خواص گوشت شترمرغ و خواص مغز سر و سنگدان شترمرغ برای بیمارن قلبی و کودکان و دیابت

خواص گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ

شاید شما هم علاقه مند باشید که در مورد گوشت شترمرغ چیزهایی بدانید ، چون خوردن گوشت شترمرغ خیلی لاکچری است و همه دوست دارند حداقل یکبار آن را امتحان کنند و اطلاعاتی در مورد این گوشت داشته باشند.خواص گوشت شترمرغ ؛ خواص مغز سر و سنگدان شترمرغ برای بیمارن قلبی و کودکان و دیابت همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ یک ویژگی منحصر بفرد دارد و آن این است که  به طور طبیعی در برابر باکتری های مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است. واقیت این است که  یک PH خاص در این گوشت مانع آلودگی آن به این باکتری ها خواهد شد. نکته جالب این است که برای دست یابی به این حد PH تولید کننده های شترمرغ باید در طول فرایند حمل و نقل و در حین کشتار، استرس آنها را کم کنند وگرنه این مقاومت از بین خواهد رفت.

غذا با گوشت شترمرغ

یکی از غذاهای خوشمزه با گوشت شترمرغ ، کباب شترمرغ است که به این صورت تهیه می شود.برای تهیه این کباب به مواد زیر نیاز داریم

گوشت شتر مرغ چرخ شده :♦: ۳ کیلوگرم

فلفل قرمز خرد شده :♦: ۱ عدد

فلفل سبز خرد شده :♦: ۱ عدد

پیاز بزرگ خرد شده :♦: ۱ عدد

آب آلبالو :♦: ۲ پیمانه

روغن زیتون :♦: ۲ پیمانه

سیر ریز شده :♦: ۵ عدد

سس :♦: ۲ قاشق غذاخوری

رزماری :♦: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل :♦: ۲ قاشق چایخوری

آویشن :♦: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب شترمرغ به این صورت است که تمام مواد را با هم قاطی می کنیم و خوب ورز می دهیم تا یکدست شود و به مدت یک روز در آب نمک و سرکه می خوابانیم تا گوشت مزه دار شود و همچنین ترد شود.

کباب را به سیخ کشیده و روی حرارت قرار می دهیم تا کباب پخته شود.

شما می توانید کباب لقمه نیز درست کنید ولی برای این کار کافی است که پیش از طبخ گوشت شترمرغ ان را با سس سویا طعم دار کنید و یا در مخلوطی از آب لیمو ترش و روغن زیتون و سیری که له شده است و فلفل قرمز و پودر زیره سبزو پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا طعمی فوق العاده به خود بگیرد.

پیتزا با گوشت شتر مرغ

.پیتزا با گوشت شترمرغ مواد لازم: – گوشت ران شترمرغ: ۱۲ تا ۱۸ برش – نان پیتزا: ۶ عدد – روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری – گوجه فرنگی (نصف شده): ۱۲ تا ۱۸ عدد – تخم مرغ: ۶ عدد – نمک و فلفل: به مقدار لازم – گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه): به مقدار لازم طرز تهیه: سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید، سپس برش‌های گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار دهید. کمی پونه، نمک، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید و در طبقه بالای فر در دمای ۲۴۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. در نهایت تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و بعد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید.

طعم گوشت شترمرغ

این گوشت از جمله گوشت پرندگانی است که علاوه بر لذیذ بودن فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد. شاید خیلی‌ها علاقه‌مند باشند این گوشت را جایگزین گوشت‌های مضر دیگر بکنند اما نمی‌دانند چه غذاهایی را می‌توان با این نوع گوشت تهیه کرد تا هم بتوانند از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند گردند و هم بتوانند غذایی خوش طعم را با آن تجربه کنند. در ادامه چهار نوع غذای خوش طعمی که می‌توانید با این گوشت تهیه کنید ذکر خواهیم کرد.

خواص شترمرغ در طب سنتی

۱۰۹ گرم از گوشت شتر مرغ دارای ۱۸۰ کالری است، که ۸۶ کالری آن از چربی و ۹۴ کالری باقی مانده از پروتئین تشکیل شده است.

خوب است بدانید با وجود آنکه گوشت شتر مرغ حاوی انواع ویتامینهاست اما حاوی کربوهیدرات نیست.

علاوه بر آن گوشتی است کم چربی که در هر ۱۰۰ گرم گوشت فقط ۱٫۴ گرم چربی دارد.

غنی از پروتئین، ۲۲ گرم در هر ۱۰۰ گرم گوشت. کلسترول کمتر از سایر گوشتهای قرمز، فقط ۶۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم گوشت.

کم کلاژن و البته یک منبع خوب از آهن، ۳٫۲ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم گوشت.

میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب۱، ب۲ ،A ،C و منیزیم و روی است.

ران و سینه بخش های اصلی این گشوت را تشکیل می دهد .

مهم ترین مزیت بهداشتی این گوشت آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند

این گوشت مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح ان سرکه است.

فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.

کم بودن چربی بین ماهیچه ای این گوشت یکی از خواص مهم آن به شمار می رود

لذا مصرف متعادل آن برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند یا از بیماری قلبی عروقی رنج می برند مفید است.

گوشت شتر مرغ یک گوشت طعم دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود، طعم آن مثل استیک می شود.

این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می شود.

میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شتر مرغ صرف می شود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.

پیش از طبخ گوشت شترمرغ می توان آن را به وسیله سس سویا طعم دار کرد و یا در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده،

فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد

(به دلیل اینکه این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند بهتر است به مدت کم در این طعم دهنده ها قرار داده شود)

سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.

استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمی شود، چرا که به شدت آن را خشک می کند.

گوشت شترمرغ در بارداری

آیا واقعا آهن بالای گوشت قرمز باعث می‌شود که فقط مصرف این نوع از گوشت به خانم‌های باردار یا بچه‌ها توصیه شود؟ ببینید، از نظر علمی محتوای آهن و روی گوشت قرمز بیشتر از گوشت سفید است و این موضوع باعث نمی‌شود که ما به خانم‌های باردار توصیه کنیم در دوران بارداری سهم گوشت خود را تنها از طریق مصرف گوشت قرمز برآورده کنند. چون یک خانم باردار باید نیاز روزانه بدن خود به آهن را از طریق تمام گروه‌های غذایی به دست آورد و اینکه اطرافیان خانم‌های باردار بخواهند در تمام ۹ ماه بارداری مدام به او گوشت قرمز، جگر و پاچه و مغز بخورانند تنها اتفاقی که برای این افراد می‌افتد این است که پس از ۹ ماه دچار ۲۵ تا ۳۰ کیلوگرم اضافه وزن می‌شوند و اتفاق خاص دیگری برایشان پیش نخواهد آمد.

گوشت شترمرغ برای نقرس

مصرف گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستند، برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری‌های سرد رحمی مفید است و می‌تواند به عنوان یک منبع مهم آهن برای افراد دچار کم خونی و زنان حامله به شمار آید

گوشت شترمرغ برای سالمندان

این گوشت با وجود چربی کم، دارای قدرت سیرکنندگی بالایی است.

همچنین این گوشت سدیم بسیار کمی داشته و مناسب برای بیماران فشار خونی بوده و به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا ۳، بهترین

و مناسب ترین گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی عروقی نیز محسوب می گردد.

خواص گوشت شترمرغ برای مردان

این گوشت چربی کمتری دارد و برای فشار خون و کم خونی و لاغری بسیار مفید است.

این گوشت بر روی قوای جنسی مردان تاثیر خاصی ندارد.

خواص گوشت شترمرغ برای کودکان

گوشت شتر مرغ دارای خواص درمانی بیشماری است بنابراین بهتر است

سالمندان و کودکان در حال رشد گوشت این پرنده را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

مروزه متخصصان دریافته اند که دلیل کوتاه قدی، کمبود رشد و نمو و شکستگی استخوان ها به دلیل این است

که کودکان و نوجوانان محصولاتی که حاوی آهن و پروتئین هستند را مصرف نمی کنند.

اصولا کودکانی که از خوردن گوشت اجتناب می کنند سریع تر احساس خستگی می کنند، بیشتر مریض می شوند،

تمرکز کمتری دارند و به محیط اطراف بی تفاوت تر هستند، بنابراین مصرف به اندازه گوشت

به خصوص گوشت شتر مرغ تاثیر بسیار زیادی در تراکم استخوان و رشد و نمو آن ها دارد.

خواص گوشت شترمرغ برای کبد چرب

کسانی که بیماری کبد چرب دارند بهتر است از گوشت شترمرغ استفاده کنند تا گوشت های قرمز دیگر چرا که چربی این گوشت کمتر از باقی گوشت های قرمز است.

خواص گوشت شترمرغ برای دیابت

در حالی که گوشت شتر مرغ عاری از قند است, گوشت قرمز برای افرادی که قند خون بالا دارند، توصیه نمی شود.

خوردن بیش از حد گوشت قرمز برای قلب خوب نیست، به خصوص برای بیماران دیابتی با این حال پزشکان می گویند که شتر مرغ کاملاً مفید است،

حتی اگر شما مبتلا به دیابت باشید. شاخص کلیسمی گوشت شترمرغ صفر است و انتظار نمی رود که باعث افزایش سطح گلوکز شما شود.

برای افرادی که نمی توانند از همبرگر و استیک دور بمانند, خبر خوب این است که شتر مرغ تقریباً مزه یک سانی دارد!

خواص گوشت شترمرغ برای زنان

خانم هایی که دچار بیماری سردی رحم هستند بهتر است از مصرف گوشت پرنده شترمرغ غافل نشوند.

هم چنین بانوانی که پس از دوران قاعدگی دچار کم خونی می شوند، می توانند با استفاده از گوشت شترمرغ به بهترین نحو کم خونی خود را جبران نمایند.

خواص گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی

گوشت شترمرغ مانند گوشت بلدرچین دارای مقدار قابل توجهی امگا ۳ است بنابراین بهتر است

بیماران قلبی و عروقی و سالمندان این گوشت سالم را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

این گوشت همچنین می تواند میزان پروتئین مورد نیاز برای افراد سالمند را تامین کند.

بهتر است بیماران قلبی و عروقی و افراد چاق و افرادی که به چربی خون مبتلا هستند از گوشت لذیذ شترمرغ استفاده کنند.

از دیگر خواص گوشت شترمرغ دور کردن بلغم از قلب و مغز و مفاصل است.

خواص گوشت شترمرغ برای کرونا

این گوشت سرشار از پروتئین است و مصرف پروتئین برای مبارزه با کرونا سودمند است.

خواص گوشت شترمرغ برای کم خونی

گوشت پرنده شترمرغ نسبت به گوشت گاو و گوشت مرغ حاوی مقدار زیادی آهن است

بنابراین استفاده از آن برای افرادی که دچار کم خونی هستند توصیه می شود

همچنین بهتر است خانم ها در دوران بارداری خود از این گوشت استفاده کنند.

کسانی که دچار کم خونی هستند می توانند برای بهبودی سریع تر و رفع مشکل خود از گوشت شترمرغ استفاده کنند.

این منبع سالم می تواند به خوبی در تامین آهن بدن آن ها و نیز خون سازی بیشتر کمک کند.

خواص گوشت شترمرغ در بدنسازی

مربی های ورزشی به شاگردان خود خوردن گوشت شترمرغ را توصیه می کنند تا ضمن دریافت مقادیر بالایی از پروتئین دچار افزایش وزن و چاقی موضعی نشوند،

خصوصا کسانی که به ورزش بدنسازی می پردازند می توانند با مصرف گوشت این پرنده درصد بالایی

از پروتئین بدن را در کنار ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای بدن دریافت کنند که این خود یک مکمل غذایی بسیار عالی محسوب خواهد شد.

خواص گوشت شترمرغ و بوقلمون

در صورتی که نمی خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید

و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید.

طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است

همچنین بهتر است که بدانید ۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد

و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸mg/100g می باشد.

پروتئین موجود در بوقلمون ۸۱/۲۸ بیشتر از هر گوشتی است

آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است

که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد.

گوشت شترمرغ از کجا بخریم

در شهر های بزرگ مراکز فروش گوشت شترمرغ موجود است و همچنین از مرغ فروشی های بزرگ نیز می تواندی تقاضای گوشت شترمرغ کنید.

اگر پیدا نکردید با سرچ در اینترنت و همچنین خرید از فروشگاه های اینترنتی به راحتی می توانید این گوشت را پیدا کنید.

گوشت شترمرغ برای فشار خون

این گوشت دارای مقدار کمی سدیم و منیزیم بالا می باشد بنابراین مصرف این گوشت برای افرادی که فشار خون دارند مناسب است.

سدیم، دیگر ماده ای است که برای عملکرد بدن و تنظیم فشار خون و گردش مواد ضروری است.

این ماده معدنی مهم هم در دستگاه گردش خون و هم در دستگاه عصبی نقش مهمی را ایفا می کند.

اما بالا بودن مقدار آن نیز موجب بروز بیماری هایی مانند فشار خون می شود.

از جمله فواید گوشت شترمرغ آن است که مقدار سدیمی که در آن است کاملا کافی است.

سدیم گوشت شترمرغ کمتر از سدیم گوشت گاو و مرغ است اما با این حال برای تامین نیاز بدن کاملا کافی است.

کسانی که دچار مشکلاتی مانند فشار خون هستند می توانند با خیال راحت

از گوشت شترمرغ استفاده کنند، بدون آن که مشکلی برایشان رخ دهد.

گوشت شترمرغ در شیردهی

گوشت شترمرغ یک غذای مناسب در دوران بارداری است به شرط آنکه نوزاد شما به ان حساسیت نشان ندهد.

قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.

گوشت شترمرغ و سنگ کلیه

مصرف غذاهای طبیعی از جمله گوشت ماهی، شترمرغ، روغن‌ زیتون و کنجد، آب‌لیمو و آب نارنج، خرما، عسل،

سبزی‌های رنگین از جمله گوجه‌فرنگی، کاهو، کدو، فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی به بیماران کلیوی توصیه می‌شود.

گوشت شترمرغ و ام اس

یکی از خواص و مضرات گوشت شترمرغ، به طبع و مزاج آن برمی­گردد. مزاج گوشت شترمرغ بر خلاف گوشت مرغ یا گاو گوساله، گرم است.

به همین جهت یک داروی موثر برای درمان و پیشگیری از بیماری­ های ناشی از سردی است.

بیماری­ های نقرس، ام اس، درد مفاصل و سستی و بی­حالی، همه ناشی از مصرف غذاهای سرد هستند.

گوشت شترمرغ و غلظت خون

مصرف این گوشت برای کسانی که چربی و غلظت خون بالایی دارند توصیه می شود.

مضرات گوشت شترمرغ

گوشت شتر مرغ دیر هضم است بنابراین افراد با معده ضعیف بهتر است از این گوشت به میزان کمتری استفاده کنند.

همچنین مصرف گوشت این پرنده برای افراد با مزاج گرم مضر است.

به دلیل سنگین و دیر هضم بود کودکان و زنان باردار زیاده روی نکنند.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.