; خاصیت تخمه گشنیز و خواص تخمه گشنیز برای تقویت پوست و مو - فال و خواب
جو دوسر و بدنسازی و فواید بسیار زیاد جو دوسر برای عضله سازی در بدنسازی

جو دوسر و بدنسازی و فواید بسیار زیاد جو دوسر برای عضله سازی در بدنسازی

جو دوسر و بدنسازی جو دوسر و بدنسازی ؛ فواید بسیار زیاد جو دوسر برای عضله سازی در بدنسازی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

خواص گل ختمی و پنیرک ؛ درمان عفونت های بدن با خوردن گل ختمی و پنیرک

خواص گل ختمی و پنیرک ؛ درمان عفونت های بدن با خوردن گل ختمی و پنیرک

خواص گل ختمی و پنیرک خواص گل ختمی و پنیرک ؛ درمان عفونت های بدن با خوردن گل ختمی و پنیرک همگی در سایت فال …

فواید آب آناناس برای سرماخوردگی و خواص مصرف اب اناناس برای گلو درد

فواید آب آناناس برای سرماخوردگی و خواص مصرف اب اناناس برای گلو درد

فواید آب آناناس برای سرماخوردگی فواید آب آناناس برای سرماخوردگی ؛ خواص مصرف اب اناناس برای گلو درد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خاصیت تخمه گشنیز

خاصیت تخمه گشنیز ؛ خواص تخمه گشنیز برای تقویت پوست و مو

خاصیت تخمه گشنیز ؛ خواص تخمه گشنیز برای تقویت پوست و مو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خاصیت تخمه گشنیز

از نظر طب سنتی تخم گشنیز دارای طبع سرد است.

کالری تخم گشنیز در حالت حالت طبیعی ۲۳ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

تخم گشنیز به‌دلیل اینکه خواص ضدعفونی‌کننده دارد، در درمان برخی بیماری‌های پوستی، مانند اگزما، خارش پوست،

جوش‌ها و التهاب‌های پوستی بسیار مؤثر است. همین‌طور، تخم گشنیز جراحت و زخم‌های دهان را نیز درمان می‌کند.

مصرف منظم تخم گشنیز مقدار قند خون را کنترل می‌کند.

تخم گشنیز با قوی‌کردن ریشه‌های مو جلوی ریزش مو را می‌گیرد و موجب رشد بهتر آن می‌شود.

تخم گشنیز ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی دارد و نوعی فیبر رژیمی است و باعث می‌شود کبد درست کار کند و حرکات روده را بهبود می‌بخشد.

تخم گشنیز به تولید ترکیبات و مایعات گوارشی همچون اسیدهای صفراوی نیز کمک کرده و فرایند هضم و جذب را تسهیل می‌کند.

اگر می‌خواهید از سطح کلسترول بدنتان بکاهید و آن را کنترل کنید، استفاده از تخم گشنیز بهترین گزینه است.

تخم گشنیز انواع بسیاری ویتامین از جمله اسید فولیک، ویتامین A و بتاکاروتن

و مهم‌تر از همه ویتامین C دارد. برگ و تخم گشنیز تقریبا ۳۰ درصد مقدار توصیه‌شدۀ

روزانۀ ویتامین C را که در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مؤثر است تأمین می‌کند.

تخم گشنیز حاوی محرک‌های طبیعی است که موجب ترشح غدد درون‌ریز بدن و تعادل هورمونی می‌شود

که آن به‌نوبه‌ خود از دردهای مربوط به چرخه قاعدگی و جریان شدید خون می‌کاهد.

تخم این گیاه مقدار فشار خون را تنظیم می‌کند. خواص آنتی‌اکسیدانی تخم گشنیز نیز فشار خون را کاهش می‌دهد.

آشنایی با دیگر خواص تخمه گشنیز در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص تخمه گشنیز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با تخمه گشنیز

از تخم گشنیز معمولا به عنوان ادویه استفاده می‌شود. خواص تخم گشنیز فراوان است

و به عنوان ماده دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اندازه تخم گشنیز درشت است

و رنگ آن قهوه‌ای است و حفره توخالی دارد که عصاره این گیاه نیز در آن است.

خواص تخم گشتیز فراوان است و از جمله خواص تخم گشنیز می‌توان

به مواردی مانند کنترل دیابت، سلامت پوست، درمان ریزش مو، ضدنفخ، کنترل کلسترل،

تنظیم قاعدگی، سلامت قلب، درمان روماتیسم، تقویت سیستم عصبی و کاهش وزن اشاره کرد.

تخم گشنیز یکی از ادویه‌هایی است که اکثر آسیایی‌ها نمی‌توانند بدون آن زندگی کنند

و در اکثر غذاهای هندی و همچنین مدیترانه و خاور میانه کاربرد دارد.

اگرچه تخم گشنیز محبوبیت زیادی در آسیا دارد اما در غذاهای غربی کاربرد چندانی ندارد

و امروزه مردم – به دلیل خواص تخم گشنیز برای سلامتی– استفاده از آن را آغاز کرده‌اند.

تمام قسمت‌های گیاه گشنیز قابل خوردن است اما فقط تخم خشک شده

یا برگ‌های تازه آن برای طعم دادن به غذا به کار می‌روند.

خواص تخمه گشنیز برای لاغری

یکی از دلایل افزایش وزن شما این است که شما کالری زیادی مصرف می کنید و پروتئین و فیبر کمتری مصرف می کنید.

برای کاهش وزن، شما باید آن دسته مواد غذایی را مصرف کنید که متابولیسم شما را افزایش می دهند و چربی ها را می سوزانند.

دانه های گشنیز به نظر می رسد راه سنتی برای کاهش وزن باشد به این دلیل است که غنی از مواد معدنی است

و برای لاغری بسیار موثر است.

خواص تخمه گشنیز برای دیابت

بر اساس طب سنتی، مصرف منظم تخم گشنیز مقدار قند خون را کنترل می‌کند.

در پژوهشی که نتیجه‌اش در مجله بریتانیایی تغذیه (The British Journal of Nutrition) منتشر شد،

معلوم شد که عصاره تخم گشنیز حاوی ترکیبات خاصی است که وقتی وارد خون می‌شود

موجب ترشح انسولین و رفتاری مانند انسولین می‌شود.

بدین ترتیب، از افزایش قند خون پیشگیری و سطح گلوکز فرد را در حد مناسب خود حفظ می‌کند.

تخم گشنیز با بهبود عملکرد سلول‌های بتای لوزالمعده، سطح قند خون را کاهش می‌دهد.

وظیفه این سلول‌ها آزادسازی انسولین است. مصرف منظم تخم گشنیز در کاهش خطر عوارض قلبی ـ عروقی

مرتبط با پیش‌دیابت، دیابت نوع ۲ و سندروم متابولیک نیز مؤثر است.

دمنوش تخمه گشنیز

۱ ق چ تخم گشنیز

۱ لیوان اب جوش

نبات به مقدار لازم

ابتدا تخم گشنیز و داخل چای صاف کن میریزیم و زیر اب میگیریم تا گرد و خاک ان از بین برود (برای بیشتر دم نوش ها این کار را انجام میدهیم)

بعد داخل قوری چینی میریزیم و اب جوش و بهش اضافه میکنیم و بیست دقیقه اجازه میدیم دم بکشه و با نبات شیرین میکنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.