عکس صبحانه خانگی و انگلیسی و سلامت ساده خارجی در خانه فانتزی و مفصل - فال و خواب

عکس صبحانه خانگی و انگلیسی و سلامت ساده خارجی در خانه فانتزی و مفصل

عکس صبحانه

عکس صبحانه ؛ خانگی و انگلیسی و سلامت ساده خارجی در خانه فانتزی و مفصل

عکس صبحانه ؛ خانگی و انگلیسی و سلامت ساده خارجی در خانه فانتزی و مفصل همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد عکس صبحانه

نوشیدن یک لیوان شیر به عنوان صبحانه، نوشیدن یک لیوان مواد غذایی کامل و باارزش است. مواد غذایی همین یک لیوان شیر، به سه بخش آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین و گلوبولین) و مواد معدنی (کلسیم و فسفر) و لاکتوز است، تقسیم می شود. شیر شامل تمام اسید های آمینه ضروری بدن برای ساختن پروتئین ها ست. قند شیر، لاکتوز نام دارد که شیرینی آن ۰۳ بار از قند و شکر کمتر است، لاکتوز چاق کننده نیست و مصرف آن برای بیماران دیابتی مضر نیست. بسیاری از شیرهایی که از سوپر مارکت ها تهیه می کنیم مقداری آب به آنها اضافه شده است که از وزن مخصوص شیر می کاهد و به اصطلاح شیر را رقیق و سبک می کند، از طرف دیگر شیرهای کم چرب که در بازار موجودند، بخشی از چربی خود را از دست داده اند. شیر پاستوریزه را نباید جوشاند چون از ارزش غذایی اش کاسته می شود.

تاثیر صبحانه در بدن

وقتی فرد صبحانه نمی خورد، بدن او به علت نرسیدن غذا به مغز، خسته تر است و در بین روز بیشتر با خوردن چای یا قهوه و یا بعضاً خوردن شکلات ها و شیرینی که حاوی مقدار بسیاری قند زائد است، به ظاهر نیاز بدن را برطرف می کند اما این نیاز برای مدت زمان کمی رفع نمی شود و در نتیجه فرد با خوردن غذا هنگام ظهر این کمبود و گرسنگی خود را جبران می کند. کج خلقی و بی حوصلگی در صبح از نتایج نخوردن صبحانه است و این گونه افراد تمایل بیشتری برای خوردن غذا در ظهر دارند. اگر صبحانه ای کامل که مورد احتیاج بدن است، فراهم کنیم، عادت غذایی به صورت متعادل درمی آید و در نتیجه در وعده های دیگر غذایی فرد تمایلی به غذای بیش از احتیاج بدن که موجب اضافه وزن او می شود، ندارد. صبحانه مغذی شامل پروتئین ها، فیبرها، غذاهای سبوس دار، گندم، ویتامین و امثال آنها هستند. منابع پروتئینی را می توان در غذاهایی مانند گوشت های کم چرب، شیر و تخم مرغ یافت. فیبر نیز در میوه ها و سبزی ها و جو به فراوانی یافت می شود. این مواد نه تنها بهترین و سالم ترین منابع غذایی به حساب می آیند و کمک شایانی به تقویت و رشد حافظه کودکان می کنند، بلکه انرژی لازم را برای انجام فعالیت های روزانه به بدن می دهند.

نخوردن صبحانه و افزایش کلسترول

با وجود اطلاع رسانی گسترده درباره اهمیت خوردن صبحانه باز هم بسیاری از افراد به بهانه های مختلف از خوردن صبحانه خودداری می کنند و این در حالی است که صبحانه وعده غذایی اصلی در روز به حساب می آید. تازه ترین پژوهش های محققان دانشگاه ناتینگهام انگلستان حاکی از آن است که نخوردن صبحانه باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و احتمال بروز حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد. از طرفی مصرف صبحانه سالم بهترین راه پیشگیری از چاقی مفرط است، چرا که هم اشتها را کنترل می کند و احساس گرسنگی را کاهش می دهد و هم باعث سرعت بخشیدن به سوخت و ساز و افزایش سوخت چربی در بدن می شود. از طرفی این پژوهشگران بر این باورند با صرف این وعده علائم شایع استرس کاهش و توانایی یادگیری، عملکرد شناختی، تصمیم گیری، حافظه و میزان تمرکز افزایش چشمگیری پیدا می کند. البته یادتان باشد نباید دیرتر از ساعت ۱۰ صبحانه بخورید و این وعده غذایی باید ۲۵ تا ۳۵ درصد کالری مورد نیاز روزانه شما را تشکیل دهد.

عکس صبحانه , عکس صبحانه در طبیعت , عکس صبحانه عاشقانه , عکس صبحانه ایرانی

صبحانه اولین وعده‌ی غذایی

از من بپرسید می‌گویم یک وعده غذای زوری که عکس‌هایش بسیار زیباست و در جست‌وجوهای اینترنتی می‌توان زیباترین میز‌های غذا را با نام صبحانه پیدا کرد. اما وقتی خودت می‌خواهی همان صبحانه را بخوری نمی‌دانم چرا نمی‌شود! و اگر از شما بپرسند، می‌گویید: البته که صبحانه اولین وعده‌ی غذایی برای تأمین مواد لازم برای بدن است و البته آن‌ها که صبحانه می‌خورند به بدنشان کلسیم، فیبر، روی و آهن بیش‌تری وارد می‌کنند و در وعده‌های غذایی بعدی هم بدنشان ویتامین‌ها و مواد معدنی بیش‌تری جذب می‌کند.

صبحانه یا ناشتا

صبحانه یا ناشتا (در پارسی میانه: سور) اوّلین وعده غذایی است که در هنگام صبح خورده می‌شود، وعدهٔ صبحانه معمولاً شامل یک یا چند نوع نوشیدنی (چای، قهوه، آب پرتقال و…)، لبنیات (پنیر، خامه و…) و غلات (نان، برنج و…) است که ممکن است با دانه‌های روغنی یا میوه‌ها نیز همراه شود. بسیاری از متخصصین تغذیه، صبحانه را وعدهٔ بسیار با اهمیتی می‌دانند که در آغاز روز، انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند. هنگامی که وعده‌های غذایی را به عمد یا به اجبار حذف می‌کند، میزان متابولیسم (سوخت و ساز) بدن وی برای نگهداری انرژی پایین می‌افتد. چنانچه این عمل یعنی حذف وعده غذایی ادامه پیدا کند، درصد بیشتری از میزان مصرف متابولیسم، کاهش میابد. در طولانی مدت، BMR (میزان متابولیسم پایه) فرد پایین می‌افتد و بدن می‌آموزد که با انرژی کمتری زنده بماند. نتیجه این عمل آنست که بدن چربی‌های بیشتری را در بافت چربی ذخیره نماید. همچنین در مطالعات مربوط به سودمندی‌های مصرف صبحانه مشخص شده‌است که، افرادی که بطور منظم صبحانه می‌خورند چربی خون آن‌ها بطور میانگین کمتر از افرادی است که عادت به مصرف صبحانه ندارند. واز طرف دیگر آنهایی که صبحانه نمی‌خورند، به احتمال زیاد در طول روز به خوردن غذاهای پر چرب که از نظر رژیم غذایی کم ارزش و بی‌ارزش اند روی می‌آورند و همین مسئله باعث بیمار شدن آن‌ها می‌شود (از جمله دیابت و افزایش چربی خون). البته منظورمان از خوردن صبحانه، صبحانه سالم است نه بیسکویت و شکلات و تنقلات و آب میوه‌های غیرطبیعی. همه کودکان و بزرگسالانی که صبحانه نمی‌خورند تجربه علایم گرسنگی مانند خستگی، خواب آلودگی، و بیقراری داشته‌اند؛ که این خود منجر به کاهش بیشتر کارایی در کنار مسایل و مشکلات شخصی افراد می‌گردد.

اهمیت صبحانه

چرا صبحانه با سلامتی، ارتباط نزدیکی دارد؟ ثابت شده که علاوه بر اهمیت دادن به محتوای صبحانه، مهم دانستن زمان خوردن آن هم در سلامتی مؤثر است. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۳ انجام شد، زنان دچار اضافه وزن و چاق را به مدت ۱۲ هفته، در دو گروه متفاوت قرار داد. هر دو گروه، رژیم غذایی مشابه با کالری‌های یکسان داشتند. تنها تفاوت این بود که یک گروه، صبحانه‌ی بسیار مفصل و شام مختصر می‌خوردند اما گروهی دیگر، صبحانه‌ی مختصر و شام بسیار مفصل می‌خورند. دانشمندان دریافتند گروهی که صبحانه‌ی مفصل خورده بودند در مقایسه با گروه دیگر، کاهش وزن بیشتری داشته و دور کمرشان هم کاهش سایز بسیار زیادی داشت. تحقیق دیگری هم با تمرکز روی زمان‌بندی خوردن صبحانه انجام شد و نتیجه اینکه آن‌هایی که اصلی‌ترین وعده‌ی غذایی یعنی صبحانه را دیرتر می‌خوردند، در مقایسه با آن‌هایی که زودتر صبحانه می‌خوردند، بعد از ۲۰ هفته، کاهش وزن کمتری داشتند.

عکس صبحانه , عکس صبحانه در طبیعت , عکس صبحانه عاشقانه , عکس صبحانه ایرانی

عسل برای صبحانه

عسل، ماده غذایی غنی از مواد مورد نیاز بدن و انرژی بخش است و میل کردن آن در صبحانه، می تواند انرژی شما را تا ظهر فراهم کند، چون۰ ۸ درصد آن قندهای ساده (گلوکزولولز) ساده است و ۱۰۰ گرم آن ۵۲۳ کالری در بدن تولید می کند. این قندهای ساده موجود در عسل پس از خوردن به سرعت جذب می شوند و انرژی مورد نیاز بدن را تامین بدن را تامین می کنند. اگر شما قرار است در طول روز فعالیت ورزشی انجام دهید، بهتر است در صبحانه عسل میل کنید، چون در عرض چند دقیقه به شما انرژی می دهد و تحمل بافتی و قدرت ترمیم را افزایش خواهد داد. فراموش نکنید عسل حاوی تعدادی از ویتامین ها مانند ویتامین C و K است و اسید آمینه هایی مانند ریبوفلاوین وتیامین را داراست که در ساختن پروتئین های مختلف موجود در بدن مانند پوست، عضله، خون و … استفاده می شوند. ابوعلی سینا در کتاب قانون، عسل را اکسیر جوانی و زیبایی و سلامت می داند.

غلات صبحانه

غلات صبحانه (به انگلیسی: Breakfast cereal) به غذایی گفته می‌شود که معمولاً در وعدهٔ غذایی صبحانه همراه با شیر یا ماست به صورت سرد خورده می‌شوند و به صورت ترکیب‌های متفاوتی ارائه می‌گردند و گاهی با میوه‌های خشک یا دانه‌های روغنی یا ترکیب چند غله یا شکلات و ترکیبات غذایی دیگر ارائه می‌گردد. برگه ذرت یکی از متداول‌ترین نوع از غلات صبحانه است که به صورت ترکیبی با دیگر غلات یا ترکیب با تکه‌های میوه نیز ارائه می‌گردد.

مایعات گرم یا مایعات سرد

مایعات گرم یا مایعات سرد کدام برای صبحانه بهتر است . اول این نکته را بگوییم که بهتر است صبح حتما همراه غذا مایع مصرف گردد اما در رابطه با نوع مایع ، می توان چای خورد و هم می توان آب مصرف کرد البته مصرف چای یا مایعات گرم مورد پسند اکثر افراد است . مصرف مایع سرد مانند مایعات داخل یخچال مانند شیر سرد به هیچ عنوان توصیه نمی شود .

عکس صبحانه , عکس صبحانه در طبیعت , عکس صبحانه عاشقانه , عکس صبحانه ایرانی

یک صبحانه سالم

یک صبحانه سالم فواید بسیاری برای سلامتی دارد. کودکانی که از خوردن صبحانه غفلت می کنند معمولاً با کمبود برخی ویتامین ها و موادمعدنی، مثل آهن، کلسیم، روی، و ویتامین B۲ مواجهند. دلایلی که باعث می شود افرد از خوردن صبحانه سر باز بزنند عبارتند از: کمبود وقت، فقدان انگیزه و کمبود موادغذایی لازم برای صبحانه.

خواص صبحانه مناسب

کسانی که صبحانه مناسب و سالم و حاوی غلات کامل می خورند تقریباً در همه روز قند خونشان در حد طبیعی باقی می ماند. صبحانه مهم ترین وعده غذایی به حساب می آید و کسانی که این وعده غذایی را در برنامه روزانه خود می گنجانند، از سلامت بیشتری در طول زندگی خود برخودارند.بسیاری از تحقیقات که پیش از این انجام شده اند نشان می دهند که صرف صبحانه می تواند از افزایش وزن جلوگیری کند و احتمال بروز بیماری های قلب و عروق را در حد قابل ملاحظه ای کاهش دهد. در حال حاضر بیماری های عروق قلب مهم ترین علت مرگ در جوامع پیشرفته و همچنین جوامع در حال توسعه به شمار می روند و بهترین راه برای کاهش ابتلا به این بیماری ها آن است که سبک زندگی و به ویژه رژیم غذایی تغییر یابد.

عکس صبحانه , عکس صبحانه در طبیعت , عکس صبحانه عاشقانه , عکس صبحانه ایرانی

عکس صبحانه و افزایش اشتها

برای تأمین انرژی مورد نیاز بدن در ابتدای صبح انواع نان، مربا، کره، عسل، خامه، حلیم، پنیر، تخم‌مرغ، عدسی و غلات آماده‌ی صبحانه مثل برشتوک توصیه می‌شود. تکه‌هایی از یک سیب برش‌زده به همراه پنیر و گردو که پروتئین و فیبر دارند می‌تواند صبحانه‌ی سالمی باشد. البته می‌توانید یک تخم‌مرغ سفت شده را بین دو لایه نان گرد سبوس‌دار قرار بدهید و یک پرتقال تازه به صبحانه‌تان اضافه کنید. اگر باز هم میل نداشتیدبرای خودتان پیتزای صبحانه آماده کنید؛ به این ترتیب که یک تکه نان ترد را در نظر گرفته، ۳ قاشق غذاخوری پنیرکم‌چرب روی آن ریخته و تکه‌های برش‌خورده‌ی گوجه‌فرنگی را روی آن قرار دهید و در پایان حدود یک قاشق چای‌خوری روغن‌زیتون و مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بریزید. حالا برای این که نتایج منفی نخوردن صبحانه را از خودمان دور کنیم بهتر است دنبال راه‌هایی بگردیم که اشتهایمان زیاد شود. مثل همان تصاویر میزهای صبحانه که در جست‌وجوهای اینترنتی دیدیم و ما را به‌خوردن صبحانه مشتاق می‌کند.

عوارض نخوردن صبحانه

وقتی فرد صبحانه نمی‌خورد، بدن او به علت نرسیدن غذا به مغز، خسته‌تر است و در بین روز بیشتر با خوردن چای یا قهوه و یا بعضاً خوردن شکلات‌ها و شیرینی که حاوی مقدار بسیاری قند زائد است، به ظاهر نیاز بدن را برطرف می‌کند اما این نیاز برای مدت زمان کمی رفع نمی‌شود و در نتیجه فرد با خوردن غذا هنگام ظهر این کمبود و گرسنگی خود را جبران می‌کند. کج خلقی و بی‌حوصلگی در صبح از نتایج نخوردن صبحانه است و این گونه افراد تمایل بیشتری برای خوردن غذا در ظهر دارند. اگر صبحانه‌ای کامل که مورد احتیاج بدن است، فراهم کنیم، عادت غذایی به صورت متعادل در می‌آید و در نتیجه در وعده‌های دیگر غذایی فرد تمایلی به غذای بیش از احتیاج بدن که موجب اضافه وزن او می‌شود، ندارد.

صبحانه و سکته قلبی

حذف صبحانه احتمال چاق شدن، ابتلا به دیابت و حتی سکته قلبی را افزایش می دهد. افرادی که هر روز صبح یک وعده غذایی کامل شامل غلات سبوس دار مصرف می کننـد احتمـالاً بیـش از سایر افراد از فواید بهداشتی آن بهره می برند. دکتر مارک پریـرا و همکاران او در دانشکده پزشکی هاروارد عادت غذایی ۱۱۹۸ نفر سیاهپوست و ۱۶۳۳ نفر سفیدپوست را مورد بررسی قرار داده اند. در مجموع ۴۷ درصد سفید پوست ها و ۲۲ درصد سیاهپوستها هر روز صبحانه می خورند.

شکل ظاهری صبحانه

سعی کنید در شکل ظاهری صبحانه به ویژه کودکان تغییرات دلپذیری ایجاد کنید تا افراد به صرف صبحانه تشویق شوند. دورهم بودن قرار گرفتن تمامی اعضای خانواده بر سر سفره در هنگام صرف صبحانه باعث افزایش میل غذاخوردن سایرین خواهد شد سعی کنید حداقل در روزهای تعطیل همه با هم بر سر میز صبحانه حاضر شوید. فضای غذاخوردن سعی کنید در هنگام صرف صبحانه از بحث و مشاجره و حتی ایجاد ترس از دیر رسیدن به محل کار یا مدرسه در اعضای خانواده خودداری کنید آرامش داشتن می‌تواند کمک موثری به افزایش اشتها خواهد داشت.

مزایای صبحانه

ذخیره انرژی برای انجام کارهای روزانه در شرایط عادی و شرایط خاص کمک به درک بهتر مفاهیم و انجام کار بهتر در طول روز و تمرکز بهتر برای انجام وظایف حساس (کمتر شدن حوادث) روشی بسیار عالی برای حفظ سلامتی و جلوگیری از افزایش وزن. افرادی که صبحانه سالم می‌خورند کنترل بهتری بر روی جلوگیری از افزایش وزن خود دارند یکی از بهترین روش‌ها برای تحریک حرکات روده و پیشگیری از یبوست (یکی از عوارض یبوست ابتلا به سرطان روده بزرگ یا کولون) افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) بدن و مصرف بهتر انرژی برای فرد

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.