; خواص گوشت قرمز گوسفندی برای کودکان و مضرات انواع گوشت قرمز برای زنان چیست - فال و خواب
هلیله سیاه برای سفیدی مو ؛ روش مصرف هلیله سیاه برای سفیدی مو

هلیله سیاه برای سفیدی مو ؛ روش مصرف هلیله سیاه برای سفیدی مو

هلیله سیاه برای سفیدی مو هلیله سیاه برای سفیدی مو ؛ روش مصرف هلیله سیاه برای سفیدی مو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص آلبالو و هسته و دم کرده آلبالو گیلاس و آلبالو خشکه در لاغری

خواص آلبالو و هسته و دم کرده آلبالو گیلاس و آلبالو خشکه در لاغری

خواص آلبالو خواص آلبالو ؛ هسته و دم کرده آلبالو گیلاس و آلبالو خشکه در لاغری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

کمپوت هلو گرم است یا سرد و ایا کمپوت هلو انجیری طبع گرم دارد یا سرد

کمپوت هلو گرم است یا سرد و ایا کمپوت هلو انجیری طبع گرم دارد یا سرد

کمپوت هلو گرم است یا سرد کمپوت هلو گرم است یا سرد ؛ ایا کمپوت هلو انجیری طبع گرم دارد یا سرد همگی در سایت …

خواص گوشت قرمز

خواص گوشت قرمز ؛ گوسفندی برای کودکان و مضرات انواع گوشت قرمز برای زنان چیست

خواص گوشت قرمز ؛ گوسفندی برای کودکان و مضرات انواع گوشت قرمز برای زنان چیست همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب ورد توجه شما سروان گرامی قرار گیرد.

گوشت قرمز خواص فراوان و مضراتی نیز دارد که در این مطلب کاملا با آن آشنا می شویم.توجه داشته باشید که گوشت قرمز می تواند جزو گوشت های حلال قرار بگرید و یا جزو گوشت های حرام.

گوشت قرمز

از نظر علمی گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت هایی گفته می شود که قرمز رنگ هستند

و سرشار از چربی و پروتئین مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک،

گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی.

نکته منفی در مورد گوشت قرمز این است که این گوشت به سرعت فاسد می‌شود

و باید پس از خرید باید سریعاً در زیر دمای چهار درجه سانتی‌گراد یخچال قرار داده شود و ظرف یک تا دو روز نیز مصرف شود.

همه گوشت ها به یک نسبت به فاسد شدن حساس نیستند مثلا گوشت گوسفند به دلیل آنکه چربی بیشتری دارد،کمی زودتر از گوشت گاو فاسد می‌شود.

گوشت چرخ‌کرده هم آسیب‌پذیرتر از گوشت خرد شده‌ است و بیشتر از یک شبانه‌ روز نمی‌تواند در یخچال نگهداری شود و باید فریز شود.

ولی گوشت‌های با قطعات بزرگتر را، مثل گوشت مخصوص استیک یا ژیگو، می‌توان حدود چهار روز هم بدون یخ زدن نگهداری شوند

برای نگهداری طولانی‌تر حتماً باید گوشت را منجمد و در فریزر نگهداری کرد. همچنین گوشت نباید در مرحلهٔ قبل از انجماد بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار گیرد.

خواص گوشت قرمز در طب سنتی

گوشت گاو داری طبع سرد و گوشت کوساله گرم و تر و گوشت اهو گرم و خشک و گوسفند گرم و تر است.

دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و گلپر مصلح گوشت گاو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

فلفل، دارچین، زنجبیل، پودررزماری، زردچوبه، سیر، فلفل دلمه ای، آویشن، پیاز، زیره سیاه و خردل مصلح گوشت گوساله بارنج و بهبود دهنده خواص و مزاج این گوشت می باشند.

گشنیز، مرزه و سماق مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوسفند هستند.

سن حیوان؛ حیوانات جوان در مقایسه با انواع پیر، گوشت گرم تری دارند.

وزن حیوان؛ حیوانات سنگین در مقایسه با انواع سبک، گوشت گرم تری دارند.

میزان تحرک؛ حیوانات پرجنب و جوش در مقایسه با سایرین، گوشت گرم تری دارند.

رنگ پوست حیوان؛ حیوانات دارای پوست تیره در مقایسه با انواع روشن، گوشت گرم تری دارند.

یکی از فواید و کارکردهای گوشت قرمز در بدن، این است که این ماده‌ی غذایی به عنوان منبعی

غنی از آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین ببرد.

هم‌چنین، سلنیوم موجود در گوشت قرمز با همکاری ویتامین E می‌تواند کارکرد آنتی‌اکسیدان‌ها را بهبود ببخشد و به حداکثر برساند؛

و در نتیجه، می‌تواند با رادیکال‌های آزادی که به سلامتی بدن آسیب می‌رسانند، مبارزه کند.

هم‌چنین، فواید سلنیوم موجود در گوشت قرمز برای کنترل و حفظ کارکرد تولید مثل در انسان بسیار عالی هستند.

این خاصیت به ویژه برای زنانی که از قاعدگی نامنظم رنج می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

هم‌چنین، گوشت قرمز می‌تواند به کنترل برخی اختلالات مربوط به دستگاه تولید مثل بدن کمک کند.

مهم‌ترین کارکرد آهن در بدن عبارت است از تشکیل هموگلوبین یا گلبول‌های قرمز خون. وظیفه‌ی هموگلوبین انتقال اکسیژن در سرتاسر بدن است.

بنابراین، کمبود آهن می‌تواند به بروز کم خونی یا کاهش گلبول‌های قرمز خون منجر شود؛

این وضعیت باعث بروز خستگی مفرط، لتارژی، و دلمردگی می‌شود.  حتما گوشت قرمز را در رژیم غذایی روزانه‌تان قرار دهید.

هم‌چنین، گوشت قرمز به مبارزه علیه اختلالات خواب یا بی خوابی کمک می‌کند.

مصرف مواد غذایی سرشار از آهن می‌تواند به برخی افراد برای داشتن خواب با کیفیت کمک کند.

آهن برای تنظیم افت و خیز فشار خون در بدن و در نتیجه، آسان‌تر شدن فرایند خواب مفید است.

عدم تعادل در فشار خون آدم‌ها می‌تواند به بی خوابی منجر شود. افزایش فشار خون تاثیر مخربی بر کارکرد دستگاه‌های مختلف بدن می‌گذارد؛

بیماری راشیتیسم در زمان رشد استخوانی کودکان، بر سلامتی آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

کودکان مبتلا به کمبود ویتامین D ممکن است در معرض ابتلا به این بیماری قرار بگیرند.

بیماری راشیتیسم به دلیل کمبود مواد معدنی لازم، باعث عدم استحکام و سختی استخوان‌ها می‌شود؛

به این ترتیب، احتمال خطر شکستگی یا ترک خوردگی استخوان افزایش می‌یابد.

ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می‌کند. یکی دیگر از بیماری‌های ناشی

از کمبود ویتامین D که می‌توان از طریق مصرف گوشت قرمز،‌ احتمال خطر بروز آن را نیز کاهش داد، پوکی استخوان است؛

گوشت قرمز در کمک به ایجاد و رشد انواع مختلفی از اندام‌ها نظیر ماهیچه، استخوان، دستگاه تنفسی، و مغز بسیار مفید است.

مصرف پروتئین کافی در دوران بارداری به زنان باردار کمک می‌کند نوزاد سالمی را به دنیا بیاورند که مشکل کمبود مواد مغذی نداشته باشد.

گوشت قرمز حاوی نیاسین است که می‌تواند کلسترول بد را در بدن کاهش، و کلسترول خوب مورد نیاز بدن را افزایش دهد.

در نتیجه، با مصرف گوشت قرمز به اندازه‌ی کافی و با رعایت اعتدال، می‌توانید سطح کلسترول خون‌تان را حفظ کنید.

بنابراین، گوشت قرمز لزوما کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد؛

در عوض، حتی برخی خوراکی‌های بدون کلسترول وجود دارند که ممکن است میزان کلسترول خون‌تان را بالا ببرند.

بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها، مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و برخی بیماری‌های مزمن مربوط به سلامت قلب را کاهش دهد.

زیرا امگا-۳ موجود در گوشت قرمز می‌تواند انعطاف پذیری و قابلیت ارتجاعی سرخرگ‌ها را بهبود ببخشد.

از این رو، خطر فشار خون بالا و آریتمی یا ضربان نامنظم قلب را می‌توان با مصرف گوشت قرمز به حداقل رساند.

دستگاه قلبی و عروقی شامل تمام فرایندهایی است که به کارکرد اندام قلب مربوط می‌شوند.

قلب یکی از مهم‌ترین اندام‌های بدن به شمار می‌رود.

با حفظ سلامت دستگاه قلبی و عروقی، بدن همیشه در برابر انواع مختلفی از اختلالاتی که باعث صدمه زدن به قلب می‌شوند،  مقاوم می‌ماند.

کالری گوشت گاو در ۱۰۰ گرم

گوشت خالص گاو ۲۴۸

گوشت سرسینه گاو ۲۴۲

گوشت دنده گاو ۲۳۸

گوشت فیله گاو ۲۱۸

گوشت دودی شده – خشک ۴۱۰

کالری گوشت گوسفند در ۱۰۰ گرم

گوشت بدون چربی ۲۶۷

گوشت پخته شده با چربی ۲۹۴

گوشت قلم – پاچه با چربی ۲۰۱

گوشت چرخ کرده با چربی ۲۸۲

خواص گوشت قرمز برای کودکان

مصرف گوشت برای ارتقای سلامتی، افزایش سطح ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است

و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست، مصرف آن ضرورت دارد.

اکنون لزوم توجه به این مسأله کاملاً احساس می شود، زیرا اخیراً متخصصان، موارد روز افزون کوتاه قدی ، کمبود رشد

و و شکستگی استخوان ها را در نوجوانانی که گوشت و سایر محصولات پروتئینی را مصرف نمی کنند، بیان کرده اند.

کودکانی که گوشت نمی خورند و مصرف غذاهای دیگر را هم محدود می کنند، بیشتر احساس خستگی می کنند،

نسبت به محیط بی تفاوت می شوند و قدرت تمرکزشان پائین می آید، بیشتر اوقات مریض هستند و گهگاه احساس افسردگی می کنند

و در معرض کوتاه قدی و عدم رشد مناسب قرار می گیرند. مصرف گوشت و مواد پروتئینی به طور منظم نوجوان را قوی، قد بلند و سالم می سازد

و به رشد مناسب فرد کمک می کند، همانطور که در جوانان اروپایی و آمریکایی با اجرای تمهیدات مناسب این تغییرات دیده می شود.

گوشت منبع مهمی از آهن هِم ( heme )، پروتئین، روی و ویتامین های گروه B است.

گوشت حاوی پروتئینی با کیفیت بالاست که برای رشد مناسب کودکان ضروری است.

میزان مجاز مصرف گوشت، روزانه چیزی حدود ۴۵ گرم است.

خواص گوشت قرمز گوساله

گوشت گوساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می‌دهد

و برای سردمزاجان و هم‌چنین گرم‌مزاجان مضر است. مصرف گوشت گاو، همچنین، سبب تیرگی پوست صورت،

بروز حالت‌های عصبی، افسردگی و وسواس می‌شود. البته گوشت گوساله و گاو محرک خوبى

براى ترشحات دستگاه گوارش به ویژه معده است.گوشت گاو براى صفراوى ها مفید است

براى سودایى ها مضر که مصلح آن زنجبیل و فلفل است. نیمی از چربی موجود در گوشت گوسفند، اشباع نشده است

به همین جهت برای سلامتی انسان مفید بوده و به طور معمول مصرف این نوع گوشت در رژیم های غذائی سالم توصیه می شود.

با استفاده از روشهای جدید قصابی و خرد کردن گوشتها، با جدا کردن چربیهای اضافی، میزان چربی موجود در گوشتها نیز بسیار کمتر شده است.

به عنوان مثال استیک ران گوسفند دارای ۵% چربی می باشد.

خواص گوشت قرمز در بدنسازی

گوشت به خصوص در افزایش قدرت و ارتقاء رشد عضلات به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجه کراتین در قیاس با سایر موادغذائی، بسیار مؤثر می باشد.

کراتین یک منبع سوخت برای فعالیت لحظه ای عضلات به حساب می آید.

ضمن این که به عضلات اجازه فعالیت با شدت بیشتر و برای مدت زمان طولانی تر را به وسیله دوباره پر کردن adenosine triphosphate (ATP) می دهد.

مرغ و ماهی هر دو به لحاظ کراتین و کازنتین موجود در آنها ضعیف می باشند. در صورتی که گوشت قرمز به میزان کافی حاوی هر دوی این عناصر می باشد.

کازنتین برای حفظ روند نرمال متابولیسم چربی و همچنین عملکرد آمینواسیدهای شاخه ای (BCAAs) در بدن موردنیاز می باشد.

همانطور که می دانید آمینواسیدهای (BCAAs) جزء مهمترین آمینواسیدها برای بدنسازها به شمار می آیند.

پتاسیم ماده معدنی است که در رژیم غذائی اکثر ورزشکارها با کمبود مواجه است. پائین بودن سطح پتاسیم می تواند در سنتز پروتئین خلل ایجاد کند.

از معایب دیگر کمبود پتاسیم در رژیم غذائی می توان به کمتر شدن تولید هورمون رشد و IGF ۱ اشاره کرد. همانطور که می دانید .

هر دو این هورمون ها در تحریک عضلات به رشد بسیار مؤثر می باشند.

گوشت قرمز همچنین یک منبع غنی پروئین محسوب می شود.

در هر ۱۰۰ گرم گوشت قرمز کباب شده ۲۲ گرم پروتئین درجه یک وجود دارد.

خواص گوشت قرمز برای زن باردار

گوشت قرمز در کمک به ایجاد و رشد انواع مختلفی از اندام‌ها نظیر ماهیچه، استخوان، دستگاه تنفسی، و مغز بسیار مفید است.

مصرف پروتئین کافی در دوران بارداری به زنان باردار کمک می‌کند نوزاد سالمی را به دنیا بیاورند که مشکل کمبود مواد مغذی نداشته باشد.

علاوه بر مصرف کافی مواد مغذی، نظیر گوشت قرمز، در دوران بارداری،

لازم است از ۱۴ کار که در دوران بارداری باید از انجام آن‌ها پرهیز کنید نیز آگاه شوید.

گوشت قرمز در تعیین جنسیت

گوشت قرمز تاثیری در تعیین جنسیت ندارد.برای افزایش احتمال پسر دار شدن شما باید غذاهایی را دریافت کنید که سدیم و پتاسیم بالایی دارند،

اما حاوی کلسیم و منیزیم پایینی هستند. برای رسیدن به هدف باید توصیه های زیر را به کار بندید: افزایش دریافت سدیم:

با اضافه کردن نمک به غذاها افزایش دریافت پتاسیم: با دریافت میوه (تازه و خشک)، سبزی (مثل سالاد) و حبوبات کاهش دریافت کلسیم:

با کاهش دریافت لبنیات توصیه می شود این نوع رژیم غذایی حداقل چند دوره قاعدگی پیش از باردار شدن آغاز شود.

با توجه به تاثیراتی که این نوع رژیم در مادر دارد و این که مواد غذایی مورد استفاده باید تامین کننده تمامی نیازهای بدن به مواد مغذی باشد،

برای جلوگیری از بروز کمبودهای تغذیه ای باید صرفا تحت نظر متخصص تغذیه به رعایت این رژیم مبادرت کرد.

با توجه به این که اغلب والدینی که صاحب فرزند هستند بیشتر نسبت به نوع جنسیت فرزند بعدی خود حساسیت نشان می دهند، توصیه می شود

این مادران پیش از اقدام به رعایت رژیم غذایی خاص نسبت به وجود بیماری یا اختلالات دیگر مورد ارزیابی قرار بگیرند،

چون با افزایش سن احتمال بروز بیماری های یاد شده افزایش پیدا می کند. البته در این زمینه باید محتاط باشید

و در زمینه مصرف مکمل فولات با پزشک خود مشورت کنید. تذکر: برای رعایت این رژیم غذایی، فرد نباید مبتلا به فشار خون بالا

 و همچنین اختلالات قلبی یا کلیوی باشد. عرق کاسنی هم از این نظر دارای مقادیر بالای پتاسیم است

که با این مکانیسم می تواند در افزایش احتمال پسر دار شدن موثر باشد. اما مهمتر از آن رعایت رژیم غذایی ذکر شده است.

گوشت قرمز و سرطان

آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی (IARC) که از زیرمجموعه‌های سازمان بهداشت جهانی محسوب می‌شود،

بیش از ۸۰۰ مطالعه را برای یافتن ارتباط بین گوشت قرمز و سرطان بررسی کرده است.

در این مطالعه افراد زیادی از سراسر جهان، از نژادها و با رژیم‌های غذایی مختلف، شرکت داشتند.

پژوهشگران دریافتند که مصرف روزانه سه اونس گوشت قرمز (حدودا ۸۵ گرم) می‌تواند

احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (و گاهی اوقات سرطان لوزالمعده و پروستات) را تا ۱۷ درصد افزایش دهد.

به عبارتی، به ازای مصرف هر یک و نیم اونس گوشت قرمز در روز، احتمال ابتلای فرد به سرطان روده بزرگ تا ۱۸ درصد بیشتر می‌شود.

آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده را در کنار نور آفتاب،

مشروبات الکلی و تنباکو در پنج گروه عوامل منجر به سرطان قرار داده است.

گوشت قرمز (گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت خوک، گوشت گوسفند و گوشت بز)

در دسته «احتمالا سرطان زا برای انسان» و گوشت فرآوری شده (بیکن، سوسیس و هات داگ)

در دسته «سرطان زا برای انسان» قرار گرفتند. جالب است که گوشت فرآوری شده در کنار تنباکو به عنوان عامل سرطان زا قرار دارد

اما این مسئله بدان معنا نیست که مصرف همبرگر به اندازه مصرف سیگار خطرناک باشد.

گفتنی است پژوهش انجام شده توسط آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی بر اساس

شواهد علمی مواد سرطان زا صورت گرفته و نه بر اساس احتمال واقعیِ ابتلا به سرطان.

گوشت قرمز و اسهال

در شرایطی که گوشت قرمز منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی است، اما گوارش آن زمانبر است.

مصرف گوشت قرمز سطوح پروتئین واکنشی C و فریتین را افزایش می دهد، که هر دو از مواد شیمیایی التهابی هستند.

التهاب دستگاه گوارش می تواند شرایط اسهال را وخیم‌تر سازد.

افزون بر این، گوشت قرمز با بیماری قلبی عروقی، سرطان، و دیابت پیوند خورده است،

بیماری هایی که التهاب در آنها نقشی کلیدی را ایفا می کند. هنگام ابتلا به اسهال از مصرف گوشت قرمز پرهیز کنید

و استفاده از منابع پروتئین دیگر مانند ماست یونانی را مد نظر قرار دهید.

گوشت قرمز و دیابت

محققان توصیه می‌کنند که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود.

دکتر فرانک هو سرپرست گروه مطالعاتی معتقد است که خوشبختانه جایگزین کردن منابع پروتئینی

سالم‌تر بجای مصرف گوشت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش خواهد داد. پژوهش مذکور همچنین نشان داده است

مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.

گوشت قرمز و نقرس

افرادی که به بیماری نقرس مبتلا هستند، نباید گوشت قرمز و خوراکی‌های شیرین بخورند

و فقط در صورت تجویز پزشک می‌توانند به میزان دستور پزشک گوشت پرندگانی مانند کبک و بلدرچین را مصرف کنند.

بیماری نقرس که امروز شناخته شده است با بیماری هزاران سال پیش تفاوت دارد.

بیماری نقرس قبلاً به یک نوع بیماری اطلاق می‌شد اما امروزه چند نوع را شامل می‌شود به همین دلیل تناقض‌گویی هایی در درمان و نوع تغذیه بیماران وجود دارد.

این متخصص طب سنتی گفت: با این وجود بیماران مبتلا به نقرس نباید گوشت قرمز مصرف کنند و حتی مصرف خوراکی‌های شیرین هم برای آنها مناسب نیست.

گوشت قرمز و فشار خون بالا

آیا شما هم فکر می کنید خوردن گوشت قرمز می تواند مشکلاتی فشار خود را افزایش دهد؟

به طور ساده باید گفت که نه، اما با توجه به دو نکته: الف- ضوابط خوردن گوشت رعایت شود؛

از جمله این که حداکثر هفته ای ۳-۲ بار مصرف شود، سرخ نشود بلکه به روش هایی مانند آب پز یا کبابی طبخ شود؛

از مصرف دنبه و چربی همراه گوشت حتی المقدور پرهیزشود؛ بیشتر، گوشت گوسفند(و گاهی گوشت شتر) مصرف شود

و از مصرف گوشت گاو و گوساله خودداری شود؛ ازخوردن کله پاچه، سیراب شیردان وامعاء و احشاء حیوان خودداری شود.

ب- عده کمی از افراد هستند که واضحاً با خوردن گوشت قرمز دچار افزایش علایم بیماری خود می شوند. این گونه افراد بهتر است گوشت قرمز نخورند

گوشت قرمز و پروستات

در سال ۱۹۹۷ سازمان تحقیقات جهانی سرطان و موسسه مطالعه سرطان امریکا در نوع خود گزارش جامع تری از رابطه میان رژیم غذایی و سرطان منتشر کرد.

این گزارش شامل محققان برجسته و نامی امریکا، بریتانیا، ژاپن، چین، هند و امریکای لاتین بود که بیش از ۴۵۰۰ تحقیق را مورد بازبینی قرار داده

و به تجزیه تحلیل‌های مفصلی با عنوان غذا، مواد غذایی و پیشگیری از سرطان رسیدند که در واقع یک چشم اندازی جهانی بود.

این تحقیق به این نتیجه رسید که: «رژیم‌های غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت قرمز و فرآورده‌های گوشتی

به احتمال زیاد خطر ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، مقعد و احتمالاً خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده، پروستات و کلیه را افزایش می‌دهد.»

گوشت قرمز و کهیر

واکنشهای آلرژیک از استفراغ و دردهای عضلاتی شکمی تا کهیر و آنافیلاکسیس پس از نیش کنه های تک

ستاره که نام علمی آن ” Amblyomma americanum” ایجاد می شود که می تواند به مشکل در تنفس و گاهی مرگ منتهی شود.

برخلاف اکثر آلرژیهای غذایی، علائم آلرژی به گوشت قرمز پس از نیش این نوع کنه سه تا شش ساعت پس از آن که فرد گوشت مصرف می کند

ظاهر شده و اغلب این موارد در نیمه های شب صورت می گیرد. اغلب برای مردم دشوار است

که ارتباط بین نیش کنه تک ستاره و حساسیت به گوشت قرمز را تشخیص دهند.

موارد این حساسیت غیر معمول نخستین بار در دانشگاه ویرجینیا شناسایی و پس از آن موارد بعدی ثبت شد.

ارین مک گینتی متخصص کودکان و حساسیت بزرگسالان در ایست همپتون نیویورک که اظهار داشت

هر هفته چندین مورد از این نوع حساسیت را مشاهده می کند گفت:

نیش این کنه در این منطقه مشکل بسیار بزرگی است. من مدتهاست که درحال تلاش برای ارتقای آگاهی

عمومی در این رابطه هستم، اما هنوز هم بسیاری از مردم نمی توانند این مسئله را باور کنند.

گوشت قرمز و یبوست

یبوست که یکی از نشانه های هضم نادرست مواد غذایی در بدن است سبب تیره شدن و عدم شادابی سلول های پوستی می شود.

در این میان؛ حذف گوشت قرمز به کارکرد بهتر اندام هایی چون کبد و کلیه ها که مسئول فیلتر کردن ضایعات هستند، نیز کمک می کند.

گوشت قرمز و معده درد

افراد مبتلا به زخم معده باید از خوردن گوشت قرمز پرهیز کنند. گوشت قرمز سرشار از چربی و پروتئین است

و زمان بیشتری برای گوارش نیاز دارد. از آنجایی که گوشت قرمز مدت زمان بیشتری در معده باقی می ماند، اسید بیشتری برای گوارش آن ترشح می شود.

اسید بیشتر در معده می تواند پوشش معده را تحریک کند و نشانه های زخم معده را تشدید کند.

گوشت قرمز حتی می تواند پوشش داخلی روده را نیز تضعیف کند که فرآیند گوارش را تحت تاثیر قرار می دهد.

بر همین اساس، تا زمانی که زخم معده به طور کامل بهبود نیافته است از خوردن گوشت قرمز پرهیز کنید.

به خاطر داشته باشید، گوشت قرمز تنها منبع پروتئین محسوب نمی شود.

شما می توانید پروتئین مورد نیاز خود را از منابع دیگر مانند گوشت مرغ، گوشت بوقلمون یا گوشت ماهی تامین کنید.

همواره به یاد داشته باشید که پوست چرب مرغ را پیش از پختن از گوشت آن جدا کنید.

گوشت قرمز و چربی خون

بنا بر تحقیقات انجام شده گوشت قرمز حاوی سطوح بالایی از چربی‌های خطرناک است

که می‌تواند باعث غلظت خون و سخت شدن دیواره رگ‌ها و شریان‌ها شود.

در اثر این گرفتگی و تنگی شریان‌ها انواع بیماری‌های قلبی عروقی ایجاد می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند در صورت تمایل به مصرف گوشت قرمز قبل

از پختن یا کباب کردن حتماً قطعات چربی از آن تا حد امکان گرفته شود.

مضرات گوشت قرمز

یکی از خطرناک ترین مشکلات این گوشت ابتلا به سرطان روده ی بزرگ می باشد که تحقیقات علمی ان را اثبات کرده اند .

تحقیق در اروپا نشان داد که کسانی که روزانه ۱۶۰ گرم گوشت قرمز مصرف می کنند

۳۳ درصد بیشتر به این سرطان دچار می شوند در مقایسه با کسانی که هفته ای یکبار مصرف می کنند.♥

به غیر از سرطان روده ی بزرگ، به نظر می‌ رسد که مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان پانکراس (لوزالمعده) را هم افزایش می‌ دهد.

گوشت قرمز علاوه بر موارد فوق، خطرات دیگری هم دارد.

مثلا گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود.

از سوی دیگر مصرف گوشت قرمز فراوان باعث ابتلا یا تشدید بیماری نقرس می ‌شود.

در بیماری نقرس، مقدار اسید اوریک خون بالا می رود و رسوب کریستال‌های اسیداوریک در مفاصل، باعث درد شدید می‌ شود.

اسید اوریک در اثر تجزیه پروتئین‌ها ایجاد می ‌شود و می دانید که گوشت قرمز منبع کاملی از پروتئین است.

خواص گوشت قرمز گوسفندی

مصرف این گوشت کمک بسیاری برای کاهش وزن و کنترل وزن می کند.

یکی دیگر از فواید گوشت گوسفند تازه این است که به میزان زیادی از کم خونی جلوگیری می کند.

مانند دیگر گوشت های گاو و بز، در گوشت گوسفند نیز مقدار زیادی پروتئین وجود دارد. این میزان پروتئین برای بدن انسان بسیار مفید خواهد بود.

از مزایای گوشت گوسفند می‌توان به پر انرژی بودن آن اشاره کرد.

گوشت گوسفند نیز دارای مقدار زیادی فسفر است.

گوشت گوسفند دارای مقدار قابل توجه‌ای از ویتامین B به خصوص ویتامین B۱ است. از ۱۰۰ گرم گوشت

گوسفندی که مورد آزمایش قرار گرفته، میزان ۰/۱۵ ویتامین B۱ کشف شده است.

خواص گوشت قرمز گاو

سیستم ایمنی سیستمی است که باز بدنمان در برابر عفونت‌ها و ریزمولکول‌هایی که از محیط خارج وارد بدن می‌شوند محافظت می‌کند.

گوشت گاو می‌تواند از بیماری‌ها قلبی عروقی و سکته جلوگیری کند چون حاوی اسیدهای چرب مانند امگا۳ است.

گوشت گاو همچنین حاوی پروتئین بسیار زیادی است. ورزشکارانی که می‌خواهند هیکلی تنومند و بدنی ایده‌آل داشته باشند می‌توانند گوشت گاو مصرف کنند.

محتوای پروتئین و کربوهیدرات موجود در گوشت گاو فایده‌ی دیگری نیز دارد که آن را به منبعی از انرژی تبدیل می‌کند.

یکی دیگر از فایده‌های خوردن گوشت گاو برای سلامتی تامین مواد مغذی مورد نیاز (مادر و جنین) در دوران بارداری است.

لینولئیک اسید موجود در گوشت گاو موادی فعال برای مبارزه با سلول‌های سرطانی مانند سرطان پستان هستند.

گوشت گاو نه تنها توده‌ی عضلانی را در بزرگسالان افزایش می‌دهد، بلکه حاوی محتوای پروتئین است

که واقعا برای رشد استخوان‌های کودکان مفید است. بنابراین، می‌توان هر روز از آن مصرف کرد.

خواص گوشت قرمز کهره و بز

یکی از مزایای شگفت انگیز گوشت بز این است که می تواند خطر التهاب به ویژه در رگ های خونی را کاهش دهد.

گوشت بز در واقع برای تثبیت ضربان قلب مؤثر است.

از آنجا که گوشت بز حاوی چربی اشباع کمتری نسبت به گوشت گاو است،

بنابراین جایگزین بسیار خوبی برای تامین منبع پروتئین از گوشت به غیر از گوشت گاو است.

راه های زیادی برای جلوگیری از سرطان وجود دارد و یکی از آنها مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم و کلر است. گوشت بز یکی از این غذاها است.

صولاً انواع گوشت برای کم خونی مفید است و گوشت بز یکی از مواد بالای لیست است.

هموگلوبین یک نوع پروتئین است که در متابولیسم بدن مهم است.

خواص گوشت قرمز برای کرونا

علم پزشکی ثابت کرده است که مصرف پروتئین برای مقابله با کرونا مفید است و گوشت قمز هم سرشار از پروتئین است.

خواص گوشت قرمز برای پوست

سلنیوم موجود در گوشت قرمز قادر است از پیری زودرس پیشگیری کند و می‌تواند علائم پیری زودرس را از بین ببرد.

برخی علائم پیری زودرس عبارت هستند از خشکی و زبری پوست، تیرگی پوست، چین و چروک پوست،

و از دست دادن قابلیت ارتجاعی پوست؛

هم‌چنین، این منبع غنی از آنتی‌اکسیدان برای بهبود سلامت پوست نیز مفید است.

آنتی‌اکسیدان نخستین اسلحه‌ی بدن برای مبارزه با رادیکال‌های آزادی به شمار می‌رود که به پوست حمله می‌کنند.

در نتیجه، با مصرف گوشت قرمز می‌توانید پوستی مرطوب، نرم، و درخشان داشته باشید.

خواص گوشت قرمز برای زنان

فواید سلنیوم موجود در گوشت قرمز برای کنترل و حفظ کارکرد تولید مثل در انسان بسیار عالی هستند.

این خاصیت به ویژه برای زنانی که از قاعدگی نامنظم رنج می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

هم‌چنین، گوشت قرمز می‌تواند به کنترل برخی اختلالات مربوط به دستگاه تولید مثل بدن کمک کند.

توجه داشته باشید که مصرف زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان سینه را زیاد می کند.

خواص گوشت قرمز و سفید

مصرف گوشت گوسفند تولیدکننده خون صالح، مقوی و چاق‌کننده است، منی را زیاد می‌کند و غریزه جنسی را تحریک می‌کند.

گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است.

دل و جگر و قلوه آن مقوی دل و جگر و معده و کلیه است.

نسبت به گوشت بُز غلیظ‌تر و دیرهضم‌تر است.

سرکه سنگینی گوشت را می‌گیرد و آن را لطیف‌تر و زودهضم می‌کند.

مصلح گوشت‌های گرم و تر گشنیز و سماق است.

بهترین آن گوشت گوساله یک‌ساله است که (عِجل) نامیده می‌شود.

گوشت گاو غلیظ و دیرهضم است و تولید خون غلیظ و سوداوی می‌کند.

مداومت به مصرف آن موجب بیماری‌های سوداوی می‌شود.

ـالبته بعد از هضم کامل مقوی بدن و چاق کننده است.

مصلح آن دارچین، فلفل و زنجبیل است و باید به‌طور کامل پخته شود.

گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز آهن و پروتئین کمتری دارد، اما از طرفی مقدار ویتامین B گوشت سفید بیشتر است

و شامل مقدار قابل توجهی ویتامین K می‌باشد.

همچنین گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز کالری و چربی کمتری دارد؛

که این موضوع سبب شده است گوشت قرمز در رژیم غذایی افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند،

جایگاه ویژه‌ای داشته باشد. کلسترول گوشت سفید بسیار پایین است،

به همین دلیل به افرادی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی هستند.

خواص گوشت قرمز و ماهی

هضم ماهی از گوشت آسان تر است ، بنابراین برای استفاده افرادی که ناراحتی های گوارش دارند مناسب تر است.

میزان کلسیم آن بیشتر از گوشت است. در جلوگیری از پوکی استخوان در سنین بالاتر موثر است.

میزان کالری در ۱۰۰ گرم گوشت گاو به طور میانگین ۲۲۰ است ، در حالی که در ۱۰۰ گرم ماهی ۸۰ است.

گوشت ماهی ۱۵ تا ۲۰ درصد پروتئین و گوشت قرمز ۵ تا ۱۵ درصد پروتئین دارد.

ماهی های کم چرب کمتر از ۵ درصد و گوشت های قرمز ۲۰ تا ۳۰ درصد چربی دارند.

چربی ماهی غیراشباع است ، در حالی که در گوشت قرمز چربی های اشباع شده وجود دارد.

طبع ماهی سردتر از گوشت است. افراد سرد مزاج حتما باید در کنار ماهی از مخلفات گرم مثل گردو ، سیر و .. استفاده کنند.

میزان آهن در گوشت قرمز دو برابر مزغ و ماهی است آهن موجود در گوشت به راحتی جذب بدن می شود بنابراین به افراد کم خون بیشتر توصیه می شود.

جدا نمودن چربی های اضافه از ماهی به راحتی صورت گرفته در حالی که در گوشت قرمز چربی ها

در لابه لای بافت آن قرار داشته و به آسانی نمی توان آن را از هم جدا کرد.

گوشت قرمز برای کبد چرب

مبتلایان به کبد چرب بدانند که نیازی نیست گوشت قرمز را از برنامه‌ی غذایی‌تان حذف کنید؛

بهتر است مصرف آن را کاهش داده و از گوشت‌های کم چرب استفاده کنید.

گوشت قرمز برای سگ و گربه

بسیاری از سگ ها گوشت قرمز و سفید را دوست دارند. اطمینان حاصل کنید که گوشت به خوبی پخته شده باشد،

تمام چربی های قابل مشاهده – از جمله پوست مرغ را بردارید و قبل از دادن آن به سگ، استخوانهای آن را جدا کنید.

از گوشت گربه برای گربه به عنوان تشویقی استفاده کنید و نه غذای عمومی چرا که بر کبد، کلیه ها و سیستم گوارشی فشار وارد می آورد.

گوشت قرمز برای سرماخوردگی

وقتی سرما خورده‌اید، مخصوصاً اگر حالت تهوع و ناراحتی‌های گوارشی هم دارید، از گوشت قرمز صرف‌نظر کنید.

گوشت قرمز نسبت به سایر انواع پروتئین دارای چربی بیشتری است و انتخاب خوبی برای روزهای سرماخوردگی‌تان نیست.

گوشت قرمز برای بیماران قلبی

بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها، مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و برخی بیماری‌های مزمن مربوط به سلامت قلب را کاهش دهد.

زیرا امگا-۳ موجود در گوشت قرمز می‌تواند انعطاف پذیری و قابلیت ارتجاعی سرخرگ‌ها را بهبود ببخشد.

از این رو، خطر فشار خون بالا و آریتمی یا ضربان نامنظم قلب را می‌توان با مصرف گوشت قرمز به حداقل رساند.

دستگاه قلبی و عروقی شامل تمام فرایندهایی است که به کارکرد اندام قلب مربوط می‌شوند.

قلب یکی از مهم‌ترین اندام‌های بدن به شمار می‌رود.

با حفظ سلامت دستگاه قلبی و عروقی، بدن همیشه در برابر انواع مختلفی از اختلالاتی که باعث صدمه زدن به قلب می‌شوند،  مقاوم می‌ماند.

گوشت قرمز و غلظت خون

در طب سنتی آمده است که مصرف گوشت قرمز به مرور م تواند باعث غلظت خون شود.

گوشت قرمز و پروستات

آژانس بین المللی تحقیقات روی سرطان IARC نیز شواهدی مبنی بر رابطه بین مصرف گوشت قرمز

و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پانکراس و پروستات کشف کرده است.

محققان همچنین در مورد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده و پروستات در کسانی که گوشت قرمز می‌خوردند هشدار داده‌اند.

گوشت قرمز و سنگ کلیه

تحقیقات نشان می دهد که مصرف نمک و مصرف گوشت قرمز باعث تشدید سنگ کلیه می شوند و باید مدود شوند.

گوشت قرمز و سردرد

گوشت قرمز با از بین بردن کم خونی عوارض کم خونی مانند سردرد را از بین می برد ولی مصرف گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ باعث سردرد می شود.

فواید گوشت قرمز برای مردان

مصرف گوشت قرمز هیچ خاصیت بیشتری برای مردان ندارد نسبت به زنان فقط اینکه احتمال سرطان پروستات را در مردان بیشتر می کند.

علت دوست نداشتن گوشت قرمز

بعضی از افراد به دلیل طعم و یا حساسیت ممکن است که گوشت قرمز را دوست نداشته باشند که ممکن است بعد از چند سال این مشکل حل شود.

ارزش غذایی انواع گوشت قرمز

گوست گوسفند در ۱۰۰ گرم

کالری – ۲۴۳ کیلو کالری

چربی (اشباع و غیر اشباع) – ۱۳٫۵ گرم

امگا ۳ – ۱۹۰ میلی گرم

امگا ۶ – ۷۳۰ میلی گرم

پروتئین – ۲۸٫۴ گرم

گوشت گاو در ۱۰۰ گرم

انرژی (کالری) ۱۹۱ کیلوکالری

کربوهیدرات ۰٫۰۰ گرم

پروتئین ۱۹٫۹۰ گرم

چربی ۱۲٫۴۰ گرم

آب ۶۷٫۴۰ گرم

فیبر ۰٫۰۰ گرم

قند ۰٫۰۰ گرم

کلسترول ۶۸٫۰۰ میلی گرم

گوشت گوساله در ۱۰۰ گرم

انرژی (کالری) ۱۱۰ کیلوکالری

کربوهیدرات ۰٫۰۰ گرم

پروتئین ۲۰٫۲۰ گرم

چربی ۲٫۵۹ گرم

آب ۷۵٫۹۴ گرم

فیبر ۰٫۰۰ گرم

قند ۰٫۰۰ گرم

کلسترول ۷۹٫۰۰ میلی گرم

گوشت قرمز برای اعصاب

گوشت قرمز برای سلامت سیستم عصبی مفید است چرا که دارای ویتامین B12 اسشت و این ویتامین نقش اساسی در اعصاب فرد دارد.

مضرات گوشت قرمز

عوارض جانبی مصرف بیش از اندازه‌ی گوشت قرمز

الف. بوی نامطبوع بدن

ب. افزایش خطر سرطان روده‌ی بزرگ

پ. افزایش خطر سرطان سینه

ت. افزایش خطر بیماری قلبی

ث. چاقی مفرط

ج. نارسایی کلیه

چ. یبوست

ح. ابتلا به دیابت

مصرف بیش از اندازه این گوشت برای بیماران کبد چرب و سنگ کلیه مضر است.

گوشت قرمز به صورت فرآوری شده برای معده مضر است و خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

از آنجا که در دروان سرماخوردگی نباید گوشت قرمز خورد ممکن است برای کرونا هم مضر باشد.

مصرف زیاد گوشت قرمز حتی در کودکی زمینه ساز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان روده بزرگ و قاعدگی زودرس می شود

و می تواند باعث افزایش ریسک سرطان پستان در بزرگسالی شود.

همچنین نخوردن گوشت قرمز می تواند فرد با کمبود پروتئین و کم خونی و ضعف و کمبود روی و کلسترول روبرو کند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.