; چای سبز و نعناع برای لاغری و کاهش وزن و لاغری با خوردن چای سبز و نعناع - فال و خواب
بیشترین تولید بادام هندی در کجاست و کدام کشور بیشترین تولید بادام هندی را دارد

بیشترین تولید بادام هندی در کجاست و کدام کشور بیشترین تولید بادام هندی را دارد

بیشترین تولید بادام هندی در کجاست بیشترین تولید بادام هندی در کجاست ؛ کدام کشور بیشترین تولید بادام هندی را دارد همگی در سایت فال …

فواید جوانه نخود و وجود مواد مغذی و پروتئین فراوان در جوانه نخود

فواید جوانه نخود و وجود مواد مغذی و پروتئین فراوان در جوانه نخود

فواید جوانه نخود فواید جوانه نخود ؛ وجود مواد مغذی و پروتئین فراوان در جوانه نخود همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

بارهنگ و عرق نعناع و بارهنگ و عرق نعناع از نظر دکتر خیراندیش

بارهنگ و عرق نعناع و بارهنگ و عرق نعناع از نظر دکتر خیراندیش

بارهنگ و عرق نعناع بارهنگ و عرق نعناع ؛ بارهنگ و عرق نعناع از نظر دکتر خیراندیش همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

چای سبز و نعناع برای لاغری

چای سبز و نعناع برای لاغری ؛ کاهش وزن و لاغری با خوردن چای سبز و نعناع

چای سبز و نعناع برای لاغری ؛ کاهش وزن و لاغری با خوردن چای سبز و نعناع همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : لبو و لاغری ؛ روشی آسان برای کاهش وزن با خوردن لبو

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

چای سبز و نعناع برای لاغری

خاصیت خنک کنندگی نعناع موجود در دمنوش چای سبز نعناع، از راه های مختلفی به تسکین معده شما کمک می کند.

پیش از همه، نعناع ماهیچه های معده که ممکن است دچار گرفتگی شوند را ریلکس می کند.

این خاصیت خنک کنندگی، هم چنین، منجر به بهبود فرآیند گوارش و پیشگیری از انواع عفونت هایی می شود که می تواند منجر به درد معده شود.

به علاوه، نعناع ترشحات معده را تحریک می کند که منجر به هضم راحت تر غذا می گردد.

احساس سبکی پس از میل غذا و کاهش التهاباتی که می تواند منجر به نفخ شود از دیگر مزایای مصرف این دمنوش هستند.

به غیر از تسکین معده، چای سبز نعناع، دستگاه گوارش شما را طوری تنظیم می کند که به راحتی به فعالیت خود ادامه دهد.

نعناع موجود در این دمنوش، اسید معده را زیاد می کند که به گوارش بهتر غذا کمک می کند.

این موضوع به کاهش علائم اسهال و یبوست و بهبود عملکرد کلی سیستم گوارش کمک زیادی می کند.

نعناع تمام ماهیچه های درگیر در دستگاه گوارش را ریلکس می کند و همین موضوع باعث می شود که انتخاب خوبی برای کسانی که از سندروم روده تحریک پذیر رنج می برند باشد.

اتفاقی نیست که اکثر خمیردندان ها و آدامس ها طعم نعناعی دارند.

نعناع مانند یک قهرمان واقعی، نفس شما را شاداب و تازه می کند و با آلودگی هایی که منجر به بوی بد دهان می شوند می جنگد.

عطر و بوی خوش نعناع با از بین بردن جرم ها و پلاک های دهان و دندان که عامل اصلی بوی بد دهان هستند، توسط خواص آنتی باکتریال این گیاه با ارزش، نفسی معطر را به شما می بخشد.

مانند تمام دمنوش های دیگر، دمنوش چای سبز نعناع نیز ترکیباتی دارد که به مبارزه شما با سرماخوردگی ها کمک می کند و ایمنی کلی بدن شما را تقویت می کند.

نوشیدن یک چای گرم همواره یکی از راه های مبارزه با گلودرد بوده است، چای سبز نعناع یک قدم فراتر گذاشته و ماهیچه های گلو را ریلکس می کند.

از همین رو، ما به شما برای گشودن راه تنفسی، درمان احتقان، تنفس سخت و درمان بیماری های تنفسی مانند برونشیت، دمنوش چای سبز نعناع بهرامن را پیشنهاد می کنیم.

خواص کاهش تب نعناع سالهاست که اثبات شده است.

نوشیدن یک فنجان گرم دمنوش چای سبز نعناع بهرامن، باعث افزایش تعریق می شود که خود راه طبیعی بدن برای خنک تر شدن و کاهش تب است.

هم چنین این دمنوش منجر به سم زدایی بدن می شود و به از بین بردن باکتری ها به بدن کمک زیادی می کند.

محققان دریافته اند که نعناع حافظه را بهبود می بخشد و هوشیاری را افزایش می دهد.

برای گرفتن بهترین نتیجه، یک فنجان داغ دمنوش چای سبز نعناع را به آرامی بنوشید.

هر بار که جرعه ای را می نوشید، به خوبی بخار دمنوش را تنفس کنید و عطر و طعم آن را ببوئید و بچشید.

چای سبز نعناع، خواص ضد اسپاسم دارد که می تواند احساس تهوع را کاهش دهد و استفراغ را از بین ببرد.

عطر و بوی نعناع احساس تهوع را مهار می کند و ترکیبات طبیعی اش به تسکین معده کمک می کند.

نوشیدن دمنوش چای سبز نعناع، قبل از سوار شدن به هواپیما یا کشتی بسیار توصیه می شود.

به غیر از خوردن، راه های فراوان دیگری برای بهره وری از خواص نعناع برای پوست و مو وجود دارد.

نعناع از شوره سر و خشکی پوست سر پیشگیری می کند.

ما به شما توصیه می کنیم، سر خود را با چای سبز نعناعی بشویید و پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه آب بکشید، این درمان را برای یک هفته تکرار کنید تا از خواص آن برای پوست و موی سر بهره مند شوید.
هم چنین، این دمنوش می تواند قرمزی ناشی از جای جوش را برطرف کند و خواص ضدعفونی کننده آن از ایجاد آکنه و جوش های جدید پیشگیری می کند.

هم چنین می توانید از این دمنوش برای درمان جای نیش حشرات نیز استفاده کنید.

طرز تهیه چای سبز با نعناع

برگ نعناع یا نعناع خشک شده و چای سبز را داخل قوری بریزید.

۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.

۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش چای سبز و نعناع شما آماده شود. می توانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

آشنایی با دیگر خواص چای سبز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چای سبز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چای سبز

چای سبز یکی از چای های مفید برای سلامت بدن می باشد که به نسبت دیگر چای ها کمتر فرآوری شده است. این چای دارای آنتی اکسیدان ، پتاسیم ، ویتامین های گروه ب ، منیزیوم ، منگنز و کافئین می باشد. از جمله خواص چای سبز می توان به خاصیت ضدپیری و لاغری آن اشاره کرد.

انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که با توجه به تنوع استفاده ، شرایط رشد ، روش های باغبانی ، فرآوری تولید و زمان برداشت ، تفاوت های چشمگیری دارند.

اگرچه تحقیقات زیادی در مورد اثرات احتمالی مصرف چای سبز به طور مرتب انجام شده است ، اما شواهد کمی مبنی بر تاثیر نوشیدن چای سبز بر سلامتی وجود داشته باشد.

البته باید اضافه کرد در برخی افراد که مشکل فشار دارند،فشار خون را پاییین می آورد.

خاستگاه این چای چین است ولی چای سبز ایرانی و افغانی پر طرفدار است.

خواص چای سبز برای بهبود گوارش

آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز باعث می شود تا سلامت دستگاه گوارش تضمین شود.

شما می توانید از چای سبز برای کاهش بیماری های التهابی گوارش استفاده کنیم.

چای سبز باعث می شود تا عملکرد هضم بهبود پیدا کرده و سرطان معده کاهش می یابد.

در چای سبز کاتچین به مقدار کافی وجود دارد که باعث کاهش فعالیت آنزیم های گوارشی و کاهش جذب کالری در روده ها می شود.

شما می توانید به راحتی برای سلامت گوارش خود از چای سبز استفاده کنید.

خواص چای سبز برای بهداشت دهان و دندان

مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که مصرف منظم چای سبز باعث بهداشت دهان و دندان می شود.

چای سبز باعث کاهش التهاب شده و پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.

چای سبز درون خود فلوراید دارد که می تواند در حفظ سلامت دندان ها بسیار مفید باشد.

خواص چای سبز برای پیشگیری از آلزایمر

مصرف چای سبز باعث کاهش مضرات رادیکال های آزاد شده و آلزایمر را بهبود می بخشد. برای جلوگیری از نابودی حافظه بهتر است چای سبز را مصرف کنید. فلانوئیدهای موجود در این چای باعث می شود تا از مغز در برابر استرس محافظت کند.

ترکیبات چای سبز

چای سبز حاوی ترکیبات بیولوژیکی است که برای سلامتی انسان مفید است.

چای سبز بیشتر از یک نوشیدنی ساده است، ترکیبات گیاهی موجود در چای سبز بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن را دارا ست.

این چای از پلی فنل ها غنی است که اثرات ضد التهاب و مبارزه با سرطان را به همراه دارد.

۳۰% از وزن چای سبز را پلی فنل تشکیل می دهد.

همچنین حاوی مقدار زیادی اپی گالو کاتچین گالات است که یک آنتی اکسیدان فوق العاده قوی است که اختصارا به صورت EGCG نمایش داده میشود.

EGCG می تواند میزان رادیکال های آزاد موجود در بدن را کاهش دهد؛

رادیکالهای آزاد در بدن می توانند موجب به وجود آمدن ناهنجاری هایی از قبیل سکته مغزی، سرطان، تومور و … می شود.

نقش EGCG در سلامتی انسان بسیار حائز اهمیت است و خوشبختانه یکی از ترکیبات قوی موجود در چای سبز EGCG می باشد.

میزان EGCG در چای سبز حدود ۲-۳ برابر میزان آن در چای سیاه است.

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان پلی فنل است همچنین حاوی کاتچین EGCG ، این دو آنتی اکسیدان برای سلامتی تاثیرات مختلفی دارند.

خواص چای سبز برای سم زدایی بدن

چای سبز به عنوان یک چای سم زدای قوی شناخته شده است ، چرا که دارای پلی فنل بوده که باعث می شود تا بدن از شر رادیکال های آزاد رها شود. رادیکال های آزاد برای بدن سمی بوده و باعث ایجاد آسیب های سلولی می شود.

خواص چای سبز با زنجبیل

بهترین موقع خوردن این چای در صبح است.

خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد.

افزایش سوخت و ساز بدن را حاصل می شود.

باعث پاکسازی بدن می شود.

خوشبختانه فاقد کالری است.

بهبود و درمان مشکلات بدن را حاصپل می شود.

باعث کاهش کلسترول خون می شود.

در نتیجه مصرف بهبود گوارش را حاصل می شود.

باعث دفع سموم از بدن می شود.

باعث لاغری شکم و آب کردن پهلوها می شود.

باعث کاهش وزن می شود.

موجب دفع صحیح چربی ها از بدن می شود.

از  ریزش مو جلوگیری می کند.

باعث کاهش اشتها می شود.

باری درمان میگرن مفید است.

باعث درمان سرماخوردگی و آنفلونزا می شود.

باعث درمان گلودرد، گرفتگی صدا و سرفه می شود.

برای درمان تهوع می توانید روی خواص زنجبیل و چای سبز حساب کنید.

خواص چای سبز با دارچین

دارچین با وجود آنتی اکسیدان و نیز با داشتن پلی فنول یک چربی سوز خوب به حساب می آید و در ترکیب با چای سبز که دارای میزان زیادی آنتی اکسیدان است یک دمکرده عالی برای لاغری فوری و ارزان قیمت است، راهی که برای شما سخت نخواهد بود و می توانید در کنار ورزش و دیگر فعالیتها آن را به خوبی انجام دهید.

طرز تهیه چای سبز و دارچین

روش اول :

۱- پوست یک عدد لیموترش را بگیرید و به همراه ۱ عدد چوب دارچین داخل لیوان آب جوش قرار دهید.

۲- بعد از ۱۰ دقیقه، چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و روی دهانه لیوان یک عدد نعلبکی قرار دهید تا خوب دم بکشد.

۳- بعد از ۵ دقیقه چای سبز و دارچین شما آماده خواهد بود. حالا وقت آن است که چای را از صافی رد کنید و در صورت دلخواه آب لیمو تازه به آن اضافه کنید.

بسته به دلخواهتان می توانید مجددا کمی عسل به آن اضافه کنید تا بیشتر شیرین شود.

روش دوم :

۱- آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

۲- آب جوش را از روی حرارت بردارید و بعد از آن که کمی خنک شد، برگ چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه دم بکشد.

۳- در پایان چای را از صافی عبور دهید، صاف کنید و چای سبز و دارچین را به صورت داغ یا خنک بنوشید.

نکات کلیدی طرز تهیه چای سبز و دارچین

– چای سبز را با آب در حال جوش آماده نکنید و آن را هرگز نجوشانید.

چون خواص چای سبز و دارچین از بین رفته و دمنوش طعم خوب خود را از دست خواهد داد.

حواستان باشد چای سبز را همچون چای سیاه دم نکنید.

– برای بهتر دم کشیدن چای سبز و دارچین می‌ توانید از لیوان مخصوص دمنوش دردار استفاده کنید.

– استفاده از پوست و آب لیموی تازه خاصیت چربی سوزی دمنوش چای سبز با دارچین را بیشتر می کند.

ـ اگر می خواهید دمنوش را در قوری و با مقدار بیشتر درست کنید، حتما از قوری چینی استفاده کنید.

– می توانید این دمنوش را به صورت سرد و خنک نیز سرو کنید.

خواص چای سبز برای کلیه

چای سبز مواد مضر برای بدن را که در نتیجۀ اثرات آن‌ها سنگ کلیه و مثانه ایجاد می‌شود، از بین می‌برد.

در مطالعه در مورد زنان، این نتیجه را گزارش دادند که مصرف نوشیدنی چای باعث کاهش خطر سنگ کلیه تا حدود ۸ درصد می شود.

مطالعه در مورد مردان به این نتیجه منتهی شد که مصرف کنندگان چای توانستند تا ۱۶ درصد خطر ایجاد سنگ کلیه را کاهش دهند.

با توجه به گزارشات LPI، با مصرف هر فنجان ۸ اونسی چای، خطر ابتلا به سنگ کلیه در زنان و مردان به ترتیب ۸% و ۱۴% کاهش می یابد.

اگرچه، LPI مشخص نکرده است که چه نوع چای این خواص را دارد، اما چای سبز می تواند انتخاب خوبی باشد.

یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله ارولوژی چاپ شد، اثرات چای سبز را بر تشکیل سنگ کلیه در موش های صحرایی Wistar بررسی کرده و دریافتند که چای باعث کاهش مدفوع اگزالات کلسیم و تشکیل سنگ در موش صحرایی می شود.

خواص چای سبز برای ریه

نه تنها پتانسیل کاهش وزن دارد بلکه برای حفظ سلامت ریه ها مفید است.

این نوشیدنی قدرتمند، خواص آنتی اکسیدانی دارد و ضد التهاب است. مصرف چای سبز از بافت های ظریف ریه به خوبی حفاظت می کند.

تاثیرات مصرف چای سبز روی کند شدن بیماری های ریوی ثابت شده است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.