خواص حلوا ارده در طب سنتی با شیره انگور و فرق حلوا ارده و حلوا شکری
روغن رازیانه برای سفیدی پوست ؛ تاثیر استفاده از روغن رازیانه برای روشن شدن رنگ پوست
روغن رازیانه برای سفیدی پوست روغن رازیانه برای سفیدی پوست ؛ تاثیر استفاده از روغن رازیانه برای روشن شدن رنگ پوست همگی در سایت فال …
عرق پونه و لاغری و فواید استفاده از عرق پونه برای چربی سوزی بدن
عرق پونه و لاغری عرق پونه و لاغری ؛ فواید استفاده از عرق پونه برای چربی سوزی بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …
خواص آووکادو و مضرات و نکات مهم در رابطه با خواص و عوارض میوه آووکادو
خواص آووکادو و مضرات خواص آووکادو و مضرات ؛ نکات مهم در رابطه با خواص و عوارض میوه آووکادو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …
خواص حلوا ارده
خواص حلوا ارده ؛ در طب سنتی با شیره انگور و فرق حلوا ارده و حلوا شکری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با حلوا ارده
حلوا ارده یکی از بهترین و مفیدترین مواد غذایی به ویژه در وعده صبحانه است
که به دلیل میزان کالری بالای موجود در آن برای تامین انرژی و مواد مورد نیاز بدن به ویژه گروه سنی کودکان،
سالخوردگان و بیماران بسیار مفید میباشد.
مصرف این ماده غذایی مقوی و انرژی زا، بویژه در مناطق سردسیر بعنوان یک منبع غذایی اصلی قابل توجه بوده، در تولید این فرآورده،
نسبت هایی از مخلوط شکر – گلوکز، عصاره ریشه چوبک و ارده
(ارده، عبارت است از مایع روغنی که از دانه کنجد پوست گیری شده، برشته و آسیاب شده به دست می آید)
را به گونه ای با یکدیگر می آمیزند که فرآورده ای جامد از امولسیون روغن کنجد (به صورت ارده کنجد) در مخلوط شربت قند بـه دسـت آید.
خواص حلوا ارده بسیار مشابهت به خواص کنجد داشته، تامین انرژی مورد نیاز بدن، بهبود عملکرد ذهن،
افزایش قدرت یادگیری، تسکین درد مفاصل، درمان اختلالات کبد و کلیه،
کمک به درمان و رفع کم خونی و … از مهمترین خواص حلوا ارده و فواید مصرف آن است.
خواص حلوا ارده در طب سنتی
حلوا ارده از نظر طبیعت گرم و تر است و برای سرد مزاجان مفید می باشد.
در ۱۰۰ گرم حلوا ارده ۵۰۰ کالری موجود است.
در یک قاشق از آن حدود ۷۰ تا ۱۰۰ کالری موجود است.
صرف حلوا شکری سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت بدن می شود.
مصرف حلوا شکری سفتی و سختی و ورم های داخلی و خارجی را نرم می کند.
حلوا شکری قاعده آور است و برای رفع بیماری ها ی رحم مفید است.
حلوا شکری کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا شکری مصرف نمایند.
مصرف حلوا شکری کم خونی و کمبود آهن خون را رفع می کند بنابراین مصرف آن به زنان و دختران توصیه می شود.
مصرف حلوا شکری سبب کم شدن دردهای استخوانی و مفاصل در افراد سرد مزاج می شود.
مصرف روزانه حلوا شکری سبب برطرف کردن بی حسی، کرختی، فلج می شود.
کاهش فشار خون بالا یکی از خواص مصرف حلوا ارده است.
مصرف حلوا شکری سبب باز شدن انسدادهای اعضای مختلف بدن ، خلط ها و جوش ها در افراد سرد مزاج می شود.
مصرف حلوا شکری برای درمان اختلالات کبدی و ناراحتی های کلیه مفید است.
اگر حلوا شکری به خوبی فرآوری شده باشد حاوی اسید های چرب غیر اشباعی مانند امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است و اسیدهای چرب مورد نیاز بدن را تامین می کند.
مصرف حلوا شکری به دلیل داشتن کلسیم کلسیم و روی سبب تقویت و استحکام استخوانها و دندانها می شود.
افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است ، حلوا شکری مصرف نمایند تا یبوست آنها برطرف گردد.
خواص حلوا ارده با عسل
تسکین دردهای عادت ماهانه
تقویت قوای جنسی
افزایشدهنده سوخت و ساز بدن
و دهها خاصیت نیروبخش و درمانی شگفتانگیز تنها بخشی از خواص حلوا ارده
و عسل است که در دانههای کوچک کنجد و عسل نهفته است.
دانههایی که به راحتی در دسترس شما هستند و به خصوص وقتی به شکل ارده کنجد در میآیند
خواص فوقالعاده از خود به نمایش میگذارند. ارده و عسل غذایی لذیذ و مقوی برای تمام گروههای سنی به شمار میروند.
خواص حلوا ارده شیره انگور
حلوا ارده و شیره به عنوان یک ماده مغذی صددرصد طبیعی دارای خواصی شگفتانگیز برای سلامتی بدن هستند.
هر دو این مواد در طب سنتی، دارای خواص درمانی زیادی هستند.
هرچند فواید و خواص شیره انگور به تنهایی برای سلامتی بدن موثر و کافی است؛
اما اگر این دو با هم ترکیب شوند میتوانند خاصیت درمانی داشته باشند.
ارده از کنجد کوبیده شده به دست میآید و به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی یا غیر شیمیایی است و صددرصد طبیعی است.
ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است.
در واقع مایعیست که از کنجد نرم پوست کنده و کوبیده شده تهیه میشود به طوری که روغن آن جدا نشده باشد.
ارده و شیره یک چاق کننده عالی بوده و همچنین تقویت کننده نیروی جنسی است.
خواص ارده و شیره، انرژیزا بودن آنها است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد،
بهترین غذا محسوب میشوند. از دیگر خواص شیره انگور و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض وریدی و شریانی گفته میشود.
خواص حلوا ارده برای کودکان
حلوا شکری کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا شکری مصرف نمایند.
بعضی از کودکان و نوزادان به کنجد حساسیت دارند که باید توجه کنید به این موضوع که حلوا ارده انها را دچار حساسیت نکند.
از یک سالگی به بعد کم کم می توانید حلوا ارده را وارد غذای نوزاد خود کنید.
خواص حلوا ارده برای زن باردار
یکیاز مواد معدنی حیاتی در بدن انسان به خصوص در مادران باردار که میتوان به آن اشاره کرد، کلسیم است.
بههمین دلیل حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل ارده فراوان با توجه به تامین کلسیم در بدن برای خانمهای باردار و یا شیرده نیز بسیار توصیه شده است.
حلوا شکری و حلوا ارده با توجه به تامین کلسیم در بدن مادر باردار، نقش بسزایی در ضریب هوشی جنین و تقویت حافظه او میگذارد.
درنتیجه مصرفحلوا شکری و حلوا ارده برای افراد باردار، کمک شایان توجهی به رشد فکری و مغزی جنین می کند.
بایستی به این نکته توجه کنیم که در دوره سه ماهه آخر بارداری، مصرف کلسیم در بدن مادر و رشد جنین،
به دلیل تکامل سیستم مغزی و عصبی جنین افزایش مییابد.
ازسوی دیگر حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ارده به عنوان فراوردهای غنی در تامین منگنز
، مس، آهن، روی، فسفر و منیزیم بر افراد باردار و همچنین در رشد جنین نقش بسیار ویژهای دارد.
افراد بارداری که دچار کم خونی هستند و یا از فقر آهن در رنجند،
میتوانند از حلوا شکری و حلوا ارده به عنوان یک مکمل غذایی غنی در مصرف روزانه سبد غذایی خود گنجانده و استفاده کنند.
ناگفته نماند که حلوا شکری و حلوا ارده به دلیل خواص آنتی اکسیدان که در کنجد موجود است،
در تقویت سیستم ایمنی خانم باردار و جنین نیز نقش عمدهای دارد.
خواص حلوا ارده برای لاغری
از مهمترین خواص ارده برای لاغری، کاهش اشتها است.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند، افراد برای کاهش وزن و لاغری، یک یا نیم ساعت قبل از
وعده غذایی اصلیبهمیزان یک یا دو قاشق غذاخوری ارده کنجد بخورند،
با این کار اشتها کم شده و غذای کمتری خواهند خورد.
به طور کلی صرف یک صبحانه کامل و مملو از کربوهیدارت و پروتئین
و رعایت یک رژیم غذایی کم کربوهیدارت و کم کالری در بقیه روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن میشود.
توجه داشته باشید که حلوا ارده سرشار از کالری است و برای لاغری مناسب نیست.
خواص حلوا ارده برای مو
مهم ترین نکته ای که در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است.
اگر حلوا شکری واقعا از روغن کنجد تهیه شده باشد که سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است،
می تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین کند، البته به شرطی که به خوبی فرآوری شده باشد
و در حرارت مناسب تهیه شده و شرایط نگهداری آن ها نیز مناسب باشد.
این چربی ها علاوه بر تامین کالری برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است.
خواص حلوا ارده در شیردهی
مصرف حلوا ارده به دلیل وجود کنجد و خواص بی نظیر ان برای زنان باردرا مفید است به شرطی که حد تعادل را رعایت کنند.
ترکیبات حلوا ارده
مواد اولیه مورد استفاده برای حلوا شکری متشکل از شکر، کنجد سفید، گلوکز، وانیلین، اسانس هل،
اسید سیتریک، عصاره گیاه ساپوناریا (چوبک) و مغزهای خوراکی از قبیل پسته و گردو است.
حلوا ارده برای دیابتی ها
مصرف دانههای گیاهی مثل کنجد، به دلیل وجود فیبر، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
علاوهبر فیبر، مواد معدنی موجود در دانههای کنجد، در کاهش قند خون تاثیر بسزایی دارد
و این دانه مغذی می تواند به عنوان مکمل داروهای کاهنده قند خون
در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت طبق نظر پزشک، مورد استفاده قرار گیرد.
حلوا ارده بدون شکر ، به دلیل پایه کنجد و همچنین استفاده از شیرینکنندههای طبیعی
سوربیتول و مالتیتول (قند میوهجات) و عدم استفاده از شکر و گلوکز، میتواند گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد،
چراکه اندیس گلایسمی پایین شیرین کننده های مورد استفاده در این محصول کنجدی،
موجب افزایش سریع قند خون نمیشود. البته با توجه به نوع و شدت بیماری می بایست
میزان مصرف کلیه مواد غذایی برای افراد مبتلا، طبق نظر پزشک معالج انجام گیرد.
حلوا ارده برای کبد چرب
مصرف حلوا ارده برای درمان اختلالات کبدی و ناراحتی های کلیه مفید است.
مصرف حلوا ارده در حد تعادل به درمان بیماری کبد چرب کمک می کند.
حلوا ارده برای بدنسازی
مصرف حلوا ارده قبل از تمرین برای ورزشکاران مناسب است.
این کار باعث می شود که انرژی بدن حین تمرین تامین شود.
کنجد یک دانه روغنی و سرشار از اسیدچرب مفید و ضروری برای سلامت بدن مثل امگا۳ است ،
چربی حدود ۵۵ درصد این دانه را تشکیل داده است.
پس از چربی، پروتئین بیشترین ماده موجود در کنجد است و از این رو تمامی اسیدآمینه های ضروری بدن در آن وجود دارد.
آنتی اکسیدان های بسیار قدرتمند لیگنان را نیز به این محتویات اضافه کنید.
سایر مواد مغذی موجود در کنجد شامل آهن، مس، روی، کلسیم، منیزیم و فسفر می باشد
که برای ورزشکاران و بدنسازان به شدت ضرروری می باشد
حلوا ارده برای کرونا
برای افراد بستری در بیمارستانها که کرونا مثبت بودند، رژیم غذایی مشخصی در نظر گرفته می شود
از جمله اینکه ماست را از برنامه غذایی این افراد حذف کرده و از بیمارستان خواسته می شود که اگر کسی به دیابت مبتلا نیست به او حلوا ارده داده شود
و در سوپ آنها چوب دارچین ریخته شد؛ این بیمارستان در دو هفته اخیر فقط دو مورد مرگ را به ثبت رساند.
حلوا ارده برای سرماخوردگی
مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونت های سرماخوردگی موثر است.
حلوا ارده بمب انرژی است و مصرف ان حین سرماخوردگی به تسریع در بهبود کمک می کند.
حلوا ارده برای معده و اسهال
مصرف زیاد حلوا ارده موجب تحریک معده خواهد شد.
مصرف بیش از حد حلوا ارده به علت خاصیت ملینی سبب ایجاد اسهال در افراد می شود.
حلوا ارده و شیره خرما
همانطور که می دانید ارده از کوبیدن و تفت دادن دانه های کنجد به دست می آید.
ارده دارای طبع بسیار گرم است و خرما هم دقیقا همین گونه است.
ارده و خرما طبع بسیار گرمی دارد و درمان کننده بسیاری از بیماری ها مرتبط با طبع سرد است.
خوشبختانه ارده و شیره خرما دارای مقدار بسیار زیادی کلسیم و فسفر است و برای سلامت استخوان خیلی مفید است.
تقویت کننده قوای جنسی و جسمی بدن است.
مصرف آن عملکرد مغز را بهتر می کند و باعث تقویت حافظه و افزایش تمرکز می شود و به دلیل داشتن منیزیم برای سلامت اعصاب مفید است.
برای پیشگیری و درمان کم خونی به خصوص در زنان خیلی مفید است.
به دلیل سرشار از ماده فولات بودن مصرف آن برای زنان باردار توصیه می شود.
خاصیت آرامش بخشی دارد و سلامت قلب و رگ ها مفید است.
یک ماده ضد سرطان است و برای داشتن شادی در طول روز مفید است و انرژی خوبی به شما می دهد.
طرز تهیه ارده و شیره خرما
ابتدا کنجد را بخیسانید تا پوسته اش جدا شود و یا از کنجد بدون پوست استفاده کنید.
حالا کنجد های به دست امده را با آسیاب له کنید تا خمیر شلی ایجاد شود.
برای تهیه شیره خرما هم ابتدا هسته های خرما را جدا کنید و با آب مخلوط کنید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه بجوشد تا کاملا له شود و بپزد.
سپس آن را از صافی عبور دهید.
حلوا ارده و چربی خون
میزان چربی و کالری موجود در حلوا ارده بسیار بالا بوده، لذا مصرف بیش از حد آن موجب چاقی و اضافه وزن میگردد،
همچنین افراد مبتلا به چربی خون بایستی از مصرف حلوا ارده پرهیز کنند.
حلوا ارده و یبوست
افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است ، حلوا شکری مصرف نمایند تا یبوست آنها برطرف گردد.
فرق حلوا ارده و حلوا شکری
حلوا ارده که ابداع و طرز تهیه آنرا را به شیخ بهایی نسبت می دهند از کنجد،
عصاره کشمش، تخم مرغ، هل و چوبک تشکیل می شود و بسیار مقوی است
حلوا شکری در واقع همان مواد متشکل حلوا ارده می باشد با این تفاوت که بجای عصاره کشمش ،
شکر به آن اضافه می شود و به همین دلیل برای افراد دیابتی مناسب تلقی نمی شود.
خواص حلوا ارده برای افراد با طبع سرد
مصرف حلوا ارده سبب افزایش نیروی جنسی و نعوظ آور است و سبب تقویت بدن می شود.
مصرف حلوا ارده سفتی و سختی و ورم های داخلی و خارجی را نرم می کند.
حلوا ارده قاعده آور است و برای رفع بیماری های رحم مفید است.
حلوا ارده کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا ارده مصرف نمایند.
مصرف حلوا ارده کم خونی و کمبود آهن خون را رفع می کند بنابراین مصرف آن به زنان و دختران توصیه می شود.
مصرف حلوا ارده سبب کم شدن دردهای استخوانی و مفاصل در افراد سرد مزاج می شود.
مصرف روزانه حلوا ارده سبب برطرف کردن بی حسی، کرختی، فلج می شود.
کاهش فشار خون بالا یکی از خواص مصرف حلوا ارده است.
مصرف حلوا ارده سبب باز شدن انسدادهای اعضای مختلف بدن، خلط ها و جوش ها در افراد سرد مزاج می شود.
مصرف حلوا ارده برای درمان اختلالات کبدی و ناراحتی های کلیه مفید است.
اگر حلوا ارده به خوبی فرآوری شده باشد حاوی اسید های چرب غیر اشباعی مانند امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است و اسیدهای چرب مورد نیاز بدن را تامین می کند.
مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن کلسیم و روی سبب تقویت و استحکام استخوانها و دندانها می شود.
افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است، حلوا ارده مصرف نمایند تا یبوست آنها برطرف گردد.
مصرف ارده از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.
مصرف میزان متناسب ارده سطح چربی خوب خون یا همان HDL را افزایش می دهد.
ارده به علت دارا بودن کنجد و خواص آنتی اکسیدانی آن عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن محسوب می شود.
مضرات حلوا ارده
مصرف بیش از حد حلوا ارده به دلیل بالا بودن حجم بالای شکر برای مبتلایان به بیماری دیابت چندان توصیه نمیشود.
همچنین شیرین بودن آن میتواند در صورت عدم رعایت بهداشت فردی باعث ایجاد حفره و پوسیدگی در دندانها شود.
مصرف بیش از حد کنجد میتوان باعث تحریک معده شود، همچنین کنجد به شدت ملین است و میتواند باعث اسهال در افراد شود.
به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند افراد حد اعتدال را در مصرف این خوراکی رعایت کنند.
زیاده روی در مصرف حلوا ارده به دلیل میزان بالای مواد قندی موجود در آن برای بیماران دیابتی مضر بوده و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
میزان چربی و کالری موجود در حلوا ارده بسیار بالا بوده، لذا مصرف بیش از حد آن موجب چاقی و اضافه وزن میگردد، همچنین افراد مبتلا به چربی خون بایستی از مصرف حلوا ارده پرهیز کنند.
طبع حلوا ارده گرم بوده و افراط در مصرف آن برای افراد گرم مزاج مناسب نبوده،
موجب غلیظ شدن صفرایشان میشود و در برخی افراد باعث بروز جوش در صورت و بدن آنها میگردد.
نکته مهم که در مورد مصرف حلوا ارده، توجه به کیفیت آن است.
اگر حلوا ارده کاملا از روغن کنجد تهیه شده باشد، ارزشمند است اما ممکن است برخی کارخانه های سازنده حلواشکری و ارده، روغن های دیگری را با آن مخلوط کنند
که این ارزش کنجد و روغن کنجد یا همان ارده را زیر سوال می برد.
اگر در بارداری دچار دیابت بارداری هستید نباید حلوا ارده مصرف کنید.