; خاگینه هویج ، طرز تهیه آموزش تصویری برای ۴ نفر تو پر و رولتی مرحله به مرحله - فال و خواب
مضرات شیر دارچین ؛ عوارض مصرف شیر دارچین برای خواب کودکان

مضرات شیر دارچین ؛ عوارض مصرف شیر دارچین برای خواب کودکان

مضرات شیر دارچین مضرات شیر دارچین ؛ عوارض مصرف شیر دارچین برای خواب کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

خواص برگ انبه برای مو ؛ فواید مصرف برگ انبه برای کنترل قند خون

خواص برگ انبه برای مو ؛ فواید مصرف برگ انبه برای کنترل قند خون

خواص برگ انبه برای مو خواص برگ انبه برای مو ؛ فواید مصرف برگ انبه برای کنترل قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری اگر از طرفداران فست فود هستید حتما طعم سوسی بندری را چشیده اید و شاید علاقه مند باشید که آن را …

خاگینه هویج

خاگینه هویج ، طرز تهیه آموزش تصویری برای 4 نفر تو پر و رولتی مرحله به مرحله

خاگینه هویج ، طرز تهیه آموزش تصویری برای ۴ نفر تو پر و رولتی مرحله به مرحله در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خاگینه هویج یک غذای مجلسی و بسیار خوشمزه است که مخصوص شهر زیبای تبریز است.این غذا ظاهری شبیه کیک دارد و می تواند در مجالس و مهمانی های شما یک ایده خوب و جذاب برای شما باشد.

در این قسمت از بخش آشپزی سایت می خواهیم طرز تهیه خاگینه هویج برای ۴ نفر را برای شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت

زعفران حل شده »»»»»»»» یک و نیم قاشق سوپ خوری

روغن مایع »»»»»»»» ۱۳۰ میلی لیتر

پودر قند »»»»»»»» ۸۰ گرم

شکر »»»»»»»» ۶۰ گرم

آب »»»»»»»» سه پیمانه

آبلیمو »»»»»»»» دو قاشق غذا خوری

مواد لازم

هویج »»»»»»»» چهار عدد متوسط

تخم مرغ »»»»»»»» ۷ عدد

گردوی خرد شده »»»»»»»» ۳۲۰ گرم

دارچین »»»»»»»» ۴ قاشق سوپ خوری

خلال پسته یا پورد پسته »»»»»»»» به دلخواه

طرز تهیه خاگینه هویج

مرحله اول

زعفرانی که از قلب سابیده شده است که بگذارید تا با یک قاشق آب جوش خوب دم بکشد.

شکر را با دو پیمانه با آب مخلوط کرده و بگذارید بجوشد تا شکر در آب خوب حل شود.

بعد از حل شدن شکر آبلیمو را اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه زمان دهید تا باز بجوشد.

حالا باید زعفران را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم

هویج های رنده شده را با تخم مرغی که در ظرفی ریخته و قبلا هم زده اید تا یکدست شود مخلوط کنید.

سپس سعی کنید از تابه ی مستطیلی استفاده کنید و آن را چرب کرده و روی شعله بگذارید.

مخلوط تخم مرغ و هویج باید در تابه ریخته شود و برای ۵ تا ۷ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله سوم

حالا وقت ان است که گردو و دارچین و پودر قند را با هم ترکیب کنید و روی خاگینه بریزید.

حالا آن را رول کرده و شیره را در آن بریزید.

مرحله چهارم

حالا بادی خاگینه را برای نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات تکمیلی

این غذا جزو دسر های اصیل ایرانی است و اصلیت آن به شهر تبریز بر می گردد.

از این دسر می توانید برای صبحانه استفاده کنید.

این دسر حدودا یک ساعت زمان می برد.

این دسر برای چهار نفر مناسب است.

برای عصرانه هم می توانید با شیر مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.