; سرطان بازو و علائم و نشانه های سرطان ماهیچه بازو چیست - فال و خواب
کمر درد و برای درمان کمر درد چه بخوریم و انواع معجون برای درمان کمر درد

کمر درد و برای درمان کمر درد چه بخوریم و انواع معجون برای درمان کمر درد

کمر درد کمر درد ؛ برای درمان کمر درد چه بخوریم و انواع معجون برای درمان کمر درد همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم …

درمان افسردگی مزمن ؛ و شدید با طب سنتی در مردان و زنان بدون دارو

درمان افسردگی مزمن ؛ و شدید با طب سنتی در مردان و زنان بدون دارو

درمان افسردگی مزمن درمان افسردگی مزمن ؛ و شدید با طب سنتی در مردان و زنان بدون دارو همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم …

قرص حساسیت پوستی ؛ کهیر و قویترین قرص ضد حساسیت فصلی

قرص حساسیت پوستی ؛ کهیر و قویترین قرص ضد حساسیت فصلی

قرص حساسیت پوستی قرص حساسیت پوستی ؛ کهیر و قویترین قرص ضد حساسیت فصلی همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه …

سرطان بازو

سرطان بازو , سرطان ماهیچه بازو , علایم سرطان بازو , سرطان استخوان در بازو

سرطان بازو ؛ علائم و نشانه های سرطان ماهیچه بازو چیست همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد سرطان بازو

روشهای اصلی درمان سرطان عبارتند از: شیمی درمانی پرتو درمانی جراحی ژن درمانی آنتی‌انجیوجنسیس تفکر مثبت هایپرترمیا درمان بیولوژیکی یا ایمونولوژیک: که مشتمل بر بازسازی، تحریک، هدایت و تقویت سیستم طبیعی دفاعی بدن بیمار است و با بکارگیری آنتی‌بادی و هدایت سیستم دفاعی خود بیمار جهت مبارزه با سرطان روی می‌دهد. بکارگیری عواملی مانند اینترفرون، سلول‌هایی که فعالیت ضدتوموری مستقیم دارند، و پادتن‌های تک‌تیره رشد سرطان را کاهش می‌دهد. درمان فوتودینامیک (بکارگیری رنگ و نور): در این شیوه رنگ به داخل یک رگ تزریق و سپس در تمام بدن منتشر می‌شود. پس از چند روز، این رنگ تنها در سلولهای بدخیم باقی می‌ماند. سپس نور قرمز رنگ لیزری به سلول تابانده می‌شود و رنگ درون سلول سرطانی این نور را جذب می‌کند. این امر منجر به واکنش فوتوشیمیایی که ویرانگر سلول‌ها است می‌شود. سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر: در برخی موارد ضایعه بدخیم سرطان ریه منجر به مسدود شدن خشکنای می‌شود. در چنین موردی پزشک با سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر راه عبور هوا را برای بیمار باز می‌کند. این روش به گونه کامل نمی‌تواند منجر به ازبین بردن ضایعه بدخیم شود ولی کمکی است جهت آسان شدن تنفس در بیمار. به تازگی محققان آمریکایی با استفاده از نانوذرات، موفق به رهاسازی نوعی دارو به بدن موش شدند که موجب از بین رفتن تومور سرطانی در این حیوان می‌شود، این نانوحامل، شانس زنده ماندن در موش‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد. این نانوذرات می‌توانند ترکیبات دارویی را حمل و پروتئینی موسوم به Myc را مسدود کنند، Myc در بسیاری از سرطان‌ها نظیر سرطان خون فعال می‌شود؛ نتایج آزمایشگاهی نشان می‌دهد که ترکیب بازدارنده Myc بسیار مؤثر است، اما زمانی که این ماده به جریان خون تزریق می‌شود، به سرعت از بین می‌رود، در نتیجه باید توسط یک ماده دیگر محافظت شود.

سرطان بازو و عضله

این روزها نام سرطان های مختلفی به گوش انسان می خورند. نام یکی از انواع سرطان هایی که شاید به گوش شما نخورده باشد سرطان عضله یا سارکوم می باشد. سارکوم از بافت همبند مانند غضروف و ماهیچه و استخوان ایجاد می شود. به همین دلیل به سرطان عضله و سرطان استخوان در هر قسمت بدن، سارکوم نیز می گویند. سارکوم بیماری ناشناخته ای می باشد و علت مبتلا شدن به آن مشخص نمی باشد. اما تا حدودی تغییرات ژن در مبتلا شدن به سرطان عضله دخیل می باشند

سرطان و رنگ لباس

رنگ لباس شما با دفع اشعه‌های مضری چون فرابنفش، به حفاظت از بدن شما کمک می‌کند. رنگ آبی و قرمز نسبت به رنگ‌هایی مانند سفید و زرد خاصیت حفاظتی بالاتری دارند. استفاده از کلاه در ساحل یا زیر آفتابِ تند، ضروری است و به سلامت شما در برابر سرطان پوست کمک می‌کند. ملانوما یکی از تومورهای بدخیم پوستی است که در اثر تغییر در سلول‌های رنگدانه‌ایِ موسوم به ملانوسیت‌ها ایجاد می‌شود، طبق پژوهش‌های انجام شده، میزان مرگ‌ومیر در افرادی که به ملانومای صورت و گردن مبتلا هستند، دو برابر بیشتر از افرادی است که به سرطان‌های دیگر دچارند. پس بهتر است که از کرم‌های ضدآفتاب، کلاه و دستکش‌های بلند نخی استفاده کنید.

سرطان سارکوم چیست

سرطان عضله یا سارکوم، ۲ درصد از کل سرطان ها را شامل می شود و بافت های عضله و مفصل را در گیر می نماید. سرطان عضله یا سارکوم در دست ها و شکم و اندام ها نیز بروز می کند . متخصصان ارتوپد به این دلیل که حدود ۴۰ درصد این نوع سرطان در اندام ها ایجاد می شوند، نقش بسزایی در درمان آن دارند. معمولا این گونه سرطان ها سریعا سایر اعضای بدن را نیز درگیر می نمایند به خصوص ریه ها را، اما با تشخیص زود هنگام آن می توان،درمان را آغاز نمود و دیگر نیازی به قطع عضو درگیر نباشد. تقریبا حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور ما به سرطان عضله مبتلا هستند، اما در کشور ما ایران هنوز مراکزی جهت تشخیص این نوع سرطان ایجاد نشده است.

پیشگیری طبیعی از سرطان

پیشگیری طبیعی از سرطان به اعمال تغییراتی در الگوی زندگی بستگی دارد که در اینجا به ۱۸ مورد از موثرین آنها اشاره شده است. ۱-پرهیز از نوشیدنی های شیرین ۲-مصرف نشاسته مقاوم ۳-تحرک بدنی ۴-مصرف کلم بروکلی ۵-مصرف آجیل ۶-مصرف سیر ۷-مصرف خانواده کلم ۸-خوردن کنگر فرنگی ۹-قرار گیری ۱۵ دقیقه ای در معرض خورشید ۱۰-پرهیز از مصرف گوشت گریل ۱۱-نوشیدن چای سبز ۱۲-مصرف ماهی ۱۳-تاریک نگه داشتن اتاق خواب ۱۴-مصرف پیاز ۱۵-پیاده روی در روز به مدت ۳۰ دقیقه ۱۶-پرهیز از برنزه کردن ۱۷-نوشیدن شیر ۱۸-مصرف انواع توت ها

علائم سرطان سارکوم

امکان مبتلا شدن به سرطان عضله یا سارکوم در تمامی افراد با رده های سنی مختلف وجود دارد. از علائم شایع آن می توان به موارد زیر اشاره نمود درد التهاب تب خفیف شکستگی های ناگهانی به علت ضعیف شدن استخوان ها تورم یا وجود توده بدون درد (در دست و پا و سر) در صورت پیشرفت سرطان در نواحی ریه و مغز استخوان امکان بروز علائم در این نواحی نیز وجود داد معمولا سارکوم های استخوان با درد همراه می باشند. اما هز درد استخوانی الزاما، سارکوم نمی باشد. هموطنان عزیز در صورت بروز هر گونه توده ای سریعا به پزشک مراجعه نمایید تا تشخیص صحیح و درست داده شود، برخی اوقات افراد این توده ها را نادیده می گیرند و آن ها را توده چربی تلقی می نمایند. اگر سارکوم دیر تشخیص داده شود امکان دارد قطع عضو در ناحیه درگیر صورت گیرد.

تشخیص سرطان سارکوم

جهت تشخیص می توان از موارد زیر استفاده نمود رادیوگرافی ساده ام آر آی سی تی اسکن اسکن رادیوایزوتوپ نمونه برداری از توده استخوانی در صورت درگیری بیماری در مغر استخوان و ریه ها، نمونه برداری از مغز استخوان و زادیوگرفی قفسه سینه ضروری می باشد

سرطان و عوامل تغذیه‌ ای

عوامل تغذیه‌ای که سبب پیشگیری از سرطان می‌شوند عبارتند از: – آنتی اکسیدان‌ها: این مواد گروهی از ترکیبات در غذاها هستند که رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برند یا مانع از شکل‌گیری آنها می‌شوند. رادیکال‌های آزاد عامل ایجاد سرطان هستند. گروهی از ترکیبات در مواد غذایی هستند که می‌توانند رادیکال‌های آزاد (که عامل ایجاد سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر است) را در بدن از بین ببرند و یا مانع از شکل‌گیری آنها شوند. مهم‌ترین آنتی اکسیدان‌های بدن ویتامین‌های C,E,A، کاروتنوئیدها، سلنیوم، روی، منیزیم و لیکوپن هستند. – برخی منابع غذایی غنی از ویتامین C: مرکبات، فلفل سبز، توت‌فرنگی‌، گوجه فرنگی و کلم بروکلی. – منابع غذایی غنی از ویتامین E: ذرت، مغزها، زیتون، سبزی‌های برگدار و سبز، روغن‌های گیاهی و سبوس گندم. – منابع غذایی کاروتنوئیدها (که پیش ساز ویتامین A هستند): هویج، میوه‌های نارنجی رنگ، کدو حلوایی، طالبی، سبزی‌های سبز تیره، کلم پیچ، اسفناج، ذرت، تخم‌مرغ، مرکبات، گوجه فرنگی، گریپ فروت و هندوانه. – منابع غذایی سلنیوم: مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و …)، ماهی و سایر غذاهای دریایی، قلوه، جگر و مخمرها. – میوه‌ها و سبزی‌ها: احتمال بروز برخی از سرطان‌ها در افرادی که روزانه میوه و سبزی مصرف می‌کنند کمتر است. برای پیشگیری از سرطان و سایر بیماری‌های مزمن روزانه حداقل ۵ واحد از میوه‌ها و سبزی‌های متنوع مصرف کنید. – فیبرهای غذایی: میوه‌ها و سبزی‌ها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسیاری از سرطان‌ها ارتباط دارد. – اسید فولیک: ارتباط بین مصرف منابع غذایی حاوی اسید فولیک مانند حبوبات، اسفناج و مرکبات، با کاهش انواع سرطان‌ها ثابت شده است. – ویتامین D و کلسیم: ‌افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخی سرطان‌ها ارتباط دارد. عوامل تغذیه‌ای که احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند عبارتند از: – چربی‌ها: غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهد، اسید‌های چرب ترانس و اشباع (در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده، چیپس و …) خطرناک‌ترین چربی‌ها هستند. بنابراین سعی کنید چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهایی دریایی، روغن کانولا، روغن‌های گیاهی مایع مانند روغن کنجد و … ، مغزها و روغن زیتون تامین کنید. – نمک: زیاده‌روی در مصرف نمک با افزایش احتمال بروز برخی سرطان‌ها همراه است. – مواد غذایی آلوده به افلاتوکسین: مصرف غلات، حبوبات و مغزهای آلوده به افلاتوکسین (سموم تولید شده از کپک در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان می‌شوند. – گوشت: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد. – روش‌های نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی: مانند پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا می‌شود.

درمان سرطان سارکوم

درمان سرطان عضله و استخوان یا سارکوم شیمی درمانی قبل از جراحی جهت کوچک کردن اندازه تومور و راحتی بیشتر در جراحی شیمی درمانی بعد از جراحی استفاده از رادیوتراپی نیز قبل و بعد از جراحی و بعد از شیمی درمانی موثر می باشد استفاده از جراحی قطع عضو زمانی که بیماری در بدن رشد کرده باشد و مابقی قسمت های بدن را نیز درگیر کرده باشد

همه چیز درباره سرطان سارکوم

علیرضا رجایی فوق تخصص روماتولوژیست در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: این نوع سرطان علائم خاصی از خود بروز نمی دهد و فرد بیمار تنها با درد، تورم و احساس حضور توده در قسمتی از بدن به پزشک مراجعه می کند و با بررسی های مختلف متخصص تشخیص سرطان یا بیماری دیگری را می دهد. درواقع وقتی فرد با این سه علامت ویژه به ما مراجعه می کند بعد از تشخیص سرطان، وی را به آنکولوژیست جهت تکمیل درمان ارجاع می دهیم. وی ادامه داد: البته ناگفته نماند که فرد با این علائم (بسته به اینکه در کدام قسمت بدن علائم را دیده باشد) برای شناسایی بیماری خود می تواند به پزشکی مثل جراح عمومی، جراح و متخصص مغز و اعصاب، متخصص ارتوپدی یا آنکولوژیست مراجعه کند. بیماریی نادر و در عین حال دردسرساز مرضیه لشکری، استادیار رادیوتراپی آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تومورهای استخوانی را اکثر خوش خیم دانست و بیان کرد: با این وجود میزان شیوع آن ها به طور دقیق مشخص نیست چرا که اغلب آن ها بدون علامت بوده و به صورت اتفاقی کشف می شوند. درواقع تومورهای بدخیم استخوان بعنوان یک بیماری نادر کمتر از ۰٫۲ درصد از همه سرطان‌ها را شامل می شود. وی درباره ریسک فاکتورهای تومورهای استخوانی، گفت: ریسک فاکتورهای تومورهای بدخیم استخوانی به طور کلی شامل سابقه رادیوتراپی، مصرف برخی از دارو های کموتراپی، عوامل ژنتیکی و اختلالات کروموزومی، برخی ضایعات خوش خیم استخوانی مانند پاژه و غیره است. اکبری نیز عنوان کرد: دراین نوع سرطان معمولا استخوانهای بلند بیشتر از استخوانهای کوتاه و گرد درگیر خواهند شد.

سرطان و عوامل محیطی

عوامل محیطی در همه جا وجود دارند: آنها در محیط اطراف ما، در مکان کار، در غذا و … یافت می‌شوند.از عوامل محیطی که در ایجاد سلول‌های سرطانی نقش دارند می‌توان آلودگی، دخانیات، مواد غذایی، الکل، برخی پرتوها و نیز رشد و تکثیر ویروس‌ها را نام برد که زیر مفصل تر بحث می‌شود: آلودگی: نقش آلودگی در ایجاد سرطان هنوز مشخص نیست، با این وجود گمان می‌رود که آلودگی‌های شیمیایی احتمال جهش سلول‌ها را افزایش داده و می‌توانند موجب گسترش سرطان در بدن شوند. آزبست، ونیل کلراید و ۲-نفتیل آمین مثال‌های از آلودگی‌های صنعتی هستند. دخانیات: مصرف دخانیات در ایجاد سرطان در مجاری تنفسی نقش اساسی دارد. ۹۰٪ ابتلا به سرطان ریه به دلیل کشیدن سیگار رخ می‌دهد. سیگار کشیدن مهمترین عامل محیطی منفرد در وقوع مرگ زودرس در آمریگا می‌باشد. مواد غذایی: مصرف الکل در ابتلا به سرطان‌های دهان (به غیر از لب)، حنجره، مری و به دلیل ایجاد سیروز الکلی احتمال بروز سرطان کبد را بالا می‌برد. پرتوها: برخی از پرتوها همچون پرتوهای فرابنفش خورشید موجب سرطان‌هایی چون سرطان پوست می‌شوند. عفونت‌های باکتریایی و یا ویروسی: برخی سرطان‌ها همچون سرطان گردن رحم به علت عفونت‌های ویروسی (ویروس پاپیلومای انسانی) بروز می‌کنند. میزان خطر سرطان گردن رحم به سن اولین مقاربت و تعداد شریک‌های جنسی وابسته‌است.از دیگر ویروس‌ها می‌توان به ویروس ابشتین بار که در ایجاد شکل آفریقایی لنفوم بورکیت، لنفوم سلول بی در افراد با ایمنی سرکوب شده، لنفوم هوجکین و سرطان نازوفارنکس نقش دارد. ویروس هپاتیت بی و ویروس هپاتیت سی که در ایجاد سرطان کبد نقش دارند. از باکتری‌ها نیز می‌توان به هلیکوباکتر پیلوری اشاره کرد که با سرطان معده و لنفوم معده درارتباط است.

سرطان بازو و دست

بیماری مهلک سرطان در انواع مختلفی در بدن نمایاین می شود و بنابراین نشانه ها و همینطور روشهای درمان متفاوتی نیز دارد. بر تطبق نتیجه تحقیقات علمی یکی از اولین نشانه های سرطان بر روی دستان پدید می آید و در اکثر موارد هم افراد نسبت به این علایم بی توجه هستند و همین هم باعث می شود بیماری در انها دیر تشخیص داده شود و کار درمان با سختی رو به رو می شود.سرطان دست علایم سرطان دست اولین نشانه ها می تواند به صورت سفت شدن یا پینه بستن دست ها و یا در قالب تورم و یا ترک بر روی دست بوجود آید. متاسفانه این علائم و نشانه ها در بیشتر موارد نادیده گرفته می شود و افراد با مشاهده آن ها به پزشک مراجعه نمی کنند.برخی از دانشمندان بریتانیایی بر این باروند که اولین نشانه های سرطان می تواند به صورت سفت شدن یا پینه بستن دست ها و یا در قالب تورم و یا ترک بر روی دست بوجود آید. متاسفانه این علائم و نشانه ها در بیشتر موارد نادیده گرفته می شود و افراد با مشاهده آن ها به پزشک مراجعه نمی کنند. در صورتی که اگر این نشانه ها سریعا به پزشک نشان داده شود، می توان در اولین مراحل شیوع بیماریسرطان از افزایش و گسترش آن جلوگیری کرد و یا دست کم آن را مهار کرد. بی توجهی به این علائم می تواند افراد را بیشتر در خطر ابتلا به سرطان قرار دهد.

سرطان و ژن‌ درمانی

در ژن‌درمانی سرطان از اولیگونوکلئوتید‌ها استفاده می‌شود. نمونه‌ای از این روش برای جلوگیری از ساخته شدن پروتئین پی‌جی‌پی برای خارج نشدن داروهای ضدّسرطان از سلول‌ها می‌باشد. *عوامل ایمنولوژیک(ایمنی) نارسایی مکانیسم ایمنی طبیعی بدن عاملی مستعد کننده در ایجاد سرطان ریه شناخته شده‌است.

تومورهای استخوانی

تومورهای استخوانی از موارد شایع در پزشکی هستند که نیازمند بذل توجه مخصوص هستند. درگیری توموری استخوانها ممکن است به صورت ثانویه باشد یعنی به علت درگیری دوردست استخوانی ناشی از بدخیمی در نقطه ای دیگر از بدن. به این حالت متاستاز استخوانی میگویند که نسبتا شایع است. تومورهای اولیه استخوان یعنی تومورهایی که منشا آنها از خود استخوان است و نسبتا در پزشکی نادرند. این تومورها میتوانند خوشخیم یا بدخیم باشند. معمولا اولین اقدام در برخورد با یک بیماربا علائم استخوانی در یک محل از بدن، رادیوگرافی ساده است. هیچ اقدام تشخیصی دیگر (از جمله ام آر آی و سی تی اسکن) جای رادیوگرافی ساده را نمیگیرند. در صورت کشف تومور استخوانی، بر اساس سن بیمار باید اقدامات دیگر انجام شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.