; استفراغ و علت حالت تهوع دائمی بدون استفراغ و عکس استفراغ مکرر در خواب - فال و خواب
قرص گرفتگی عضلات ؛ آمپول و پماد و قویترین آمپول شل کننده عضلات

قرص گرفتگی عضلات ؛ آمپول و پماد و قویترین آمپول شل کننده عضلات

قرص گرفتگی عضلات قرص گرفتگی عضلات ؛ آمپول و پماد و قویترین آمپول شل کننده عضلات همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب …

میگرن ؛ درمان و تشخیص و قرص میگرن عصبی و درمان قطعی میگرن چیست

میگرن ؛ درمان و تشخیص و قرص میگرن عصبی و درمان قطعی میگرن چیست

میگرن میگرن ؛ درمان و تشخیص و قرص میگرن عصبی و درمان قطعی میگرن چیست همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد …

قرص هالوپریدول ؛ خواب آور و اعتیاد اور است و چاق میکند و عوارض قطع ناگهانی

قرص هالوپریدول ؛ خواب آور و اعتیاد اور است و چاق میکند و عوارض قطع ناگهانی

قرص هالوپریدول قرص هالوپریدول ؛ خواب آور و اعتیاد اور است و چاق میکند و عوارض قطع ناگهانی همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم …

استفراغ

استفراغ ؛ علت حالت تهوع دائمی بدون استفراغ و عکس استفراغ مکرر در خواب

استفراغ ؛ علت حالت تهوع دائمی بدون استفراغ و عکس استفراغ مکرر در خواب همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد استفراغ

تهوع یا بالا آوردن یا هَراش *  خروج با فشار محتویات درون معده جانداران از راه دهان و گاه از راه بینی به بیرون است. این محتویات می‌تواند غذای خورده شده یا دیگر مواد درون دستگاه گوارش مانند زردآب (صفرا) باشد. هراش یا استفراغ ممکن است به دلیل نوع ماده بلعیده شده (مثلاً غذای فاسد) یا واکنش مغز به علت وجود تومور، حاملگی، استرس‌های عصبی و غیره باشد. به حالتی که پیش از استفراغ (هراش) در بیمار ایجاد می‌شود تهوع (بالا آوردن) می‌گویند. اگر هراش (استفراغ) ادامه داشته باشد، برای جلوگیری از پیامدهایی همچون دهیدراسیون (ازدست دادن آب بدن) باید درمان گردد. استفراغ با قی کردن (برگشت غذا) که غذای هضم شده از راه مری به دهان برمی‌گردد اما بدون فشار است و منجر به جهیدن به بیرون نمی‌شود تفاوت دارد. تهوع و استفراغ یک واکنش محافظتی در پاسخ به علل متعددی هستند این علل شامل طیف وسیعی ازاختلالات، مانند شرایط کاملاً خوش‌خیم تا شرایط اورژانسی است. تهوع و استفراغ هر کدام می‌تواننند به‌طور مستقل رخ دهند اما معمولاً با یکدیگر مرتبطند. معمولاً تهوع منجر به ایجاد استفراغ می‌شود. تهوع با رنگ‌پریدگی، تعریق، و احساس گرگرفتگی همراه است. استفراغ تخلیهٔ همراه با فشار محتویات معده از دهان است. آروغ زدن انقباضات مکرر عضلات دیافراگم و دیوارهٔ شکم است که اغلب منجر به استفراغ می‌شود یا با استفراغ همراه است.

مکانیسم ایجاد استفراغ

تهوع  به وسیله تحریک وابران از مرکز استفراغ در مغز به عضلات شکم و سینه ایجاد می‌شود. نوروترانسمیترهایی که اغلب با تهوع و استفراغ همراه‌اند شامل استیل‌کولین، هیستامین، سروتونین و دوپامین است.

درمان استفراغ

بسیاری از اپیزودهای تهوع ، به صورت حاد و خودمحدودشونده است و تشخیص بیماری براحتی بر پایه تظاهر بالینی بیمار گذاشته می‌شود. تهوع مزمن و استفراغ برای بیشتر از یک ماه برای پزشکان یک چالش تشخیصی ودرمانی است. بسیاری از موارد تهوع نیازی به درمان ندارند و فقط باید رژیم غذایی تغییر کند و وضعیت مایعات بدن باید کنترل شود. براساس شدت علایم داروهای ضد استفراغ به طریق مختلف (خوراکی، تزریقی، مقعدی) تجویز می‌شود. داروهای رایج جهت تهوع واستفراغ شامل آنتی‌کولینرژیک‌ها: اسکوپولامین (به انگلیسی: scopolamine) آنتی‌هیستامین‌ها: دیفن‌هیدرامین و دیمن هیدرینات (به انگلیسی: Diphenhydramine) بنزامیدها: متوکلوپرآمید (به انگلیسی: Metoclopramide) بنزودیازپین‌ها: لورازپام (به انگلیسی: Lorazepam) بوتیروفنون‌ها: هالوپریدول (به انگلیسی: Haloperidol) کورتیکواستروییدها: دگزامتازون (به انگلیسی: Dexamethasone) فنوتیازین‌ها: کلروپرومازین(به انگلیسی: Chlorpromazine) آنتاگونیست‌های گیرنده سروتونین :شامل اندانسترون (به انگلیسی: Ondansetron)گرانیسترون (به انگلیسی: Granisetron)، دولاسترون (به انگلیسی: Dolasetron) اندانسترون، گرانیسترون و دولاسترون جهت جلوگیری از تهوع واستفراغ متعاقب شیمی‌درمانی و رادیوتراپی استفاده می‌شوند. این داروها همچنین در تهوع و استفراغ بعد از عمل، نیز موثرند. اما داروهای ارزانتر مانند دگزامتازون و دروپریدول نیز اثر مشابهی دارند. آنتاگونیست‌های دوپامین: شامل فنوتیازین‌ها، بوتیروفنون‌ها و بنزامیدها از طریق بلوک رسپتورهای دوپامینی عمل می‌کنند. فنوتیازین‌ها اغلب برای تهوع و استفراغ شدید مؤثر نیستند و عوارض جانبی بالایی نظیر خواب آلودگی، افت فشارخون و عوارض اکستراپیرامیدال (به انگلیسی: extrapyramidal)دارد. متوکلوپرامید: برای تهوع واستفراغ شدید موثرتر ولی عوارض جانبی بالا یی دارد آنتی‌هیستامین‌ها و آنتی‌کولینرژیک‌ها در جلوگیری از تهوع واستفراغ مرتبط با اختلالات گوش داخلی، بیماری حرکت، سرگیجه ومیگرن موثرند گاهی این داروها منجر به گیجی در فرد می‌شوند بنزودیازپین‌ها این داروها در استفراغ ناشی از بیماری‌های روانی و عصبی موثرند.

علل و دلایل استفراغ

استفراغ دو علت دارد یکی مرکزی و دیگری محیطی (رفلکسی) از علل مرکزی داروهای کموتراپی و نارکوتیک‌ها عفونت‌های حاد خصوصاً در بچه‌ها علل متابولیک:حاملگی (اول صبح‌ها)، اورمی،DKA، هایپرکلسمی از علل رفلکسی التهاب و تحریک GI آپاندیسیت کوله سیستیت پانکراتیت گاستریت حاد یا پریتونئت‌ها گاستروانتریتهای ویروسی یا باکتریایی مواد استفراغ‌آور مثل ایپکاک زخم گوارشی (بلافاصله بعد از خوردن غذا) انسداد انسداد رودهٔ کوچک یا بزرگ (در شرح حال بیمار استفراغ با بوی مدفوع دارد) تنگی پیلور یا آشالازی و..(استفراغ چند ساعت بعد غذا و حاوی تکه‌های هضم نشده) علل عصبی-مرکزی افزایش فشار داخل مغزICP لابیرنتینیت گوش داخلی آسیب سر میگرن بیماری حرکت علل سایکوژنیک تصاویر و بوهای زننده آنورکسی و بولیمی سایر علل MI درد شدید مثل تورشن بیضه‌ها بدخیمی‌های وسیع

تهوع چیست

تَهَوُّع احساس بالا آوردن غذا و به هم خوردن دل. نوعی احساس است همراه با حرکت معکوس اندامهای گوارشی که معده برای بیرون‌راندن چیزی که در داخل آن است، انجام می‌دهد. در این حالت انسان وادار به استفراغ می‌شود

علل تهوع چیست

تهوع در بسیاری از بیماری‌ها و ناراحتی‌های بدن دیده می‌شود مانند مشکلات گوارشی، مسمومیت، عفونتها به خصوص عفونت‌های روده‌ای، عارضه جانبی بسیاری از داروها، مشکلات گوش میانی و سرگیجه، بیماری‌های کبد، اختلالات مغز و دستگاه عصبی مرکزی.

درمان تهوع چیست

برای درمان تهوع اگر علت اصلی قابل درمان نباشد از آنتی‌هیستامینها، بوتیروفنونها ، آنتاگونیست‌های گیرنده سروتونین مانند اندانسترون یا متوکلوپرامید استفاده می کنیم. در حاملگی از ویتامین ب۶ نیز استفاده می‌شود.

عوامل استفراغ

تهوع  می‌توانند نشانه‌ای از طیف وسیع بیماری‌ها باشد که در برخی موارد حاد بوده و در برخی موارد هم به دلایل پزشکی رخ می‌دهد. نمونه‌هایی از این عوامل عبارتند از: انسداد روده آسیب‌های مغزی مسمومیت غذایی عفونت ناشی از باکتری یا ویروس دریازدگی پرخوری بارداری عوارض جانبی داروها مصرف سموم خاصی همچون الکل هر یک از این عوامل سبب تغییرات شیمیایی‌ای می‌شوند که در نهایت، به تحریک شدن مغز می‌انجامد. مغز دارای چندین گیرنده‌ی مختلف است که می‌تواند عمل استفراغ را در بخش گیرنده‌ی شیمیایی (CTZ) راه اندازی کند. همچنین یک ناحیه‌ی شناخته شده تحت عنوان مرکز استفراغ وجود دارد که در آن‌جا مغز توکسین‌ها و سموم را شناسایی می‌کند و باعث تولید سیگنال‌هایی برای شروع روند استفراغ می‌شود.

درمان خانگی استفراغ

در موارد مسمومیت غذایی یا عفونت، تهوع اغلب تحت عنوان روشی برای بدن بوده که به وسیله‌ی آن خود را از مواد مضر و زیان‌بار پاکسازی می‌‌کند. با این حال، مراحل و گام‌هایی وجود دارد که شخص می‌تواند برای کاهش دادن به احساس تهوع و ناراحتی معده که اغلب با تهوع همراه می‌باشد، از آن‌ها استفاده کند. این گام‌ها شامل موارد زیرند: نوشیدن ۱ تا ۲ اونس مایع، حدود ۳۰ دقیقه بعد از عمل استفراغ. نمونه‌هایی از مایعات در دسترس شامل: آب، آبگوشت یا چای گیاهی. پرهیز از مصرف الکل و نوشیدنی‌های گازدار در هنگام استفراغ؛ زیرا آن‌ها تنها حالت تهوع را بدتر کرده و باعث افزایش کمبود آب بدن می‌شوند. مکیدن آبنبات سفت، با عصاره‌های لیمو و یا نعناع برای برطرف کردن طعم‌های ناخوشایند. نوشیدن یک چای زنجبیلی یا مکیدن یک آبنبات زنجبیلی. زنجبیل دارای خواص ضدتهوع می‌باشد که می‌تواند به فرد کمک کند تا احساس بهتری داشته باشد. استفاده از آروماتراپی یا بوکردن عطرهای خاص، ممکن است حالت تهوع را کاهش دهد. رایحه‌هایی که دارای خواص ضدتهوع می‌باشند عبارتند از: اسطوخودوس، بابونه، روغن لیمو، نعناع بیابانی، گل رز و گل میخک. استفاده از طب سوزنی برای تسکین تهوع. با توجه به مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering، فشار دادن نقطه‌ی P6 (روی مچ دست داخلی، در زیر انگشت اشاره) می‌تواند به کاهش حس تهوع کمک کند.

استفراغ کودکان

در هنگام تهوع یک کودک، پیشگیری از کم آبی بدن، باید به عنوان یک هدف مهم در نظر گرفته شود. با این حال، این احتمال وجود دارد که آن‌ها همیشه تمایلی به خوردن آب نداشته باشند؛ پس راهکارهای خلاقانه‌ای وجود دارد که به نوشاندن مایعات به آن‌ها کمک می‌کند. تکه یا مکعب‌های یخی از محلول‌ها و نوشیدنی‌های خوراکی و حاوی الکترولیت، به منظور جبران آب از دست رفته تهیه کنید. ژلاتین را به عنوان جایگزین مایعات به فرزندتان بدهید. آن‌ها ممکن است با آن بهتر مدارا کنند و یا اینکه احتمال زیادی وجود دارد که آن را بخورند. آب میوه را با آب رقیق کنید. رقیق سازی به کاهش میزان شکر آب‌میوه که می‌تواند به بدتر شدن اسهالی که اغلب با تهوع همراه است، کمک کند. به منظور کاهش احتمال تهوع مجدد، ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بعد از تهوع ، به کودک مایعات آبکی بدهید. ابتدا با مقدار کمی شروع کنید تا مطمئن شوید که کودک قادر به تحمل کردن آن می‌باشد یا خیر. اگر به مدت ۸ ساعت استفراغی صورت نگرفت، به کودک غذاهای شیرین بدهید و میزان مایعات مصرفی‌اش را کاهش دهید. نمونه‌هایی از جمله کراکرز (نوعی شیرینی)، نان تست، سوپ شیرین، موز و سیب زمینی له شده. این غذاها می‌توانند در معده بمانند و سبب پرشدن آن شوند. درمان کودکانی که دچار استفراغ می‌شوند، می‌تواند دشوار باشد؛ چراکه آن‌ها همیشه قادر به بیان آنچه که احساس می‌کنند نمی‌باشند اما انجام اندک راهکارهای درمانیِ مایعات، می‌تواند کمک کننده باشد.

استفراغ و الکل

الکل اثر کم آبی بر روی بدن دارد که می‌تواند یکی از علل مرتبط با خماری و مستی بوده باشد. الکل همچنین می‌تواند باعث تحریک مخاط معده، افزایش اسید معده و کاهش هضم غذا شود، در نتیجه فرد می‌تواند نوعی ناراحتی را که در نهایت به تهوع و استفراغ منجر می‌شود تجربه کند. اگر یک فرد استفراغ مرتبط با الکل را تجربه کند، می‌تواند علائم خود را به کمک موارد زیر کاهش دهد: نوشیدن مایعات. مصرف مقدار کمی از آب یا نوشیدنی حاوی الکترولیت می‌تواند به کاهش آب بدن که به دلیل استفراغ می‌باشد، کمک کند. تسکین دهنده‌ی درد غیر استامینوفنی. استامینوفن می‌تواند برای کبد مضر باشد حال آنکه الکل پیش از این، آن را تحت تأثیر قرار داده است. مصرف ایبوپروفن می‌تواند انتخاب بهتری برای کاهش درد و رنج ناشی از استفراغ باشد. با این وجود ایبوپروفن می‌تواند در برخی افراد باعث سوزش معده شود؛ بنابراین این افراد باید آن را با احتیاط مصرف کنند. همچنین ایبوپروفن می‌تواند بر کلیه‌ها نیز تاثیر بگذارد در حالیکه آن‌ها در اثر کم آبی بدن، پیش از این تحت تاثیر قرار گرفته‌اند. مصرف ۱۲۰۰ میلی‌گرم از ویتامین B6. برطبق برخی از منابع مصرف ویتامین B6 می‌تواند علائم باقی مانده را کاهش دهد؛ بخصوص اگر فرد آن را قبل، درحین و یا بعد از نوشیدن مصرف کند. خوردن تکه‌های کوچکی از نان تست و نوشیدن جرعه ای از آب میوه، قهوه و یا چای می‌تواند به فرد کمک کند تا انرژی خود را دوباره بدست آورد و حالت تهوع را از بین برود. با این حال، در مورد نوشیدنی‌های کافئین‌دار احتیاط کنید چراکه ممکن است منجر به کم شدن آب در بدن شود. فرد باید حدود ۳۰ دقیقه برای خوردن، پس از استفراغ صبر کند تا احتمال استفراغ مجدد کاهش یابد.

استفراغ و مراجعه به پزشک

زمان مراجعه به پزشک هنگامی که فرد حالت تهوع و استفراغ را متاسفانه بیش از یک بار در عمر خویش تجربه می‌کند. ممکن است دانستن اینکه چه زمانی باید به دنبال راهکارهای درمانی بود، کمی مشکل باشد. مواردی که در آن فرد باید به دکتر مراجعه کند، شامل: استفراغی بیش از یک هفته طول بکشد احتمال بارداری وجود داشته باشد اگر درمان‌های خانگی، استفراغ را درمان نکند اگر فرد دچار علائم کمبود شدید آب باشد؛ مانند تشنگی و عطش زیاد، ادرار تیره رنگ، ادرار بسیار کم و سرگیجه اگر فرد پس از یک آسیب به سر، دچار استفراغ شود استفراغ حاوی خون یا استفراغی که شبیه به دانه‌های قهوه است به ویژه خون کهنه و یا خشک. نوزادان و کودکان قادر به بیان کردن علائم کم آبی خود همانند بزرگسالان نیستند، بنابراین والدین باید از علائمی که ممکن است به مراقبت پزشکی احتیاج داشته باشد، آگاهی داشته باشند. شامل: اسهال و استفراغ که بیش از ۲۴ ساعت طول می‌کشد و بهبود نمی‌یابد تب بالاتر از ۱۰۴ درجه فارنهایت در کودک بالاتر ۲ سال و تب بیش از ۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت در کودک کمتر از ۲ سال مشاهده‌ی خون در مدفوع یا استفراغ معده متورم یا علائم دردناک شکم ادرار تیره رنگ یا ۸ ساعت ادرار نداشتن کودک ناتوانی در تولید اشک به هنگام گریه، دهان خشک و چشم‌های گود و فرورفته کودک آرام نشود و همچنان به نق زدن ادامه دهد

استفراغ و زنجبیل

نخستین ماده‌ای که باید در این نوشتار عنوان شود زنجبیل است. زنجبیل یک ماده‌ی خوراکی محبوب است که به طور گسترده‌ای در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود تا طعم آنها را جذاب‌تر کند. به علاوه، این ریشه‌ی خوراکی برای مقابله با برخی از مشکلات مربوط به معده از جمله استفراغ استفاده می‌شود. در واقع، زنجبیل یکی از موثرترین داروهای خانگی طبیعی برای استفراغ است. شما می‌توانید زنجبیل را به شیوه‌های مختلفی استفاده کنید، مثلا می‌توانید دمنوش زنجبیل تهیه کنید، آن را به صورت خام بخورید یا به غذاها اضافه کنید. ثابت شده‌است که تمام این شیوه‌ها مهر پایانی بر تهوع و استفراغ می‌زنند. زنجبیل می‌تواند ترشح آنزیم‌های گوارشی را که به تعادل اسید معده کمک می­کنند، افزایش دهد. علاوه بر این، زنجبیل دارای فنول‌هایی است که عضلات معده را تسکین می‌دهند و تاثیر آنها روی بافت معده مانند داروهای آرامش‌بخش است. فنول‌ها همچنین حرکت سموم و مواد غذایی هضم شده را در سیستم گوارش‌تان تسریع می‌بخشند و به این ترتیب شما دچار حالت تهوع نخواهید شد. گزینه‌های متعددی برای استفاده از زنجبیل وجود دارند که مطابق با خواست خودتان می‌توانید یکی از آنها را برای درمان استفراغ امتحان کنید. شما می‌توانید زنجبیل را به صورت خام بخورید یا از آن سوپ تهیه کنید تا معده‌تان تسکین بیابد. در برخی موارد، افراد علاقمند به نوشیدن دمنوش زنجبیل هستند زیرا جذب آن آسان است و همچنین سریع تاثیر خود را می‌گذارد. در ادامه، می‌توانید دو روش استفاده از زنجبیل را برای تسکین استفراغ ‌ببینید: روش شماره ۱ – ابتدا باید ۲ فنجان زنجبیل تازه و پوست‌کنده و خرد شده را در یک تابه بریزید و آن رابا ۳ یا ۴ برش پوست لیمو و ۴ فنجان آب مخلوط کنید. – تمام مواد تشکیل‌دهنده را روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شعله را پایین بیاورید و اجازه بدهید ظرف بدون این‌که درش را بگذارید به مدت ده دقیقه روی حرارت باشد. – در هنگام این‌که محلول را هم می‌زنید، کمی شکر به آن اضافه کنید. البته نباید بیش از اندازه شکر اضافه کنید، کم‌تر از یک فنجان کافی است. – پس از آن، اجازه بدهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا میزان آب به ۳ فنجان کاهش یابد. – سپس، ترکیب حاصل را در یک کاسه بزرگ صاف کنید و جامدات را از مایع جدا کنید. – شربت را در یک ظرف در بسته و دمای پایین به مدت ۷ روز یا کم­تر نگه دارید. – ۱/۴ فنجان از این شربت را با یک فنجان نوشابه‌ی خنک مخلوط کنید و ترکیب حاصل را مصرف کنید. روش شماره ۲ : چای یا دمنوش زنجبیل – اول، باید ریشه‌ی زنجبیل را کاملا شسته و پوست آن را خوب جدا کنید. – سپس زنجبیل را به قطعات کوچک تقسیم کنید، با استفاده از کاغذ مومی روی آنها را بپوشانید و آنها را له کنید تا به قطعه‌های کوچک­تر تبدیل شوند. – ۲ تا ۳ لیوان آب را با شعله­ی بالا بجوشانید و زنجبیل را در آن بریزید. اجازه بدهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه‌ی دیگر بجوشد. – سپس ترکیب را صاف کنید و آن را داخل لیوان‌تان بریزید. – اگر دوست دارید، کمی عسل اضافه کنید. – حالا می‌توانید دمنوش آماده شده را به آرامی بنوشید و از آن لذت ببرید تا تاثیر مثبتش را تجربه کنید.

استفراغ و لیموی تازه

لیموی تازه مانند سحر و جادو شما را درمان خواهد کرد و به مراقبت از معده‌تان کمک می‌کند و همچنین استفراغ را کاهش می‌دهد. شما به راحتی می‌توانید ببینید که لیموی تازه توسط افرادی که دچار ماشین‌گرفتگی می‌شوند استفاده می‌شود، زیرا عطر و بوی ملایم و طراوت‌بخش آن واقعا می‌تواند حالت تهوع را کم کند، معده‌تان را تسکین بدهد. برای استفاده از لیمو جهت درمان حالت تهوع و استفراغ، یک لیمو تهیه کنید. سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید، و آنها را در نزدیکی خود قرار بدهید تا بوی‌شان به مشام شما برسد. مطمئن شوید که بوی آنها خیلی تند نیست و شما به طور کامل نفس می‌کشید و نفس‌تان را بیرون می‌دهید. با انجام این کار، لیمو می‌تواند بیش­ترین تاثیر را برای کمک به تهوع داشته باشد. اصلا عجیب نیست که لیمو را یکی از معروف‌ترین داروهای خانگی برای استفراغ خطاب کنیم چرا که عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد. علاوه بر برش دادن لیمو و استنشاق بوی آن، می‌توانید از آب آن برای درمان تهوع استفاده کنید. آب لیمو نه تنها دمای بالای بدن را در روزهای گرم کاهش می‌دهد، بلکه زمانی که حالت تهوع می‌گیرید، باعث کاهش ناخوشی شما نیز می‌شود. آب لیمو که سرشار است از تعداد زیادی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین B، C، پروتئین، کلسیم، منیزیم و دیگر مواد مغذی مهم، به عنوان یک داروی موثر برای کمک به بازیابی انرژی‌تان پس از استفراغ و از دست دادن آب بدن در نظر گرفته می‌شود. برای استفاده از آب لیمو جهت درمان تهوع، فقط باید ۱ قاشق چایخوری آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. یک راه سنتی نیز وجود دارد که می‌توانید برای مصرف این مخلوط امتحان کنید: انگشت‌تان را داخل ترکیب آب لیمو و عسل بزنید، و آن را آرام مک بزنید. هر دو روش فوق به شدت به شما توصیه می‌شود، به ویژه برای کسانی که در اثر حالت تهوع و استفراغ حسابی اذیت می‌شوند. علاوه بر این، لیمو یک منبع طبیعی همیشه در دسترس است، بنابراین هیچ نگرانی در رابطه با تهیه‌ی آن نخواهید داشت. آن را امتحان کنید و تاثیر فوق‌العاده­اش را روی معده‌تان تجربه کنید.

بابونه و استفراغ

بابونه نوعی گیاه دارویی است که از قدیم‌الایام و به مدت هزاران سال با هدف آرام کردن معده و تسکین ارگان­های گوارشی مورد استفاده قرار گرفته ­است. بابونه یک گیاه مهم برای تهیه‌ی نوعی دمنوش گیاهی است. این گیاه با ماهیت ایمنی که دارد، به طور گسترده‌ای در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان یک آرام‌بخش ملایم جهت درمان مشکلات معده استفاده می‌شود. بابونه معمولا با سایر انواع گیاهان سودمند ترکیب می‌شود تا درمان مناسبی برای سوزش سر دل، ناراحتی معده، استفراغ و حالت تهوع آماده شود. بنابراین، این گیاه نیز به عنوان یکی از بهترین داروهای خانگی برای استفراغ شناخته شده‌است. بابونه را به دلیل ماهیت ملایمی که دارد، می­توانید برای آرام کردن معده در هر زمانی که حس کردید قرار است استفراغ کنید، مصرف کنید. به علاوه، این گیاه حاوی خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و بادشکن است که کمک می‌کند سیستم گوارش شما به درستی عمل کند و تمام مشکلات مربوط به معده از جمله استفراغ را از بین می‌برد. شما می‌توانید دمنوش بابونه را به عنوان ساده‌ترین روش برای درمان استفراغ مصرف کنید. این دمنوش بی‌خطر است و آسیبی به معده‌ی شما نمی‌رساند، بنابراین پیشنهاد می‌شود که وقتی دارید دچار حالت تهوع می‌شوید، دمنوش بابونه مصرف کنید. – ابتدا باید یک فنجان آب جوش آماده کنید، سپس یک قاشق چایخوری دمنوش بابونه‌ی خشک را داخل آن بریزید. – دمنوش را هم بزنید و آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دم بگذارید. – سپس، دمنوش را صاف کنید و آن را به طور منظم، معمولا یک یا دو بار در روز بنوشید تا از شر تهوع و مشکلات معده خلاص شوید. هرچند بابونه توانایی زیادی برای درمان استفراغ دارد، اما دارای برخی از عوارض جانبی مانند ایجاد خواب آلودگی نیز هست و برخی افراد ممکن است با مصرف آن واکنش آلرژیک نشان بدهند. در این صورت توصیه این است که این افراد چای ترش را که آن هم برای آرام کردن دستگاه گوارش استفاده می‌شود، امتحان کنند.

نکاتی طلایی در مورد استفراغ

کنترل حالت تهوع و استفراغ، درمان کهیر یا درماتیت تماسی از مواد مصرف قرص و شربت هیدروکسی زین می‌باشد. شربت هیدروکسی زین به صورت ۵ میلی‌گرم در ۱۰ میلی‌لیتر می‌باشد.

تحقیقات نشان می دهد که اگر تهوع شما همراه با کم آب شدن بدن باشد یا اگر استفراغ کرده باشید، یک تکه از موز را به عنوان میان وعده مصرف کنید.

موز می‌تواند به بازگرداندن پتاسیم به حالت تعادل کمک کند که اغلب در نتیجه اسهال و استفراغ از بدن خارج می‌شود.

پتاسیم الکترولیتی ست که به هنگام استفراغ کردن به میزان زیادی از بدن شما خارج می‌شود.

موز نشاسته‌ای و ملایم هم هست که ممکن است به کاهش اسهال کمک کند.

موقعی که دوباره آماده خوردن غذاهای جامد باشید، پزشکان توصیه به خوردن غذاهای جامدی همانند موز می‌کنند.

حتما در مواقعی که حالت تهوع دارید موز مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.