خواص گوشت گنجشک برای سرطان و زنان باردار دکتر روازاده و خواص فضله گنجشک

خواص گوشت گنجشک

خواص گوشت گنجشک ؛ برای سرطان و زنان باردار دکتر روازاده و خواص فضله گنجشک

خواص گوشت گنجشک ؛ برای سرطان و زنان باردار دکتر روازاده و خواص فضله گنجشک همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب ورد توجه شما سروان گرامی قرار گیرد.

در بسیاری از شهر های ایران مانند دزفول گوشت گنجشک را می فروشند و از آن آبگوشت درست می کنند. خواص درمانی گوشت گنجشک بر کسی پوشیده نیست.در این مطلب به صورت مفصل در مورد این گوشت صحبت خواهیم کرد.

توضیحاتی در مورد گوشت گنجشک

گوشت گنجشک جزو گوشت های حلال به شمار می رود و البته جزو گوشت های گرم .طبع گوشت گنجشک گرم و خشک است و افراد با طبع صفراوی و گرم مزاجان باید با مصلح آن مصرف کنند و در طول روز مقداری مواد خنک کننده مصرف کنند.

توجه داشته باشید که گنجشکی باید به صورت اسلامی شکار و ذبح شده باشد وگرنه خوردن گوشت ان حرام است.

خوردن گوشت گنجشک حلال است به شرطی که طبق موازین اسلامی شکار شده باشد و مشکلی نخواهد داشت.

قیمت گوشت گنجشک

گنجشک کبابی در ایران به صورت هر سیخ بین ۵ تا ده هزار تومان فروخته می شود.♥

فروش گوشت گنجشک

گوشت گنجشکها در حال حاضر بعنوان یکی از پرخاصیت ترین گوشت ها توسط مراکز فروش گوشت در تهران خرید و فروش می شود و بوسیله مراکز و دفاتر ارائه دهنده محصولات پروتئینه بصورت بسته بندی شده عرضه می گردد. گنجشک ها پرنده هایی با جثه بسیار ریز و اندام هایی ظریف می باشند که با این جثه کوچک دارای گوشتی بسیار پرخاصیت و سودمند می باشند به همین علت مصرف گوشت شان از سوی طب سنتی و پزشکی نوین بعنوان یک داروی تقویتی معرفی شده است بطوریکه امروزه برخی از شهرها مثل تهران به تولید گوشت این پرنده می پردازند. گوشت گنجشکان اغلب با شیوه تور و شکار بدست می آید که بصورت تازه ارائه می گردند ولی در تهران برخری از مراکز این گوشت را بصورت بسته بندی شده بفروش رسانده و در دسترس خریداران قرار می دهند.

خواص گوشت گنجشک برای زنان باردار

این عصاره در دوران بارداری مفیدترین ماده غذایی ست زیرا در این دوران باید فرد غذای کم حجم و پرخاصیت بخورد و چیزی بهتر از عصاره گوشت گنجشکها پیدا نخواهید کرد زیرا حجم کمی ازین ماده غذایی دارای پروتئین، کلسیم، آهن، فسفر یا ریزمغذی های سودمند، کمیاب و ضروری می باشد و بطور کلی ذخیره های بسیار با ارزش تلقی می گردد.

عده ای از خانم های باردار به این گوشت ویار دارند که با نظر پزشک می توانند مصرف کنند و مفید است.

خواص گوشت گنجشک نر

اکثر علمایی که علم حکمت را خداوند به آن ها هدیه کرد از قدیم تا جدید از گوشت گنجشکها برای درمان ناباروری آقایان و نازایی زنان استفاده میکردند و همینطور هم مغز سر گنجشک (مخصوصا سرگنجشک نر)، یکی از مشهور ترین از علما و عرفا آیت الله شیخ حسن علی نخودکی اصفهانی (قدس الله سره) بود که این از مجربات ایشان هم هست. شیخ یاسین اشاره کردند که مغز سر گنجشک برای نیروی جنسی بسیار قوی عمل میکند و برای مشکلات اسپرم و منی سودمند است و برای مشکلات تخمدان بانوان هم مفید اس استاد شیخ یاسین: یک نکته مهم خدمت شما بگم؛ برای درمان مشکلات جنسی و ناباروری بهترین وقت برای شکار گنجشک وقتی هست که گفته می شود آن ها مست هستند و برهم سوار می شوند (فصل جفت گیری) که فصل جفت گیری آن ها اوایل فصل بهار تا اواسط فصل تابستان است. امید وار است یکم بیشتر به این پرنده پرخواص از این به بعد دقت شود و افرادی که از روی اگاهی استفاده از این پرنده میکنند رو بی جهت و بدون اگاهی ملامت نکنند.

گوشت گنجشک برای کودکان

استفاده از گوشت های مغذی برای کودکان در حال رشد، اهمیت زیادی دارد. چرا که باید نیاز های آنها سریعا مرتفع گردد تا در روند رشد آنها خللی ایجاد نشود. در خواص مشخص شده از گوشت گنجشک، مقوی بودن آن باعث شده است که کارشناسان مصرف آن را برای کودکان نیز توصیه کنند. معمولا گوشت گنجشک برای استفاده کودکان به صورت چرخ کرده می باشد که هضم آن راحت تر صورت گیرد. البته استفاده از این گوشت برای کودک باید زیر نظر متخصص انجام شود، چرا که در برخی از مواقع بهتر است از استفاده آن جلوگیری گردد.

گوشت گنجشک

گوشت گنجشک بنا به گفته طب سنتی عصفور نامیده می شود و به گفته آن برای تقویت جسمانی و قوای جنسی تجویز می گردد و همچنین دخترانی که تازه به بلوغ رسیده اند و فقر شدید آهن دارند می توانند گوشت گنجش را بصورت عصاره میل کنند و از نظر کم خونی بهبودی یابند. عصاره این گوشت با همان شیوه های قدیمی در بخار آب استخراج می گردد و تمامی ریزمغذی ها، املاح معدنی ضروری و مواد کمیاب را در خود دارد به همین خاطر نوعی مکمل ویتامینه، پروتئینه و چاق کننده به حساب می آید البته مصرفش بهترین دارو برای جبران قوای از دست رفته در زنان باردار است و برای بیمارانی که در نقاهت اند اثرگذاری خوبی دارد. فواید بیشماری برای این گوشت مقوی ذکر شده اند که مهمترین آنها درمان صرع و لقوه است و به خاطر طبع گرمش تقویت کننده جسمی، جنسی و سیستم دفاعی بدن می باشد.

خواص گوشت گنجشک در طب سنتی

طبع گوشت گنجشک گرم و خشک است.

گوشت گنجشک طبع گرم و خشک دارد. به همین علت استفاده از گوشت این پرنده برای افرادی که سرد مزاج هستند میتواند مفید واقع شوند.

مصلح این گوشت ، آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل است.

گوشت گنجشک کمترین میزان چربی را دارد. به همین دلیل اگر که شما دچار چربی خون هستید

و نمیتوانید گوشت مرغ یاو یا گوسفند مصرف کنید گوشت گنجشک برای شما مفید خواهد بود.

گوشت گنجشک برطرف کننده بیماری های سردمزاجی می باشد. گوشت این پرنده همچنین برای از بین بردن نفخ و تقویت سیستم گوارش مفید است.

خوردن گوشت گنجشک شادی آور بوده و برای کاهش افسردگی مناسب است.

متخصصان و پزشکان به این عقیده دارند که گوشت گنجشک برای درمان ناباروری تاثیرگذار است

و مصرف اصولی گوشت این پرنده میتواند این نوع بیماری ها را از شما دور کند.

گوشت گنجشک حاوی کلسیم غنی است. به همین علت مصرف مدوم گوشت این پرنده شما را برای عدم مشکلات پوسیدگی استخوان و درد مفاصل گارانتی میکند.

مغز موجود در سر گنجشک برای تقویت قدرت جنسی موثر است.

گوشت گنجشک سرشار از آهن است و به همین علت برای رفع کم خونی موثر بوده و مصرف آن برای خانم های باردار و افراد دچار ریزش مو بسیار مفید است.

مصرف گوشت و آبگوشت گنجشک برای تقویت بدن کودکان مفید است

خواص گوشت گنجشک برای سرطان

تحقیقاتی در مورد گوشت گنجشک شده است که نشان می دهد دارای خواص ضد سرطان است ولی چون تحقیقات در این زمینه کم است نمی توانیم به طور قطع در این مورد صحبت کنیم.

خواص گوشت گنجشک برای مردان

مغز سر گنجشک برای تقویت قوای جنسی بسیار مناسب بوده و در افزایش میزان اسپرم مردان و بهبود سیستم جنسی زنان بسیار موفق عمل خواهد کرد.

خواص گوشت گنجشک در روایات

گوشت گنجشک یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی بوده و از نظر خواص داروئی بسیار ارزشمند است.

استاد شیخ یاسین اشاره می کنند به گوشت گنجشک که برای تقویت و نیروی جنسی بسیار سریع عمل میکند و بسیار قوی است.

گوشت گنجشک برای افراد ضعیف و سرد مزاج و بلغمی و افرادی که بیماری آن ها از سردی است نعمتی بزرگ است و بسیار برای آن ها مفید می باشد.

شیخ یاسین اشاره کردند: تقویت کننده قوای جسمی، جنسی و روحی است.

برای افرادی که ام اس، پارکینسون، رعشه، سردی تن، درد استخوان و… دارند بسیار مفید است.

خواص دیگر این پرنده این است که بالا برنده فشار خون است، افرادی که دچار ضعف و افت فشار هستند حتما از خوراک گوشت گنجشک غافل نشوند.

گویند اگر گنجشک را با زرده تخم مرغ طبیعی در روغن زیتون سرخ کنند و در چند وعده بجای غذای روزانه میل کنند

افراد مسن را جوری نشاط و قوای جنسی دهد که انگار جوانی برومند هستند.

خواص گوشت گنجشک و کبوتر

گوشت مقوی گنجشک همانند سایر گوشت های قرمز دارای آهن بسیار زیادی است

که علاوه بر آهن فراوان از پروتئین سرشاری برخوردار بوده و برای کودکان فواید زیادی دارد.

بعضی از پرندگان اگرچه از جثه کوچکی برخوردارند اما دارای گوشتی بسیار لذیذ هستند مثل گنجشکان که از کوچک ترین پرندگان گوشتی به شمار می روند.

این پرندگان پرواز قوی و قدرتمندی هم دارند و گوشت شان در برخی از شهرهای کشور مثل اهواز از مصرف بالایی برخوردار می باشد.

گوشت این پرندگان قرمز است و طبیعتش گرم می باشد و بهترین ارزش تغذیه ای و درمانی را دارد.

نه تنها کبوتر بلکه هر پرنده دیگری خواص درمانی خاص خودش را دارد و اکثرا نیز دارای خواص درمانی و غذایی مشابهی هستند

بنابراین در این مقاله سعی داریم تا خواص درمانی مهم گوشت کبوتر را خدمت شما بیان نماییم.

به دلیل وجود مقدار قابل توجهی فسفر و کلسیم و آهن و روی در گوشت کبوتر، مصرف آن به خانم های باردار توصیه می شود

چون موجب افزایش هوش و ذکاوت جنین شده و هم چنین به استحکام و استخوان بندی جنین کمک شایانی می کند.

خوشبختانه گوشت کبوتر سرشار از آهن می باشد، همانطور که در قسمت بالا نیز گفته شد،

حدود ۳۰ درصد گوشت کبوتر را آهن تشکیل می دهد و این یعنی مصرف اصولی گوشت

این پرنده برای خانم های باردار و افراد و بیماران آن ها را بیماری فقر آهن می رهاند.

علی رغم اینکه کبوتر گوشت کمی دارد ولی همین مقدار گوشت کم کبوتر سرشار از پروتئین می باشد.

بنابراین مصرف گوشت کبوتر به تامین پروتئین مورد نیاز بدن کمک می کند.

گوشت کبوتر طبع گرم و خشکی دارد، به همین دلیل مصرف آن برای افراد سرد مزاج توصیه می گردد،

مصرف مداوم گوشت کبوتر علاوه بر تقویت قوای جنسی به درمان زود انزالی نیز کمک می کند.

تمام آنتی اکسیدان های ضروری در جهت از بین بردن رادیکال های آزاد در سلول های بدن در گوشت کبوتر وجود دارد،

بنابراین مصرف دوره ای و اصولی گوشت کبوتر برای افراد میانسال بسیار مفید خواهد بود چرا که آنها را از انواع بیماری های قلبی و عروقی می رهاند.

در گوشت کبوتر کمترین مقدار چربی وجود دارد، بنابراین مصرف زیاد آن نه تنها چاقی به دنبال نمی آورد

بلکه به افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک کرده و تنظیم وزن را به دنبال خواهد داشت.

دو عنصر آهن و روی موجود در گوشت این پرنده به تقویت ریشه مو کمک خواهد کرد و از ریزش آن ها جلوگیری خواهد کرد.

ویتامین های گروه B موجود در گوشت کبوتر به شادابی پوست و افزایش انرژی بدن کمک خیلی زیادی خواهد نمود.

هم چنین ویتامین های فوق به افزایش سرعت هضم غذا و در نتیجه فعالیت بیشتر دستگاه گوارشی کمک خواهد کرد

و فرد مصرف کننده را از بیماری های گوارشی مانند یبوست و… خواهد رهانید.

منیزیم یکی از مهم ترین و ضروری ترین عنصر معدنی برای بدن می باشد که به کاهش فشار خون، تنظیم کلسترول بدن،

جلوگیری از سکته قلبی، بهبود وضعیت خواب و … کمک می کند، که حدود ۶ درصد گوشت کبوتر را منیزیم تشکیل می دهد.

گوشت گنجشک حلال است

خوردن گوشت گنجشک از نظر تمامی مراجع حلال است و مشکل شرعی ندارد.

گنجشک حلال گوشت است و اگر طبق دستور شرع، ذبح شود خوردن گوشت آن، حلال می باشد.

شکار آن نیز چنانچه مطابق با مقررات و برای کسب روزی باشد نه تفریح، شرعا اشکالی ندارد.

گوشت گنجشک از کجا بخرم

در استان های جنوبی مانند خوزستان این گوشت در بازار فروخته می شود ولی اگر جزو استان هایی هستید که گوشت گنجشک در آنها فروخته نمی شود بهترین راه سرچ در اینترنت و خرید اینترنتی است.

گوشت گنجشک برای کرونا

گوشت گنجشک به دلیل مقوی بودن و داشتن طبع گرم در ایام کرونا توصیه می شود.

گوشت گنجشک برای کم خونی

در طب سنتی برای درمان کم خونی نسخه زیر تجویز شده است.

آب‌پز شده گوشت بلدرچین یا سوپ جو با گوشت گنجشک هفته‌ای یک وعده میل شود.

گوشت گنجشک برای حرف زدن کودک

برای زود زبان باز کردن کودکان بهتر است که تخم و گوشت کبوتر و بلدرچین را به کودک خود بدهید تا گوشت گنجشک را.

گوشت گنجشک و فشار خون

خواص دیگر این پرنده این است که بالا برنده فشار خون است، افرادی که دچار ضعف و افت فشار هستند حتما از خوراک گوشت گنجشک غافل نشوند.

طرز پخت گوشت گنجشک

 موادلازم:

 برای یک نفر ۲تا۳عدد گنجشک                     پیاز۳تا۴ عدد متوسط

زردچوبه وفلفل ونمک به میزان کافی                            آب ۳ لیوان           روغن به میزان لازم

گنجشک هاروکه پاک کرده به فروش می رسند تهیه کرده وتمیزشسته ودرقابلمه همراه با یک عددپیازخلالی شده وبا۳لیوان آب وهمراه باادویه ها ونمک روی اجاق گازقرارداده ودرظرف راگذاشته وپس از جوش آمدن شعله ی گاز راکم کنید وپس از۳۰تا۴۵دقیقه اجازه داده تاپخته شوند دراین فاصله ۳عددپیازدیگرراخلالی کرده وتف می دهیم حال گنجشک های پخته شده را ازآب بیرون آورده ودرپیازوروغن وادویه بانمک تف می دهیم پس ازسرخ شدن آن را سرو میکنیم آب آن را درکاسه ای جداگانه ریخته (جهت تیلیت کردن )درکنارآن قرارمی دهیم .البته می توان هنگام پخت گنجشک به آن گوجه وسیب زمینی اضافه کردواین بستگی به ذائقه ی خانواده دارد.

روش دوم (مدرن)         موادلازم:

برای یک نفر۲تا۳گنجشک                              پیاز یک عدد متوسط

گوجه یک عدد متوسط                                   نخود نصف پیمانه(پیمانه ی پلوپز)

زردچوبه وفلفل ونمک به مقدارلازم                    رب گوجه یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی یک عددمتوسط                             آب ۳لیوان

نخودرا ازشب قبل باآب نیمگرم خیس کرده وسپس صبح پوست آنهارا جداکرده ولپه می کنیم حال گنجشک ها راشسته وباپیازخلالی شده ونخود وگوجه وزردچوبه وفلفل ورب گوجه وآب درقابلمه ریخته روی اجاق گاز می گذاریم بعدازجوش آمدن شعله راکم کنید پس از ۴۵ دقیقه (لپه هاپخته شدند)سیب زمینی را حبه قندی خردکرده وهمراه با نمک به غذا اضافه می کنیم وپس از۱۵ دقیقه بعدازپخته شدن سیب زمینی ها اجاق گازراخاموش وغذا راسرو کنید(می توانیدبه دلخواه باچلو میل کنید.) براساس ذائقه ی خانواده می توان ازلیموامانی هنگام پخت استفاده کردویا هنگام سرو آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

طرز تهیه عصاره گوشت گنجشک

گوشت گنجشک ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

نمک و آبلیموی تازه کمی

مراحل تهیه

گوشت را به صورت قطعات خیلی ریز خرد کنید.

پیاز خرد شده را به همراه کمی نمک به آن اضافه کرده و درون شیشه ای با درب فلزی بریزید.

درب شیشه را محک ببندید و در مرکز یک قابلمه قرار دهید.

درون قابلمه تا زیر درب شیشه آب بریزید و اگر شیشه در آب شناور شد یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید و سپس حرارت را تا حدی کم کنید که آب داخل قابلمه، خیلی ملایم بجوشد.

۲ الی ۳ ساعت طول می کشد تا گوشت داخل شیشه بپزد، پس از اینکه گوشت کاملا پخت و عصاره آن خارج شد،

شیشه را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.

پس از اینکه کمی خنک شد با یک جسم نوک تیز مانند چاقو، زیر درب شیشه کمی فشار وارد کنید تا هوای آن خارج شده و راحت باز شود.

آب را از گوشت جدا کرده و در صورت تمایل کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

اگر در حین پخت آب قابلمه تبخیر شد، مقداری آب داغ به آن اضافه کنید و از ریختن آب سرد خودداری کنید؛ زیرا باعث شکستن شیشه خواهد شد.

حجم مواد درون شیشه از ۲/۵ حجم کل شیشه بیشتر نشود تا گوشت به خوبی بپزد.

در صورت تمایل می توانید کمی هویج و جعفری خرد شده به گوشت اضافه کنید تا عصاره گوشت خوشمزه‌تری داشته باشید.

هر چه گوشت مورد استفاده، مرغوب‌تر و باکیفیت‌تر باشد عصاره گوشت بهتری خواهید داشت.

ویتامین گوشت گنجشک

گوشت مهم ترین منبع تامین پروتئین است. درست است که بعضی منابع گیاهی که فراوان تر وارزان تر نیز هستند سرشار از پروتئین می باشند؛

ولی پروتئین گوشت گنجشک نسبت به پروتئین گیاهی ارجحیت دارد. زیرا پروتئین موجود در گوشت دارای مقادیر زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن می باشد.

همچنین گوشت گنجشک منبع مهمی برای تامین آهن، روی، فسفر، سدیم، کلر و منیزیم نیز می باشد.

منبع ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B2 به شمار می رود و دارای ویتامین B12 می باشد.

بعضی افراد تصور می کنند با مصرف مکمل می توانند کمبود مواد مغذی را در بدنشان تامین کنند، اما این افراد در اشتباهند.

زیرا دریافت مواد مغذی از طریق غذای طبیعی بسیار کامل تر و بهتر از مکمل هاست.

همچنین گوشت گنجشک دارای مقدار زیادی چربی حیوانی است که منبع مهم انرژی بدن است.

مضرات گوشت گنجشک

اگر گوشت گنجشک را مصرف کردید نگران هیچ مشکلی نباشید مگر یبوست که احتمال دارد

خوردن این گوشت موجب این شود که شما دچار یبوست شوید.

مصرف ان برای افراد گرم مزاج زیاد توصیه نمی شود و باید با مصلح مصرف کنند.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 21 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.