; خواص سرکه انگبین ؛ افتیمونی برای کبد و مو و پوست چاقی کودکان از دیدگاه خیراندیش فال و خواب
مویز در دوران شیردهی و خواص و مضرات خوردن مویز برای شیر مادر

مویز در دوران شیردهی و خواص و مضرات خوردن مویز برای شیر مادر

مویز در دوران شیردهی مویز در دوران شیردهی ؛ خواص و مضرات خوردن مویز برای شیر مادر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

کره برای چاقی صورت و مفید برای صورت های لاغر و برگشت زیبایی به صورت

کره برای چاقی صورت و مفید برای صورت های لاغر و برگشت زیبایی به صورت

کره برای چاقی صورت کره برای چاقی صورت ؛ مفید برای صورت های لاغر و برگشت زیبایی به صورت همگی در سایت فال و خواب …

مضرات انزروت و ایا خوردن انزروت باعث سقط جنین زنان باردار میشود

مضرات انزروت و ایا خوردن انزروت باعث سقط جنین زنان باردار میشود

مضرات انزروت مضرات انزروت ؛ ایا خوردن انزروت باعث سقط جنین زنان باردار میشود همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

خواص سرکه انگبین

خواص سرکه انگبین ؛ افتیمونی برای کبد و مو و پوست چاقی کودکان از دیدگاه خیراندیش

خواص سرکه انگبین ؛ افتیمونی برای کبد و مو و پوست چاقی کودکان از دیدگاه خیراندیش همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با سرکه انگبین

شربت سرکه انگبین حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، اسید استیک و فرمیک، منتول، فلاونوئیدها، کربوهیدرات، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، مس، فسفر و گوگرد است.

توجه داشته باشید که سرکه انگبین همان سکنجبین است.

شربت سرکه انگبین یکی از انواع شربت های گیاهی است که می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد.

سرکه انگبین یکی از نوشیدنی‌های بسیار قدیمی و سنتی ایران است که علاوه بر گوارا بودن،

خواص دارویی بسیاری دارد و از گذشته مورد توجه اطبای سنتی بوده است.

سکنجبین در واقع همان سرکه انگبین است،

که متاسفانه در برخی منابع این دو را جدا از یکدیگر می‌شناسند.

سرکه انگبین نوشیدنی فرح بخش و گوارایی است که از مخلوط مقدار مشخصی سرکه و عسل طبیعی به همراه مقداری نعناع یا عرق آن بدست می‌آید.

سکنجبین معرب واژه سیکنگبین یا همان سرکه انگبین است. این واژه دقیقا نمونه‌ای از روش آمیزه‌سازی کلمات در پارسی کهن می‌باشد.

اما به مرور زمان به علت گرانی یا در دسترس نبودن عسل طبیعی بجای آن از شکر استفاده می‌کردند؛

از این جهت برخی بین سرکه انگبین سنتی و سکنجبین امروزی تمایز و تفاوت قائل می‌شوند.

در هر حال هرجا سخن از خواص و فواید سکنجبین است و مصرف آن توصیه شده،

منظور همان نوشیدنی سرکه انگبین اصیل و سنتی می‌باشد.

خواص سرکه انگبین در طب سنتی

سرکه انگبین دارای طبع میانه است و در ۱۰۰ گرم سرکه انگبین ۱۴۵ کالری دارد.

در صورتی که آب پخته کاسنی را با سرکه انگبین مخلوط کنید برای کاهش تب‌های مداوم مفید است.‏

اگر این شربت با عرق شاه‌تره و کاسنی مخلوط شود برای پاکسازی کبد مفید است.

در صورتی که شربت سرکه انگبین را با عرق بابونه، شیرین بیان و بومادران ترکیب کنیم موجب سلامتی معده می‌شود.

ترکیب شربت سرکه انگبین با آویشن و پونه خاصیت آنتی بیوتیک پیدا می کند.

ترکیب شربت سرکه انگبین با‏ سنبل‌الطیب، گل‌گاوزبان و اسطوخودوس آرام بخش و خواب آور است.

شربت سرکه انگبین به همراه عرق خارشتر، خارخاسک و کرفس کلیه‌ها را پاکسازی و سنگ کلیه را دفع می‌کند.

در صورتی که این شربت را با عرق گزنه، مریم گلی و شنبلیله ترکیب کنیم برای بیماران دیابتی مفید است.

اگر شربت سرکه انگبین را با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب کنیم موجب کاهش فشار خون می‌شود.

در صورتی که عرق زیره، شوید و زنیان را با این شربت مخلوط کنیم کاهش چربی خون را به همراه دارد.

خواص سرکه انگبین رازیانه ای

مفید برای درمان اختلالات هورمونی و گُر گرفتی زنان

مفید برای کبد و گوارش

درمان تکمیلی عوارض یائسگی با سرکه انگبین

افزاینده میل جنسی زنان

درمان هیرسوتیسم (از بین بردن موهای زائد بدن)

افزایش بینایی

طراوت پوست و رفع چروک پوست و صورت

کاهش چربی خون

باز کننده عروق و ضد انسداد

مفید برای رفع عطش در فصل گرم

مفید برای کبد چرب

درمان نفخ معده

مفید در درمان مشکلات گوارشی

مفید برای افراد صفراوی مزاج

خواص سرکه انگبین با عرق کاسنی

رقیق کننده خون

کاهنده دیابت

مفرح اعصاب و نشاط اور

پاکسازی خون از اخلاط فاسد

کاهنده چربی خون و کنترل ان

کمک به درمان کبد و نارسایی عملکرد آن

کمک به درمان سنگ کیسه صفرا

اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.

نحوه مصرف : ۴ قاشق از شربت را در یک لیوان اب ترکیب نموده هر شب میل کنید.

منع مصرف : افراد بلغمی مزاج با مشورت حکیم یا پزشک طب سنتی استفاده نمایند.

خواص سرکه انگبین برای پوست

شربت سرکه انگبین نقش موثری در درمان بیماری‌های پوستی مانند ویتیلیگو (لک و پیس)،

خارش، اگزما، کهیر و پسوریازیس (نوعی تخریب پوستی که با خارش همراه است) دارد؛

خواص سرکه انگبین برای لاغری و چاقی

کسانی که لاغر هستند برای تهیه شربت سکنجبین عسلی بهتر است از سرکه انگور و افراد چاق از سرکه سیب استفاده کنند.

سرکه انگبین هم می تواند اشتها را زیاد کند و هم می تواند اشتها را کم کند.

با دستور بالا برای هر دو گروه می تواند مفید باشد.

خواص سرکه انگبین برای کودکان

اگر کودک شما بیش فعال است استفاده از آب انار، آب زرشک، آب هویج، عرق کاسنی و شاهتره، شربت آب لیمو و عسل و شربت سرکه انگبین توصیه می‌شود.

خواص سرکه انگبین برای کبد

شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش، افزایش انرژی بدن و رفع نفخ معده، کبد چرب، گلو درد و سرفه دارد؛

این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است.

سکنجبین منافع سرکه را دارد و می‌تواند متعادل‌کننده حرارت و التهابات کبد باشد و در بریدن صفرا شهرت فراوانی دارد.

خواص سرکه انگبین برای مو

برای درمان ریزش مو ناشی از کبد مدت چند ماه هر روز صبح قبل از صبحانه یک قاشق غذاخوری خاکشیر را با یک یا نصف استکان سکنجبین مخلوط کرده و بخورید

و هر روز عصر یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را با یک قاشق آب لیمو ترش مخلوط نموده، میل نمایید.

خواص سرکه انگبین برای سودا

سرکه انگبین به از بین بردن سوزش سردل، اسید معده و رفلاکس معده نیز کمک می کند و در بر طرف کردن خلط سودا بسیار موثر است.

سکنجبین افتیمونی : این نوع سکنجبین حاوی افتیمون و بسفایج است و بر اساس نوع بیماری و درمان، مواد دیگری نیز به آن اضافه می‌ شود.

سکنجبین افتیمونی بیشتر برای بیماری‌ های سوداوی کاربرد دارد.

خواص سرکه انگبین برای جوش صورت

مصرف سرکه انگبین بسیار مفید و برای غلظت خون کمک کننده است.

همچنین استفاده از سرکه سیب، شربت لیموترش به همراه عسل، زرشک، مخمر جو دوسر ، اسفناج، آلو بخارا، لیمو شیرین و پرتغال،

انار و پیاده روی برای درمان جوش صورت بسیار توصیه می شود.

خواص سرکه انگبین در بارداری

زنان باردار بهتر است سرکه انگبین مصرف نکنند. به ویژه در ابتدای ماه های بارداری،

ممکن است خطراتی به همراه داشته باشد.

با این حال می توانید با طبیب طب سنتی در این زمینه مشورت کنید.

افرادی که دارای زخم معده هستند نیز به دلیل وجود سرکه در این شربت، بهتر است از سرکه انگبین استفاده نکنند.

طرز تهیه سرکه انگبین

مواد لازم برای تهیه یک و نیم لیتر شربت سرکه انگبین

سرکه انگور یا سیب ……….. ۶ قاشق غذاخوری

عسل………………………. ۶ قاش غذاخوری

عرق نعناع ………………………. ۱۰ تا ۱۲ قاشق غذاخوری

آب …………………………. پنج تا ۶ لیوان

طرز تهیه شربت سرکه انگبین

– برای تهیه شربت سرکه انگبین عسل و سرکه را با هم مخلوط و به محلول آب و عرق نعناع اضافه کنید.

– افراد لاغر بهتر است برای تهیه این شربت از سرکه انگور و اشخاص چاق از سرکه سیب استفاده کنند.

– افراد گرم مزاج باید مقدار عسل را کاهش و سرکه را افزایش دهند،

ولی اشخاص سرد مزاج باید میزان عسل را بیشتر و سرکه را کمتر کنند.

– افراد باید روزانه ۲ لیوان ۲ ساعت پس از غذا شربت سرکه انگبین را به مدت سه هفته مصرف کنند

و یک هفته وقفه در نظر بگیرند و دوباره در صورت نیاز دوره سه هفته‌ای را تکرار کنند.

بهترین زمان مصرف سرکه انگبین

بهترین زمان مصرف آن ۲ ساعت پس از وعده های غذایی است.

اگر این شربت را برای درمان کبد چرب و یا سایر بیماری ها مصرف می کنید

دو ساعت بعد از سه وعده غذایی مصرف شود تا بهترین تاثیر را روی شما بگذارد.

روش مصرف سرکه انگبین

در صورتی که آب پخته کاسنی را با سرکه انگبین مخلوط کنید برای کاهش تب‌های مداوم مفید است.‏

اگر این شربت با عرق شاه‌تره و کاسنی مخلوط شود برای پاکسازی کبد مفید است.

در صورتی که شربت سرکه انگبین را با عرق بابونه، شیرین بیان و بومادران ترکیب کنیم موجب سلامتی معده می‌شود.

ترکیب شربت سرکه انگبین با آویشن و پونه خاصیت آنتی بیوتیک پیدا می کند.

ترکیب شربت سرکه انگبین با‏ سنبل‌الطیب، گل‌گاوزبان و اسطوخودوس آرام بخش و خواب آور است.

شربت سرکه انگبین به همراه عرق خارشتر، خارخاسک و کرفس کلیه‌ها را پاکسازی و سنگ کلیه را دفع می‌کند.

در صورتی که این شربت را با عرق گزنه، مریم گلی و شنبلیله ترکیب کنیم برای بیماران دیابتی مفید است.

اگر شربت سرکه انگبین را با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب کنیم موجب کاهش فشار خون می‌شود.

در صورتی که عرق زیره، شوید و زنیان را با این شربت مخلوط کنیم کاهش چربی خون را به همراه دارد.

سرکه انگبین افتیمونی

این نوع سکنجبین حاوی افتیمون و بسفایج است و بر اساس نوع بیماری و درمان، مواد دیگری نیز به آن اضافه می‌ شود.

سرکه انگبین برای غلظت خون

این شربت خون را تصفیه و غلظت خون را هم برطرف می‌کند؛

شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.

سرکه انگبین برای سنگ صفرا

طب سنتی ثابت می کند که مصرف شربت انگبین برای دفع کیشه صفرا مفید است.

سرکه انگبین برای بلغمی ها

مصرف سکنجبین برای درمان بیمار های بلغمی، بازکردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن با نسبت برابر سرکه و عسل صورت می گیرد.

سرکه انگبین در شیردهی

سرکه انگبین اگر با کاهو خورده شود باعث افزایش شیر مادران شیرده می شود.

توجه داشته باشید که بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.

سرکه انگبین در جدول

در حدول جداول نام دیگر سرکه انگبین ، سکنجبین یا سکنگبین است.

سرکه انگبین در قاعدگی

از زمان پاکیزگی تا زمان شروع پریود بایستی از منضجات و مسهل ها مثل شربت خاکشیر هر روز و یا شربت سکنجبین عسل روزانه استفاده کرد

و بالاخص صبحها (ساعت ۸۰۰) فقط یک استکان عرق رازیانه و بعداز ظهرها ( ساعت ۱۷۰۰ ) فقط یک استکان عرق بومادران میل شود ،

دقت شود در زمان پریود این اقلام مصرف نشود

و خوردن مغز فلوس طبیعی ترین داروی مسهل برای خروج دادن اخلاط کثیف

و بد و مزمن است که بصورت دمنوش استفاده میشود .

سرکه انگبین و خاکشیر

یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های تابستان در فرهنگ ایرانی‌ها، شربت سکنجبین با خاکشیر است.

این شربت به رفع عطش و درمان گرمازدگی در تابستان کمک می‌کند.

خاکشیر داروی ضد یبوست است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی می‌شود.

در تهیه شربت سکنجبین از برگ‌های نعنا استفاده می‌شود.

نعنا داروی طبیعی برای نفخ و مشکلات معده است.

شربت سکنجبین و خاکشیر بهترین نوشیدنی برای حفظ آب بدن، در ماه مبارک رمضان است.

نوشیدن آن در فاصله افطار تا سحر باعث می‌شود در طول روز کمتر احساس تشنگی کنید.

اگر دچار سرماخوردگی شدید، نوشیدن یک لیوان شربت سکنجبین

با خاکشیر به کاهش تب، بهبود گلو درد و تامین انرژی بدن کمک می‌کند.

شربت سکنجبین را می‌توانید به جای شکر، با عسل تهیه کنید

و آن را با خاکشیر مصرف کنید و به کاهش وزن خود کمک کنید.

این شربت برای پاکسازی کبد و صفرا هم بسیار مفید است.

شربت سکنجبین با خاکشیر یک نوشیدنی مناسب

برای افرادی است که به کبد چرب مبتلا هستند.

سرکه انگبین و دیابت

مصرف سرکه انگبین با عرق گزنه، کَلپوره (مریم گلی) و شنبلیله برای بیماران دیابتی مفید است.

سرکه انگبین و کلیه

شربت سرکه انگبین به همراه عرق خارشتر، خارخاسک و کرفس کلیه‌ها را پاکسازی و سنگ کلیه را دفع می‌کند

سرکه انگبین و فشار خون

اگر شربت سرکه انگبین را با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب کنیم موجب کاهش فشار خون می‌شود.

سرکه انگبین برای صفراوی ها

این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است.

اسطوخودوس گیاهی است بی ضرر که همه می‌توانند از آن استفاده کنند .

فقط برای اشخاص صفراوی مزاج خوب نیست و باعث آشفتگی می‌شود. اینگونه اشخاص باید آنرا با سکنجبین یا کتیرا بخورند.

موارد منع مصرف سرکه انگبین

زنان باردار

افراد مبتلا به زخم معده

در معده‌ های سرد و ضعیف

مبتلایان به ضعف اعصاب

مبتلایان به درد ها و مشکلات رحمی

مبتلایان به تکرر و قطره قطره آمدن ادرار و سایر مشکلات مثانه

مبتلایان به زخم‌ های گوارشی

در زمان حالت تهوع

مضرات سرکه انگبین

کسانی که دچار سرماخوردگی شده اند و آنهایی که مبتلا به رعشه و درد های عصبی هستند، حتما باید از سکنجبین دوری کنند.

مصرف سکنجبین برای افرادی که به عارضه معده سرد و ضعیف مبتلا هستند، مضر می باشد.

مصرف سکنجبین برای افرادی که دچار ضعف اعصاب هستند، مضر می باشد و این عارضه را تشدید می کند.

دردهای رحمی دلایل متعددی می تواند داشته باشد ولی برخی مواد این درد را تشدید می کنند و سکنجبین نیز از آن موارد به شمار می رود.

مبتلایان به زخم های گوارشی باید از مصرف برخی مواد پرهیز کنند.

سکنجبین باعث توسعه زخم های گوارشی در این بیماران می شود.

مصرف سکنجبین حالت تهوع را تشدید می کند و باید از آن اجتناب کرد.

افرادی که ادرار آنان قطره قطره دفع می شود و یا زیاد ادرار می کنند،

نباید از سکنجبین استفاده کنند زیرا باعث تشدید این عارضه می شود.

مشکلات مثانه دلایل بسیاری می تواند داشته باشد ولی برخی عوامل باعث تشدید آن می شود.

سنکنجبین از مواد مضر برای افراد مبتلا به مشکلات مثانه می باشد.

زنان باردار بهتر است سرکه انگبین مصرف نکنند. به ویژه در ابتدای ماه های بارداری،

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.