خواص گوشت خروس در روایات برای زن باردار و لاری پس از زایمان
خواص گوشت خروس
خواص گوشت خروس ؛ در روایات برای زن باردار و لاری پس از زایمان همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب ورد توجه شما سروان گرامی قرار گیرد.
خوردن گوشت خروس مانند گوشت مرغ مرسوم نیست ولی خب این گوشت دارای خواص فراوانی است که در درمان بسیاری از بیماری ها تجویز می شود.گوشت خروس جزو گوشت های حلال است و جزو گوشت های سرد است.در این مطلب از سایت فال و خواب به طور کامل خواص و مضرات گوشت خروس را توضیح می دهیم.
توضیحاتی در مورد گوشت خروس
گوشت خروس خواص فراوانی دارد که کم و بیش آنها را می شناسیم. آبگوشت خروس پیر سراسر خاصیت است . جالب است بدانید که بهترین خروس ، خروسی است که هنوز نمی خواند و بهترین گوت مرغ هم مرغی است که تخم گذار نشده است و هر چه مرغ و خروس پیر تر شوند گوشتشان کم کیفیت تر می شود.
توجه داشته باشید که طبع پیه جوجه از پیه مرغ بزرگ گرم تر است .سوپ خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.خوردن گوشت مرغ جوان عقل را زیاد می کند و برای درمان خون دماغ که منشا ان پرده مغز است خوردن مغز مرغ توصیه می شود.
سوپ خروس دارویی موثر برای درمان برونشیت است.خوردن گوشت مرغ باعث خوش صدایی می شود . سوپ خروس پیر با شبت و کاجیره همه این فوائد را در بردارد سوپ ساده جوجه التهاب معده را از بین می برد و آبگوشت خروس درد معده را که منشا ان باد باشد را درمان می کند.
خوردن گوشت خروس در بارداری
در سه ماهه اول بارداری باید این گوشت را با مراقبت ویژه و تحت نظر پزشک متخصص مصرف کنید.یک پزشک تغذیه می گوید که همیشه توصیه متخصصان به تغذیه بر اساس رعایت هرم غذایی است.
این مساله در دوران بارداری نیز صدق میکند و مادر باردار باید کالری مورد نیاز خود را با مصرف تمام گروههای غذایی تامین کند و تنها مساله این است که میزان کالری دریافتی در دوران بارداری در زنان نسبت به قبل متفاوت است
بر اساس هرم غذایی خانمهای باردار باید ۳-۲ واحد گوشت مصرف کنند که فرقی ندارد این گوشت ، گوشت مرغ، گوساله، گوسفند، بوقلمون یا پرندگان و ماکیان باشد.♥
طرز پخت گوشت خروس
در مورد گوشت خروس چیزی شنیده اید ؟ گوشت خروس را شاید بتوان وسیع ترین گروه از زیر مجموعه های گوشت های ناپز دانست چرا که به طور کلی طبخ آن ها نیازمند زمان طولانی است اما این گفته در مورد مرغ صدق نمی کند ، درواقع مرغ زمانی در گروه گوشت های ناپز قرار می گیرد که پیر باشد ، گوشت یک جوجه هرگز دیر نمی پزد و وقت زیادی را از شما نمی گیرد . در صورتی که مجبور به استفاده از یک مرغ پیر هستید ، قبل از استفاده به مدت چند ساعت آن را در سرکه ی خالی بخیسانید ، علاوه بر پخت سریع ، گوشت مرغ نیز طعم خوشایندی به خود می گیرد . برای انواع گوشت های ناپز می توانید از مخلوط سرکه و روغن سالاد ( به میزان مساوی ) نیز بهره ببرید اما اگر در حین آشپزی متوجه بروز این مشکل شدید تنها کافیست مقداری جوش شیرین به آب طبخ گوشت اضافه کنید .
انواع غذا با گوشت خروس
یکی از غذاهای دوستداشتنی افغانها در نوروز گوشت خروس است و در میان ساکنان پایتخت بیشتر گوشت خروس با رنگ سفید، مورد پسند قرار میگیرد. برخی از افغانها، ماهها پیش خروسی را با رنگ سفید، خریداری میکنند و آن را در شب نوروز ذبح میکنند و نیز تلاش میکنند تا این نوع خروسها خانگی باشد. افغانها، دلیل انتخاب خروس و آنهم با رنگ سفید را آغاز یک سال مملو از جوانمردی و پاکی و صداقت میدانند و میپندارند که در آغاز سال اگر غذای آنان چنین باشد، تا پایان سال گرفتار سیاهروزی و ناجوانمردی نخواهند شد.
خواص گوشت خروس در طب سنتی
برای کسانی که برایشان مهم است که گوشت خروس از نظر طبع چگونه است باید بگوییم
که گوشت خروس مانند مرغ طبیعت سرد دارد به همین دلیل با مصلحی مانند سرکه و روغن زیتون مصرف می شود.
در ۱۰۰ گرم از گوشت خروس ۱۹۰ تا ۲۳۰ کالری بسته به قسمت مصرف شده دارد.
هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.
از نفخ جلوگیری میکند.
سوپ خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.
آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف میکند.
در گوشت مرغ و خروس ویتامینی به نام B وجود دارد که برای جلوگیری آب مروارید
و تقویت سیستم ایمنی، و همچنین تنظیم گوارش و بهبود وضعیت سیستم عصبی بسیار مفید می باشد.
ویتامین دیگری به نام D نیز در گوشت مرغ و خروس وجود داردکه به جذب کلسیم و تقویت نمودن استخوان ها بسیار کمک می نماید.
ویتامین دیگری که در گوشت مرغ وجود دارد ویتامین A می باشد که برای بینایی بسیار موثر است
و دارای مواد معدنی همانند آهن می باشد که در تولید هموگلوبین و رفع کم خونی بسیار موثر است.
سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی میشود، از اینرو خوردن سوپ
جوجه خروس برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آنها خوب شده) مفید است.
خانمهای باردار و خانمهایی که تازه زایمان کردهاند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی میبرند.
مصرف نمودن گوشت مرغ و خروس برای کنترل فشار خون بسیار موثر می باشد، بخصوص برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند بسیار توصیه می شود.
خواص گوشت خروس برای کودکان
بهترین رژیم غذایی درفصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی و قوای جسمی کودکان،خوردن سوپ جو،
ماآلشعیر طبیعی و چلو گشنیز با گوشت جوجه خروس به جای گوشت قرمز است.
تفاوت گوشت خروس با مرغ
حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و دارای کمی خشکی است.
خوردن سوپ جوجه (به ویژه جوجه خروس) در افراد بیمار ویا ناقهین (که تازه بیماری آنها خوب شده) یا افراد تب دار مفید است؛
هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است. زرده تخم مرغ دارای طبع گرم وتر است و سفیده آن سرد است.
ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است، زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی) ارزش غذایی زیاد دارد.
علی اصل تخصصی طب سنتی ایران افزود: زرده تخم مرغ عسلی مقوی قلب، مغز و نیروی جنسی بوده همچنین برای افراد سوداوی یا سرد و خشک بسیار مفید است.
سفیده تخم مرغ دیر هضم بوده و تولید خلط خام و لزج میکند. تخم مرغ آب پز که زرده آن سفت شده باشد بسیار دیر هضم است و برای افرادی که فعالیت زیاد دارند
بیشتر مناسب است. بهتر است که برای هضم بهتر تخم مرغ آب پز آن را همراه با نمک، فلفل و آویشن مصرف کرد و بهترین نحوه مصرف تخم مرغ به صورت عسلی است.
مرغ جوان محلی و جوجه آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معدههای مرطوب، تصفیه پوست صورت وصدا مفید است. جگر آن کثیرالغذا، چاق کننده و دیرهضم میباشد.
در بیماری صفراوی و گرم، خوردن جوجه خروس مفید است.
گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است
و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد. مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین( B۳ نیاسین) و B۶ است.
گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنشهای متابولیکی در بدن می باشد
که عبارتند از: متابولیسم هورمونهای تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی.
مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطانها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می شود.
گوشت خروس برای نقرس
یکی از دلایل به وجود امدن نقرس استفاده بیش از حد از گوشت خروس است.
گوشت خروس برای کبد چرب
در طب سنتی آمده است که برای درمان کبد چرب ، گوشتهای لطیف و گرم ماننده بره، بوقلمون، شتر، کبوتر، خروس، و بز مصرف کنید.
گوشت خروس برای درمان زردی
تاکنون چنین چیزی که مصرف گوشت خروس باعث می شود که کودک زردی نگیرد ثابت نشده است.
گوشت خروس برای ریه
مصرف گوشت خروس برای مشکلات ریه و گرفتگی صدا و تنگی نفس مورد استفاده قرار می گیرد.
گوشت خروس برای دیابت
گوشت خروس نسیت به گوشت های دیگر خواص قابل توجهی برای دیابت ندارد.
گوشت خروس و پسرزایی
اگر تمایل دارید که فرزندتان پسر شود بهتر است که مرغ و ماهی مصرف نکنید و فقط از گوشت قرمز استفاده کنید.
مصرف گوشت خروس سه ماه قبل از بارداری برای آقایان به پسر شدن بچه کمک می کند.
گوشت خروس پس از زایمان
خانمهای باردار و خانمهایی که تازه زایمان کردهاند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی میبرند.
خواص گوشت خروس سیاه
گوشت خروس سیاه، به خصوص نوع آیام سمانی آن که کاملاً سیاه رنگ است، علاوه بر طعم متفاوت، خواص تغذیهای و درمانی زیادی دارد. در طب سنتی از این گوشت برای درمان برخی بیماریها استفاده میشده است.
برخی از خواص گوشت خروس سیاه:
سرشار از مواد مغذی: این گوشت منبع غنی پروتئین، ویتامینهای گروه B (به خصوص B12)، ویتامین A، ویتامین D، آهن، روی و دیگر مواد معدنی ضروری است.
تقویت سیستم ایمنی: به دلیل وجود ویتامین B12، آهن و روی، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
بهبود سلامت بینایی: ویتامین A موجود در آن برای تقویت بینایی مفید است.
تقویت استخوانها: ویتامین D موجود در آن، باعث جذب بهتر کلسیم و تقویت استخوانها میشود.
درمان کم خونی: آهن موجود در آن به تولید هموگلوبین و رفع کم خونی کمک میکند.
بهبود عملکرد سیستم عصبی: ویتامینهای گروه B برای بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش اختلالات عصبی مفید هستند.
درمان درد مفاصل: در طب سنتی از گوشت خروس سیاه برای درمان درد مفاصل، لرزش دست و لرزش بدن استفاده میشده است.
درمان بیماریهای تنفسی: از این گوشت برای درمان برونشیت و سرفههای مزمن نیز استفاده میشده است.
تقویت قوای جسمی: مصرف گوشت خروس باعث رفع ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی میشود. به همین دلیل در طب سنتی برای افراد بیمار و افرادی که دوران نقاهت را سپری میکنند، توصیه میشود.
تنظیم گوارش: گوشت خروس سیاه به هضم غذا کمک میکند و از نفخ معده جلوگیری میکند.
نکات:
بهترین گوشت خروس سیاه، گوشتی است که از خروس جوان و قبل از شروع قوقولی کردن آن به دست آمده باشد.
گوشت خروس سیاه ممکن است کمی دیرپز باشد.
برای بهرهمندی از خواص درمانی گوشت خروس سیاه، بهتر است آن را به صورت آب پز یا سوپ مصرف کنید.
توجه: با وجود خواص فراوان گوشت خروس سیاه، قبل از مصرف آن به خصوص اگر بیماری خاصی دارید، با پزشک خود مشورت کنید.
مضرات گوشت خروس
گوشت خروس را شاید بتوان وسیع ترین گروه از زیر مجموعه های گوشت های ناپز دانست چرا که به طور کلی طبخ آن ها نیازمند زمان طولانی است