری سرازیر شود.

کافئین همچنین قادر است تولید اسید معده را افزایش دهد.

البته ممکن است نوشیدن چای لزوما باعث سوزش سر دل نشود

چون واکنش افراد در برابر قرار گرفتن در معرض خوراکی‌های یکسان بسیار متفاوت است.

خواص چای برای مردان

چای به علت مزاج گرم و خشک و حرارتی که دارد می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افراد با مزاج سرد و تر شود

و چون نوشیدن آن موجب افزایش ترشح عرق و ادرار می‌شود به دفع مواد زائد نیز کمک می‌کند.

چای زعفران مقوی غرایز جنسی است و برگ ها به گونه ای بلند در نظر گرفته می شوند

که همه می توانند به خاطر داشته باشند این ادویه به انزال و میل جنسی کمک می کند.

خواص چای برای چشم

کیسه‌های چای سرد هنگامی که روی صورت یا چشم‌ها اعمال می‌شود

به دلیل داشتن کافئین موجود در آن می‌تواند به رفع خستگی و کاهش پف و چربی کمک کند.

کیسه‌های چای را در یخچال نگهداری کنید و آن را روی چشم‌های پف کرده بگذارید تا تاثیر جادویی آن را ببینید!

کافئین موجود در چای سیاه باعث افزایش فشار داخل چشم می‌شود که ممکن است باعث ایجاد گلوکوم شود.

برای رفع عفونت چشم این مراحل را انجام دهید :

۱ .خیس کردن دو عدد چای سبز کیسه ای در آب گرم به مدت چند ثانیه

۲٫ خارج کردن کیسه ها از آب و گرفتن آب اضافی آن، سپس قرار دادن کیسه های چای سبز در یخچال

۳٫ شستشوی چشم با چای خنک

۴٫ قرار دادن کیسه های خنک چای سبز بر روی چشم به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه

۵٫ تکرار این مراحل به مدت ۳ بار در روز تا زمان برطرف شدن عفونت

البته می توان به جای چای سبز کیسه ای از چای سیاه کیسه ای نیز استفاده کرد.

خواص چای برای دندان

چای برای سلامت دهان و دندان مفید است.

بررسی‌های اخیر پژوهشگران دانشگاه شیکاگو نشان داده است

پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی,

موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده

و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.

البته در این بررسی چای سیاه به صورت یک دهان شویه استفاده شده است

اما نوشیدن چای هم به از بین بردن پلاک‌ها کمک می‌کند.

چای به علت داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن و فلوئوراید، از فساد،

پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

بررسی‌های دانشمندان ژاپنی نشان داده کودکانی که چای می‌نوشند

خیلی کم به پوسیدگی و کرم خوردگی دندان دچار می‌شوند.

ژاپنی‌ها به تازگی یک نوع خمیردندان ساخته و به بازار عرضه کرده‌اند که پایه ساخت آن تانن است.

شاید علت این تصور غلط مواد قندی و شیرین کننده‌هایی است

که همراه چای مصرف می‌شود و موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

بهتر است چای را بدون قند بنوشید، یا قند یا شکر را به صورت حل شده در چای مصرف کنید

و برای جلوگیری از پوسیدگی و رنگ گرفتن دندان‌ها بعد از صرف چای دهان و دندان‌هایتان را با آب بشویید.

خواص چای برای گلها

تفاله چای سرشار از مواد مغذی برای گیاهان است و می‌توان به راحتی آن را در اختیارشان قرار داد.

پس از این به بعد، تفاله چایی که صبح یا هر زمان دیگری میل کرده اید را به جای ریختن در سطل زباله،

در خاک باغچه جلوی درب منزلتان و یا گیاهان داخل خانه بریزید.

چای به عنوان یک کود عمل کرده و به بهبود رشد گیاه، سلامت کلی و قدرت آن کمک می کند.

مواد مغذی خاک را تامین می‌کند.

باعث رشد گیاهان می‌شود.

با خاصیت ضد باکتریایی مانند یک افت کش عمل کرده و از بیمار شدن گیاه جلوگیری می‌کند.

جایگزین مواد شیمیایی و سمی خاک است.

هرگز ریشه یا برگ گیاهان را نمی‌سوزاند.

راهی برای نجات زمین و پرورش محصولات ارگانیک است.

بسیار ارزان و راحت است.

کود تفاله ی چای برگها را شفاف تر کرده و کنتراست رنگ آن ها را بالا می‌برد.

خواص چای در قوری مسی

استفاده از کتری و قوری مسی و نوشیدن چای در مس خاصیت دارد.

همچنین جوشاندن آب در کتری مسی خواص درمانی و ضدباکتری دارد.

نوشیدن آب و چای در ظروف مسی برای افرادی که تشنج و بیمار های قلبی دارند بسیار مفید است .

ترکیبات فسفولیپید موجود در مس برای عملکرد دقیق و قوی مغز بسیار مفید هستند .

نوشیدن چای و خورن غذا از ظروف مسی باعث بهبود گوارش و هضم آسان غذا میشود.

تاثیراین ظروف بر نابودی سموم از بدن بسیار مهم است.

قوری و کتری مسی برای دم کردن چای و جوشاندن آب ، یکی از بهترین گزینه ها ست

زیرا هم آبی پاک و زلال را فراهم می آورد و هم چایی خوش طعم وسالم را.

چای برای آرامش اعصاب

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است.

واقعیت این است که هر دوی این صحبت‌ها درست است.

چای تا پیش از دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد

اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کمتر شده و خاصیت آرام‌بخشی آن بیشتر می‌شود.

پس از گذشت ۵ دقیقه از دم کشیدن چای، بیشتر کافئین چای خارج می‌شود.

چای برای کم خونی

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند.

تانن موجود در چای از جذب آهن پیشگیری می‌کند،

به همین دلیل نوشیدن روزانه یک فنجان چای به بیماران مبتلا

به هموکروماتوز توصیه می‌شود نوشیدن چای ۲ ساعت بعد از غذا باشد.

بیماران مبتلا به کم خونی باید توجه کنند دو ساعت بعد از غذا چای بخورند.

چای برای سرماخوردگی

خوردن چای لیمو برای سرماخوردگی مفید است.

مطمئنا لیمو اولین انتخاب برای درمان سرماخوردگی است، لیمو سرشار از ویتامین C است و کاهنده خلط و لرز بدن است.

زنجبیل گیاهی با طبع گرم و تسکین دهنده گلو درد است،

همچنین برای کاهش حالت تهوع و آرام کردن معده گیاهی مناسب است،

اگر سرماخوردگی شما همراه با حالت تهوع است چای زنجبیل کمک کننده خواهد بود.

عسل حاوی ویتامین C و فولات است که گلو درد را تسکین میدهد و کاهنده تحریکاتی است که منجر به سرفه میشوند.

پس چای عسل را هم امتحان کنید.

چای در بدنسازی

پژوهش های علمی نشان داده که چای دارای خواص متعددی شامل افزایش چربی سوزی،

کاهش احتمال بروز برخی سرطان ها و حتی خواص ضد میکروبی است.

در حالی که مصرف چای سبز به شدت شیوع پیدا کرده (به ویژه بین کسانی که به فیزیک خود توجه می کنند،

چرا که چای سبز به چربی سوزی کمک می کند)، چای سبزهم چنان با خواص خاص خودش سعی دارد

جایگاهی میان مردم عادی پیدا کند. بدنسازان باید اثر چای سیاه روی کورتیزول را خیلی جدی بگیرند.

مقادیر زیادی از هورمون کاتابولیک کورتیزول می تواند تخریب عضلات را زیاد کند

و از اثرات آنابولیک تستسترون جلوگیری نماید و حتی ترشح تستسترون را در بدن متوقف کند.

در واقع دانشمندان از معیاری به نام نسبت تستسترون – کورتیزول استفاده می کنند

تا متوجه شوند یک ورزشکار چقدر آنابولیک و یا کاتابولیک است.

خبرخوب برای شما این است که با مصرف چای سیاه می توانید کورتیزول را کنترل کنید.

محققان دانشگاه «کالج لندن» تحقیقی ۶ هفته ای ترتیب دادند

که در آن ۷۵ مرد روزانه ۴ لیوان چای یا ۴ لیوان شبه چای نوشیدند.

شبه چای در واقع یک نوشیدنی حاوی کافئین بود که از لحاظ طعم مشابه چای بود

و البته محتوای چای از جمله کاتچین ها را نداشت.

در پایان تحقیق افراد به انجام چندین فعالیت خیلی پراسترس و سخت دعوت شدند

که باعث شد سطح کورتیزول، ضربان قلب، فشار خون و استرس شان بالا برود.

زمانی که دانشمندان سطح کورتیزول را ۵۰ دقیقه بعد از تست اندازه گیری کردند،

متوجه شدند گروهی که چای نوشیده بودند سطح کورتیزول شان حدود ۵۰ درصد کاهش یافت،

در حالی که گروه مصرف کننده شبه چای فقط ۲۵ درصد کاهش در کورتیزول را تجربه کردند.

معنای این چیست؟ زمانی که تمرین می کنید هورمون های آنابولیکی مثل تستسترون و هورمون رشد ترشح می شوند،

اما کورتیزول هم از جمله هورمون هایی است که در بدن آزاد می شود.

نوشیدن چای سیاه به طورمنظم می تواند به کاهش دادن سریع کورتیزول بعد از تمرین کمک کند

و بدن را آنابولیک تر حفظ کند و این درست همان حالتی است که بعد از تمرین می خواهید در آن قرار بگیرید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.