خواص فلفل سبز شیرین ؛ عکس و عوارض انواع در بارداری و در طب سنتی و دیابت

خواص فلفل سبز شیرین

خواص فلفل سبز شیرین ؛ عکس و عوارض انواع در بارداری و در طب سنتی و دیابت

خواص فلفل سبز شیرین ؛ عکس و عوارض انواع در بارداری و در طب سنتی و دیابت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : مضرات گل گاوزبان برای مردان ؛ مصرف گل گاوزبان چه ضرری برای سلامت آقایان دارد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با فلفل سبز شیرین

فلفل سبز یک نوع سبزی است که وجود آن در وعده های غذایی ما ضروری می باشد.

زیرا طعم و لذت خیلی خوبی به غذای ما می بخشد.

یکی از فواید فلفل سبز ایجاد تعادل در رژیم غذایی سالم روزانه کمک می کند.

بدلیل اینکه سرشار از ویتامین سی می باشد و کالری زیادی ندارد.

فلفل در انواع مختلف آن، مانند فلفل سبز و فلفل قرمز فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.

فلفل سبز نه تنها طعم دهنده سبزیجات است بلکه با فواید سلامتی نیز همراه است.

یکی دیگر از فواید فلفل سبز خاصیت آنتی اکسیدانی آن می باشد.

فلفل سبز از بیماری های جدی مانند بیماری قلبی و سرطان پیشگیری می کند.

افزایش سیستم ایمنی بدن علیه عفونت ها، یکی دیگر از فواید فلفل سبز می باشد.

زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که همچنین آن را در جلوگیری از سرماخوردگی در زمستان مفید می کند.

فلفل گیاهیست با بوته های یک ساله، محل اصلی و اولیه آن را سواحل آمریکا می دانند.

ساقه های این گیاه تا ارتفاع ۷۰ سانتیمتر می رسد.

برگ های آن به رنگ سبز تیره، کشیده و نوک تیز بوده و گل ها به رنگ سفید و بصورت تک تک و جدا ازیکدیگر درانتهای ساقه نمایان میگردد.

خواص فلفل سبز شیرین در طب سنتی

 در طب سنتی طبع فلفل سبز گرم و خشک است و کالری صد گرم فلفل سبز شیرین ۴۰ کالری است.

کپساسین فلفل سبز به درمان درد آرتروز و روماتیسم کمک می کند و ورم ناشی از این دردها را کاهش می دهد.

فلفل شیرین سرشار از کلسیم است و بدین ترتیب می تواند برای سلامت استخوان ها مفید باشد.

این خاصیت فلفل سبز شیرین به استحکام دندان ها نیز کمک می کند.

فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتریهایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند.

مصرف فلفل سبز روند پیری را کاهش داده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.

آنهایی که از زونا، درد ناشی از دیابت ، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند،

می توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع “کرمهای کپساسین” که قابل دسترسی است، بهره ببرند.

فلفل سبز از دسته سبزیجات با طبیعت گرم است و برای افراد بی اشتها محرک بسیار خوبی است.

این سبزی باعث افزایش میل جنسی میشود.

در از بین بردن بوی بد دهان نقش مهمی دارد.

تقویت اعصاب از دیگر فواید خوردن فلفل سبز است.

کسانی که از بواسیر رنج میبرند میتوانند برای درمان این بیماری گرد خشک شده ی فلفل را روی غذا بپاشند.

خواص فلفل سبز شیرین برای دیابت

یک فرد دیابتی به راحتی می تواند فلفل سبز را به رژیم غذایی اش اضافه کند چون فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می کند.

فلفل سبز شیرین با توجه به خاصیت تنظیم قند خون برای افراد دیابتی مفید است.

خواص فلفل سبز شیرین در بارداری

مصرف فلفل سبز شیرین در دوران بارداری می تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش داشته

و به از بین بردن مسائل مختلف مانند نفخ، تولید گاز در روده ها و گرفتگی عضلات زنان باردار کمک زیادی بکند.

فراموش نکنید که فلفل سبز شیرین دارای کاروتنوئید می باشد، که نوعی آنتی اکسیدان است.

این ماده می تواند از هر گونه آسیب به DNA بدن زنان حامله جلوگیری کرده و این افراد را از ابتلا به بیماری سرطان محافظت کند.

فلفل سبز شیرین حاوی موادی است که مصرف آن ها در این دوران حساس می تواند باعث تقویت پوست مادران باردارشده

و از آن ها در مقابل بیماری های مختلف پوستی محافظت کند.

از دوران قدیم و در فرهنگ های مختلف جهان، از فلفل سبز شیرین برای درمان بیماری سرماخوردگی و سرفه زنان باردار استفاده می شده است.

فلفل سبز شیرین نفاخ است

فلفل سبز شیرین تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند.

ترکیب ویتامین ب ۶ و منیزیم با فلفل شبز شیرین به کاهش اضطراب، به ویژه به خاطر علائم قبل از قاعدگی، کمک می کند.

به عنوان یک ادرار آور طبیعی، ویتامین ب۶ برای کاهش نفخ شکم و جلوگیری از فشار خون بسیار عالی است.

فلفل سبز شیرین برای فشار خون

مقادیر بالای ویتامین B6 و پتاسیم موجود در فلفل سبز شیرین به عنوان دیورتیک عمل کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می شوند.

در طب سنتی آمده است که مصرف اندک منابع ویتامین ث( C ) یکی از دلایل بروز فشارخون است.

مهم ترین منابع این ویتامین، فلفل سبز شیرین ، جعفری، کیوی، مرکبات و توت فرنگی است.

فلفل سبز شیرین در شیردهی

استفاده از فلفل سبز شیرین به دلیل داشتن ویتامین ث در دوران شیردهی خیلی خوب است.

قبل از مصرف این نوع فلفل حتما با پزشک خود صحبت کنید.

فلفل سبز شیرین و لاغری

فلفل سبز شیرین دارای کالری کمی بوده و فیبر موجود در آن باعث کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود

و به لاغری کمک می‌کند. فلفل سبز شیرین باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به لاغری کمک می‌کند.

یکی از خواص فلفل سبز شیرین مانند هر سبزی دیگر آن است که می تواند تا مدت طولانی جلوی اشتها را بگیرد.

فلفل سبز شیرین در ترکیبات خود دارای فیبر فراوانی است.

فیبر موجود در فلفل سبز شیرین مدت زمان طولانی تری در معده باقی می ماند

و باعث می شود معده کاملا احساس پر بودن داشته باشد و به مغز سیگنال گرسنگی ارسال نکند.

افرادی که دارای اضافه وزن هستند در رژیم غذایی خود تا جای ممکن سعی می کنند

خوراکی های کم کالری و کم چربی را جای می دهند.

از خواص فلفل سبز شیرین برای کاهش وزن و سایز این می باشد که هم دارای کالری کمی است

و هم در خود مقدار کمی چربی دارد. از طرفی این سبزی دارای مواد مغذی است

که با مصرف آن در دوره ی رژیم غذایی مواد حیاتی بدن تا میزانی تامین می شود.

تفاوت فلفل شیرین و تند

فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفل‌دلمه‌ای، محتوی فیبر و آب هستند. هر دو حاوی ویتامین C؛ و مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛

این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ‌های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می‌شود.

البته طعم تند برخی فلفل‌ها به دلیل مواد قلیایی است که در آن‌ها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می‌کند.

البته فلفل تند، ویتامین C. زیادی دارد و حتی می‌توان گفت: غنی‌ترین منبع ویتامین C. است،

اما از آنجا که در غذا‌های ایرانی کمتر استفاده می‌شود،

منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C. افراد محسوب نمی‌شود.

در کل همه فلفل‌ها می‌توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند،

اما فلفل تند می‌تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده، باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری‌سوزی و کاهش وزن شود.

با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذا‌های بسیار تند که برای ما ایرانی‌ها غیرقابل تحمل است،

دچار مشکل نمی‌شوند، اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذا‌های تند چندان متداول نیست،

سیستم گوارشی بسیاری از افراد به غذا‌های اینچنینی عادت ندارد

و ممکن است بعضی افراد با خوردن این غذا‌ها دچار سوزش معده،

بالا رفتن فشار خون یا افزایش تپش قلب شوند.

همچنین خوردن فلفل‌های تند به همه افراد، به‌خصوص افرادی که دچار مشکلات گوارشی بوده،

به ویژه افراد مبتلا به هموروئید، به هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود، چون باعث وخیم‌تر شدن حال‌شان می‌شود.

فلفل تند موثرتر است

هر دو فلفل، هم تند و هم شیرین خواص زیادی دارند که مشابه هم است؛

انواع فلفل حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان‌های مختلف با خواص ضد‌سرطانی و ضد بیماری‌های قلبی-عروقی و ضد بیماری‌های مزمن هستند

و خاصیت ضد‌التهابی‌شان بسیار زیاد است. البته تمام این خواص در فلفل تند بسیار بیشتر از فلفل شیرین است

و شدت تاثیر‌گذاری‌اش بیشتر از فلفل شیرین است.

تنها مشکل فلفل تند این است که برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند

و به هیچ عنوان نباید این نوع فلفل را مصرف کنند، بنابراین به همه بیمارانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند،

توصیه می‌کنم از انواع فلفل‌های شیرین، فلفل‌های دلمه‌ای با رنگ‌های متفاوت استفاده کنند.

این فلفل‌ها حاوی رنگدانه‌های متفاوتی هستند که هر کدام خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار مفیدی دارند

و بهتر است تمام بیمارانی که نمی‌توانند از فلفل تند استفاده کنند، فلفل شیرین با رنگ‌های مختلف میل کنند.

فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی می‌توان گفت: غنی‌ترین منبع ویتامین C است،

اما از آنجا که در غذا‌های ایرانی کمتر استفاده می‌شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی‌شود.

انواع فلفل سبز شیرین

فلفل کوبانل: هنگامی که این فلفل برای اولین بار رشد می­کند، نازک و طویل بوده و به رنگ زرد یا سبز مایل به زرد است،

اما رنگ آن می­تواند تیره­ تر نیز باشد و حتی به قرمز تمایل داشته باشد.

اکثر این فلفل­ ها به صورت نارس فروخته می­شوند و خرد شده به همراه سایر غذاها مورد استفاده قرار می­گیرند.

فلفل دلمه­ ای سبز: این فلفل، فلفل مد نظر ما بوده و در مناطق بسیاری رشد می­کند.

آن­ها دارای عطر و طعم فوق­ العاده تند و تیز هستند. ما این نوع فلفل را دوست داریم و عمدتا به صورت پر شده مصرف می­کنیم.

شما می­توانید این فلفل را به همراه گوشت و سبزیجات بپزید و تا زمانی که مرطوب و آبدار است بخورید.

مطمئن هستیم که این فلفل جای خاصی را در قلب شما دارد.

فلفل سرخ­کردنی ایتالیایی: این فلفل لاغر و ملایم بوده و به همین دلیل به این نام خوانده می­شود.

این نوع فلفل به صورت طولی و نازک خرد شده و به آرامی در روغن زیتون سرخ می­شود.

قطعات این فلفل برای تهیه غذاهای خاص استفاده می­شود. این فلفل خرد شده مناسب برای افزودن به ساندویج­ها است.

برای سرخ کردن آن: از یک تابه بزرگ روی گرمای متوسط با مقدار زیاد روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید.

ساقه­ های فلفل را برداشته و آن را به داخل تابه بریزید. مقداری نمک اضافه کرده و بهم بزنید تا پخته شود.

این نوع فلفل بایستی حدود ۳۰ دقیقه پخته شود تا نرم گردد.

علت تند شدن فلفل سبز

سوزشی که پس از خوردن فلفل حس می کنید، به خاطر ترکیبات شیمیایی به نام کاپسایسینوئیدها است.

این مواد بی بو و بی رایحه در گوشت سفید درون فلفل قرار دارند.

هنگامی که شما یک فلفل را درون دهانتان می گذارید، این مواد شیمیایی به گیرنده هایی به درد ناشی از حرارت در دهان و گلو پاسخ می دهند، متصل می شوند.

مغز پیام را می گیرد و به “آتش نشانی بدن” می فرستند تا ماده سوزاننده را بزدایند، در نتیجه گردش خون افزایش می یابد(سوخت و ساز زیادتر می شود)،

عرق بیشتری می ریزید و واکنش معمول به هر ماده محرک ظاهر می شود (آبریزش از بینی و اشک از چشمتان سرازیر می شود).

این درد همچنین به آزادی آندورفین ها (مواد طبیعی ضددرد در بدن) منجر می شود، که در فرد احساس نشاط ایجاد می کند.

بنابراین این اشک ها در واقع اشک های شادی هستند. همه فلفل ها به یکسان این اثر را ایجاد نمی کنند.

تند و تیزی فلفل سبز بر حسب تعداد ۱۰۰ واحدیی ها اندازه گیری می شود که به مقدار آب قندی اشاره دارد

که برای رقیق کردن عصاره فلفل تا حدی لازم است که مزه کنندگان نتوانند تندی آن را احساس کنند.

به این ترتیب تندی فلفل شیرین در این مقیاس صفر و تندی فلفل قرمز ۲۵۰۰ تا ۸۰۰۰ است.

فلفل سبز و پروستات

فلفل دلمه ای سبز خواص زیادی برای پروستات دارد و از سرطان پروستات جلوگیری می کند.

چگونه فلفل شیرین می شود

سوزشی که پس از خوردن فلفل حس می کنید، به خاطر ترکیبات شیمیایی به نام کاپسایسینوئیدها است.

این مواد بی بو و بی رایحه در گوشت سفید درون فلفل قرار دارند.

اگر این ماده در فلفل نباشد فلفل شیرین می شود.

فلفل قلمی شیرین

فلفل سبز قلمی و فلفل شیرین یا همان فلفل دلمه ای، محتوی فیبرو آب هستند.

هر دو سرشار از ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند.

فواید فلفل سبز قلمی تفاوتی با فلفل شیرین دلمه ای ندارد

و همچنین از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

مضرات فلفل سبز شیرین

فلفل سبز شیرین ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، اگزما، احتقان بینی یا مشکلات گوارشی شود.

فلفل سبز شیرین یکی از سبزی های جاذب محسوب شده و از همین رو قابلیت جذب سموم شیمیایی و آلاینده های خاک را به مقدار زیاد دارد.

بنابراین توصیه می گردد به منظور بهره گیری بیشتر از خواص فلفل سبز شیرین ، تا حد امکان از انواعی که به روش ارگانیک کشت شده اند استفاده کنید.

اگر به فلفل سبز شیرین حساسیت دارید در دوران بارداری استفاده نکنید چرا که مشکلاتی معدوی برای شما ایجاد می کند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}