درمان بواسیر با لیزر و فیلم و هزینه عمل هموروئید با لیزر در بوشهر و مازندران

درمان بواسیر با لیزر

درمان بواسیر با لیزر ؛ فیلم و هزینه عمل هموروئید با لیزر در بوشهر و مازندران

درمان بواسیر با لیزر ؛ فیلم و هزینه عمل هموروئید با لیزر در بوشهر و مازندران همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد بواسیر

درمان بواسیر با لیزر جدیدترین روش درمان بواسیر است.همانطور که می دانید بواسیر بیماری مزمن و دردناکی است که متاسفانه اکثر مبتلایان از بیان آن خودداری می کنند.در علم پزشکی بواسیر عبارت است از سیاهرگ های گشادشده (واریسی) در راست روده یا مقعد فرد بیمار. بواسیر ممکن در مجرای مقعدی (بواسیر داخلی) رخ دهد یا در مدخل مقعد (بواسیر خارجی) واقع شود. بواسیر ممکن است سالهای سال وجود داشته باشد اما تنها با وقوع خونریزی توجه آن شویم. شایعترین علت آن یبوست و اسھال طولانی و زور زدن مدفوع است. ھر ٣ عامل فوق سبب افزایش فشار داخل شکم می شود و مانع بازگشت خون وریدی در مخرج می شوند. ھر عامل دیگری نیز که مانع بازگشت خون وریدی شود می تواند از علل این بیماری باشد.ارث نقش قابل توجھی در ایجاد بیماری بواسیر ندارد اما چون شیوع آن بالا می باشد می تواند در افراد متعددی از یک خانواده بوجود آید. خاصه این که رژیم غذایی یک خانواده اغلب مشابه است.

دو نوع هموروئید در علم پزشکی داریم♥

 هموروئیدهای داخلی: بارز ترین علامت هموروئیدهای داخلی خونریزی روشن همراه با اجابت مزاج است شما خون قرمز روشن را در هنگام تمیز کردن خودتان می بینید در اغلب موارد، آنها باعث درد نمی شود.

 هموروئیدهای خارجی: هموروئیدهای خارجی سبب خارش و سوزش در ناحیه مقعد می شود آنها اغلب باعث درد و گاهی اوقات خونریزی به ویژه هنگام پاک کردن پس از اجابت مزاج می شوند گاهی اوقات، نشستن با بواسیر خارجی بسیار ناراحت کننده است.

٩% بواسیرھا بدون علامت ھستند. تظاھرات شایع ومھم ھموروئید – علائم: ٩۵ می باشد علائم در بواسیر داخلی و protrusion خونریزی بدون درد و بیرون زدگی خارجی متفاوت است. شایعترین بواسیر داخلی علامت خونریزی قرمز روشن است و معمولا توام با درد نیست. احساس دفع ناکامل مدفوع و عدم تخلیه کامل روده و نیز ترشح اطراف مخرج و رطوبت آن و گاھی نیز توده ھا و تورم مخرج که با زور بیشتر می شود از دیگر علائم آن است.

بیماری بواسیر

بواسیر از علل سرطان روده نیست اما بواسیر وجود ھمزمان سرطان روده را نفی نمی کند و چون سن شیوع سرطان روده بالای ۴٠ سالگی ( مثل ھموروئید است) و بعلاوه علامت شایع ھر دو بیماری( ھموروئید و سرطان روده) خونریزی است لذا در ھمه موارد ھموروئید( خاصه در بالای ۴٠ سالگی) و بخصوص اگر علامت شایع آن خونریزی باشد بیمار را باید جھت تشخیص دقیق تر مورد اندوسکوپی (رکنوسگیموئیدسکپی) قرار داد. از دیگر علل خونریزی مخرج پولیپ رکتوم( راست روده) و شقاق مخرج است که آنھا ھم در (رکتوسیگموئیدسکپی) مشخص می شوند. بواسیر خارجی معمولا سبب برجستگی یا تورم به اندازه نخود یالوبیا در مخرج یااطراف آن می شود و گاھی نیز سبب دفع خون روشن می شود. به دو نکته مھم توجه فرمائید اول اینکه بواسیر معمولا سبب دفع خون سیاھرنگ نمی شود و دوم اینکه در صورت دفع خون باید علل دیگری را بررسی و جستجو نمود.

درمان بواسیر

 درمان داروئی (کنسرواتیو و غیر جراحی): در بواسیر درجه ١ که تنھا علامت آن خونریزی در زمان دفع می باشد و در نوع درجه ٢ اقدامات کنسرواتیو و غیر جراحی مثل افزودن فیبر غذای ملین و پرھیز از زور زدن و نیز استفاده از لگن آب گرم) معمولا روز سبب درمان بیماری می شود روزانه حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم فیبر غذایی – در طی ۵ بصورت میوه جات و سبزیجات تازه یا سالاد باید استفاده نمائید. افزایش فیبر غذایی می شود و رگھای گشاد شده به (STRAINING) سبب دفع یبوست و مانع زور زدن تدریج جمع می شوند تنھا استثناء دستور فوق، بواسیر بعلت اسھال طولانی مثلا در جریان کولیت اولسروز می باشد و البته در این موارد باید اسھال را درمان نمود. لگن ٣٧ ) بصورتی که مطبوع بیمار باشد روزانه ٣بار و ھر دفعه ٢٠ دقیقه سبب – آب گرم( ۴٠ کاھش فعالیت و توان اسفنکترھای مخرج و به تبع آن کاھش فشار داخل مخرج می شود.

 پمادھای ضد ھموروئید: ھمگی در درمان بواسیر بیفایده اند و استفاده از آنھا غیر ضروری است. در صورت یبوست شدید مقاوم به رژیم پرفیبر از ملین استفاده کنید.

 لیزر درمانی (اشعه درمانی یا فتوگواگولاسیون مادون قرمز): یک درمان مطبی مناسب و سرپایی برای ھموروئید ھای درجه ١و ٢ کوچک می باشد.

 جراحی: معمولاً برای ھموروئید ھای درجه ٣ و ۴ انجام می گردد که با استفاده از لیزر بسیار مؤثرتر و کم عارضه تر از جراحی سنتی می باشد. عمل با لیزر و بی حسی موضعی بصورت سرپایی انجام می گردد و در مورد بواسیر ھا با ھر میزان بزرگی و اندازه قابل انجام می باشد. پس از عمل نیاز به پانسمان داخل مقعدی نداشته و درد و خونریزی پس از عمل بسیار کمتر از جراحی معمولی می باشد.

عمل درمان بواسیر با لیزر چگونه است ؟

لیزر با عبور یک جریان الکتریکی قوی از طریق لوله‌ای که حاوی چندین گاز است، انجام می‌شود. در این عمل از لیزر دی اکسید کربن (CO۲) استفاده می‌شود. جریان الکتریکی، CO۲ را باردار کرده و باعث می‌شود یک پرتو باریک بی رنگی را تولید کند. به منظور اینکه جراح بتواند این پرتو را ببیند، نوری قرمز به آن اضافه می‌شود. لیزر از طریق عبور از چندین آینه، به ناحیه‌ای میرسد که جراح، در آن مشغول جراحی است.دلیل استفاده از لیزر CO۲ این است که گاز‌های مختلف، پرتو‌هایی با خواص مختلف تولید می‌کنند. لیزر دو بخش دارد، یک بخش که شامل پرتو‌های باریکی برای برش و یک بخش هم پرتو‌هایی با زوایای گسترده برای تبخیر شدن و بخار است.در حالت برش، پرتو‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند تا بتوانند بافت‌ها را از هم جدا کنند که بسیار بهتر از قیچی جراحی، کاربرد دارد و پرتو فقط به قسمت کوچکی از بافت نفوذ می‌کند بنابراین بافت‌های زیرین، آسیبی نمی‌بینند. در حالت تبخیر، پرتو لیزر، به راحتی بواسیر را تبخیر می‌کند و تنها یک زخم کوچک خشک شده را به جای می‌گذارد که این کار با قیچی جراحی امکانپذیر نیست. به همین دلیل، هموروئید را با لیزر درمان می‌کنند تا به بافت‌ها کمتر آسیب برسد و درمان بطور کامل صورت بگیرد.

روش درمان بواسیر با لیزر

عمل لیزر بواسیر به صورت سرپایی انجام می‌شود. در این روش به بیمار داروی آرام بخش داخل وریدی تزریق می‌کنند تا راحت بخوابد و دردی را حس نکند. به همین دلیل می‌توانیم پیچیده‌ترین عوامل خطرزا را با خیال راحت، درمان کنیم. بیمار به پشت می‌خوابد و به راحتی می‌تواند نفس بکشد. بیمارانی که به پشت می‌خوابند و تنفس خوبی دارند، با تزریق یک ماده موضعی، از ناحیه مقعد بی حس می‌شوند. بطوری که پس از بیداری هیچ دردی را حس نمی‌کنند. هموروئید بزرگ، با استفاده از لیزر برش خورده و خارج می‌شود و به ندرت بخیه می‌خورد.از آنجایی که پرتو‌های لیزر بسیار کوتاه هستند، هموروئید را می‌توان به خوبی دید. خطر آسیب به ماهیچه‌های کنترل کننده حرکات روده وجود ندارد و به همین دلیل، بیماری وجود ندارد که نتواند مدفوع یا خروج گاز‌های معده خود را بعد از لیزر کنترل کند.بعد از لیزر هموروئید بزرگ، نوبت به هموروئید کوچک است که با استفاده از لیزر تبخیر می‌شود. این عمل یک زخم کوچک دارد و معمولا بدون درد است و به سرعت بهبود می‌یابد. زمانیکه بخواهیم هموروئید بزرگ را با لیزر تبخیر کنیم، باید از یک باند برای کنترل خونریزی احتمالی استفاده کنیم.
گاهی اوقات هموروئید داخلی و خارجی را با زدن یک پل، از پوست مقعد جدا می‌کنند. در این حالت هموروئید داخلی را با پرتو لیزر تبخیر می‌کنند و هموروئید خارجی را با لیزر برش می‌دهند. این روش قابلیت انعطاف پذیری بیشتری به جراح می‌دهد که در روش جراحی این گونه نیست. همانگونه که گفته شد، این روش با استفاده از یک آرام بخش و بی حسی موضعی در حالیکه بیمار به پشت خوابیده است، انجام می‌گیرد و بسیار راحت‌تر و امن‌تر از حالتی است که بیمار به شکم بخوابد و محدودیت تنفسی داشته باشد.

مقایسه درمان بواسیر با لیزر و جراحی سنتی

زمانی که جراحی لیزر را با روش جراحی سنتی هموروئید مقایسه می‌کنیم، نتایج زیر حاصل می‌شود:

 درمان با لیزر تاثیر بیشتری دارد.

 آسیب کمتری به بافت می‌رسد.

 هموروئید بیشتری را می‌توان خارج کرد.

 بخاطر اینکه آسیب به بافت کمتر است، درد نیز کمتر است.

 بهبودی سریع حاصل می‌شود.

عوارض درمان بواسیر با لیزر

به جز موارد بسیار نادر، بیماری بواسیر برگشت نخواهد کرد؛ بطوری که آمار کمتر از ۱% را نشان می‌دهد. خونریزی پس از درمان بیش از ۱۰ روز به طول نمی‌انجامد و جای نگرانی نیست. بعد از هر نوع جراحی، خونریزی ثانویه نیز می‌تواند رخ دهد که معمولا حدود روز دهم پس از عمل است.تقریبا در طول یک سال، از ۳۰۰۰ بیمار فقط ۲ نفر نیاز به تزریق خون داشتند و هر دو بطور ناگهانی بهبود یافتند. ناتوانی در دفع ادرار به ندرت رخ می‌دهد، مگر در مردانی که سابقه بیماری پروستات دارند. معمولا در طول یک سال، ممکن است از ۷۵۰ بیمار، فقط ۲ بیمار باشند که به کاتریزاسیون احتیاج داشته باشند. بیماری وجود ندارد که نتوانسته باشد پس از عمل جراحی با لیزر، مدفوع یا گاز معده خود را کنترل کند و همچنین بیماری نیست که دچار انقباض عضلات رحم شده باشد. عفونت بعد از درمان بواسیر با لیزر، اتفاق نمی‌افتد بنابراین نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ندارید. لازم به ذکر است هیچ یک از بیمارانی که با این روش درمان شده‌اند، نیاز به عمل مجدد و بستری شدن نداشتند.

دسته بندی: پزشکی و سلامت
بروز رسانی توسط در سه شنبه 6 شهریور 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.