; خواص گوشت خرگوش برای نازایی در بارداری و خواص مغز و مایه خرگوش اهل سنت - فال و خواب
خواص گندمک شیرین ؛ خواص شیرین گندمک در دوران شیردهی زنان

خواص گندمک شیرین ؛ خواص شیرین گندمک در دوران شیردهی زنان

خواص گندمک شیرین خواص گندمک شیرین ؛ خواص شیرین گندمک در دوران شیردهی زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

نام دیگر مرزه و نام علمی سبزی مرزه چیست؟

نام دیگر مرزه و نام علمی سبزی مرزه چیست؟

نام دیگر مرزه نام دیگر مرزه ؛ نام علمی سبزی مرزه چیست؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص …

فلفل در شیردهی و خوردن فلفل در دوران شیردهی نی نی سایت

فلفل در شیردهی و خوردن فلفل در دوران شیردهی نی نی سایت

فلفل در شیردهی فلفل در شیردهی ؛ خوردن فلفل در دوران شیردهی نی نی سایت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص گوشت خرگوش

خواص گوشت خرگوش ؛ برای نازایی در بارداری و خواص مغز و مایه خرگوش اهل سنت

خواص گوشت خرگوش ؛ برای نازایی در بارداری و خواص مغز و مایه خرگوش اهل سنت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با خواص گوشت خرگوش

طعم و مزه خرگوش به ویژگی های گونه ، روش های شکار ، سن و سرانجام به تغییرات ناشی از ذخیره سازی به این روش یا روش دیگر بستگی دارد. گوشت خرگوش متراکم ، تقریبا بدون چربی است و عطر و طعم خاصی دارد. ذخیره نادرست تأثیر بسیار زیادی بر کیفیت گوشت دارد

خرگوش یک حیوان بسیار تمیز است. دوست دارد موها را با پنجه شانه کنید و با زبان بشویید. در مراتع ، خرگوش ها دائماً بالا و پایین می پرند. با کشف خطری ، آنها با پنجه خود می زنند. آنها از تغذیه صبح برمی گردند و در لانه خود پنهان می شوند. آنها با پشت خود به چاله صعود می کنند و آثار را در مقابل باد در هم می پیچند. برای یک لانه ، خرگوش مکانهای آفتابی ، محافظت شده از باد ، آرام ، خشک را انتخاب می کند.

خرگوش جانوری گیاه‌خوار است که برای پیدا کردن غذا به میان چمن، علف‌های هرز، و چوب‌های برگدار می‌رود. بخش گسترده‌ای از خوراک خرگوش را سلولز می‌سازد که ماده‌ای با گوارش دشوار است. خرگوش‌ها برای حل این مشکل دارای دو گونه مدفوع اند، یکی تکه‌های سخت و دیگری گلوله‌های نرم سیاه و روانرو که بی‌درنگ توسط خرگوش خورده می‌شوند. خرگوش‌ها مدفوع خود را می‌مکند (برخلاف گاو و بسیاری علفخواران که می‌جوند و نشخوار می‌کنند) تا مواد مغذی بیشتری از آن بیرون بکشند و بیشتر آن را گوارش کنند

خواص گوشت خرگوش در طب سنتی

گوشت خرگوش را باید با چربی زیاد میل نمایند یا با آب و نمک و زیتون شسته، مدت زیاد بپزند تا نرم شده و استفاده شود و مواظب بود بدن را از صفرا پاک کرده، گوشت را مرطوب و سرد سازند. بریان شده مغز خرگوش که با خردل و فلفل خورده شود، برای رعشه نافع است.خرگوش دارای مقدار زیادی پروتئین و چربی است و حاوی ۱۸۲ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است. این نوع گوشت در مقایسه با انواع دیگر (خرگوش ، خوک) سبک و رژیمی محسوب می شود. ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: پروتئین ، ۲۱٫۳ گرم چربی ، ۱۱ گرم کربوهیدرات ، ۱٫۳ گرم خاکستر ، – گرم آب ، ۶۶٫۵ گرم مقدار کالری ۱۸۲ کیلو کالری

خاصیت خرگوش مقدار کم چربی آن است. با وجود این ، خرگوش بسیار مقوی است. بنابراین ، می توان آن را یک نوع گوشت رژیمی دانست. این نوع گوشت بسیار سالم است. حاوی ویتامین و مواد معدنی غنی است.خرگوش برای هر شخصی مفید خواهد بود ، اما به خصوص در غذای کودک و رژیم غذایی افراد مسن توصیه می شود. خرگوش برای بیماریهای کبد ، مجاری صفراوی ، فشار خون بالا ، آلرژی ، بیماریهای دستگاه گوارش نشان داده شده است.

گوشت خرگوش برای سلامتی آگاهانه انتخابی سالم است .گوشت خرگوش حاوی مقدار بسیار ناچیزی چربی و کلسترول و حاوی بالاترین مقدار پروتئین و کالری می باشد . گوشت خرگوش یک منبع گوشتی نسبتاً مفیدی است . در موردگوشت خرگوش نظرات فقهی متفاوتی در بین مسلمانان وجوددارد. بعضی آنرا حرام وبعضی حلال وعده ای از خوردن آن اکراه می ورزند. در مجموع خرگوش حیوانی است گیاه خوار ونشخوار کننده واکثر شرایط حیوان حلال گوشت را دارد .

مغز برشته خرگوش در علاج لرزشى که بعد از بیمارى روى مى‏ دهد، سودمند است. پوست خرگوش بعلت گرمی فراوان در تسکین و التیام درد های آرتروزی بسیار سودمند است.برای استفاده باید خرگوش را پس از ذبح سریع پوست کنده و محل درگیر به بیماری آرتروز را داخل پوست نموده وباپارچه ببندید (به پوست کَشند). لازم بذکر است که گرمای شدیدی در محل ایجاد خواهد شد.

اگربخواهیم ازگوشت خرگوش بعنوان دارو استفاده نماییم باید زیرنظر پزشک سنتی همانند سایر داروها دوره ی درمان ومیزان مصرف مشخص وطبق برنامه عمل شود.خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

در برخی از روایات آمده است که خرگوش جزو حیوانات مسخ شده می باشد؛ از این رو خوردن گوشت آن جایز نیست. منقول از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمودند:«میمون، خوک، سگ، فیل، گرگ، موش، خرگوش و سوسمار و … از حیوانات مسخ شده می باشند و خوردن آنها جایز نیست.چند روایت دیگر نیز با همین مضمون از امامان معصوم (علیهم السلام) نقل شده است. مرحوم شهید ثانی می فرماید:«منظور از این روایات این است که انسان های مسخ شده به شکل این حیوانات بودند؛ زیرا انسان مسخ شده، بیش از سه روز باقی نمی ماند و می میرد.»بنابر این مقصود از این روایات این نیست که این حیواناتی که امروزه نیز وجود دارند، همان انسان های مسخ شده هستند. شاید بتوان گفت که مسخ شدن برخی از انسانهای گناهکار به شکل این حیوانات به یک خباثتی در این حیوانات دلالت دارد و گرنه چرا خداوند این گناه کاران را به شکل حیوانات دیگر مسخ نکرده است. شاید همین خباثت مادی یا معنوی در این حیوانات، سبب حرام گوشت شدن آنها شده است.

شایان ذکر است در فرض سوال شما که گوشت خرگوش برای بعضی بیماری ها مفید است در مقابل برای بسیاری از بیماری ها مضر و برای افراد سالم باعث بیماری های مختلفی می شود لذا انسان عاقل: ۱- دفع ضرر را مقدم بر جلب منفعت میداند ۲- درصد مفید و مضر بودن کار را می سنجد اگر ضرر بیشتر بود انجام نمی دهد مثلا خداوند متعال در سوره شریفه بقره در آیه ی ۲۱۹ و در مورد گوشت خرگوش روشن است که ضرر آن بیشتر از نفعش هست به عنوان نمونه به چند مورد اشاره میشود.

مصرف گوشت خرگوش به دلیل ایجاد مسمومیت با ‘آتروپین’ می تواند سبب اختلال در سیستم بدن و در برخی موارد منجر به مرگ شود.’آتروپین’ یکی از ترکیباتی است که در سیستم اعصاب خودکار بدن نقش دارد و سبب تحریک اعصاب پاراسمپاتیک می شود.وی اظهارداشت:اعصاب پاراسمپاتیک در بسیاری از فعالیت های قلبی، تنفسی و گوارش نقش اصلی را ایفا می کند. عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران افزود:در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’ وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود.وی همچنین ادامه داد:اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. وی گفت:خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است.درفقه امامیه گوشت خرگوش و هر حیوانی که در زیر زمین زندگی و لانه‏سازی می‏کند، حرام است. مسلما در تحریم این گونه مسائل، دین قصد تنگ گرفتن بر بندگان را نداشته است و مصالح عالیه‏ای برای انسان در مراعات این احکام بوده و هست؛ گرچه جزئیات مسأله برای ما روشن نباشد.

خواص گوشت خرگوش برای ریه و آسم و سرفه

سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن (رفلکس) به مواد محرک تنفسی یا آلودگی هوا یا برای دفع ترشحات در هنگام بیماری است. مکانیسم سرفه خروج سریع هوای بازدمی بر اثر انقباض عضلات تنفسی است. خواص گوشت خرگوش برای سرفه و آسم و ریه به صورت علمی ثابت نشده است . بنابراین نمی توان با اطمینان در این باره نظر داد.ساده و کم­‌هزینه­‌ترین راه تسکین سرفه استفاده از داروهای رایج و بدون نیاز به نسخه است. باید استراحت کنید و مایعات زیادی بنوشید.

خواص گوشت خرگوش برای ناباروری و نازایی

برخی از افراد اعتقاد دارند که خانم های نازا برای حامله شدن ، فرج ( آلت تناسلی ) خرگوش را پخته وبخورند تا نتیجه بگیرند اما این راه حل به صورت علمی ثابت نشده است .

خواص گوشت خرگوش برای سرطان

سَرَطان (در برخی منابع فارسی با نام چَنگار آمده‌است) به مجموعه‌ای از بیماری‌هایی گفته می‌شود که از تکثیر مهار نشدهٔ سلول‌های دگردیسی یافته پدید می‌آیند. از دیدگاه حکمای قدیمی طب ایرانی سرطان نوعی ورم است که به سبب تغییرات اخلاط بدن پیدا می‌شود ولی امروزه با پیشرفت دانش پزشکی می‌دانیم که این‌گونه نیست.سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول‌ها جدا می‌افتند. علت دقیق این پدیده همچنان نامشخص است ولی احتمال دارد عوامل ژنتیکی یا مواردی که موجب اختلال در فعالیت سلول‌ها می‌شوند در هسته سلول ناهنجاری به بار آورند. از جملهٔ این موارد می‌توان از مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سمی یا تابش بیش از اندازه نور آفتاب نام برد.بعضی از افراد اعتقاد دارند که گوشت خرگوش برای درمان بیماری سرطان مفید است اما این موضوع پایه ی علمی ندارد.

خواص گوشت خرگوش در بارداری

بهتر است خانم ها در دوران بارداری گوشت خرگوش مصرف نکنند زیرا خرگوش حرام گوشت بوده، به دنبال مصرف آن هم سودای زیادی در بدن تولید شده و مصرفش مضر است.در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود. اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است.

خواص گوشت و خون خرگوش

اگربخواهیم ازگوشت خرگوش بعنوان دارو استفاده نماییم باید زیرنظر پزشک سنتی همانند سایر داروها دوره ی درمان ومیزان مصرف مشخص وطبق برنامه عمل شود.خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

آیا گوشت خرگوش حرام است

مصرف گوشت خرگوش به دلیل ایجاد مسمومیت با ‘آتروپین’ می تواند سبب اختلال در سیستم بدن و در برخی موارد منجر به مرگ شود. ‘آتروپین’ یکی از ترکیباتی است که در سیستم اعصاب خودکار بدن نقش دارد و سبب تحریک اعصاب پاراسمپاتیک می شود. وی اظهارداشت:اعصاب پاراسمپاتیک در بسیاری از فعالیت های قلبی، تنفسی و گوارش نقش اصلی را ایفا می کند. عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران افزود:در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’ وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود. وی همچنین ادامه داد:اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. وی گفت:خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است. درفقه امامیه گوشت خرگوش و هر حیوانی که در زیر زمین زندگی و لانه‏سازی می‏کند، حرام است. مسلما در تحریم این گونه مسائل، دین قصد تنگ گرفتن بر بندگان را نداشته است و مصالح عالیه‏ای برای انسان در مراعات این احکام بوده و هست؛ گرچه جزئیات مسأله برای ما روشن نباشد.

مزه گوشت خرگوش

خرگوش دارای طعم خوب و ملایمی است و کسانی که یک بار آن را امتحان کنند حتما به آن علاقه مند می شوند.روش پخت خرگوش نیز تاثیر زیادی در طعم و مزه اون داره.طعم و مزه خرگوش به ویژگی های گونه ، روش های شکار ، سن و سرانجام به تغییرات ناشی از ذخیره سازی به این روش یا روش دیگر بستگی دارد. گوشت خرگوش متراکم ، تقریبا بدون چربی است و عطر و طعم خاصی دارد. ذخیره نادرست تأثیر بسیار زیادی بر کیفیت گوشت دارد.

گوشت خرگوش در فقه شیعه و اهل سنت

توجه داشته باشید که علمای شیعه خوردن هر گونه گوشت خرگوش را حرام می دانند.این دستورات همه حکمت دارند و بسیاری از این حکمت ها در طول تاریخ ثابت شده است. بسیاری از این احکام در روایات امده است و حتی اگر علم آنها را هنوز ثابت نکرده باشد باز هم ایمان داریم که مشکلی وجود داشته که بعضی خوراکی ها را حرام دانسته اند و مطمئنا با پیشرفت علم ، علت حرمت این غذاها نیز ثابت می شود. علمای اهل سنت از جمله شافعی خوردن گوشت خرگوش را حلال می دانند.

گوشت خرگوش برای گربه

گوشت خرگوش به صورت کنسرو و غذاهای آماده کاسه ای برای گربه ها در دسترس است. این کنسروها ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز گربه ها را تامین می کند و سرشار از اسیدهای چرب ضروری برای سلامت پوست و مو گربه ها می باشند. این کنسروها متشکل از تکه‌های بزرگ و لذیذ گوشت خرگوش و مواد مغذی و ارگانیک و همچنین ویتامین‌های ضروری است.

خون خرگوش برای لک صورت

خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

گوشت خرگوش در قرآن و اسلام

در این روایات درباره علت حرام گوشت بودن خرگوش، سه مطلب را می توان یافت: ۱-در برخی از روایات آمده است که خرگوش جزو حیوانات مسخ شده می باشد؛ از این رو خوردن گوشت آن جایز نیست. منقول از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمودند:«میمون، خوک، سگ، فیل، گرگ، موش، خرگوش و سوسمار و … از حیوانات مسخ شده می باشند و خوردن آنها جایز نیست.» چند روایت دیگر نیز با همین مضمون از امامان معصوم (علیهم السلام) نقل شده است. مرحوم شهید ثانی می فرماید:«منظور از این روایات این است که انسان های مسخ شده به شکل این حیوانات بودند؛ زیرا انسان مسخ شده، بیش از سه روز باقی نمی ماند و می میرد.» بنابر این مقصود از این روایات این نیست که این حیواناتی که امروزه نیز وجود دارند، همان انسان های مسخ شده هستند. شاید بتوان گفت که مسخ شدن برخی از انسانهای گناهکار به شکل این حیوانات به یک خباثتی در این حیوانات دلالت دارد و گرنه چرا خداوند این گناه کاران را به شکل حیوانات دیگر مسخ نکرده است. شاید همین خباثت مادی یا معنوی در این حیوانات، سبب حرام گوشت شدن آنها شده است.

گوشت خرگوش در رساله امام خمینی

آیا گوشت خرگوش حرام است یا مکروه؟ ‏ ‏‏بسمه تعالی، حرام است.

گوشت خرگوش و جوجه تیغی

خوردن گوشت خرگوش و گوشت جوجه تیغی چه حکمی دارد؟ مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی امام خمینی(قدّس سرّه) جواب خوردن گوشت خرگوش و گوشت جوجه تیغی حرام است. یاحقّ .در رابطه با خواص گوشت جوجه تیغی گفته شده که در درمان آسم و بیماری های مفصلی مفید است. آسم آلرژیک بیماری شایعی است که با علائمی همچون سرفه و تنگی نفس و عفونت ریه ها بروز می کند و به‌تازگی شیوع آن در کودکان به دلیل تماس با آلرژن ها افزایش یافته است . به دلیل اثرات جانبی کمتر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی داروهای مختلفی در طب سنتی برای درمان آسم آلرژیک وجود دارد . در برخی از کشورها از جمله ایران مردم محلی معتقدند که گوشت جوجه تیغی می تواند بیماری آسم را بطور کامل بر طرف کند اما باید گفت که گوشت این جانور نه تنها در درمان آسم بی تأثیر است بلکه پروتئین های موجود در گوشت جوجه تیغی می تواند در افراد حساس به آلرژن ها و مبتلا به آسم شدید , باعث تشدید بیماری و حملات آسم شود .

خواص مغز خرگوش

مغز برشته خرگوش در علاج لرزشى که بعد از بیمارى روى مى‏ دهد، سودمند است.مغز خرگوش‏ مسهلى است بى‏ آزار. مغز خرگوش در روغن یا کره یا عسل باشد باز تأثیر خود را مى‏ بخشد. پنیرمایه خرگوش ‏با سرکه تناول شود در علاج صرع مفید است.

فواید جگر خرگوش

خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.گوشت خرگوش یک منبع گوشتی نسبتاً مفیدی است . در موردگوشت خرگوش نظرات فقهی متفاوتی در بین مسلمانان وجوددارد. بعضی آنرا حرام وبعضی حلال وعده ای از خوردن آن اکراه می ورزند. در مجموع خرگوش حیوانی است گیاه خوار ونشخوار کننده واکثر شرایط حیوان حلال گوشت را دارد . پوست خرگوش بعلت گرمی فراوان در تسکین و التیام درد های آرتروزی بسیار سودمند است.برای استفاده باید خرگوش را پس از ذبح سریع پوست کنده و محل درگیر به بیماری آرتروز را داخل پوست نموده وباپارچه ببندید (به پوست کَشند). لازم بذکر است که گرمای شدیدی در محل ایجاد خواهد شد.

ارزش غذایی گوشت خرگوش

مواد معدنی گوشت خرگوش داخلی شامل: – ۱۸٫۰۰ میلیگرم کلسیم (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 2.40 میلی گرم آهن (گوشت خرگوش داخلی – مواد غذایی ۱۰۰G) – 0.00 میلی گرم منیزیم (گوشت خرگوش داخلی – مواد غذایی ۱۰۰G) – 210.00 میلی گرم فسفر (گوشت خرگوش داخلی – مواد غذایی ۱۰۰G) – 0.00 میلی گرم پتاسیم (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 40.00 میلی گرم سدیم (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G)

ویتامین ها گوشت خرگوش داخلی شامل: – ۰٫۰۱ میلیگرم ویتامین A (رتینول یا کاروتن) (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 0.04 میلی گرم ویتامین B1 (تیامین, Aneurin) (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 0.18 میلی گرم ویتامین B2 یا ریبوفلاوین (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 0.60 میلیگرم ویتامین B6 یا پیریدوکسین (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 0.00 میلی گرم ویتامین C یا اسید اسکوربیک (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G) – 0.00 میلی گرم ویتامین E یا توکوفرول (گوشت خرگوش داخلی – غذا ۱۰۰G)

خرگوش دارای مقدار زیادی پروتئین و چربی است و حاوی ۱۸۲ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است. این نوع گوشت در مقایسه با انواع دیگر (خرگوش ، خوک) سبک و رژیمی محسوب می شود. ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: پروتئین ، ۲۱٫۳ گرم چربی ، ۱۱ گرم کربوهیدرات ، ۱٫۳ گرم خاکستر ، – گرم آب ، ۶۶٫۵ گرم مقدار کالری ۱۸۲ کیلو کالری

خواص مایه خرگوش

پنیرمایه خرگوش ‏با سرکه تناول شود در علاج صرع مفید است.اگر بعد از حیض سه روز پنیرمایه خرگوش وحشى را با سرکه تناول نمایند منع حاملگى کند ورحم را از رطوبت ها مى‏رهاند.

حکم گوشت خرگوش ایت الله سیستانی

  پرسش: ایا گوشت ملخ و خرگوش حلال است؟ پاسخ: گوشت ملخ حلال است. گوشت خرگوش و تمام انواع ان حرام است.

خاصیت شیر خرگوش

شیر خرگوش برای تقویت عضله قلب و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از سرطان ها مفید است.دانشمندان در حال حاضر روی پروژه تولید گله‌هایی از خرگوش‌های شیرده متمرکز شده‌اند تا به درمان بیماران قلبی با شیر خرگوش کمک کنند. یک مزرعه در هلند اعلام کرده است: برای اولین بار فروش تجاری شیر خرگوش را آغاز می‌کند. خرگوش‌های این مزرعه از طریق اصلاحات ژنتیکی حاوی یک ژن انسانی و پروتئینی موسوم به بازدارنده “C۱” شده‌اند. شیر این خرگوش‌ها می‌تواند از پس زدن اعضای پیوندی و آسیب بافتی در نجات یافتگان از سکته مغزی، حمله قلبی و تصادفات رانندگی جلوگیری کند و هم چنین برای درمان نوعی اختلال موروثی سیستم ایمنی موثر است. محققان می‌گویند؛ ما اکنون ظرفیت تولید ارزان این شیر را در مقادیر نامحدود و فراوان داریم.

خواص درمانی زهره خرگوش

شکار این گونه ها گاه برای تجارت و استفاده پوست برخی از این جانوران نیست ، بسیار دیده شده که پوست و لاشه گرگ و روباهی در حالیکه شکمش دریده شده و جگر و زهره اش خارج شده به حال خود رها شده است ، در واقع خرافاتی که از قدیم و پیشینیان در بین مردم نسل به نسل منتقل شده خواص درمانی برخی از اعضای این جانوران دلیل اصلی و بهانه شکار شدن آنها است.

زهره (کیسه صفرا) خرس، گوشت سمت راست بدن خرگوش، پوست گرگ، دم روباه، ناموس کفتار، پوست گراز، گوشت تشی (در گویش محلی جوله نوعی جوجه تیغی)، دم عقرب و مهره مار (برای جادو و افسون) از جمله اعضای این جانوران هستند که در کشورمان و در کشورهایی مانند تاجیکستان برای درمان بیماریهایی چون آسم، آلرژی، روماتسیم، دردهای پوستی، سحر وجادو کاربرد دارند.

حکم گوشت خرگوش مکارم

پرسش : خوردن گوشت خرگوش چگونه است؟ پاسخ : مطلقاً حرام

پروتئین گوشت خرگوش

خرگوش دارای مقدار زیادی پروتئین و چربی است و حاوی ۱۸۲ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است. این نوع گوشت در مقایسه با انواع دیگر (خرگوش ، خوک) سبک و رژیمی محسوب می شود. ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: پروتئین ، ۲۱٫۳ گرم چربی ، ۱۱ گرم کربوهیدرات ، ۱٫۳ گرم خاکستر ، – گرم آب ، ۶۶٫۵ گرم مقدار کالری ۱۸۲ کیلو کالری

محل زندگی خرگوش‌

خرگوش ها تقریبا در همه جاهای سبز زندگی می کنند و می توانیم بگوییم که در چمنزار، علفزار، جنگل‌های کم درخت، جنگل‌های انبوه، تالاب و حتی بیابان زندگی می کنند.  این جانور زندگی دسته جمعی دارد و تنهایی زندگی نمی کند. شناخته شده‌ترین گونهٔ آن‌ها یعنی خرگوش اروپایی در سوراخ‌هایی درون زمین زندگی می‌کنند.

نکته جالب این است که بیش از نیمی از خرگوش‌های جهان در آمریکای شمالی زندگی می‌کنند و همچنین جنوب غربی اروپا، آسیای جنوب شرقی، سوماترا، برخی جزیره‌های ژاپن و بخش‌هایی از آفریقا و آمریکای جنوبی هم زیستگاه های اصلی این جانورند.♥

به صورت طبیعی نباید در بیشتر بخش‌های اوراسیا خرگوش پیدا کرد با این حال هم‌اکنون شماری از گونه‌های خرگوش صحرایی در این منطقه یافت می‌شود. بیشتر خرگوش‌ها در اثر مبادلهٔ بزرگ میان آمریکا وارد آمریکای جنوبی شدند. بیشتر این قاره تنها یک گونه از این جانور، خرگوش برزیلی، را دربردارد؛ درحالی که بیشتر مخروط جنوبی آمریکا بدون خرگوش است. خرگوش‌های اروپایی به بسیاری از نقاط جهان برده شده‌اند

تولید مثل خرگوش

نرخ تولید مثل خرگوش‌ها بسیار بالا است. فصل جفت‌گیری بیشتر خرگوش‌ها ۹ ماه است. فصل جفت‌گیری برای خرگوش‌های استرالیا و زلاندنو از روزهای پایانی ژوئیه آغاز می‌شود و تا پایان ژانویه ادامه دارد در حالی که برای دیگر خرگوش‌ها، در بازهٔ فوریه تا اکتبر است. دوران بارداری معمولی هم برای آن‌ها سی روز است و می‌توان انتظار داشت در هر بارداری، چهار تا دوازده بچه به دنیا آید. یک بچه خرگوش، چهار تا پنج هفته شیر می‌خورد، این بدین معنی است که یک در یک فصل، یک خرگوش ماده می‌تواند ۸۰۰ بچه، نوه و نتیجه (فرزند نوه) تولید کند. یک خرگوش ماده، از شش ماهگی و یک خرگوش نر، از هفت ماهگی، آمادهٔ جفت‌گیری است. فرایند جابجایی اسپرم، نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ ثانیه بیشتر طول نمی‌کشد. رفتارهایی مانند لیسیدن، بو کردن (خرخر کردن) و دویدن به دنبال خرگوش ماده، از جمله کارهای میانهٔ جفت‌گیری است. همچنین پاشیدن ادرار (برای کشیدن قلمرو) از دیگر رفتارهای جنسی این جانور است. گاهی برخی خرگوش‌های ماده در دورهٔ بارداری ممکن است کمی از موهای بدنشان را از دست بدهند. تخمک‌گذاری، ده ساعت پس از جفت‌گیری آغاز می‌شود. خرگوش ماده پس از جفت‌گیری، لانه اش را می‌سازد و با خزهای زیر گردن، شکم و پهلویش مرز لانه اش را مشخص می‌کند. خرگوش ماده با این کار خزهای روی پستانش را کم می‌کند تا آسان‌تر بتواند به نوزادان در راهش، شیر بدهد. نوزاد خرگوش هنگامی که به دنیا می‌آید، کور است بدنش خز ندارد و کاملاً ناتوان است. دستگاه ایمنی بدن نوزادان بسیار کم توان است و نمی‌تواند پادتن تولید کند برای همین پادتن از طریق جفت به بدن نوزاد می‌رسد.

گوشت خرگوش اروپایی

گوشت خرگوش اروپایی، خرگوش صحرایی اروپایی و خرگوش صحرایی در اروپا، آمریکای جنوبی و شمالی و بخش‌هایی از خاورمیانه به عنوان خوراک خریداری می‌شود.

تفاوت خرگوش معمولی و خرگوش صحرایی

مهم‌ترین تفاوت خرگوش معمولی و خرگوش صحرایی در نوزاد این جانوران است. نوزاد خرگوش هنگام تولد بدنی بی مو دارد و کور است در حالی که نوزاد خرگوش صحرایی بدنی پوشیده از مو دارد و می‌توانند ببینند. همهٔ خرگوش‌ها به جز گونهٔ دم‌پنبه‌ای در لانه‌هایی که در زمین کنده‌اند، زیر زمین زندگی می‌کنند اما خرگوش صحرایی لانه‌ای ساده و معمولی دارد. خرگوش‌های صحرایی اندامی بزرگتر، گوش‌هایی بلندتر و پاهای پشتی کشیده تر و نیرومندتر از خرگوش دارند. همچنین بر روی خز بدن آن‌ها لکه‌ها و رگه‌های سیاه رنگ دیده می‌شود. خرگوش‌های صحرایی هرگز اهلی نمی‌شوند. خرگوش اروپایی هم به عنوان حیوان خانگی و هم به عنوان گوشت خرگوش کاربرد دارد.

گوشت خرگوش در بریتانیا

در بریتانیا هم گوشت خرگوش در قصابی‌ها و فروشگاه‌های کوچک و بزرگ به صورت گوشت یخی خریداری می‌شود. همچنین گوشت تازهٔ آن هم در دسترس است. برای نمونه در فروشگاه‌های مزرعه‌ها و بازارهای بارو در لندن خرگوش‌های کشته شده را به صورت سنتی آویزان کرده‌اند و به فروش می‌رسانند. تا پیش از شناخت بیماری استحاله میگزومی، گوشت خرگوش در سیدنی، استرالیا بسیار پُرهواخواه بود اما پس از آن مردم کمتر به سراغ گوشت خرگوش رفتند. گوشت خرگوش در آشپزی مراکشی بسیار کاربرد دارد به ویژه در خوراکی به نام تجین که آن را «با بادام بو داده چند دقیقه پیش از آوردن بر سر میز می‌آرایند». گوشت این جانور در آسیا-اقیانوسیه چندان شناخته شده نیست.

خرگوش‌ های اهلی

خرگوش‌های اهلی را می‌توان به عنوان حیوان خانگی در حیاط خانه یا درون خانه در قفس نگهداری کرد و اجازه داد که در فضای درونی گردش کنند. خرگوش‌هایی را که درون فضای خانه نگاه می‌دارند با نام خرگوش خانگی می‌شناسند. البته این خرگوش‌ها جای مناسبی (اتاق پذیرایی خانه) برای دویدن و ورزش دارند و هم یک قفس ویژهٔ خود. می‌توان به خرگوش‌ها آموزش داد که در جعبهٔ خود باشند و یاد بگیرند که هنگامی که نامشان را صدا می‌کنیم به سوی ما بیایند. خرگوش‌هایی هم هستند که در طول روز در بیرون خانه و فضای بازند و در هنگام شب به خانه بازمی‌گردند. خرگوش‌ها برای بازی گوشی به ابزارهایی مانند توپ، تونل، پوسته (چادر) و دیگر اسباب بازی‌ها نیازمندند. معمولاً برای خرگوش‌های خانگی فضایی افزون بر آنچه دارند هم در نظر گرفته می‌شود برای نمونه آن‌ها را به بیرون می‌برند تا در چمن بازی کنند و در فضای امنی بدوند. خرگوش خانگی به صورت نامحدود می‌تواند لوئیچهٔ چمنی و دیگر علف‌های خشک را بخورد همچنین باید اندکی از خوراک‌های ترکیبی صنعتی خرگوش که از پیش فراوری شده‌است هم به آن داد. حتماً باید به اندازهٔ کافی برای آن سبزیجات تازه فراهم کرد و دسترسی نامحدود به آب تازه و پاک داد. خرگوش حیوانی اجتماعی است. خرگوش خانگی می‌تواند با بسیاری از موجودات زندهٔ پیرامونش مانند سگ، گربه، دیگر خرگوش‌ها، پرندگان، چینچیلا، خوکچه هندی و حتی انسان دوست شود. البته در چنین وضعیتی باید بیشتر از آن‌ها نگهداری کرد چون ممکن است این جانوران به خرگوش حمله کنند. خرگوش حیوانی خجالتی است و به آسانی وحشت زده می‌شود. استخوان‌های آن‌ها به ویژه در پشت، بسیار شکننده‌است برای همین هنگام بغل کردن آن‌ها باید شکم و پشتشان را هم گرفت تا آسیب نبینند

مضرات گوشت خرگوش

خرگوش یک محصول پروتئینی است. مصرف زیاد آن می تواند باعث ایجاد نقرس و آرتروز شود. کودکان ممکن است دچار دیاتز عصبی- آرتریک شوند. این خواص مضر خرگوش با محتوای بالای بازهای پورین موجود در آن مرتبط است ، که در فرآیند جذب به اسید اوریک تبدیل می شوند. این اسید اوریک است که منجر به نقرس و همچنین رسوب نمک و تشکیل سنگ می شود. بیشتر از همه ، به مفاصل ، تاندون ها و کلیه ها می رود. خرگوش در پسوریازیس و آرتریت پسوریازیس منع مصرف دارد ، که با محتوای بالای اسیدهای آمینه در خرگوش که در بدن انسان به اسیدهای هیدروسیانیک تبدیل می شود و باعث کاهش اسیدیته در بدن می شود ، توضیح داده می شود. کاهش اسیدیته باعث تشدید این بیماری ها می شود. خرگوش می تواند باعث واکنش آلرژیک شود ، بنابراین شما باید روی تحمل فردی محصول تمرکز کنید.

خرگوش حرام گوشت بوده، به دنبال مصرف آن هم سودای زیادی در بدن تولید شده و مصرفش مضر است.در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود. اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.