خواص فلفل ؛ برای مردان و زنان و مو و قلب و لاغری و معده و بدن و روده و سرماخوردگی

خواص فلفل

خواص فلفل ؛ برای مردان و زنان و مو و قلب و لاغری و معده و بدن و روده و سرماخوردگی

خواص فلفل ؛ برای مردان و زنان و مو و قلب و لاغری و معده و بدن و روده و سرماخوردگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با فلفل

فلفل ماده خوراکی است که مصرف بسیاری در سراسر دنیا دارد و انواع مختلف آن همیشه در سبد غذایی خانواده ها جای دارد.

انواع فلفل از پرطرفدارترین چاشنی‌ها هستند. در این مقاله با گیاهشناسی،‌ ترکیبات مهم و انواع فلفل

و همچنین فواید سلامتی بخش فلفل و اثرات داروشناسی آن آشنا می‌شوید

این دسته از سبزی‌ها از فلفل سبز دلمه‌ای گرفته تا فلفل تند قرمز، همگی در یک گروه غذایی جای می‌گیرند

و تقریباً دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند.

فلفل تند و سیاه به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای ایرانی استفاده می‌شوند.

همچنین از نوع تازه این سبزی‌ها و همچنین فلفل دلمه به عنوان

عضوی از سالادها و یا به صورت سبزی همراه غذا استفاده می‌شود.

فلفل خواص زیادی دارد که میزان بالای ویتامین C یکی از این خواص است.

فلفل برای نخستین بار توسط فیزیکدانی که کریستف کلمب را به هند غربی همراهی می‌کرد،

در اواسط ۱۴۰۰ میلادی معرفی شد.نام این گیاه از کلمه‌ لاتین کاپا به معنای قوطی گرفته شده است

که اشاره به میوه‌ قوطی‌شکل و نسبتاً توخالی آن دارد.

فلفل یک چاشنی بسیار مطلوب است و انواع آن تقریباً در همه جا کشت می‌شود.

فلفل، یکی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌ها، با متوسط سرانه حدود ۵ گرم (فلفل قرمز)

در روز (معادل ۰/۵ میلی‌گرم از کاپساایسین) در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.

فرآورده‌های حاصل از فلفل، به عنوان معرق موضعی به کار می‌رود

و عصاره آن نیز به عنوان مقوی معده، ضدنفخ و محرک روده و معده مصرف خوراکی دارد.

فلفل گیاهی است علفی و یکساله، به ارتفاع تا ۶۰ سانتی‌متر.

برگ‌های این گیاه بیضی‌شکل، نوک‌تیز و به صورت منفرد، روی ساقه قرار دارند.

گل‌های فلفل به رنگ سفید یا مایل به زرد و میوه آن که اکثراً مخروطی شکل است،

دارای اندازه‌های مختلف و به رنگ سبز یا قرمز می‌باشد که پس از رسیدن، مزه‌ بسیار تندی پیدا می‌کند.

میوه‌ فلفل، دارای تعداد زیادی دانه‌های سفیدرنگ در داخل خود می‌باشد.

قسمت مورد استفاده فلفل، میوه‌های آن است که در صنایع غذایی و دارویی، مصرف بالایی دارد.

خواص فلفل در طب سنتی

در طب سنتی طبع فلفل سبز و قرمز گرم و خشک است و کالری ۱۰۰ گرم فلفل قرمز ۲۸۲ کالری است.

روغن گیاهی سرد و عسل مصلحات فلفل در طب سنتی اند.

فلفل چیلی غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی مهم میباشد.

عضوی از خانواده ی ویتامین های B، که برخی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.

که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها ضروری است.

مواد مغذی ضروری که انواعی از عملکردها را در بدن انجام می دهد. مصرف کافی پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان اساسی است که برای داشتن استخوان های قوی و نورون های سالم، مهم است.

فلفل چیلی قرمز غنی از بتا کاروتن است که به ویتامین A در بدن تبدیل می شود.

فلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین ها, به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده است.

طبع فلفل ها گرم است ولی فلفل سیاه از بقیه گرم تر است و طبع خیلی گرم و خشک دارد.

در هر ۱۰۰ گرم از فلفل سیاه ۲۵۱ کالری انرژی موجود است.

فلفل سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی است.

مصرف فلفل سیاه در افراد مبتلا به آرتریت تاثیر خوبی در کاهش ورم مفاصل و نشانگرهای التهاب موجود در خون دراد.

پیپرین موجود در فلفل سیاه تاثیر مثبت روی عملکرد مغز داشته و به کاهش علائم بیماری های مربوط به زوال مغز از جمله آلزایمر و پارکینسون کمک می کند.

این ماده برای بهبود حافظه نیز مفید است.

برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید است زیرا تاثیر خوبی در متابولیسیم قند خون در بدن داشته،

از نوسانات شدید قند خون پیشگیری می کند و حساسیت انسولین را بهبود می بخشد.

عصاره فلفل سیاه با افزایش جذب مواد کاهنده چربی به کاهش کلسترول بد خون که از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های قلبی است کمک می کند.

پیپرین فلفل سیاه دارای خاصیت ضد سرطانی نیز می باشد، این ماده از رشد و تکثیر سلول های سرطان سینه،

پروستات و روده بزرگ جلوگیری کرده، باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می شود

و به کاهش مقاومت سلول های سرطانی در برابر چند دارو کمک می کند.

بر اساس نظر طب سنتی فلفل دلمه طبع گرم و خشکی دارد و در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۲۰ کالری و در یک فلفل دلمه ای متوسط ۲۴ کالری موجود است.

گلاب، صمغ عربی و صندل مصلح این فلفل هستند. فراموش نکنید انتخاب مصلح به طبع فرد بستگی دارد.

فلفل دلمه ای سبز مقدار زیادی سیلیکون طبیعی دارد که ممکن است مو و ناخن ها را حفظ کند.

فلفل دلمه ای قرمز محرک طبیعی رشد مو است و با تحریک گردش خون در درمان ریزش مو بسیار موثر است.

استفاده از فلفل دلمه ای روی مو می تواند در رشد مو از طریق بهبود گردش خون موثر باشد.

فلفل دلمه ای قرمز، سبز و زرد غنی از ویتامین ث هستند که به تولید کلاژن کمک می کند.

کلاژن پوست را محکم می کند و از سلول ها در برابر آسیب بیشتر محافظت می کند

و توانایی پوست در برابر مبارزه با آسیب اکسیداتیو را افزایش می دهد.

آنتی اکسیدان ها و مواد فوتو شیمیایی موجود در عصاره فلفل دلمه ای، پوست را سالم و جوان می سازد.

به خاطر خواص ضد قارچ و ضد باکتری، فلفل دلمه ای می تواند عفونتی مانند زونا و قارچ پا را در ترکیب با داروهای مناسب تسکین دهد.

مصرف عصاره فلفل دلمه ای به کاهش علائم سالخوردگی به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدان کمک می کند.

خواص فلفل برای زنان

تحقیقات نشان می دهد که زنانی که از فلفل قرمز در زندگی استفاده می کنند به مراتب عمر بیشتری خواهند داشت.

یکی از خواص فلفل قرمز تسکین دردهاست. فلفل قرمز حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است

که با تحریک کردن پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد،

نوعی مسکن موثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب می آید.

یکی از راه‌هایی که در طب سنتی برای افزایش باروری توصه شده، استفاده از خواص فلفل سیاه در نازایی است.

این خاصیت موجب درمان ناباروری می‌شود. دانستن اینکه طبع فلفل سیاه سرد است یا گرم موجب می‌شود راحت‌تر داروهای گیاهی متناسب با طبع خود را استفاده کنید.

طبع گرم فلفل سیاه برای افزایش میل جنسی مفید است. مصرف این گیاه به صورت ناشتا برای درمان نازایی مفیدتر است.

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای جلوگیری از زایمان زودرس در زنان باردار مفید می باشد،

علاوه بر این فولات موجود در فلفل دلمه ای برای جلوگیری از مشکلات رشد لوله های عصبی

و شکل گیری قلب و چهره جنین در دوران بارداری ضروری می باشد.

ترکیب ویتامین ب ۶ و منیزیم با فلفل دلمه ای قرمز به کاهش اضطراب، به ویژه به خاطر علائم قبل از قاعدگی، کمک می کند.

خواص فلفل برای قلب

فلفل تند قرمز باعث کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی خون می شود

و با کاهش ایجاد لخته ی خون در رگ ها از بیماری های قلب و عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی پیشگیری می کند.

ماده ای بسیار مفید برای قلب و عروق است.

هرچند که ضدخونریزی است اما بطور شگفت انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می شود.

فعالیت قلب را افزایش می دهد و به آن قدرت و انرژی می بخشد.

فلفل سیاه باعث کاهش کلسترول بد خون شده و فشارخون را کاهش می‌دهد

و از بروز بیماری قلبی آترواسکلروزیس جلوگیری کرده و سلامت قلب را تامین می‌کند.

فلفل سیاه موجب حفظ سلامتی قلب می‌شود. این ماده سرشار از مواد معدنی است

و جذب آن‌ها به بدن از بروز فشار خون و دیابت جلوگیری می‌کند. خواص آن به درمان کلسترول کمک می‌کند.

آنتی اکسیدان، پتاسیم و کاروتنوئید موجود در فلفل دلمه‌ای باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و کاهش جذب چربی در بدن را به دنبال دارد.

خواص فلفل برای پوست

یکی از خاصیت های ناشناخته فلفل قرمز این است که می تواند برای پاکسازی جوش های صورت و آکنه تاثیر خوبی داشته باشد.

فلفل قرمز دارای ماده به نام کپسایسین است که می تواند باعث پاکسازی بدن از سموم مختلف شود.

برای تهیه ماسک فلفل قرمز ابتدا ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز را به همراه ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید.

در ادامه نیمی از یک آووکادوی رسیده را له کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه ماسک فلفل قرمز آماده شد آنرا روی محل دارای جوش یا اکنه قرار دهید

و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بماند.

پس از گذشت این زمان صورت را با آب ولرم بشویید

و از کرم مرطوب کننده پوست استفاده کنید تا پوست خشک نشود.

فلفل تند علاوه بر کپسایسین غنی از ویتامین C، ویتامین E و ویتامین B6 می باشد که به کاهش چین و چروک پوست کم کرده

و با افزایش تولید کلاژن باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

گفته می شود که کپسایسین موجود در فلفل تند برای درمان و کاهش درد بیماری پسوریازیس مفید می باشد.

پیسی یک نوع بیماری پوستی می باشد که رنگ‌دانه های برخی از نقاط پوست از بین رفته و رنگ پوست سفید می شود.

فلفل سیاه به‌‌عنوان یک جایگزین عالی برای داروهای شیمیایی پپسی است.

آنتی اکسیدان های قوی که در فلفل سیاه موجود هستند ، مزایای ضدپیری فوق العاده را ارائه می دهند.

فلفل سیاه پوست را تمیز می کند و به درمان آکنه و سایر بیماری های پوستی کمک می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند

که آنها می توانند نشانه های پیری را ایجاد کنند و به پوست شما آسیب برسانند.

فلفل سیاه علائم پیری زودرس مانند چین و چروک، خطوط ریز و حتی لکه های تیره را از بین می برد.

شما می توانید به سادگی فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید،

تا اثرات تقویت کننده پوست را در آن مشاهده نمایید.

فقط یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی از عسل و زردچوبه ترکیب نمایید

و آن را به عنوان ماسک روی صورت خود اعمال نمایید و پس از ۱۵ دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

فلفل سیاه می تواند به عنوان یک اسکراب برای پوست مورد استفاده قرار بگیرد و سلول های مرده را از بین ببرد،

که باعث میشود پوست نرم تری داشته باشید.

مقداری فلفل سیاه را له کنید و در آب بخیسانید و یک قاشق چای خوری ماست را به آن اضافه نمایید.

سپس این اسکراب روی صورت خود اعمال نماید و بعد از ۲۰ دقیقه بشویید.

این اسکراب به حذف سموم از پوست شما کمک می کند و درخشان شدن و نرمی آن را افزایش می دهد،

یا همچنین می تواند گردش خون در پوست را ترویج بخشد

و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری را به پوست شما اهدا کند.

خواص ضد التهابی و ضد باکتری آن به جلوگیری از آکنه نیز کمک می کند.

فلفل دلمه‌ای دارای آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی فراوان می باشد

که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین‌وچروک پوست شده و جوان‌سازی پوست صورت را به دنبال دارد.

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان و ویتامین C است که با افزایش

تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت می شود.

فلفل دلمه ای برای پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست مفید می باشد.

برای تهیه ماسک فلفل دلمه ای برای صورت به این صورت عمنل کنید.

کافی است که مقداری آب هویج را با آب فلفل دلمه ای سبز ترکیب کنید

و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید ۵ دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

فلفل دلمه ای دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.

خواص فلفل برای لاغری

فلفل قرمز یک ماده غذایی ترموژنیک بوده که با ایجاد حرارت باعث افزایش متابولیسم بدن شده و چربی سوزی و کاهش وزن را به دنبال دارد.

اگر می خواهید لاغر شوید بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنید.

همچنین در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسین وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و باعث کاهش وزن می شود.

برای استفاده از فواید فلفل قرمز برای لاغری می توانید آن را به غذای خود اضافه کنید و خواص بهره ببرید.

همان‌طورکه اشاره شد پیپرین یک ماده مهم در فلفل سیاه می باشد که با تشکیل

و تجمع سلول‌های چربی در بدن مبارزه کرده و چربی های شکمی را برطرف می‌کند.

کسانی که قصد دارند لاغر شوند می‌توانند فلفل سیاه را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

برای کاهش وزن با فلفل سیاه کافی است کمتر از نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه را به یک لیوان آب ولرم اضافه کرده

و عسل به آن اضافه کنید و هر روز یک لیوان از این ترکیب را بنوشید.

فلفل دلمه ای دارای کالری کمی بوده و فیبر موجود در آن باعث کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود

و به لاغری کمک می‌کند. فلفل دلمه ای باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به لاغری کمک می‌کند.

یکی از خواص فلفل دلمه ای مانند هر سبزی دیگر آن است که می تواند تا مدت طولانی جلوی اشتها را بگیرد.

فلفل دلمه ای در ترکیبات خود دارای فیبر فراوانی است.

فیبر موجود در فلفل دلمه ای مدت زمان طولانی تری در معده باقی می ماند

و باعث می شود معده کاملا احساس پر بودن داشته باشد و به مغز سیگنال گرسنگی ارسال نکند.

افرادی که دارای اضافه وزن هستند در رژیم غذایی خود تا جای ممکن سعی می کنند

خوراکی های کم کالری و کم چربی را جای می دهند.

از خواص فلفل دلمه ای برای کاهش وزن و سایز این می باشد که هم دارای کالری کمی است

و هم در خود مقدار کمی چربی دارد. از طرفی این سبزی دارای مواد مغذی است

که با مصرف آن در دوره ی رژیم غذایی مواد حیاتی بدن تا میزانی تامین می شود.

خواص فلفل برای مردان

فلفل سیاه نقش مهمی در باروری مردان دارد چرا که دارای روی و منیزیم است

که برای هورمون جنسی مردان حیاتی بوده و سطح تستوسترون را زیاد می‌کند.

مصرف فلفل سیاه در آقایان باعث افزایش غلظت اسپرم شده و حرکت اسپرم را بهبود می‌بخشد.

خواص فلفل برای معده

فلفل قرمز باعث از بین بردن میکروب های موجود در معده شده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

اگر می خواهید زخم معده را درمان کنید می توانید از فلفل قرمز کمک بگیرید.

این ادویه تند، اسید معده را تحریک کرده و به بهبود هضم کمک می کند. مصرف فلفل سیاه به همراه غذا باعث می‌شود

که تا هضم غذا در دستگاه گوارش به خوبی انجام شود.

تحقیقات نشان می دهد فلفل سیاه اثر مثبت روی آنزیم‌های پانکراس داشته و باعث هضم بهتر مواد غذایی می شود.

با استفاده از خواص فلفل سیاه می توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد،

کافی است یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید.

این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.

مصرف بیش از حد فلفل می تواند به سوزش شدید در معده منجر شود.

نگران نباشید، این سوزش بر طرف می شود، و کاملا موقتی است.

فیبر موجود در فلفل دلمه ای مدت زمان طولانی تری در معده باقی می ماند

و باعث می شود معده کاملا احساس پر بودن داشته باشد و به مغز سیگنال گرسنگی ارسال نکند.

آنزیم ها در فلفل دلمه ای به جلوگیری از سرطان معده و سرطان پروستات کمک می کنند.

کپسایسین در غشا سفید فلفل یافت می شود که مسئول انتقال گرما به دانه ها است.

آنها سطح کلسترول و تری گلیسرید را پایین می آورد. باکتری را در معده می کشد و ایمنی را بالا می برد.

فلفل دلمه ای تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند.

خواص فلفل برای کبد

نتایج تحقیقات در سال ۲۰۱۵ نشان داده که کپسایسین موجود در فلفل تند برای پیشگیری و درمان کبد چرب و فیبروز کبدی مفید می باشد.

یک آنتی اکسیدان مانند فلفل سیاه می تواند به پیشگیری و ترمیم آسیب های وارد شده از رادیکال های آزاد کمک کند

و از این رو به پیشگیری از بروز سرطان، بیماری های قلبی و عروقی و مشکلات کبدی منجر شود.

توجه داشته باشید که فلفل سیاه به خودی خود ضرری برای کبد ندارد مگر اینکه شخص گرم مزاج باشه و پزشک مصرف فلفل رو براش ممنوع کنه .

خواص فلفل برای ریه

در طب سنتی چینی از این ادویه برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود.

ترکیب فلفل سیاه و عسل می تواند مخاط بدن را تحریک کرده و برای پاک‌سازی سینوس‌ها بسیار عالی می باشد.

شما برای این امر می‌بایست یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل در یک فنجان مخلوط کرده

و درون فنجان آب جوش پر کنید و به مدت پانزده دقیقه بگذارید باقی بماند.

محلول بدست آمده را از صافی عبور داده و سه بار در روز بنوشید.

فلفل سیاه آسم را کاهش می‌دهد و باعث تمیزی دستگاه تنفس شده

و سایر بیماری های تنفسی مانند سیاه سرفه را درمان می کند.

خواص فلفل برای موی سر

مقادیر بالای ویتامین های موجود در فلفل تند برای تقویت و افزایش رشد موی سر مفید هستند.

برای تهیه ماسک فلفل قرمز تند برای مو به این سکل عمل کنید.

کافی است که یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز خشک شده را با ۳ قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید

و بر روی مو ها و پوست سرتان بمالید، با کلاه مخصوص رنگ کردن مو، موها را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

اگر می خواهید موهای تان درخشان تر و براق تر شوند به این ماسک مو سه عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

اگر می‌خواهید سفیدی زودرس موهای خود را به تاخیر بیندازید و رنگ طبیعی آن را حفظ کنید فلفل سیاه مصرف کنید.

برای این امر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه را با نصف فنجان ماست ترکیب کرده و روی پوست سر خود بمالید

و بعد از نیم ساعت آبکشی کنید. استفاده مکرر از این ترکیب برای جلوگیری از سفیدی مو مؤثر است.

خواص آنتی اکسیدانی فلفل سیاه کمک می کند تا مسائل جدی مو، مانند:

شوره سر و ریزش حل شود. همچنین می توانید برای اثر بخشی بهتر، آن را با عسل یا زردچوبه ترکیب کنید.

اگر از مشکلات شوره سر رنج می برید، فلفل سیاه یکی از بهترین درمان ها است.

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه ،له شده را به یک کاسه کشک اضافه کنید

و آن را روی پوست سر خود اعمال نمایید و پس از حدود ۳۰ دقیقه با آب بشویید.

می توانید پس از آن از شامپو استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از این مخلوط بیش از حد استفاده نکنید،

زیرا ممکن است باعث ایجاد سوزش و ناراحتی پوست سر شود.

یک قاشق چای خوری از دانه های فلفل سیاه و سفید را با آبلیمو ترکیب نمایید

و روی پوست سر و موی خود اعمال کنید. باعث می شود تا موهای شما احیا شود

و به آن براقی و درخشندگی و نرمی اهدا می کند و پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

همچنین می توانید یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی عسل ترکیب کنید

و به موهای تان اعمال نمایید باعث می شود تا ریشه مو تقویت شود.

خواص فلفل در سرماخوردگی

در فلفل قرمز بتاکاروتن ، ویتامین سی و ویتامین آ به وفور یافت می شود ،

مواد گفته شده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان سرماخوردگی مفید است.

همچنین کپسایسین موجود در فلفل قرمز باعث تحریک ترشحات معده شده و موکوس را از بینی دفع می کند.

در طب سنتی چینی از این ادویه برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود.

ترکیب فلفل سیاه و عسل می تواند مخاط بدن را تحریک کرده و برای پاک‌سازی سینوس‌ها بسیار عالی می باشد.

شما برای این امر می‌بایست یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل در یک فنجان مخلوط کرده

و درون فنجان آب جوش پر کنید و به مدت پانزده دقیقه بگذارید باقی بماند.

محلول بدست آمده را از صافی عبور داده و سه بار در روز بنوشید.

فلفل سیاه آسم را کاهش می‌دهد و باعث تمیزی دستگاه تنفس شده

و سایر بیماری های تنفسی مانند سیاه سرفه را درمان می کند.

یکی از خواص مهم فلفل دلمه ای این است که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها عفونی مثل سرماخوردگی بسیار مفید است.

البته فلفل دلمه به دلیل خواص و ویتامین هایی که دارد برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

فلفل دلمه ای قرمز حاوی مقادیر غنی از ویتامین A و ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی می باشد

که برای بهبود عملکرد و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند و در نهایت باعث پیشگیری و درمان سرماخوردگی می شوند.

از این رو توصیه می شود کسانی که زیاد به بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی مبتلا می شوند

فلفل دلمه ای را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

توجه داشته باشید که فلفل دلمه ای قرمز و زرد حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری برای این منظور هستند.

خواص فلفل در بارداری

فلفل قرمز دارای مقادیر زیادی از اسید فولیک است که برای زنان باردار بسیار موثر است ،

برای جلوگیری از نقایص مادرزادی جنین فلفل قرمز مفید است.

مصرف فلفل قرمز به دلیل خاصیت ضد دردی که دارد باعث می شود تا کمردرد بارداری تسکین پیدا کند.

البته عده ای از پزشکان معتقدند که فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود.

زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده

و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می‌کنند.

مصرف زیاد فلفل سیاه در دوران بارداری می تواند منجر به سقط جنین شود.

مصرف فلفل سیاه برای متابولیسم بدن خانم‌ها مفید است و در دوران بارداری، مصرف میزان کنترل شده‌ای از آن موجب کاهش علائمی مثل حالت تهوع می‌شود.

اگر باردار هستید، پس بدنتان نسبت به ادویه ها حساس است. در نتیجه از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید.

اگر عاشق طعم آن هستید، اندکی را به غذای محبوب خود اضافه کنید.

طعم و مزه ی تند فلفل سیاه می تواند به شیر مادر منتقل شود.

بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می برید، از فلفل سیاه دوری کنید.

متخصصان تغذیه به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند فولات مصرف کنند، چون مواد مغذی لازم را به جنین می‌رساند.

برای رشد مناسب جنین، می‌توانید فلفل دلمه‌ای مصرف کنید که موادمغذی و البته فولات فراوانی دارد.

گفته می‌شود مصرف فلفل دلمه‌ای خام یا پخته طی دورهٔ حاملگی برای خانم‌های باردار مؤثر است؛

با این حال، توصیه می‌شود طی دورهٔ بارداری، پیش از تغییر رژیم غذایی خود، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای جلوگیری از زایمان زودرس در زنان باردار مفید می باشد،

علاوه بر این فولات موجود در فلفل دلمه ای برای جلوگیری از مشکلات رشد لوله های عصبی

و شکل گیری قلب و چهره جنین در دوران بارداری ضروری می باشد.

خواص فلفل در بدنسازی

فلفل‌ تند، فلفل شیرین، فلفل دلمه‌ای و غذای تند همگی دارای ویتامین ث هستند.

حتی می‌توان گفت از غنی‌ترین منابع ویتامین ث می‌باشد.

ورزش بدنسازی یکی از ورزش‌هایی است که علاوه بر تمرین، تغذیه مناسب خیلی مهم است.

یکی از مهم‌ترین چیزهایی که باید در رژیم غذایی بدنسازان باشد ویتامین ث است.اما بسیاری از بدنسازان به این ویتامین توجه نمی‌کنند.

ویتامین ث نقش مهمی در تشکیل کلاژن دارد.هر چه مقدار آن بیشتر باشد

اهمیتش در بلند کردن وزنه‌های سنگین و تمرینات فشرده بیشتر به چشم می‌خورد.

از طرفی به دلیل اینکه ویتامین ث موجب افزایش کلیگوژن در عضلات و کبد می‌شود،

برای بدنسازان و ورزشکارانی که جهت مسابقه رژیم دارند مهم می‌باشد

و باید در رژیم غذایی خود قرار دهند و به بدنسازان کمک می‌کند تا بعد از تمرینات ورزشی ریکاوری شوند

و باعث کاهش خستگی می‌شود.همچنین برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است.

شما هر هدفی که دارید، اگر می‌خواهید لاغر شوید، قوی‌تر شوید، در مسابقات شرکت کنید،

سایزتان را زیاد کنید، فقط تناسب اندام داشته باشید یا حتی هیچ کدام از اینها قصد شما نمی‌باشد

ویتامین ث به دلیل فوایدی که دارد یکی از ویتامین‌هایی است که باید در رژیم غذایی‌تان بگنجانید.

در پایان امیدواریم این مقاله مفید واقع شده باشد و از آن استفاده کرده باشید.

با توجه به شرایط جسمانی خود اگر می‌توانید از نعمت این ماده غذایی برخوردار شوید

ولی هیچگاه افراط نکنید تا به عوارضش دچار نشوید.

خواص فلفل و زردچوبه

استفاده از این ترکیب برای پیشگیری از سرطان سینه خیلی به کار می آید.

استفاده از این ترکیب باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما تا دو برابر می شود.

استفاده از این ترکیب باعث می شود که غذایتان راحت تر هضم شود.

برای سلامت پوست مفید است و خاصیت ضد افسردگی دارد.

برای تسکین درد در جاهای مختلف بدن مفید است.

برای تقویت حافظه می توانید روی خواص زردچوبه و فلفل سیاه حساب کنید.

برای پیشگیری از انواع سرطان مفید است.

برای کنترل چاقی مفید است و کنترل کننده بیماری دیابت است.

کاهش دهنده التهاب است و برای سلامتی کبد مفید است.

زردچوبه و فلفل سیاه اگر بیش از حد مصرف شوند ممکن است باعث ایجاد حساسیت در بدن شوند.

طرز تهیه دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه

برای تهیه این دمنوش به مواد زیر نیاز داریم.

آب داغ (نه جوش) : ۱ فنجان

پودر زردچوبه : ۲٫۵ قاشق چای خوری

لیمو ترش تازه : ۱ عدد

فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

عسل طبیعی : ۱/۳ فنجان

عسل و زردچوبه را در یک ظرف شیشه ای بریزید تا یک خمیر ایجاد شود.

این خمیر را در یخچال نگهداری کنید تا هر وقت خواستید استفاده کنید.

برای تهیه این دمنوش کتفی است که یک قاشق کوچک از این خمیر را درون آب داغ ریخته و خوب بهم بزنید.

حالا نوبت ان است که اب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و مصرف کنید.

فلفل برای فشار خون

مقادیر بالای ویتامین های A و C موجود در فلفل تند باعث تقویت و انعطاف پذیری بیشتر عروق خونی شده و به درمان فشار خون بالا کمک می کند.

فلفل تند حاوی مقادیر بالایی پتاسیم است که از ابتلا به فشار خون بالا جلوگیری می کند.

فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد.

مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است.

مقادیر بالای ویتامین B6 و پتاسیم موجود در فلفل دلمه ای به عنوان دیورتیک عمل کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می شوند.

در طب سنتی آمده است که مصرف اندک منابع ویتامین ث( C ) یکی از دلایل بروز فشارخون است.

مهم ترین منابع این ویتامین، فلفل دلمه ای، جعفری، کیوی، مرکبات و توت فرنگی است.

فلفل برای گلو درد

فلفل قرمز حاوی کپسایسین، یک ترکیب طبیعی شناخته شده برای مسدود کردن گیرنده‌های درد.

اگرچه هنوز از لحاظ علمی ثابت نشده است، اما مصرف آن به همراه آب گرم و عسل می‌تواند در تسکین درد گلو موثر باشد.

فلفل برای سگ

همه گونه‌های فلفل دلمه‌ای حاوی بتاکاروتن، فیبر و آنتی‌اکسیدان است.

با دادن این سبزی به حیوان خانگی به افزایش عملکرد سیستم ایمنی او کمک کنید.

قبل از استفاده ساقه انتهایی را جدا کنید.

فلفل داروی ضد سرطان است.

از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری استفاده کرد

این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است،

طوری‌که در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلی‌گرم

ویتامین C و ۳۸۴۰، ۲۶۵ و ۱۷۵ میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد .

این سبزی دارای خواص ضدعفونی‌کنندگی نیز هست پس از قرار دادن مقدار کمی از آن در غذای سگ خود به صورت پخته شده دریغ نکنید .

شما میتوانید پلپل دلمه ای را با غذای خشک سگ خود مخلوط کنید و طعم آن را به غذای خشک سگ بیفزایید .

فلفل برای عروس هلندی

فلفل دلمه ای یکی از دسته های مفید،دارای ویتامین و املاح معدنی طبیعی می باشد

که میتوان برای قناری ها و سهره ها و پرندگان زینتی مورد استفاده قرار بگیرد.

فلفل دلمه ای ها در رنگ بندی های سبز زرد نارنجی و قرمز در بازار یافت می شوند.

چند دلیل برای فواید استفاده از فلفل دلمه ای برای قناری و سهره و …

سرشار از ویتامین C و A ، همچنین دارای ویتامین B و E می باشد

حاوی آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک است

ویتامین A فلفل دلمه قرمز رنگ بالاتر است

دارای فیبر بسیار بالا می باشد.

جزء سبزیجات مفید برای قناری ها

رسیده این سبزی قرمز رنگ است.

فلفل در فال قهوه

دیدن فلفل در خواب شما به ریسکی اشاره دارد که می تواند شما را بلند کند و یا زمین بزند.

اگر فلفل در پایین فنجان دیده شود این ریسک بد است ولی اگر بالای فنجان دیده شده به شما سود می رساند.

فلفل در در چشم

فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان در فلفل قرمز نارس (فلفل سبز) لوتئین است.

با رسیدن میوه، مقدار لوتئین کاهش می‌یابد. مصرف لوتئین به سلامت چشم کمک می‌کند.

ولی توجه داشته باشید که کپسایسین موجود در فلفل تند می تواند باعث سوزش پوست و چشم شود.

فلفل در شیردهی

طعم و مزه ی تند فلفل سیاه می تواند به شیر مادر منتقل شود.

بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می برید، از فلفل سیاه دوری کنید.

استفاده از فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامیت ث در دوران شیردهی خیلی خوب است.

فلفل و ام اس

خوردن فلفل به بیماران مبتلا به ام اس توصیه نمی شود.

فلفل و نقرس

در طب سنتی به بیماران مبتلا به نقرس توصیه می‌کنند روزانه حداقل ۷۲ میلی گرم ویتامین C مصرف کنید

که معادل دو فنجان سوپ گاسپاچو، یک عدد پرتقال یا نصف فلفل دلمه ای است.

علاوه بر تمشک و گیلاس از توت فرنگی، گوجه، فلفل و سبزیجات میوه های دیگر که غنی از آنتی اکسیدان هستند استفاده کنید.

فلفل و پروستات

در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسن وجود دارد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و برای پیشگیری از بیماری سرطان موثر است.

فلفل قرمز قاتل سرطان پروستات بوده و طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۰۶ انجام شده است

این ماده باعث می شود تا سلول های سرطان پروستات خود را از بین ببرند.

فلفل قرمز باعث نابودی ژن های مسئول ایجاد تومور پروستات می شود.

خواص فلفل سیاه برای پیشگیری و درمان بیماری سرطان پروستات ثابت شده است.

توجه داشته باشید که کسانی که ورم پروستات دارند در خوردن فلفل زیاده‌روی نکنند.

آنزیم ها در فلفل دلمه ای به جلوگیری از سرطان معده و سرطان پروستات کمک می کنند.

فلفل و اعصاب

یکی از خواص فلفل قرمز تسکین دردهاست. فلفل قرمز حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است

که با تحریک کردن پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد،

نوعی مسکن موثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب می آید.

فلفل و نعوظ

ترکیبی از فلفل قرمز و سیر یک درمان بسیار قوی برای درمان اختلال نعوظ است.

فلفل قرمز، گردش خون را در سرتاسر بدن افزایش می ‌دهد و سیر به افزایش قطر رگ‌ های خونی و تحریک جریان خون کمک می‌ کند.

بنابراین مصرف این دو با هم، ترکیبی برای درمان دیابت، کلسترول بالا

و کاهش فشار خون و بیماری ‌هایی که منجر به اختلالات جنسی می‌شوند، است.

سعی کنید از فلفل قرمز و سیر در غذاهای خود، بیشتر استفاده کنید،

اما نباید این ادویه ها را خیلی هم زیاد استفاده کنید.

خواص شیر و فلفل

نوشیدن شیر پس از خوردن غذاهای فلفلی باعث کاهش سوختن زبان می شود.

کارشناسان اعتقاد دارند خوردن آب پس از غذاهای تند و انواع فلفل باعث افزایش سوزش زبان می‌شود

و در عوض نوشیدن شیر به دلیل خواص موجود در عناصر مولکولی شیر می‌تواند

سبب شسته شدن کپسایسین از زبان و احساس خنکی در آن شود.

یکی دیگر از ترکیبات این نوشیدنی مفید فلفل است.

فلفل حاوی ترکیبی اصلی به نام «پیپرین» است  که باعث تسریع جذب کورکومین می‌شود.

اگر می‌خواهید پوستتان قوی شود و به اصلاح دنبال یک «تونیک پوست» هستید

باید بدانید که شیر طلایی باعث آرامش بدن شده و به تقویت پوست

و پیشگیری از پیری زودهنگام سلول‌های پوستی کمک زیادی می‌کند.

این شیر به دلیل دارا بودن فلفل برای سلامتی موها فوق‌العاده است.

به خاطر اینکه با ریزش موها، شوره‌ی سر و خارش پوست سر مقابله می‌کند.

اگر دچار بدخوابی هستید نیز می‌توانید قبل از رفتن به رختخواب

کمی شیر طلایی بنوشید تا خواب راحتی تجربه کنید.

انواع فلفل

فلفل سفید

این گونه از فلفل، زمانی به دست می آید که پوست بیرونی دانه ها بر اثر تابش نور خورشید خشک و باز شود.

دانه های سفید درون این پوست ها، فلفل سفید است.

فلفل سفید، عطر و طعم ماندگاری ندارد و پس از گذشت زمان به سرعت رایحه آن از بین خواهد رفت.

به دلیل رنگ سفید این فلفل، بهتر است در غذاهایی از آن استفاده کنید که بخواهید رنگ یک دستی داشته باشند

و دانه های فلفل در آن مشخص نباشند؛ مانند تهیه سس سفید و یا پوره سیب زمینی.

فلفل سیاه

فراوان ترین نوع از فلفل که در دسترس می باشد، فلفل سیاه است.

این فلفل به طور طبیعی از لایه بیرونی که توسط تابش نور خورشید به رنگ سیاه در آمده، به دست می آید.

عطر آن بسیار بیشتر از فلفل سفید است.

همچنین ترکیب اجزای درون آن فواید زیادی برای سلامتی دارد.

فلفل سیاه می تواند در مدت زمان طولانی تری تازه بماند، بدون اینکه از خاصیت و عطر و طعم آن کم شود.

استفاده از فلفل سیاه به جای سفید در وعده های غذایی،

به دلیل برتری عطر و ماندگاری بیشتر، رایج تر است.

فلفل قرمز

فرآیند ساخته شدن فلفل قرمز با دو گونه قبلی به کلی متفاوت است.

این فلفل از ماده Capsicum موجود در فلفل های چیلی به دست می آید.

مواد موجود در فلفل های سفید و سیاه از نوع ماده Piperine است.

حال آنکه در فلفل قرمز، این ماده متفاوت بوده و در واقع Capsicum می باشد.

چقدر فلفل بخوریم

فلفل‌ منبع خوبی از آنتی‌اکسیدانهاست.

۴۲ گرم فلفل می‌تواند، نیاز روزانۀ شما به ویتامین ث را تامین کند.

هر چند که غذایی که ۴۲ گرم ادویه داشته باشد، خیلی توصیه نمی‎شود.

همچنین فلفل منبع غنی ویتامین آ، و مواد معدنی نظیر آهن و پتاسیم است.

در سال ۱۹۸۰میلادی تحقیقاتی در یکی از مراکز اروپا در خصوص خوردن فلفل قرمز صورت گرفت نتایج این تحقیق بسیار بحث برانگیز بود

در این تحقیق عنوان شد که اگر یک فرد با وزن ۶۸ کیلوگرم بیش از یک کیلوگرم فلفل قرمز بخورد خواهد مرد.

مضرات فلفل

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مصرف بیش از حد و متداوم فلفل قرمز خطر ابتلا به سرطان معده و سرطان کیسه صفرا را افزایش می هد.

خوردن زیاد فلفل قزمر ممکن است باعث درد و سوزش معده و درد در ناحیه شکم شود.

همچنین فلفل قرمز ممکن است باعث گرفتگی عضلات و اسهال همراه با درد شود که برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شایع است.

ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی پوست گردد،

فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود .

زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده

و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.

مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود.

خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می نماید و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند

نمی توانند فلفل قرمز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند

و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند

به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .

اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می‌شود

و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

«کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود

و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.

فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .

خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده

و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد .

در یک مقاله ایتالیایی امده است که فلفل قرمز تند و روابط جنسی ناتمام می‌توانند باعث ایجاد سرطان پروستات شوند.

مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز می تواند موجب مشکلات برای کبد شود.

زنان باردار بهتر است در مصرف این ادویه احتیاط کنند چرا که باعث سقط جنین می شود.

توصیه می شود مادران باردار تحت نظر پزشک خود فلفل سیاه مصرف کنند.

ممکن است برخی افراد به غذاهای تند آلرژی داشته باشند و تندی فلفل آن‌ها را اذیت کند.

این افراد در مصرف فلفل سیاه احتیاط کنند. مصرف بی‌رویه فلفل سیاه،

ترشح آنزیم‌های معده را خیلی بیشتر می‌کند که باعث اختلال در عملکرد معده می‌شود.

قبل از آن که فلفل سیاه را به صورت موضعی روی پوست استفاده کنید،

آن را روی قسمتی از بازو تست کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت ندارید.

در افرادی که طبع گرم دارند می تواند باعث مشکلات کبدی شود.

در غذای کودکان از فلفل سیاه استفاده نکیند چرا که برای آنها ضرر دارد.

مصرف زیاد فلفل برای بیماری‌های دستگاه گوارش، مجاری ادرار، سل، بواسیر، سودا، کلیه، جگر و کسانی که کم‌خونی دارند مفید نمی‌باشد.

فلفل دلمه‌ای ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، اگزما، احتقان بینی یا مشکلات گوارشی شود.

فلفل دلمه ای یکی از سبزی های جاذب محسوب شده و از همین رو قابلیت جذب سموم شیمیایی و آلاینده های خاک را به مقدار زیاد دارد.

بنابراین توصیه می گردد به منظور بهره گیری بیشتر از خواص فلفل دلمه‌ای، تا حد امکان از انواعی که به روش ارگانیک کشت شده اند استفاده کنید.

اگر به فلفل دلمه ای حساسیت دارید در دوران بارداری استفاده نکنید چرا که مشکلاتی معدوی برای شما ایجاد می کند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.