سوزش معده و کرونا و بهترین میوه برای سوزش معده و علت سوزش معده در شب
سوزش معده
سوزش معده ؛ و کرونا و بهترین میوه برای سوزش معده و علت سوزش معده در شب همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد سوزش معده
در دنیای پر از استرس و پر سرعت امروز که مردم انواع نامناسبی از غذاها، فست فودها، نوشیدنیهای گازدار و آبمیوه های صنعتی را مصرف میکند و اغلب هم این خوراکیها را در حالت عجله، حرکت و کار کردن میخورند، بالابودن اسید، رفلاکس معده و سوزش آن مشکلات متداولی هستند که بسیار شایع نیز میباشند.
علل سوزش معده
از عوامل اصلی این حالت عبارتند از: پرخوری خوردن غذاهای پر ادویه بخصوص غذاهای تند مصرف آب میوههای اسیدی (گریپ فروت، پرتقال، آناناس) مصرف غذاهای چرب و پرکالری خوردن بیش از اندازه شیرینیها و شکلات مصرف زیاد نوشیدنیهای کافئیندار مانند چای و قهوه مصرف الکل سیگار کشیدن مصرف برخی داروها نظیر آسپیرین، ایبوبروفن و ناپروکسین فشارهای عصبی
نشانه های سوزش معده
این حالت یک درد همراه با سوزش در ناحیه سینه درست پشت قفسه سینه می باشد. این درد اغلب در زمان دراز کشیدن یا خم شدن بیشتر است. این حالت ممکن است دقیقا یک حس سوزش ناراحت کننده نباشد بلکه شاید فقط باعث درد سینه و شبیه به حمله قلبی به نظر برسد. البته این نشانهها چنانچه ناشی از بی احتیاطیهای تغذیه ای نباشند نیاز به بررسی توسط پزشک متخصص دارند، چون ممکن اولین علایم برای وجود زخم در این ناحیه و یا مراحل اولیه ایجاد سرطان معده باشند.
سوزش معده و سرکه سیب
برای کسانی که از رفلکس اسید، که باعث این حالت میشود، رنج میبرند، سرکه میتواند اسفنکتر پایین مری را جهت بسته شدن تحریک کند، و در نتیجه از بالا آمدن اسید جلوگیری کند. در میان انواع سرکههایی که وجود دارد، سرکه سیب برای درمان اختلال این حالت (سر دل) موثر خواهد بود. در اینجا چند مرحلهی آسان را برای استفاده از سرکه سیب جهت درمان سوزش سردل میبینید. این مراحل عبارتند از: – ۱ تا ۲ قاشق چایخوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید. – سپس ترکیب حاصل را قبل از وعدههای غذایی اصلی بنوشید.
سوزش معده و آب آلوئه ورا
آب آلوئهورا در میان درمانهایی که در منزل برای این حالت صورت میگیرند، به عنوان یک داروی محبوب شناخته شدهاست. این نوشیدنی با از بین بردن التهاب و التیام دستگاه گوارشتان به کنترل اختلال این حالت کمک میکند. برای استفاده از نوشیدنی آلوئهورا جهت درمان این حالت مراحل زیر را دنبال کنید: – برای رسیدن به بهترین نتیجه، شما باید به میزان ۱/۴ فنجان آب آلوئهورا را حدود ۲۰ دقیقه قبل از غذا میل کنید. – علاوه بر این، فراموش نکنید که نباید بیش از اندازه از این نوشیدنی را در یک روز مصرف کنید، زیرا ممکن است سبب اسهال و درد شکم شود.
سوزش معده و جوش شیرین
بیکربنات سدیم یا جوش شیرین به شما کمک خواهد کرد که سریع و آسان از شر این حالت خلاص شوید. جوش شیرین یک آنتیاسید طبیعی است که به طور موثری در عرض چند دقیقه تاثیر خود را میگذارد، و در نتیجه سبب میشود که سوزش معدهتان سریعا تسکین بیابد. برای استفاده از جوش شیرین جهت درمان این حالت، مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید: – ابتدا ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را با یک لیوان آب مخلوط کنید. – سپس آن را برای تسکین فوری، بنوشید. – علاوه بر این، شما میتوانید چند قطره آب لیمو نیز به این محلول اضافه کنید کنید.
کنترل سوزش معده
برای کنترل این حالت و درمان آن میتوانید توصیههای زیر را بکار ببرید: موز یکی از ساده ترین راههای درمان خانگی این حالت مصرف موز است. خوردن یک موز رسیده و پوره شده همراه با یک فنجان شیر در هنگام صبح اثر آرامبخش بر سوزش معده و زخمهای آن دارد. زنجبیل یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه را با یک قاشق غذا خوری آب برگ گشنیز تازه مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار در روز مصرف کنید. زیره مقداری زیره را بو داده و آسیاب کنید. به آن مقداری آب زنجبیل تازه افزوده و در یک لیوان شیر بریزید. این نوشیدنی یکی از بهترین روشهای درمان خانگی این سوزش و بسیار آرامبخش برای این سوزش است. تخم گشنیز + زیره یک قاشق تخم گشنیز و یک قاشق زیره را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مواد مورد نظر را آسیاب نموده به آن نیم لیتر آب بیافزایید. اجازه دهید یک شب بماند. سپس ترکیب فوق را صاف کرده و به مدت ۴ تا ۵ روز روزانه دو مرتبه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از آن بخورید. برای خوش طعم کردن آن میتوانید مقداری شکر یا شیره نیشکر را به آن اضافه نمایید. زنیان استفاده از زنیان بو داده نیز یکی دیگر از روشهای درمان خانگی سوزش معده با استفاده گیاهان دارویی است. به این منظور دانههای زینیان را بو داده و به آن مقدار کمی نمک اضافه کنید. یک چهارم قاشق چایخوری از این مخلوط را داخل مقداری آب گرم ریخته و ۲ تا ۳ بار در روز مصرف کنید. این ترکیب، اسیدی بودن معده را کاهش داده و باعث تغییر طعم دهان نیز میشود و سوزش معده را تسکین میدهد و برای درمان رفلاکس معده نیز موثر است.. شیرین بیان یک دوم قاشق چایخوری از ریشه شیرین بیان را در آب بجوشانید و یک فنجان از آن را بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از غذا میل نماید. این روش درمانی را دو یا سه بار در روز و به مدت یک هفته ادامه دهید. همچنین به منظور درمان خانگی سوزش معده در مواردی که مشکلتان زیاد شدید نیست، مکیدن ۵/۱ سانتیمتر از ریشه این گیاه نیز اسیدی بودن معده را آرام کرده و سوزش معده شما را برطرف میکند. ریشه شیرین بیان به صورت چای و قرص نیز در بازار موجود است. البته این گیاه باید با مشورت پزشک استفاده شود زیرا حاوی مادهای به نام گلیسیریزین است که ممکن است عوارض ناخواسته به همراه داشته باشد.
سوزش معده و تخم رازیانه
یکی از سادهترین داروهای خانگی برای درمان سوزش سردل جویدن تخم رازیانه است. میتوانید این تخمها را چندین بار در روز بجوید تا نفستان تازه شود، و در عین حال تولید اسید معدهتان نیز کنترل شود. علاوه بر این، شما میتوانید یک فنجان دمنوش تهیه شده از تخم رازیانه را بنوشید. برای آماده کردن این دمنوش گیاهی، باید ۲ قاشق چایخوری تخم رازیانه را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید، و سپس به مدت حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. در نهایت، آن را صاف کنید و در یک فنجان بریزید، و کمکم آن را بنوشید.
نکاتی در مورد سوزش معده
برای رهایی از این مشکل توصیه میشود، بهترین روش درمان را برای خود برگزینید و از تجربه همه درمانها با یکدیگر خودداری کنید. خوردن غذاهایی مثل شکلات، غذاهای چرب، سرخ کردنی، قهوه، نوشیدنی های کافئیندار، الکل دار و گازدار را کاهش دهید و سعی کنید وعده های غذای شما مختصر باشد. مهمترین نکته در مورد درمان خانگی سوزش معده توجه به این مسئله است، که چنانچه حملات پی در پی سوزش و رفلاکس معده ادامه داشت، باید این مشکل را جدی تر بررسی کنید. سوزش معده توام با درد در ناحیه گردن و شانه چپ و تنگی نفس میتواند در واقع آنژین یا حمله قلبی باشد.
سوزش معده و نعناع
نعناع برای درمان سوء هاضمه و سوزش معده بسیار موثر است چرا که خواص تسکیندهنده دارد و به فرآیند هضم کمک میکند. برای استفاده از نعناع جهت درمان سوزش سردل، دستورالعمل زیر را میتوانید گام به گام در خانه دنبال کنید: – ۱ قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده را به یک فنجان آب اضافه کنید. – سپس اجازه بدهید به مدت حدود ۳۰ دقیقه بماند. – این نوشیدنی را ۲ تا ۳ بار در روز مصرف کنید. – علاوه بر این، شما میتوانید برگ نعناع تازه را به منظور جلوگیری از سوزش معده بجوید. با این وجود، یادتان باشد در صورتی که به رفلاکس اسید مبتلا هستید، نباید از نعناع استفاده کنید.
سوزش معده و زنجبیل
زنجبیل تازه کمک خواهد کرد که فورا و در طی مدت دو روز از شر سوزش معده خلاص شوید – زنجبیل اسید داخل معده را جذب میکند و به آرام کردن اعصابتان (که در بروز سوزش معده نقش دارد) کمک میکند. راههای آسان زیادی برای استفاده از زنجبیل جهت درمان سوزش سردل وجود دارد. برخی از این روشها را در ادامه میبینید: – زنجبیل را میتوانید به عنوان یک ادویه برای پخت و پز استفاده کنید. – یکی دیگر از گزینهها خوردن تکههای زنجبیل به صورت خام است. – همچنین میتوانید دمنوش زنجبیل بنوشید. به منظور جلوگیری از رخ دادن مجدد اختلال سوزش معده در آینده، میتوانید این گیاه دارویی طبیعی را مکررا مصرف کنید. دمنوش زنجبیل را نیز میتوانید طبق دستورالعمل زیر تهیه کنید: – ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه و رندهشده را به ۱ فنجان آب جوش اضافه کنید. – سپس به مدت چند دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. – میتوانید این دمنوش گیاهی را ۳ یا ۴ بار در روز بنوشید.
کاهش سوزش معده با نوشیدن شیر سرد
نوشیدن شیر سرد یکی از سادهترین داروهای خانگی برای علائم خفیف یا اولیهی سوزش معده است. شیر سرد به استراحت دریچهی بین معده و مریتان کمک میکند. در صورتی که شیر در خانه ندارید، میتوانید انواع دیگری از محصولات لبنی را امتحان کنید. استفاده از شیر در موارد نادر بهترین درمان برای افراد مبتلا به سوزش معده است.
سوزش معده و آب سیب زمینی
یکی از داروهای خانگی بسیار عالی برای سوزش معده آب سیبزمینی است. این مادهی خوراکی دارای آنزیمی است که مسئولیت خنثی کردن اسید را در دستگاه گوارش شما بر عهده دارد. به این ترتیب تاثیر آنها را روی بدنتان کاهش میدهد و از سوزش معده جلوگیری میکند. بهتر این است که آب سیبزمینی را صبحها با معدهی خالی مصرف کنید. یادتان باشد که فقط آب سیبزمینی تازه بنوشید و از مصرف کردن نوشیدنیهای بستهبندی شده و مصنوعی موجود در بازار پرهیز کنید. برای آماده کردن آب سیبزمینی، باید مطابق با مراحل زیر عمل کنید: – یک سیبزمینی متوسط بردارید. – آن را پوست بکنید و به خوبی شستشو بدهید و سپس به ۴ قسمت برش دهید. – تکههای سیبزمینی را در یک مخلوط کن برقی له کنید و بعد با استفاده از یک صافی آب آن را بگیرید. – شما میتوانید آب سیبزمینی را با آب سرد رقیق کنید اما هیچگونه گیاه دارویی یا ادویهای به این آب اضافه نکنید.
سوزش معده و برگ ریحان
برگ ریحان یکی از داروهای خانگی طبیعی برای سوزش معده است. به خصوص که برگهای ریحان میتوانند تا حدی به از بین بردن این اختلال کمک کند. برای استفاده از برگ ریحان جهت درمان سوزش معده میتوانید طبق دستور زیر عمل کنید: – جویدن دو یا سه برگ ریحان کمکتان میکند که فورا از شر سوزش معده خلاص شوید. – روش دیگر این است که میتوانید یک مشت برگ ریحان را در آب (یک لیوان) به مدت چند دقیقه بجوشانید. – سپس ترکیب را صاف کنید و معجون بهدست آمده را در حالی که هنوز گرم است بنوشید. شما بهتر است این نوشیدنی را پس از خوردن مواد غذایی به منظور کاهش سوزش معده مصرف کنید.
سوزش معده و زیرهی سبز
زیرهی سبز یک درمان بسیار خوب برای سوزش معده است. علاوه بر این، دانههای زیرهی سبز به تحریک هضم کمک میکنند و همچنین مشکلات گوارشی از جمله اسیدیته و گاز را کاهش میدهند. برای استفاده از زیره جهت درمان سوزش معده طبق مراحل زیر عمل کنید: – دانههای زیرهی سبز (یک قاشق چایخوری) را در یک فنجان آب بجوشانید. – اجازه بدهید به مدت حدود ۵ دقیقه دم بکشد و سپس ترکیب را صاف کنید. – توصیه میشود که این نوشیدنی را صبحها و بعد از وعدههای غذایی خود به مدت چند روز یا تا زمانی که علائم سوزش معده بهبود بیابند، مصرف کنید. – زیرهی سبز همچنین یک ادویه فوقالعاده و خوشمزه برای اضافه کردن به بسیاری از غذاها است.
غذاهای دارای پروبیوتیک
غذاهای دارای پروبیوتیک احساس سوزش معده، درد و ناراحتی ناشی از اسیدیتهی بالا و مشکلات دستگاه گوارش را بهبود میدهند. پروبیوتیکها، باکتریهای مفیدی هستند که سلامت روده و سلامت کل دستگاه گوارش را افزایش میدهند. مصرف غذاها و نوشیدنیهای محتوی پروبیوتیکها موجب توازن باکتریهای مفید دستگاه گوارش میشود و از تشکیل اسید اضافی در معده جلوگیری میکند. ماست، برخی از محصولات لبنی، محصولات حاصل از سویا، کفیر، ساورکرات (کلمشور تخمیری)، شکلات تلخ و چای کمبوچا منابع خوبی برای تأمین پروبیوتیکها هستند. پروبیوتیکها به شکل مکملهای تغذیهای نیز در بازار وجود دارند که میتوانید پس از مشورت با پزشک آنها را مصرف کنید.
جویدن آدامس
جویدن آدامس بدونشکر راهکاری ساده برای مبارزه با سوزش معده است. جویدن آدامس، ترشح بزاق دهان را افزایش میدهد. بزاق خاصیت قلیایی دارد. وقتی آب دهان را قورت میدهید، خاصیت قلیایی آن اسید معده را خننثی میکند و فورا سوزش معده را تسکین میدهد. براساس مطالعهای که در سال ۲۰۰۱ در مجلهی بیماریهای گوش، حلق و بینی به چاپ رسید، جویدن آدامس تاثیرات مثبتی بر pH دهان و مری دارد و میتواند درمانی طبیعی برای جلوگیری از رفلاکس و ترش کردن باشد. براساس مطالعهی دیگری که در سال ۲۰۰۵ در مجلهی تحقیقات دندانپزشکی به چاپ رسید، مصرف آدامس بدون شکر نیم ساعت پس از صرف غذا میتواند رفلاکس اسید گوارشی پس از صرف غذا را کاهش دهد. پس از وعدههای غذایی یک آدامس بدون شکر را ۳۰ دقیقه بجوید تا با کاهش اسید، از سوزش معده و سینه جلوگیری کنید. از مصرف آدامسهای محتوی شکر یا طعمدهندهی نعناع خودداری کنید.