آنفولانزا و درمان سریع و واکسن آنفولانزا و کرونا و انواع ویروس جدید آنفولانزا نوع a
آنفولانزا
آنفولانزا ؛ درمان سریع و واکسن آنفولانزا و کرونا و انواع ویروس جدید آنفولانزا نوع a همگی در سایت فال و خواب . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد آنفولانزا
افراد که سیستم ایمنی ضعیف دارند یا دچار کمبود مواد مغذی هستند ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی قرار بگیرند. استرس، کمبود خواب و قرار گرفتن در معرض سموم میتواند علائم آنفلوانزا را بدتر کند. خوشبختانه، یک سری داروهای طبیعی برای درمان آنفولانزا (فلو) وجود دارد که میتوانند کمککننده باشند.قالب توجه است که در فصل سرما کمابیش با بیماری های مثل سرماخوردگی و آنفولانزا سرو کار داریم.جالب است بدانید آنفلوانزا یک بیماری حاد تنفسی است که توسط ویروسهایی به همین نام بوجود میآید. یک بیماری شدیداً واگیردار است که از شخصی به شخص دیگر توسط سرفه یا عطسه منتقل میگردد. علائم بیماری ۱ تا ۴ روز پس از ورود ویروس به بدن فرد دیده می شود.این ویروس مجاری تنفسی فوقانی و تحتانی را درگیر میکند و در هر سنی می تواند افراد را گرفتار و بیمار کند. جالب است بدانید همه گیریهای این بیماری با وسعت و شدت متغیر تقریباً در هر زمستان رخ میدهد. علائم بیماری و میزان ابتلا و میزان تلفات متغیر است. اغلب با علائمی مثل تب، عرق، لرز، سردرد، آبریزش از بینی، سرفه خشک، گلودرد، ضعف و درد عضلانی همراه میباشد. سرفه اغلب شدید است و برای مدتی ادامه می یابد ولی سایر نشانه های بیماری بعد از ۲ تا ۷ روز خود به خود بهبودی پیدا می یابد.شناسایی بیماران معمولا براساس مشخصات اپیدمیولوژیک آن صورت می گیرد و موارد تک گیر آن را فقط با کمک روش های آزمایشگاهی می توان تشخیص داد.عجیب است که انفلوانزا ممکن است از سایر بیماریهای ویروسی دستگاه تنفس قابل تشخیص نباشد. اشکال بالینی بیماری متفاوت بوده و ممکن است نشانه هایی مثل سرماخوردگی، برونشیت، پنومونی ویروسی و بیماریهای حاد غیر قابل افتراق دستگاه تنفسی را نشان دهد. اختلالات دستگاه گوارش (تهوع و استفراغ و اسهال) نیز بروز می کند ولی در کودکان ممکن است همراه با نشانه های ریوی باشد. در همه گیری انفلوانزا با سوش های A(H۱N۱) و B در حدود ۲۵ درصد کودکان در مدرسه ها مبتلا به عوارض گوارشی می شوند و باید تحت درمان قرار گیرند.
آنفولانزا در سالخوردگان
قابل ذکر است که این بیماری را باید به خاطر عواقب وخیم آن به ویژه نزد سالخوردگان و افراد مبتلا به ناراحتیهای مزمن، جدی تلقی نماییم تا به حال بیش از ۲۰۰ نوع ویروس سرماخوردگی شناسایی شده اند که تعداد آنها هر ساله نیز افزایش می یابد. این ویروس ها همگی سرما دوست هستند و اغلب نیز در مجاری تنفسی به صورت غیرفعال زندگی می کنند. زمانی که زمینه مناسب مثل سرد شدن هوا فراهم شود ویروس ها فعال می شوند.از آنجایی که درمان خاصی برای سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود ندارد، «پیشگیری» بهترین سلاح برای مقابله با این عوامل ویروسی است.شستن دست ها و لمس نکردن صورت، راه های ساده اما مؤثر برای جلوگیری هستند. آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس آران ای از خانواده Orthomyxoviridae ایجاد می شود. این نوع ویروس ها در پرندگان و پستانداران اثر می گذارند. این بیماری باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی می شود که با سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی حالی شدید نمایان می شود. این بیماری در موارد حاد به خصوص در خردسالان ممکن است باعث سینه پهلو شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای A B C وجود دارد . در حالت معمولی دورهٔ بیماری ۳ تا ۴ روز است.
تاریخچه آنفولانزا
در قرن بیستم ویروس آنفلوآنزا در سال ۱۹۱۸ شیوع پیدا کرد و تا امروز آمار مرگ و میر یک سیر نزولی را طی کرده است. به این صورت که در آغاز فعالیت این ویروس مرگ های دسته جمعی حتی ۴۰ میلیون نفر در یکسال گزارش شده است اما به مرور کاهش یافت. امروزه گونه های جدیدتر این ویروس مانند آنفلوآنزای پرندگان یا آنفلوآنزای خوکی نیز ظهور کرده اند. افرادی که در معرض آنفلوآنزا هستند بیماری هایی چون قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت، آسم، بارداری و کهنسالی امکان مبتلا شدن افراد به آنفلوآنزا را افزایش می دهند . همچنین کودکان به علت سیستم دفاعی ضعیف بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند. چون این بیماری واگیر دار است در مکان های عمومی امکان انتقال این بیماری زیاد می باشد.
آنفولانزا یک بیماری تنفسی مسری
آنفولانزا یک بیماری تنفسی مسری است که در اثر ویروس آنفلوآنزا ایجاد میشود. این ویروسها از طریق هوا از فردی به فرد دیگر گسترش مییابند. علائم و نشانههای آنفولانزا ممکن است شامل موارد زیر باشد: – تب – سرفه کردن – آبریزش بینی – درد عضلات یا بدن – سردرد – خستگی – استفراغ – اسهال اگر چه هر کسی ممکن است به این بیماری مبتلا شود، اما کودکان کم سن و سال، زنان باردار و بزرگسالان ۶۵ ساله و بالاتر، بیشتر در معرض خطر توسعهی عوارض مرتبط با آنفلوانزا هستند.چه زمانی باید فرزند خود را پیش دکتر ببریم؟ اگر نشانه های زیر را در کودک خود مشاهده کردید، حتما او را نزد پزشک ببرید: • اگر کودک شما زیر سه ماه است و تب ۳۸ درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. کودکان در این سن حتما باید تحت مراقب پزشک برای تشخیص عفونت های جدی یا بیماری های احتمالی قرار بگیرند. • اگر کودک شما بین ۳ تا ۶ ماه سن و تب بالای ۳۸٫۳ درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. • اگر کودک شما بالاتر از ۶ ماه سن و تب بالای ۳۹٫۴ درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. • بیشتر از سه روز تب داشتن • سرفه هایی که پس از یک هفته هنوز خوب نشده اند • داشتن نشانه های آنفولانزا در صورت داشتن بیماری های مزمن همچون سرطان، کم خونی داسی شکل، دیابت یا ناراحتی های قلب، ریه یا کلیه • داشتن نشانه های آنفولانزا و آرتروت روماتیسم یا کاواساکی که هر دو با آسپرین درمانی برای مدت طولای بر طرف می شوند. • گوش درد داشتن • خس خس کردن گلو یا سخت نفس کشیدن • دوباره مریض شدن بلافاصله پس از خوب شدن و درمان آنفولانزا • کم آب شدن بدن تزریق واکسن مرکز پیشگیری و درمان بیماری ها، توصیه می کند همه افراد – کودکان و بزرگسالان – از شش ماهگی هر سال واکسن آنفولانزا تزریق کنند. تزریق واکسن برای کودکانی که بیماری های جدی تر همچون دیابت، سیستم دفاعی ضعیف، کم خونی شدید یا بیماری های قلب، ریه و کلیه دارند، بسیار مهم تر و ضروری تر است. متاسفانه واکسن های آنفولانزا عاری از خطا نیستند. تاثیر این واکسن به سلامت بدن کودک شما و چگونگی تطابق واکسن با ویروس، بستگی دارد. هر چه کودک بدن سالم تری داشته باشد، این واکسن تاثیر بیشتری خواهد داشت. در بعضی از سال ها، بدن افراد تطابق زیادی با واکسن دارد اما ممکن است در سال های دیگر اینگونه نباشد.اگر پس از واکسیناسیون کودکان، همچنان به آنفولانزا مبتلا شدند باید امیدوار باشیم که بیماری او سخت نیست. همچنین باید بدانید، واکسن آنفولانزا بدن کودک را در مقابل بیماری های مشابه آنفولانزا محافظت نمی کند.
نکاتی در مورد درمان آنفولانزا
رایج ترین درمان آنفولانزا شامل داروهای ضد ویروسی و واکسنها میشوند. مطمئنا اطلاع دارید که، واکسن آنفلوآنزا به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای عدم ابتلا به آنفولانزا اصلا توصیه نمیشود. این واکسنها میتوانند عوارض جانبی ایجاد کنند و اغلب دارای مواد شیمیایی خطرناک و مواد نگهدارنده هستند. در موارد نادر، ممکن است حتی باعث واکنش شدید آلرژیک شوند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای اخیرا یک سری گزینههای جدید را به دستورالعملهای سال ۲۰۰۷ در زمینهی مداخلات غیر دارویی (NPI) برای محافظت از خود و دیگران در برابر آنفولانزا اضافه کردهاست. برخی از توصیه ها برای NPI شخصی عبارتند از: – زمانی که بیمار هستید در خانه بمانید. – اگر با یک فرد مریض در خانواده برخورد داشتهاید، در خانه بمانید. – هنگام سرفه و عطسه، جلوی دهانتان را با دستمال کاغذی بپوشانید. – دستهایتان را شستشو دهید یا از ضدعفونیکنندههای دست استفاده کنید. – اگر بیمار هستید و مجبورید که در جمع دیگران باشید، بینی یا دهان خود را با ماسک یا یک تکه پارچه پوشش دهید. رعایت این رفتارها میتواند به جلوگیری از گسترش آنفولانزا کمک کند. شاید تعجب کنید که چگونه میتوان در عرض ۲۴ ساعت بدون مصرف دارو از شر آنفلوآنزا خلاص شد. اگر شما یا یکی از عزیزان در حال حاضر مبتلا به آنفولانزا هستید، این نوشتار را بخوانید تا با برخی از داروهای طبیعی آنفلوانزا که میتوانید برای تسکین علائم خود استفاده کنید، آشنا شوید.
ویتامین C و آنفولانزا
– ویتامین C به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند و گلبولهای سفید خون را افزایش میدهد. – هر بار که علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه میکنید، برای سرکوب آنها ۱۰۰۰ میلیگرم ویتامین C در روز و تا روزانه ۴۰۰۰ میلیگرم از این ویتامین را مصرف کنید. – برای درمان آنفولانزا میوه و سبزیجات بخورید.
ویتامین D و آنفولانزا
ویتامین D در بدن توسط نور خورشید تولید میشود و بیان بیش از ۲۰۰۰ ژن، از جمله سیستم ایمنی را تنظیم میکند. تحقیقات اخیر نشان میدهند که پایین بودن سطح ویتامین D با میزان بالای ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا و عفونتهای تنفسی مرتبط است. – بسیاری از پزشکان اعتقاد دارند که میزان توصیهشدهی روزانهی ویتامین D بسیار پایین است و اینکه ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ واحد در روز، انتخاب بهتری است. – برای درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا، به ازای هر کیلوگرم وزن بدنتان، یک بار در روز و به مدت سه روز ۲،۰۰۰ واحد از این ویتامین را مصرف کنید. – شما همچنین میتوانید از کیتهای آزمایش خانگی برای تست میزان ویتامین D بدنتان استفاده کنید.
آنفولانزا و زنجبیل
زنجبیل حاوی خواص ضد ویروسی و ضد باکتری طبیعی است که به شما کمک میکنند به طور موثری با ویروس آنفولانزا مبارزه کنید. شما میتوانید با استفاده از زنجبیل در دستورهای درمانی و خوراکی مختلف به عنوان مادهی تشکیل دهندهی اصلی به درمان خانگی آنفولانزا بپردازید.
ترکیبی مناسب برای آنفولانزا
زنجبیل، عسل، و لیمو این ترکیب برای درمان آنفولانزا بسیار مفید است. زنجبیل خواص ضد ویروسی و ضد التهابی دارد که به شما کمک میکند گوارش خوبی داشته باشید و ویروسهای تنفسی را به طور کامل از بین ببرید. به علاوه، عسل حاوی خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، ضد توموری، ضد التهابی، و ضد ویروسی است که به درمان آنفولانزا و از بین بردن علائم آن کمک میکند. علاوه بر آن، لیمو در این فرایند حاوی خاصیت ضدعفونی کنندگی است و بسیاری از مواد مغذی مانند کلسیم، فلاونوئید، منیزیم، ویتامین C دارد که آنها نیز به درمان این ناراحتی کمک میکنند.
آنفولانزا و آب پرتقال
کمبود آب در دورهی آنفولانزا میتواند به خشک شدن و دیهیدراته شدن آب بدن منجر شود؛ بنابراین، لازم است در طول روز مایعات کافی بنوشید. نوشیدن ۸ تا ۱۰ فنجان آب در روز بدن شما را هیدراته شده نگه میدارد و همچنین ترشحات مخاط را رقیق میکند. برای حصول بهترین نتیجه، بهتر است در هر روز چند باری آب پرتقال بنوشید. آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و تولید سلولهای سفید خون را به منظور مبارزه با عفونت و همینطور دور نگه داشتن ویروسها از بدن افزایش میدهد. بهتر است آب پرتقال تازه مصرف کنید تا نتیجهی بهتری بگیرید.
آنفلوآنزا یا گریپ
آنفلوآنزا یا گریپ بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس آرانای از خانواده اورتومیکسویریدا (Orthomyxoviridae) ایجاد میشود. این نوع ویروسها در پرندگان و پستانداران اثر میگذارند. این بیماری باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی میشود که با سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بیحالی شدید نمایان میشود. این بیماری در موارد حاد به خصوص در خردسالان ممکن است باعث سینهپهلو شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای آ (a)، ب (b)، ث (c) وجود دارد. در حالت معمولی دورهٔ بیماری ۳ تا ۴ روز است.
عوارض بیماری آنفولانزا
عوارض بیماری هرچند دورهٔ معمولی بیماری ۳ تا ۴ روز است اما چون در جریان آنفلوآنزا میکروب های دیگری به بدن حمله می کنند ازاینرو سبب پیدایش عفونت های ثانوی به خصوص در دستگاه تنفس هم می گردند و این بدان معنا است که آنفلوآنزا مقاومت بدن را کم کرده و آن را برای دچار شدن به بیماری های دیگر آماده می سازد. به کار بردن ماسک، گندزدایی هوای اتاق بیماران و جدا کردن سریع مبتلایان از افراد سالم تا حدی مانع شیوع آنفلوآنزا می شود.
علل بیماری آنفولانزا
ویروس های عامل آنفلوآنزا از سرده اورتومیکسو ویروس ها هستند. آنفلوآنزای شامل ویروس آنفلوآنزای A ، آنفلوآنزای B و آنفلوآنزای C . این ویروس ها در اثر تماس مستقیم یا غیرمستقیم (مثلاً استفاده از لیوان آلوده) گسترش می یابند. موارد خطرناک اگر یکی از موارد زیر به هنگام درمان رخ دهند: افزایش تب یا سرفه وجود خون در خلط گوش درد تنگی نفس یا درد قفسه سینه ترشحات غلیظ از بینی، سینوس ها یا گوش ها درد سینوس درد یا سفتی گردن. مردم برای کاهش علائم و نشانه های سرماخوردگی آسپرین مصرف می کنند اما تحقیقات نشان داده است که آسپرین تعداد ویروس های سرماخوردگی در ترشحات بینی را افزایش داده و در نتیجه شانس سرایت بیماری را از شخصی به شخص دیگر افزایش می دهد؛ بنا بر نظر سازمان ملی تحقیقاتی آلرژی و بیماری های واگیردار آمریکا، انجمن متخصصین اطفال آمریکا توصیه می کنند که نباید به بچه ها و نوجوانان آسپرین یا هر داروی دیگر که حاوی آسپرین است جهت درمان بیماری های ویروسی – به خصوص آبله مرغان و آنفلوانزا- تجویز شود. نتیجه تحقیقات پزشکی حاکی از این است که استفاده از آسپیرین برای درمان بیماری های ویروسی سرماخوردگی در کودکان باعث بیماری REYE می شود. این بیماری می تواند باعث زیان های غیر قابل جبران مغز و کبد شود و در مواقعی مرگ اطفال را نیز به دنبال داشته باشد. آنفولانزا در کودکان اگر کودک شما نشانه های زیر را داشت احتمالا به آنفولانزا مبتلا شده است؟ تب ناگهانی – ۳۸٫۳ درجه سیلسیوس یا بالاتر خستگی، بی حالی به همراه نشانه هایی همچون سرفه های خشک و بینی گرفته اگر نشانه هایی همچون گرفتگی بینی یا سرفه قبل از تب پدیدار شدند، به احتمال زیاد فرزند شما سرما خورده است. از دیگر نشانه های آنفولانزا می توان به زودرنج شدن، بی میلی و کم اشتهایی، گلودرد و ورم گلو اشاره کرد. آنفولانزا همچنین باعث ایجاد درد در ناحیه شکم و اسهال و استفراغ می شود. کودکان چگونه آنفولانزا می شوند؟ ویروس های نوع A و نوع B آنفولانزا، به سرعت در محیط منتشر و پخش می شوند. اگر کودک شما در نزدیکی فردی قرار دارد که آنفولانزا گرفته و سرفه و عطسه می کند، احتمال دارد قطرات سرفه یا عسطه او به دهان یا بینی کودک وارد شوند. فرد مبتلا به آنفولانزا، از یک روز پیش از بروز علائم بیماری و ۵ روز پس از آن ناقل بیماری است.از آنجا که ویروس آنفولانزا به سرعت تکثیر می شود، این بیماری می تواند به راحتی در مدرسه، مراکز نگهداری کودکان، زمین های بازی و حتی خانواده پخش شود. بیشتر مواقع، حتی افرادی که تصور می شود مبتلا نشده اند نیز پس از یک تا ۴ روز علائم بیماری را نشان می دهند.البته از آنجا که مقاومت افراد در مقابل ویروس آنفولانزا متفاوت است، شاید فردی به آن مبتلا باشد و خودش خبر نداشته باشد. یا نشانه های خفیفی داشته باشند که تصور شود سرماخوردگی است و به راحتی این ویروس را به بقیه افراد منتقل کند.
درمان آنفولانزا با چای زنجبیل
چای زنجبیل محبوبترین شکل استفاده از زنجبیل برای درمان بسیاری از مشکلات و ناراحتیها من جمله آنفولانزا است. این ماده به شما کمک میکند گردش خونتان بهتر شود و از این طریق سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. با وجود این، دم کردن این چای خانگی از خریدن آن از فروشگاهها بسیار بهتر است.
آنفولانزا و خوابیدن
داستانهای قدیمی مادربزرگهایمان هنوز هم درست هستند. هنگامی که بیمار هستید، نیاز به مقدار زیادی استراحت دارید، اما شما واقعا نمیتوانید کسر خوابتان را که طی چند هفته یا چند ماه داشتهاید، جبران کنید. خوابیدن به اندازهی کافی، کلیدی برای حفظ سلامتی است. مطالعات نشان میدهند که عدم خواب با مشکلات سلامتی و عدم توانایی برای کاهش وزن همراه است. مطابق با گفتههای سازمان بهداشت زنان هاروارد، یکی از عوارض جانبی نداشتن خواب کافی، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است.
آنفولانزا و استرس
هیچ چیز به اندازهی استرس نمیتواند سبب بروز انواع بیماریهای جسمی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شود. طبق گفتهی لورل ملین، دانشیار پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو و بنیانگذار شرکت EBT، ۸۰ درصد از مشکلات سلامتی ناشی از استرس هستند. ملین یک رویکرد جدید را برای مقابله با استرس توسعه دادهاست. این رویکرد شامل استفاده از ابزارهای موجود در مغز شما میشود تا استرس را پشت سر بگذارند و به سرعت احساس آرامش و تعادل کنند. یکی از بهترین راههای مقابله با استرس این است که زندگیتان را با سرگرمی متعادل کنید. گفته میشود که کار کردن مداوم بدون هیچ گونه سرگرمی باعث کسل شدن فرد میشود. خوب، نبود سرگردمی هر کسی را خسته و دلزده میکند. برای لذت بردن از زندگی و ایجاد شادی هر روز وقت بگذارید. مثلا میتوانید به موسیقی مورد علاقهتان گوش دهید، به دیدن فیلم یا تئاتر بروید یا با خانواده و دوستانتان بازی کنید. به هر حال ضروری است که مقداری سرگرمی را در روزتان بگنجانید – مخصوصا زمانی که این همان چیزی است که احساس میکنید باید انجام بدهید.