خواص آب پنیر ؛ برای پوست و کبد چرب و مو و رحم و طریقه مصرف پودر آب پنیر برای لاغری

خواص آب پنیر

خواص آب پنیر ؛ برای پوست و کبد چرب و مو و رحم و طریقه مصرف پودر آب پنیر برای لاغری

خواص آب پنیر ؛ برای پوست و کبد چرب و مو و رحم و طریقه مصرف پودر آب پنیر برای لاغری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با آب پنیر

آب پنیر یا ماء الجبن یا پودر آب ماست یکی از فراورده‌های فرعی شیر است

که معمولا از جداشدن آب از شیر طی اضافه کردن اسید، حرارت دادن، یا انعقاد مایه پنیری به دست می‌آید.

این آب بعد از خشک شدن تبدیل به پودر آب پنیر می‌شود که خواص دارویی فراوانی دارد.

این ماده، مایعی زرد مایل به سبز است، که شامل پروتئین، لاکتوز و مواد معدنی موجود در شیر می‌شود

و دارای تمام ۹ اسید آمینه ضروری برای بدن است.

البته مقدار لاکتوز آب پنیر کم است و برای افرادی که نمی‌توانند لاکتوز را هضم کنند مناسب است.

پروتئین موجود در این ماده از بهترین پروتئین‌های موجود در طبیعت است

که دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به کازئین و حتی پروتئین تخم مرغ است؛

بنابراین بخشی از نیاز روزانه فرد به پروتئینمی‌تواند با آب پنیر برطرف شود.

آب پنیر از ترکیب مواد لاکتوگلوبولین، آلفا لاکتالبومین، آلبومین سرم شیر و ایمونوگلوبین‌ها تشکیل شده است.

سرم شیر دارای مواد مغذی و ارزشمند است و بیشتر به عنوان یک فرآورده جانبی شیر در نظر گرفته می‌شود.

خاصیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن،

کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز بدن پاک سازی می‌کند؛ به همین دلیل،

در درمان انواع لک‌های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاج‌ها و انواع اختلال‌های خلقی مفید است.

آب پنیر یک منبع پروتئینی مفید برای بدن شما است.

یکی از مهمترین نکات تغذیه و سلامت، دریافت پروتئین کافی در طول روز است.

پروتئین کافی هم اشتهای شما را کاهش می‌دهد و هم به افزایش حجم عضلات کمک می‌کند.

پروتئین آب پنیر، زود هضم و برای سالمندان مناسب است.

پروتئین آب پنیر به کاهش علائم هپاتیت کمک می‌کند و برای سلول‌های قلب مفید است.

مصرف آب پنیر برای افراد کم‌خون هم توصیه می‌شود، زیرا تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.

آمینواسید موجود در آب پنیر به کاهش علائم استرس و افسردگی کمک می‌کند.

خواص آب پنیر در طب سنتی

آب پنیر دارای طبیعتی گرم در درجه اول و مرطوب در درجه دوم است.

هر ۱۰۰ گرم آب پنیر دارای ۲۷ کالری است.

مواردی مثل اینکه سرعت هضم غذا را بالا می‌برد، ضدیبوست و بهترین کاهش دهنده وزن به خصوص برای افرادی که رژیم لاغری دارند، محسوب می‌شود.

چربی خون، قند خون و فشار خون را تنظیم می‌کند،

کامل‌ترین مکمل غذایی و بهترین پروتئین برای ورزشکاران به خصوص بدنسازان و بهترین مکمل دارویی برای سالمندان است.

آب پنیر اثر آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد و تاثیر مثبتی روی رشد و تقویت استخوان به خصوص برای کودکان و نوجوانان می‌گذارد،

همچنین باعث تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود این ماده برای بیماران کلیوی بسیار مفید است

و به دفع سنگ کلیه و صفرا کمک می‌کند.

آب پنیر در درمان روماتیسم مفاصل دست و پا موثر و برای افرادی که نمی‌توانند مواد پروتئینی رایج را مصرف کنند مفید است.

آب پنیر سرشار از مواد مغذی و اسیدهای آمینه است و اندازه و قدرت عضلات بدن را افزایش می‌دهد.

مزیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن انسان است و به دلیل نفوذ در تمام رگ‌های اصلی، از گرفتگی عروق بدن جلوگیری می‌کند.

همچنین آب پنیر برای پوست و مو و در درمان انواع لک‌های پوستی، انواع سوء مزاج‌ها و انواع اختلال‌های خلقی مفید است.

امروزه به علت استفاده زیاد مردم از غذا‌های کارخانه‌ای و مواد نگهدارنده

و همچنین آلودگی هوا در کلان شهرها، مقدار سموم موجود در خون و کبد مردم افزایش پیدا کرده است.

بنابراین توصیه می‌شود افراد سالم هم در برنامه غذایی خود، نوشیدن مداوم این ماده را قرار دهند.

مصرف این ماده، رده سنی خاصی ندارد.

پروتئین‌های موجود در آب پنیر، پس از وارد شدن به محیط اسیدی معده، به سرعت از آن عبور کرده و به روده کوچک می‌رسند.

این پروتئین‌ها در روده کوچک هیدرولیز شده و جذب بدن و خون می‌شوند.

متاسفانه این ماده خوراکی، تنها در مراکز فروش مکمل‌های بدن‌سازی یا داروخانه‌ها پیدا می‌شود

و از خواص بی شمار این ماده، استفاده حداکثری نمی‌شود.

آب پنیر، یکی از منابع خوب کلسیمو ویتامین از قبیل B2 و B6 است.

به همین علت، به فردی که چربی خون بالایی دارد و نباید از غذاهای چربی استفاده کند

ولی به پروتئین و ویتامین نیاز دارد، مصرف آب پنیر به شدت توصیه می‌شود.

همچنین مصرف این ماده به عنوان رژیم لاغری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه بر این، هضم غذا را تسریع می‌کند. متاسفانه در ایران وقتی پنیر را در آب نمک قرار می‌دهند،

کلسیم و مواد مغذی پنیر جذب آب نمک می‌شوند و آن را دور می‌ریزند و چیزی می‌خوریم که خاصیت درمانی ندارد.

از این ماده همچنین به عنوان یک مسهل و داروی درمان یبوست استفاده می‌شود.

به این صورت که باید هندوانه‌ای را نصف و هسته‌های آن را خارج کنید

و با نیم لیتر آب پنیر مخلوط کنید و به شکل پوره در آورید و میل کنید. با افزودن مقدار کمی‌وانیل و شکر می‌توانید مزه آن را بهتر کنید.

گفتنی است کسانی که یبوست ندارند باید از مصرف آب پنیر به این شکل خودداری کنند؛

چرا که باعث ایجاد اسهال می‌شود. پودر آب پنیر، به علت داشتن لاکتوز و پروتئین،

عامل مهمی‌در مغذی کردن آرد و کاهش تاثیر نشاسته گندم است

و می‌تواند باعث ماندگاری نان و جلوگیری از بیات شدن آن شود.

خواص آب پنیر برای مو

پروتئین‌ها برای سلامت مو‌ها ضروری است و بخش عمده‌ای از مو از پروتئین ساخته شده است.

کمبود پروتئین می‌تواند باعث ریزش مو شود و اضافه کردن آب پنیر

به رژیم غذایی یک راه حل مناسب برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است.

مصرف منظم آب پنیر باعث تغذیه مو‌ها می‌شود و باعث می‌شود مو‌ها ضخیم، سالم و براق شوند.

همچنین خواص اسیدی آب پنیر به درمان شوره سر و پسوریازیس پوست سر کمک می‌کند.

خواص آب پنیر برای پوست

آب پنیر برای کسانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند گزینه‌ی عالی است،

این مکمل به راحتی جذب بدن می‌شود و به بهبود زخم‌ها کمک می‌کند.

کلاژن به الاستیسیته پوست کمک می‌کند.

کلاژن برای بهبود سلامت پوست، رگ‌های خونی، استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

مصرف آب پنیر می‌تواند کلاژن فراوانی برای بدن فراهم کند و به حفظ سلامت پوست کمک کند.

از آب پنیر برای پوست می‌توان به عنوان یک پاک کننده، تونر و مرطوب کننده استفاده کرد.

مقداری از پنبه را به آب پنیر آغشته کنید و با ضربه‌های ملایم روی پوست بمالید،

سپس بشویید. آب پنیر یک تونر طبیعی شگفت انگیر برای پاکسازی پوست است.

آب پنیر به دلیل خواص ضدمیکروبی که دارد تاثیر شگفت انگیزی در درمان آکنه

و جوش دارد و به رفع لکه‌های پوستی و روشن شدن پوست کمک می‌کند.

یکی از بهترین خواص آب پنیر برای پوست تنظیم PH است.

اضافه کردن ۲ فنجان آب پنیر به وان حمام و ۲۰ دقیقه ماندن در آن PH پوست را تنظیم می‌کند.

حمام آب پنیر برای جوانسازی سلول‌های پوست و بازسازی سلول‌های پوستی مفید است.

خواص آب پنیر برای بدنسازی

آب پنیر برای بدنسازان فواید زیادی دارد. یکی از مهمترین خواص آب پنیر در بدنسازی رشد عضله و تقویت آن است.

همچنین آب پنیر کمک می کندحجم و قدرت عضلات افزایش یابد.

به همین دلیل برخی از انواع مکمل های بدنسازی مثل پروتئین وی از آب پنیر تهیه می شوند.

تقویت تولید گلوتاتیون در بدنسازی یکی دیگر از فواید آب پنیر است.

همچنین آب پنیر به تولید انرژی در بدن و عملکرد بهتر بدن کمک زیاده کرده

و موجب عضله سازی بعد از تمرین می شود.

اگر ورزشکار حرفه‌ای هستید، حتما از فواید پروتئین آب پنیر یا پروتئین وی خبر دارید.

استفاده از آب پنیر، به صورت مکمل در رژیم غذایی ورزش، باعث حفظ عضلات و افزایش انرژی می‌شود.

ورزشکاران معمولا پودر آب پنیر را به صورت آماده تهیه می‌کنند و در ترکیب اسموتی و شیک از آن استفاده می‌کنند.

شما می‌توانید به مقاله انواع اسموتی سر بزنید و با روش تهیه چند اسموتی خوشمزه آشنا شوید.

علاوه بر ورزشکاران، عضله‌سازی برای افرادی که با کمبود وزن شدیدی مواجه هستند هم اهمیت دارد.

نوشیدنی حاوی پودر آب پنیر، انرژی مورد نیاز را تامین و به عضله‌سازی بدن کمک می‌کند.

خواص آب پنیر برای لاغری

یکی از خواص آب پنیر کنترل اشتها است.

پروتئین (Glycomacro GMP) یکی از مواردی است که در آب پنیر موجود بوده و نقش مهمی در سرکوب اشتها دارد.

GMP می تواند ترشح CCK که از هورمون های روده است را افزایش دهد.

CCK نقش مهمی در ارسال سیگنال های سایه ای به مغز دارد،

که ممکن است تاثیر خوبی برای کم کردن وزن داشته باشد.

پروتئین آب پنیر حاوی آمینو اسید لوسین بیشتری به نسبت دیگر منابع پروتئینی است.

علاوه بر نقش عضله سازی آمینو اسید لوسین ، این ماده تاثیر مستقیمی روی اشتها هم دارد.

بهترین زمان خوردن آب پنیر برای لاغری سی دقیقه قبل صبحانه بلافاصله بعد از بیدار شدن است.

پروتئین یکی از مهم‌ترین مواد مغذی برای چربی سوزی است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا میزان متابولیسم بدن را افزایش داده و باعث کاهش اشتها می‌شود.

بنابراین شما با مصرف یک وعده پروتئین آب پنیر در بین وعده‌های غذایی خود احساس سیری خواهید داشت و وعده‌های غذایی کمتری می‌خورید.

طبق تحقیقات افرادی که در بین وعده‌های غذایی خود یک وعده پروتئین بالا مانند پروتئین آب پنیر مصرف می‌کنند؛

میزان کالری کمتری در وعده شام خود دریافت خواهند کرد.

خواص آب پنیر برای کودکان

مصرف آب پنیر به علت دارا بودن انتی اکسیدان های قوی برای کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مناسب است و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

آب پنیر اثر آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد و تاثیر مثبتی روی رشد و تقویت استخوان به خصوص برای کودکان و نوجوانان می‌گذارد، همچنین باعث تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

در بسیای از کشورها کوشش هایی به منظور یافتن مواد جایگزین شیر مادر شروع شده و صنایعی نیز ایجاد گردیده است.

چنین جایگزین هایی باید دارای ارزش معادل ارزش غذایی شیر مادر باشند.

برای تولید فرمولی مشابه شیر زن از شیر گاو هیچ ترکیبی متعادل تر از آب پنیر وجود ندارد.

نه تنها کمیت ترکیبات در این دو نوع شیر متفاوت است بلکه کیفیت نیز یکسان نیست.

شیر مادران یک شیر آلبومینی است درحالی که شیر گاو کازئینی است.

قند شیر زن زیادتر اما مواد معدنی آن کمتر است.

از طرفی کازئین در آب پنیر تقریبا وجود ندارد، آلبومینها موجودند ولی مواد معدنی نیز زیاد است.

کافی است با روشی مانند الکترودیالیز قسمتی از مواد معدنی را جدا کنیم

و سپس آب پنیر معدنی زدائی شده را غلیظ نموده با شیر گاو به نسبت

حساب شدهای مخلوط نمائیم تا فرمول مورد نظر به دست آید.

در صنعت برخی اسیدهای چرب، برخی عناصر مانند آهن و بعضی ویتامین ها

نیز اضافه می شوند. ممکن است پاره ای آنزیمها نیز به مخلوط اضافه شوند.

سپس این مخلوط را که نسبت پروتئین های آن به شیر مادر نزدیک شده در شرایط اسپتیک خشک می نمایند.

تغییر نسبت پروتئین ها، فرمولاسیون جدید را برای نوزاد انسان قابل الهضم می نماید.

در غذاهای دیگر خاص نوزادان و کودکان پروتئین های آب پنیر را با اسید و حرارت رسوب داده

و بعد از شستشو به غذای کودک افزوده و سپس مجموعه را خشک می کنند.

چنین غذایی از نظر برخی اسید آمینه ها به خصوص لیزین بسیار غنی است.

خواص آب پنیر برای کبد چرب

نوشیدن آب پنیر و یا نوشیدن مخلوط آب پنیر و خاکشیر برای کبد هم فواید زیادی دارد

و دارویی ضد سودا و ضد صفرا است و بازکننده مسیرهای کبدی به خصوص سودا می باشد.

در یک مطالعه در سال ۲۰۱۹، مشخص شد که پروتئین آب پنیر باعث کاهش تجمع چربی در کبد می‌شود و خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی را کاهش می‌دهد.

کسانی‌که اضافه وزن دارند، اگر حدود ۶۰ گرم پروتئین آب پنیر را ۴ روز در هفته مصرف کنند، چربی کبد آنها کاهش می‌یابد.

پروتئین آب پنیر در مقایسه با پروتئین کازئین، کلسترول و چربی خون را به مقدار قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.

کنترل چربی خون همچنین در کاهش خطر بیماری کبد چرب موثر است.

در طب سنتی بر خواص آب پنیر محلی تاکید زیادی شده ‌است.

آب پنیر محلی را هم به صورت خالص می‌توانید بنوشید و هم در طرز تهیه شربت خاکشیر، از آن استفاده کنید.

این ترکیب ضد صفرا و ضد سودا است و به پاکسازی کبد کمک می‌کند.

خواص آب پنیر برای زن باردار

مصرف آب پنیر در بارداری خوب است ولی اگر آب پنیر شور است نباید مصرف کنید.

بهتر است قبل از مصرف آب پنیر در بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

خواص آب پنیر برای گیاهان

همه ما در مورد استفاده از آب پنیر در هر دو پخت و پز و پزشکی می دانیم.

در این مایع، باقی مانده پس از شیر ترش، حاوی پروتئین بسیار ارزشمند، شکر شیر (لاکتوز)، ویتامین ها و مواد معدنی است.

به همین دلیل، این محصول برای تشکیل میکروارگانیسم مناسب روده انسان بسیار مهم است.

اما نه تنها مردم می توانند از سرم استفاده کنند – گیاهان همچنین دوست دارند مواد تشکیل دهنده خوشمزه و سالم خود را “بخورند”.

گیاهان علاوه بر پتاسیم، فسفر و نیتروژن که برای هر فرهنگ ضروری هستند، نیاز به اسید آمینه دارند.

آنها کسانی هستند که هنگام رفع خستگی شیر، سیستم ریشه را دریافت می کنند.

علاوه بر لقاح خاک، مزایای پنیر هنوز در این زمینه است.

اجزای تشکیل دهنده آن یک اثر افسردگی بر روی میکرو فلورس بیماریزا دارند، که باعث می شود سرم در پیشگیری از بیماری های قارچی بسیار خوب باشد.

اول از همه، دلفریب و کپک پودری – دشمنان وحشتناک ترین گوجه فرنگی و بسیاری دیگر از گیاهان باغی که در خط میانی رشد می کنند، دیر است.

شیری آب شیرین به خوبی تحت تاثیر گوجه فرنگی، کدو سبز، خیار، پیتسسون و همچنین گل رز است،

بنابراین می توان آن را نه تنها برای باغ، بلکه همچنین برای تغذیه گیاهان باغ جلو استفاده کرد.

آنها از آب شیرین حتی تله های حشرات – آفات باغ را می سازند.

برای انجام این کار، شیشه ای با یک سوم طعمه پر می شود و از شب یلدا درخت به حالت تعلیق درآمده است.

به عنوان یک نتیجه از چنین دستکاری در صبح، شما در ظرف بسیاری از پروانه ها و کرم ها که در سرم غرق می شوند پیدا می کنید –

این پروانه است، و برگ بستر فعال ترین و مضر ترین حشرات است.

خواص آب پنیر برای مرغ تخمگذار

در بررسی‌های مختلف تمامی محلول‌های آب پنیر اثرات مفید قابل توجهی داشتند.

آب پنیر می‌تواند خصوصاً در پرورش طیور گوشتی به‌عنوان جایگزینی برای پروبیوتیک‌های تجاری مورد استفاده قرار گیرد.

آب پنیر در ایجاد و تکثیر کلونی‌های باکتریایی در مراحل اولیه، بطور موثری از رشد برخی از باکتری‌های مضر،

مانند سالمونلا و سویه‌های بیماری‌زای کلی‌باسیل جلوگیری نموده و بنابراین یک پروبیوتیک طبیعی موثر می‌باشد.

خواص آب پنیر برای دیابت

مصرف آب پنیر برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید است و موجب ترشح انسولین شده و به تنظیم و کاهش میزان قند خون کمک می کند.

طی تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع دو مصرف آب پنیر در این افراد باعث ترشح انسولین شده

و در نتیجه به تنظیم و کاهش میزان قند خون در این افراد می شود .

تنظیم قند خون یکی از مهم‌ترین خواص آب پنیراست. آب پنیر از نوسانات قند خون پیشگیری می‌کند

و برای مدیریت سطح گلوکز مفید است. همچنین آب پنیر مقاومت به انسولین در بدن را کاهش داده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

خواص آب پنیر و افتیمون

اگر آب پنیر «افتیمون» خورده شود، مسهل سودا بوده و تلخی صفرا را دفع می کند.

به علت رقت و لطافت، نیروی آن زیاد است، اخلاط شدید را آرام می سازد،

نرم کننده ی جرم بیماری زاست و ماده ی بیماری زای مقاوم را به تدریج، تجزیه و حل می کند.

این دارو از نظر خاصیت گرم است.

مسهل و بازکننده، مدر و تسکین دهنده ی حالت های التهاب است.

در بیماری حاد سوداوی، مالیخولیا، داءالفیل، سوزش ادرار و ضعف کلیه ها و کمک به انجام عمل آن ها،

ضدسنگ، ضدزخم مثانه، درمان زخم های تازه و کهنه و کم سویی چشم کاربرد دارد.

خواص آب پنیر و ماست

آب ماست نیز خواص آب پنیر را داراست پس می توانید با پارچه آن را از ماست جدا کرده و مصرف کرد.

آب ماست یا پنیر که در عربی به آن “ماء الجبن” گفته می شود در طب سنتی قدیم دارای جایگاه ویژه ای داشته

و به عنوان نوشیدنی شفابخش در کتب طب سنتی قدیم یاد شده است.

امروزه نیز در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه با توجه به تحقیقات انجام شده

بر روی این ماده حیاتی برای مصرف عموم انواع گوناگون آن را به صورت قرص،مکملهای غذایی،

پودر و نوشیدنی در فروشگاهها عرضه میشود که دارای خواص درمانی بوده

و گاهی به همراه آبمبوه و طعم دهنده های طبیعی ارائه می شود که مورد استقبال عموم قرار گرفته است .

آب پنیر، دارای مقادیر زیادی مواد معدنی، به ویژه کلسیم است و ویتامین های محلول در آب آن، مثل ویتامین B2 و B6 نیز بیش تر است؛

بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه می شود.

ویتامین و آب معدنی موجود در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغرشدن را تسهیل می کند.

آب پنیر برای چاق شدن

مصرف آب پنیر در وعده صبحانه یا بین روز، اشتها را کم می‌کند و به روند کاهش وزن کمک می‌کند و برای درمان چاقی مفید است.

آب پنیر برای قره قروت

در اولین مرحله از طرز تهیه قره قروت خانگی محلی با آب ماست باید ماست را در یک کیسه پارچه‌ای بریزید.

سپس درب کیسه ماست را به وسیله یک بند ببندید و در قسمت آب‌چکان یا هر جایی که می‌توانید آویزان کنید.

یک سطل زیر کیسه ماست قرار دهید.

این مراحل برای آماده کردن ماست چکیده نیز استفاده می‌شود.

در واقع شما ماست را چکیده می‌کنید و از آب آن نیز برای تهیه قره قروت خانگی خوشمزه استفاده می‌کنید.

تقریباً باید چند ساعت صبر کنید تا آب ماست به طور کامل جمع شود و به مقدار مناسبی برسد.

در این مرحله از طرز تهیه قره قروت ترش خانگی باید آب ماست را داخل یک قابلمه بریزید.

سپس شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. اجازه دهید آب ماست کم کم روی حرارت غلیظ شود.

وقتی دوغ غلیظ شد، چندین بار آن را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و رنگ آن تقریباً قهوه‌ای شود.

حال شعله گاز را خاموش کنید و قره قروت ترش خانگی را در یک ظرف مناسب یا پلاستیک بریزید.

سپس ظرف قره قروت را در یخچال قرار دهید تا سفت و آماده مصرف شود.

آب پنیر و فشار خون

در آب پنیر کلسیم، پتاسیم و منیزیم فراوانی وجود دارد که مصرف این ماده غذایی با بالا بردن غلظت

این یون ها باعث کاهش و تنظیم فشارخون در افراد مبتلا به فشارخون بالا می شود.

باید توجه داشت که مصرف زیاد مواد حاوی سدیم که باعث بالا رفتن فشارخون و کاهش مصرف این مواد نیز باعث کاهش و تنظیم فشارخون می شود.

این ماده با بالا بردن غلظت یون های کلسیم ، پتاسیم و منیزیم که در آب پنیر به صورت طبیعی و نه مصنوعی وجود دارد

باعث درمان و تنظیم فشارخون و کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشارخون بالا می شود.

آب پنیر و خاکشیر

نوشیدن آب پنیر و یا نوشیدن مخلوط آب پنیر و خاکشیر برای کبد هم فواید زیادی دارد

و دارویی ضد سودا و ضد صفرا است و بازکننده مسیرهای کبدی به خصوص سودا می باشد.

طرز تهیه پودر آب پنیر

به مدت ۲۰ دقیقه شیر را بجوشانید.

سپس بگذارید تا شیر ولرم شود.

در این مرحله یک استکان سرکه خرما، سرکه انگور، آب لیمو به آن اضافه نمایید.

۱تا ۲ ساعت ظرف را کنار بگذارید تا شیر بریده و دلمه شود.

شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای بریزید و آب آن را که همان آب پنیر است را جدا کنید و نوش جان نمایید.

حالا اگر می خواهید آب پنیر را به پودر تبدیل کنید به این روش عمل کنید.

شما برای تبدیل آب پنیر به پودر آب پنیر روش های مختلفی دارید.

راحت ‌ترین راه برای این کار، استفاده از یک دهیدراتو مواد غذایی است.

شما می ‌توانید این دستگاه را تهیه کرده و به راحتی و بدون دردسر پروتئین وی را خشک کنید.

پروتئین وی مایع را برای حدود ۱۲ ساعت در دمای ۱۳۵ درجه فارنهایت در دستگاه دهیدراتور قرار دهید.

این کار ممکن است برای شما هزینه بر باشد با روش های کم هزینه تر نیز می توانید پودر را تهیه کنید.

به راحتی می ‌توانید مایع آب پنیر را در یک قابلمه بریزید،

روی حرارت متوسط شعله بزارید و اجازه دهید تا مایع به تدریج شروع به ضخیم و غلیظ شدن ‌کند.

همچنین می توانید برای بهتر خشک شدن آن را به یک سینی با مقداری کاغذ پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا برای ۱۲ ساعت خشک شود.

اگر به طور کامل خشک نشده باشد، آن را هم بزنید و اجازه دهید ۱۲ ساعت دیگر باقی بماند تا کامل خشک ‌شود.

برای طعم دار کردن پودر به دست آمده می توانید از یک غذاساز و یا یک مخلوط ‌کن برای درست کردن پودر استفاده کنید

و هم چنین از طعم ‌های طبیعی مثل پودر وانیل و کاکائو استفاده کنید.

پودر اب پنیر از کجا بخرم

پودر آب پنیر اصل را می توانید از عطاری ها و داروخانه ها و فروشگاه های اینرتنتی معتبر تهیه کنید.

پودر آب پنیر را با چی بخوریم

خوردن آب پنیر با افتیمون در طب سنتی توصیه شده است.

آب پنیر را چگونه مصرف کنیم

آب پنیر را می شود به غذا اضافه کرد و یا مانند شیر در لیوان ریخت و نوشید.

با آب پنیر چی میشه درست کرد

برای تهیه دوغ می توانید از آب پنیر استفاده کنید.

برای تهیه قره قروت هم استفاده می شود.

نحوه ی مصرف پودر آب پنیر

بهترین روش مصرف این است که در شیر ریخته و مصرف کنید.

بهترین زمان مصرف اب پنیر

یکی از مهمترین تاثیرات آب پنیر بر روی عضلات بدن است.

اگر جزو افرادی هستید که ورزش می‌کنید،

پودر آب پنیر را یک ساعت قبل از تمرین مصرف کنید تا در طول ورزش احساس خستگی کمتری داشته باشید.

پروتئین آن، انرژی مورد نیاز شما را برای سوخت کالری تامین می‌کند.

مصرف پروتئین آب پنیر بلافاصله بعد از تمرین ورزشی باعث می‌شود، حجم عضلات افزایش یابند.

کسانی که برای کاهش وزن از این پروتئین استفاده می‌کنند لازم است طریقه مصرف پودر آب پنیر برای لاغری را بدانند.

آنها می‌توانند آن را به اسموتی یا نوشیدنی خود اضافه کنند و به صورت میان‌ وعده میل کنند تا اشتهای آنها کم شود.

استفاده از پودر آب پنیر در وعده صبحانه هم پیشنهاد خوبی است.

آمینواسیدهای موجود در این پروتئین به تنظیم خواب کمک می‌کند،

در آخرین وعده غذایی خود قبل از خواب مقداری پودر پروتئین قرار دهید تا خوابی آرام داشته باشید.

میزان پروتئین در یک لیوان آب پنیر

در ۱۱۸ گرم از آب پنیر یک گرم پروتئین موجود است و در یک لیوان حدود دو گرم پروتئین موجود است.

آب پنیر برای چاقی صورت

پودر آب پنیر برای چاق شدن صورت بسیار آسان بوده و افراد می توانند برای چاق شدن صورت از این مکمل پرخاصیت استفاده کنند.

مضرات آب پنیر

چنانچه این ماده به مقدار زیاد و بیش از حد مصرف شود، باعث ایجاد معده درد و گرفتگی عضلات می‌شود.

همچنین افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز را دارند،

در صورت مصرف در دوزهای زیاد، می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع، سردرد و خستگی در آن‌ها شود.

همچنین مصرف زیاد و دائمی ممکن است باعث ایجاد آکنه هم شود.

بنابراین با اینکه خواص آب پنیر بسیار زیاد هستند اما به صورت زیاد از حد از آن استفاده نکنید.

مصرف دوز بالای پروتئین آب پنیر سبب بروز تهوع، افزایش حرکت های روده، سردرد، تشنگی و نفخ می شود.

بیماران کلیوی و افرادی که به شیر حساسیت دارند، باید از مصرف آب پنیر خودداری کنند.

مصرف هم زمان آب پنیر و آنتی بیوتیک ها، داروهای درمان پارکینسون و پوکی استخوان، خطرناک است.

آب پنیر دارای لاکتوز است؛ بنابراین افراد مبتلا به عدم لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.

پس از مصرف آب پنیر، گاهی حالت اسهال و استفراغ ایجاد می گردد که کاملاً طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن است و جای نگرانی ندارد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.