خواص روغن کرچک ؛ برای پوست چرب و مو و رحم و یبوست و گوش و خال صورت در ناف

خواص روغن کرچک

خواص روغن کرچک ؛ برای پوست چرب و مو و رحم و یبوست و گوش و خال صورت در ناف

خواص روغن کرچک ؛ برای پوست چرب و مو و رحم و یبوست و گوش و خال صورت در ناف همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با روغن کرچک

روغن کرچک (Castor oil) دارای خواص گوناگونی است که به عنوان یکی از درمان‌های خانگی مورد توجه عموم افراد است.

این روغن با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر،

خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصاً پوست صورت می‌کند.

گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضدالتهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد.

کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده

و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه.

ترکیب شیمیایی درون روغن کرچک عاملی موثر برای استفاده از آن است.

این روغن از زمان‌های گذشته به عنوان یک داروی سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف

مانند امراض پوستی و عفونت، یبوست و افزایش سلامتی موها مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

مطابق تحقیقات جدید از روغن کرچک به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن،

درمان التهابات، ضد میکروب و محرک لنفاوی استفاده می‌شود.

روغن کرچک از فشردن دانه‌ی گیاه کرچک استخراج می‌شود.

روغن کرچک نخستین بار در هندوستان و آفریقا تولید شد. از این روغن که حاوی خواص ضد باکتری و ضد التهابی است،‌

می‌توان در ساخت انواع صابون‌ها، لوازم آرایشی، روغن‌های ماساژ، منسوجات، و داروها استفاده کرد؛

از این رو، روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی انسان فواید بی‌شماری به همراه دارد.

از این رو، جای تعجب نیست که بدانیم قرن‌ها است از روغن کرچک برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده می‌شود.

بسیاری معتقدند بیش‌تر خواص روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی از اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی موجود در آن سرچشمه می‌گیرد.

خواص روغن کرچک در طب سنتی

طبع روغن کرچک گرم و خشک است.

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی بوده

و با کاهش باکتری های پوست به درمان آکنه و جوش صورت و همچنین جای جوش کمک می کند.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که وقتی به صورت موضعی بر روی پوست صورت و دور چشم مالیده شود،

به افزایش تولید کلاژن و الاستین کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

اگر شما به دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید.

روغن کرچک برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک

به داخل بافت زخم نفوذ کرده و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند.

روغن کرچک برای درمان لک های تیره پوست صورت مفید می باشد؛

اسیدهای چرب به ویژه اسید های چرب امگا ۳ موجود در روغن کرچک به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کنند.

اسید های چرب موجود در روغن کرچک می توانند به درمان ترک های پوستی که در دوران بارداری ایجاد شده اند، کمک کنند.

روغن کرچک با افزایش گردش خون در پوست دور چشم به درمان سیاهی و پف دور چشم کمک می کند.

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواندبه درمان سریع تر آفتاب سوختگی کمک کند.

روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی و خانگی برای ترک پاشنه پا محسوب می شود؛

مقادیر بالای رطوبت موجود در روغن کرچک باعث می شود که به درون پوست پاشنه پا نفوذ کرده و با آبرسانی ترک آن را درمان کند.

روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد؛

روغن کرچک به دلیل مواد مغذی موجود در آن به افزایش گردش خون در پوست سر کمک کرده

و با تقویت فولیکو ها به افزایش رشد مو کمک می کند.

روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری قوی است و می تواند برای درمان شوره سر مفید باشد.

روغن کرچک دارای خواص آبرسانی قوی است که با افزایش رطوبت مو ها به درمان مو های خشک و آسیب دیده کمک می کند.

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب است که

به حفظ رنگدانه های مو کمک کرده و از سفید شدن زودرس مو ها جلوگیری می کند.

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای اسید های چرب و آنتی اکسیدان هاست که

به تقویت فولیکول های موی ابرو کمک کرده و باعث تقویت و رشد سریع ابرو ها می شود.

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است که

به تقویت مژه ها کمک کرده و باعث پرپشت شدن آن ها می شود.

خواص روغن کرچک برای مو

روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد؛

روغن کرچک به دلیل مواد مغذی موجود در آن به افزایش گردش خون در پوست سر کمک کرده

و با تقویت فولیکو ها به افزایش رشد مو کمک می کند.

برای تهیه ماسک روغن کرچک برای مو به این روش عمل می کنیم.

هر شب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پوست سر و مو های خود را با مقداری روغن کرچک ماساژ دهید.

روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری قوی است و می تواند برای درمان شوره سر مفید باشد.

روغن کرچک دارای خواص آبرسانی قوی است که با افزایش

رطوبت مو ها به درمان مو های خشک و آسیب دیده کمک می کند.

یک قاشق چای خوری روغن کرچک را به نرم کننده خود اضافه کنید

و هر بار پس از شامپو کردن مو ها، آن را بر روی مو بمالید تا نرم تر شوند.

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب است

که به حفظ رنگدانه های مو کمک کرده و از سفید شدن زودرس مو ها جلوگیری می کند.

داشتن موهای خشک یکی از شرایط مساعد برای حجوم موخوره بوده که روغن کرچک با دارا بودن حالت ضد میکروبی

و ضد عفونی‌کننده قوی، بی‌شک یکی از بهترین‌ها در درمان موهایی است که دچار موخوره شده و در حالی از بین رفتن هستند.

برای این منظور به دو روش می‌توان از این روغن بهره برد:

۱. موها را به صورت دسته‌های ۳۰ تا ۵۰ عددی در دست گرفته و یک سر شیشه روغن را آماده کرده و سر موها را با فرو بردن در روغن کرچک به روغن اغشته کنید.

۲. یک شب درمیان تمام موها را به روغن آغشته کرده و صبح روز بعد با شامپو و یا صابونی که دارای PH اسیدی نباشد، شستشو کنید.

خواص روغن کرچک برای پوست

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی بوده

و با کاهش باکتری های پوست به درمان آکنه و جوش صورت و همچنین جای جوش کمک می کند.

برای تهیه ماسک روغن کرچک برای جوش صورت به روش زیر عمل کنیم.

قبل از خواب صورت خود را با آب گرم خوب بشویید تا تمیز شود،

مقداری روغن کرچک را به مدت ۱۰ دقیقه به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید،

بگذارید یک شب بماند و روز بعد با آب گرم خوب بشویید.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که وقتی به صورت موضعی بر روی پوست صورت و دور چشم مالیده شود،

به افزایش تولید کلاژن و الاستین کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

اگر شما به دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید.

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به راحتی به پوست نفوذ کرده و باعث آبرسانی پوست صورت و بدن می شوند.

روغن کرچک برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک

به داخل بافت زخم نفوذ کرده و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند.

روغن کرچک برای درمان لک های تیره پوست صورت مفید می باشد؛

اسیدهای چرب به ویژه اسید های چرب امگا ۳ موجود در روغن کرچک به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کنند.

اسید های چرب موجود در روغن کرچک می توانند به درمان ترک های پوستی که در دوران بارداری ایجاد شده اند، کمک کنند.

توصیه می شوند که زنان باردار در ماه های آخر دوران بارداری روغن کرچک را به صورت موضعی بر روی شکم و سینه ها بمالند.

روغن کرچک با افزایش گردش خون در پوست دور چشم به درمان سیاهی و پف دور چشم کمک می کند.

نحوه استفاده روغن کرچک برای دور چشم به صورت زیر است.

توصیه می شود که چند قطره روغن کرچک را به آرامی بر روی پوست دور چشم خود ماساژ دهید تا سیاهی دور چشم را درمان کند.

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواندبه درمان سریع تر آفتاب سوختگی کمک کند.

مقدار های مساوی روغن نارگیل و روغن کرچک را با هم ترکیب کنید و بر روی نواحی آسیب دیده پوست بمالید تا آفتاب سوختگی درمان شود.

روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی و خانگی برای ترک پاشنه پا محسوب می شود؛

مقادیر بالای رطوبت موجود در روغن کرچک باعث می شود که به درون پوست پاشنه پا نفوذ کرده و با آبرسانی ترک آن را درمان کند.

هر شب قبل از خوابیدن مقداری روغن کرچک را بر روی پاشنه پا بمالید، جواراب بپوشید و بگذارید یک شب بماند.

خواص روغن کرچک برای ابرو و مژه

روغن کرچک ثابت شده است که راهی موثر برای رشد و تقویت موهای است

. اما آیا می دانستید که می تواند برای پر پشت شدن ابروها مناسب باشد؟

آنتی اکسیدان ها، پروتئین ها، ویتامین ها، اسید های چرب و مواد مغذی آن همه کار را برای پرورش فولیکول های مو

و مبارزه با باکتری ها می کنند که ممکن است عامل مهمی برای رشد باشد.

تا زمانی که از روغن کرچک، با احتیاط لازم برای مژه‌های خود استفاده می‌کنید (به عنوان مثال، آن را مستقیما به چشمان خود ‌نزنید)،

پس برای استفاده روی مژه و ابروها بی‌خطر است. باز هم اشاره می‌کنیم،

هیچ مدرک علمی برای رشد قطعی مژه و ابروها به دنبال مصرف کردن روغن کرچک وجود ندارد،

اما می‌توان از آن حداقل به عنوان یک سرم مرطوب‌کننده عالی استفاده کرد.

به منظور استفاده از آن، چند قطره روغن کرچک را روی انگشتان دست خود ماساژ دهید تا کمی گرم شود

و سپس در امتداد رویش موی مژه و ابروهای خود آن را ماساژ دهید. همچنین،

می‌توانید یک اسفنج نرم را به روغن کرچک آغشته کرده و به آرامی به مژه و ابروها بزنید.

خواص روغن کرچک برای رحم و قاعدگی

مصرف خوراکی روغن کرچک برای درمان علائم سندروم پیش از قاعدگی

مانند خستگی، تغییرات خلقی و افسردگی مفید بوده و درد پریود را کاهش می دهد.

برای تسکین دل درد ناشی از قاعدگی و نفخ می‌توانید از روغن کرچک استفاده کنید.

می‌توانید مقداری از این روغن را روی دستمال یا پارچه تمیز و یا گاز استریل ریخته و روی شکم‌تان قرار دهید

برای افزایش تاثیرگذاری این مرهم می‌توانید یک بطری حاوی آب گرم و یا کوسن گرم را روی آن بگذارید و به مدت یک ساعت دراز بکشید.

در یک تحقیق علمی که در زمینه تاثیر روغن کرچک بر باز شدن دهانه رحم انجام شد نتیجه این شد که

بنابر یافته های پژوهش، مصرف ۶۰ سی سی روغن کرچک می تواند سبب آماده سازی دهانه رحم شود.

خواص روغن کرچک برای یبوست

روغن کرچک راهی محبوب برای رفع یبوست است. اجزای مختلف در درمان طبیعی یبوست به عنوان یک ملین قدرتمند عمل می کنند،

تحریک روده کوچک و بزرگ دیواره های روده بزرگ، را پاک می کند و اجازه می دهد تا مدفوع از طریق روده حرکت کند.

اسید های چرب در روغن کرچک نیز برای جلوگیری از جذب مایع توسط دستگاه روده ای، کمک می کنند

تا روده حفظ رطوبت را، که اجازه می دهد تا آن از طریق روده عبور آسان تر داشته باشد.

مراحل زیر را برای استفاده از روغن کرچک برای از بین بردن یبوست دنبال کنید.

روغن کرچک (۳۰ تا ۶۰ گرم)

شیر ولرم (یا آب)

یک لیوان

زنجبیل (اختیاری)

دستورالعمل:

اضافه کردن بین ۳۰ و ۶۰ گرم روغن کرچک به یک لیوان شیر ولرم

اگر شیر را دوست نداشته باشید، یک لیوان آب آشامیدنی را جایگزین کنید.

تمام لیوان را بنوشید

اگر بوی قوی داشته باشد، کمی زنجبیل اضافه کنید.

در حدود یک ساعت ، شروع به اثرات بهبود آن خواهید کرد.

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک به عنوان یک مسهل طبیعی قوی عمل می کند

و با افزایش حرکات روده باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

خواص روغن کرچک در بارداری

روغن کرچک خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

روغن کرچک یک مسهل بسیار قوی است و دوز بالای آن می تواند عضلات رحم را تحریک کند.

مقادیر بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود که اسهال باعث کم آبی بدن شده و می تواند زایمان را سخت و دردناک کند.

اسید های چرب موجود در روغن کرچک می توانند به درمان ترک های پوستی که در دوران بارداری ایجاد شده اند، کمک کنند.

توصیه می شوند که زنان باردار در ماه های آخر دوران بارداری روغن کرچک را به صورت موضعی بر روی شکم و سینه ها بمالند.

خواص روغن کرچک در ناف

اگر زانو درد دارید مقداری روغن کرچک را قبل از خواب روی ناف بمالید بسیار کمک کننده است.

برای رفع ترک لب هر روز دور ناف را با روغن کرچک چرب کنید تا برطرف شود و لب هایی نرم و لطیف داشته باشید.

خواص روغن کرچک در لاغری

مصرف خوراکی روغن کرچک باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

علاوه بر این روغن کرچک احتباس آب در بدن شما را کاهش می دهد،

به عنوان یک مسهل عمل کرده و معده و روده را پاکسازی می کند که آن هم برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

استفاده از روغن کرچک به صورت موضعی هم برای کاهش وزن و لاغری مفید است؛

یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را گرم کنید و آن را بر روی شکم خود ماساژ دهید

این روش چربی اضافی در ناحیه شکم را آب کرده و باعث درمان چاقی شکمی می شود.

خواص روغن کرچک و نارگیل

درمان شوره شر یکی از خواص روغن نارگیل است.

اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرند،

در نتیجه، مصرف مرتب روغن نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد.

می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.

روغن کرچک باعث افزایش رشد مو می‌شود. مخلوط روغن نارگیل و کرچک در چنین مواردی به خوبی عمل می‌کند.

شما باید این مخلوط را روی پوست سر خود ماساژ دهید و اجازه دهید این مخلوط به درون پوستان نفوذ کند.

بگذارید این ترکیب یک شب بر روی موهایتان بماند و سپس آن را بشویید.

درمان آفتاب سوختگی یکی دیگر از فواید بی نظیر روغن کرچک است که باید آن را همیشه در نظر بگیرید.

برای این کار باید روغن نارگیل را با مقدار مساوی روغن کرچک مخلوط کنید و روی نواحی آفتاب سوخته بمالید.

استفاده ی روزانه از روغن کرچک می تواند به شکل چشمگیری تاثیرات آفتاب سوختگی را کاهش دهد.

خواص روغن کرچک و وازلین

این دو برای تقویت مژه خیلی خوب هستند.

وازلین یک مرطوب کننده ی فوق العاده برای مژه های شکننده و آسیب دیده است.

روغن نارگیل نیز سرشار از مواد مغذیست که مژه های شما را تیره تر و براق تر می کند.

برای تهیه ی این سرم از یک ظرف تمیز و کوچک استفاده کنید.

دو بخش وازلین را با یک بخش روغن نارگیل و یک بخش روغن کرچک مخلوط کنید.

همه ی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

یک فرچه ی ریمل را درون این ترکیب بزنید و به مژه های بالا و پایین خود بمالید.

بگذارید یک شب بماند، سپس صبح روز بعد آن را تمیز کنید.

تنها راه رسیدن به نتیجه این است که آن را هر شب به مژه های خود بزنید.

۳ تا ۶ ماه طول می کشد تا مژه های شما پرپشت تر و بلندتر شوند.

خواص روغن کرچک و ویتامین ای

روغن کرچک برای لک صورت با ویتامین E

یک عدد قرص ویتامین E

یک قاشق چایخوری روغن کرچک

روش استفاده از روغن کرچک برای لک صورت

– روغن یک عدد کپسول ویتامین E را خارج کرده و آن را به یک قاشق چایخوری روغن کرچک اضافه کنید.

خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط روغن را بر روی صورت خود بمالید.

– صورت خود را در حرکات دایره ای و به سمت بالا ماساژ دهید.

– پس از ماساژ ، بگذارید ده دقیقه مانده و سپس پوست را شستشو دهید.

-ویتامین E دارای خواص آنتی اکسیدان عالی است که به شما کمک می کند، جوانی پوست خود را حفظ کرده و از آسیب پوست جلوگیری کنید .

این مخلوط روغنی، پوست شما را صاف و لکه ها را از بین خواهد برد.

خواص روغن کرچک و زیتون برای مو

روغن کرچک به عنوان درمان خانگی و طبیعی برای شوره‌ به حساب می‌آید؛

زیرا این روغن حاوی خواص ضد باکتری و ضد قارچی است.

برای از بین بردن شوره‌ی سر با استفاده از روغن کرچک باید مو و پوست سر را به این روغن آغشته کنید

و همه‌ جای سرتان را با نوک انگشت‌های‌تان به آرامی ماساژ دهید.

برای رسیدن به نتایج بهتر می‌توانید پیش از این کار، روغن کرچک را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط نمایید

و از این ترکیب استفاده کنید. نکته‌ی مهم دیگر این‌که، پس از استفاده از این مخلوط

و ماساژ دادن سر باید اجازه دهید موهای‌تان حداقل نیم ساعت به همان وضعیت باقی بمانند

و سپس با استفاده از شامپو موهای‌تان را بشویید و بعد از آن، از نرم کننده نیز استفاده نمایید.

استفاده از روغن کرچک به تغذیه‌ی پوست سر کمک می‌کند و به آن سلامتی می‌بخشد.

خواص روغن کرچک و بادام تلخ برای مو

برای پر پشت شدن موها در این روش می توانید از روغن بادام یا روغن آرگن یا روغن آووکادو یا روغن زیتون استفاده کنید

و همچنان تاثیر مشابه را خواهید دید. همچنین می توانید ۴ الی ۵ قطره روغن درخت چای را در قاشق غذا خوری روغن کرچک و روغن نارگیل به خوبی مخلوط کنید.

وآنرا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روس سرتان قرار دهید و به خوبی ماساژ دهید و ۳۰ دقیقه صبر کنید که تاثیر خود را به نحو احسنت بگذارد

و سپس آنرا با آب شستشو دهید .توصیه می شود این کار را ۳ بار در هفته انجام دهید.

این هم لازم بذکر می باشد که متناوبا از روغن رزماری برای تقویت فولیکول های مو استفاده کنید

که انجام منظم این کار باعث سالم ماندن موهایتان می باشد.

برای استفاده بهتر از این روغن می توانید ۴ الی ۵ قطره روغن رزماری و ۲ قاشق غذا خوری از روغن کرچک و روغن نارگیل را اضافه کنید

و سپس به مدت ۳۰ ثانیه روی سرتان ماساژ دهید و در آخر آنرا با استفاده از آب و شامپو شستشو دهید.

خواص روغن کرچک و رزماری برای مو

روغن کرچک روغن کرچک دارای اسیدهای چرب امگا ۹ و ویتامین E می باشد و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

روغن کرچک علاوه بر اینکه رطوبت مو را تامین می کند باعث پرپشت شدن و درمان عفونت پوست سر می شود.

مقداری روغن کرچک را گرم کنید و بر روی پوست سر و موها ماساژ دهید، بگذارید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

اگر می خواهید سریع تر نتیجه بگیرید چهار قطره اسانس رزماری را با روغن کرچک مخلوط کنید.

روغن کرچک برای چشم

از روغن کرچک برای رفع سیاهی دور چشم و برطرف کردن چروک های ریز زیر چشم استفاده می شود.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که با تولید کلاژن و الاستین از پیری پوست جلوگیری کرده و برای به رفع چین و چروک پوست صورت و دور چشم مفید است.

به آرامی پوست دور چشم خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا گردش خون را افزایش دهد و سیاهی دور چشم شما درمان شود.

اگر روغن کرچک وارد چشم شود باعث سوزش چشم می شود.

روغن کرچک برای ریش

در طب سنتی امده است که مالذین روغن کرچک باعث پرپشت شدن و تقویت ریش در آقایان می شود

این روغن با دارا بودن مقادیری از ویتامین ای و اسیدهای چرب، ماده‌ای عالی برای کمک به رشد موها و ریش و ابرو و استحکام آن‌ها محسوب می‌شود.

طرز تهیه روغن کرچک در منزل

به دلیل اینکه این روغن سمست بالا دارد به هیچ عنوان درست کردن آن در منزل توصیه نمی شود.

روغن کرچک اصل در دواقع به روش پرس سرد دانه‌ های بدون هسته کرچک استخراج می‌شود،

این روغن پس از تصفیه، بی‌رنگ کردن و عبور بخار آب به عنوان روغن کرچک دارویی و خوراکی استفاده می شود.

فواید روغن کرچک برای لب

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به هیدرات و مرطوب کردن لب ها کمک می کنند.

چندین بار در روز لبها را مرطوب کنید. همچنین می توانید درمان موضعی آرام بخش را با مخلوط کردن روغن کرچک،

گلیسیرین و آب لیمو ایجاد کنید. قبل از خواب این کار را انجام دهید.

روغن کرچک برای ناحیه تناسلی

ابتدا پوست خود را بشویید و تمیز نمایید. کمی روغن تخم گشنیز را به همراه روغن کرچک با یکدیگر ترکیب کنید.

سپس قبل از خواب ترکیب بدست آمده را بر روی آلت مالیده و ماساژ دهید تا به کامل جذب پوست شود.

بعد از ماساژ تا صبح به آن دست نزده و اجازه دهید تا به خوبی جذب پوست شود.

علاوه بر درمان زگیل تناسلی به رفع چین و چروک و از بین رفتن سلول های مرده پوست نیز کمک بسزایی می کند.

این روش را ۱ تا ۲ هفته به طور منظم انجام دهید تا درمان کامل شود.

فقط توجه کنید این روش ممکن است در برخی افراد طولانی گردد پس صبر داشته باشید.

چگونه روغن کرچک را بخوریم

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی می گویند که هر فرد بزرگسال تنها مجاز است که روزانه ۰٫۷ میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن روغن کرچک مصرف کند.

چون این روغن بد مزه است می توانید ان را با آب آلبالو و آب پرتقال مصرف کنید.

روغن کرچک و سقط

روغن کرچک خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

روغن کرچک برای ضخامت اندومتر

صحبت هایی در این مورد هست ولی هیچ دلیل علمی برای آن یافت نشده است.

روغن کرچک برای موهای زائد

روغن کرچک یک مرهم است برای کاهش التهاب پوست که بعد از رفع موهای زائد پیش می‌آید.

روغن کرچک پوست را تقویت و آلودگی های سطح آن را پاک می‌کند.

این روغن سبب کاهش سرعت رشد موهای زائد می‌شود. روغن کرچک را مستقیم روی پوست بمالید.

چند دقیقه صبر و سپس با یک دستمال مرطوب به آرامی آن را از روی پوست پاک کنید.

از این روغن می‌توانید برای درمان و تقویت کل سطح پوست بهره ببرید.

مضرات روغن کرچک

روغن کرچک خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

روغن کرچک یک مسهل بسیار قوی است و دوز بالای آن می تواند عضلات رحم را تحریک کند.

مقادیر بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود

که اسهال باعث کم آبی بدن شده و می تواند زایمان را سخت و دردناک کند.

زیاده روی در مصرف روغن کرچک در دوران شیردهی باعث کاهش شیر مادر می شود.

زیاده روی در مصرف روغن کرچک می تواند باعث مسمومیت شود که

با علائمی مانند اسهال، گرفتگی عضلانی شدید و حالت تهوع مشخص می شود.

روغن کرچک ممکن است در بعضی افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت شود.

روغن کرچک را نباید در چشم و بینی بریزید و حتما از دسترس نوزادان و حیوانات خانگی دور کنید.

هرگز فراموش نکنید پیش از مصرف خوراکی روغن کرچک با پزشک مشورت کنید

و نکات و دستورالعمل‌های مندرج روی جعبه‌ی محصول یا بروشور داخل آن را به دقت مطالعه‌ نمایید.

هرگز بیش‌تر از نصف تا یک قاشق چای خوری روغن کرچک را در یک روز مصرف نکنید.

حساسیت به روغن کرچک می تواند باعث مشکلات در پوست و مو و مژه و ابرو شود.

از ریختن این روغن در چشم خودداری کنید.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}